اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

اول از همه دنبال اصول کارکردش بگردین که چطور کار میکنه؟ بعدش مدارات نمونه رو پیدا کنین و همینجا قرار بدین تا در مورد نحوه ی عملکردش بحث کنیم.

دیدگاه

سلام اگر امکان داره یه مدار ساده با ولتاج 12 تا 24 کم حزینه واموزشی توضیح بدین برای ساخت ان وتست القایی با کم ترین لوازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdinabati نمایش پست ها
        سلام اگر امکان داره یه مدار ساده با ولتاج 12 تا 24 کم حزینه واموزشی توضیح بدین برای ساخت ان وتست القایی با کم ترین لوازم ممنون
        سلام.
        اگر تجربه تون در این زمینه کم هست، پیشنهاد میکنم به فروشگاه سایت مراجعه کنین و ماژول کوره القایی رو خریداری کنین.

دیدگاه

سلام مدار شما کار میکند اما اول باید با ولتاژ پایین شروع کنید یعنی یک واریاک حداقل 1کیلو واتی در ورودی تغذیه بگذارید تا بتوانید خوب tune کنید ضمنآ دیود باید قویتر با ولتاژ بالاتر بگذارید و یادتان باشد با تغییر رزونانس به مشکل میخورید مثلا اگه قطعه گرم شونده تغییر ابعاد یا جنسیتی بدهد IR2153 نمیتواند خودش را match کند

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام آقای nabati عزیز پیشنهاد میکنم اگه عاشق الکترونیک نیستید بدانید بد معشوقه ای هستش اما اگر عاشقش هستید علوم پایه را مطالعه کنید سپس مبحث induction را مطالعه کنید وقتی توجیح شدید با چی طرف هستید اقدام به ساخت کنید سالها قبل که حقیر در خدمت دانشجویان عزیز بودم وقت به مراتب برای عاشقان میگذاشتم و راضی بودم شکر خدا همشون موفق هستن . داستان مدارهای فرکانسی و خصوصآ کوره القایی کاملآ فرق میکند با مدارهای دیگر منظورم اینست که پارامترهایی را باید لحاظ کنید که جای دیگر ابدآ لازم به رعایتش نیست . موفق باشید

دیدگاه

سلام لطفا راهنمایی کنید چطور صفحه القایی حرارتی با مشخصات زیر بسازم :
            ولتاژ ورودی : سه فاز
            input KVA=70 kva
            input Hz=60 HZ
            ampere = 125 A
            output voltage = 480 v
            output kw = 50 kw
            output Hz= 18-40 Hz

لطفا راهنمایی کنید ممنون .

دیدگاه

سلام مهندس . نقش دقیق خازن و کویل lc tank در کوره القایی چیه ؟ من کوره ایی دیدم که فرکانس کاریش 170 کیلو هرتز بود . 20 تا خازن رو سری موازی بسته بود حدود یک میکروفاراد میشد .
              سوالم اینجاست که نقش دقیق این خازن ها چیست در ذوب کردن قطعه . با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del نمایش پست ها
                سلام
                اولین توصیه ای اینجا میشه کرد اینه که ابتدا با ولتاژ پایین کار کنید مثلآ 24 ولت در این صورت از سویچهای ولتاژ پایین
                مثل irfp150 استفاده کنید تا متوجه مسائل ریز طراحی بشید ........هیچ گاه مدار رو مستقیم به ولتاژ بالا نزنید
                اونم اولین بار...........البته برای رزونانس موازی بهتره از حدود 50 ولت شروع کنید
                سلام
                یه سوال
                اون لامپ اول مدار تو 220 ولت نقشش چیه؟؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                گزینه ی نظامی میشه IGBT یا استفاده از مبدل Buck آمپر بالا جهت کار کردن با ماسفت. مورد آخری خیلی جالب نیست.برای شما ضرورت هم نداره.شما که فرکانس بالا کار نمیکنی تا مهم باشه ماسفت استفاده کنی.کلا مورد آخر رو بیخیال.توضیحات جانبی زیادی داره.بچسب به همون IGBT اگه امکانش رو داشته باشی.اگه هم نه که بگرد دنبال ماسفتی که ولتاژ قابل تحملش حداقل دوبرابر پیک مقدار DC شده ی برق شهر باشه. یعنی چیزی حدود 650 ولت.
                (پسر برو خدا رو شکر کن،برف نعمت به این قشنگی...حیف نیست؟)

ضمنا در مورد واریاک هم حق با دوستمون هست و منم ناقص گفته بودم.برای تست راه اندازی کوره، واریاک خوبه ؛ اما کار دائم نه.

چطور شد؟؟ چیو به کجا وصل کنیم چی میترکه؟؟؟!!! oo:

با سلام
                یه سوال داشتم
                اون لامپ اول مدار توی 220 ولت نقشش چیه؟؟؟؟؟ و این مدار رو بسازم کار خواهد کرد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                  سلام.
                  اگر تجربه تون در این زمینه کم هست، پیشنهاد میکنم به فروشگاه سایت مراجعه کنین و ماژول کوره القایی رو خریداری کنین.
                  با سلام
                  یه سوال داشتم
                  اون لامپ اول مدار توی 220 ولت نقشش چیه؟؟؟؟؟ و این مدار رو بسازم کار خواهد کرد؟؟؟

دیدگاه

سلام به همه
                    یه سوال
                    یه مداری هست که معروف به zvs هستش
                    اگه از ماسفت با ولتاژ 500 ولت استفاده بشه میشه به مستقیم شده برق شهر وصل کردش؟؟

دیدگاه

با سلام
                      خیر متاسفانه نمیشه وصل کرد... اگر منبع سویچینگ 12 ولت بالای 20 آمپر در اختیار دارید میتونید با مدار zvs حتی فلز رو ذوب کنید.

دیدگاه

سلام دوستان میشه لطفا مداری رو پیشنهاد بدید که با برق شهر کار کنه توانش بالا باشه و بتونه فلز رو ذوب کنه ، مداری که قبلا تحلیل شده باشه و کسی ازش نتیجه گرفته باشه بنده با zvs کار کردم ولی این مدار توانایی ذوب فلز رو نداره و کلی در اینترنت چرخ زدم ولی مدار مطلوبی رو پیدا نکردم مدارات سایت danyk.czرو هم نگاه کردم که گویا با انتقاد های زیادی در این بحث روبه رو شد که از ساختنش منصرف شدم حالا اگه مداری رو میشناسید و ازش نتیجه گرفتید ممنون میشم برای من به اشتراک بگزارید

دیدگاه

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار مدار کوره القایی

سلام
                          به دلیل پایین بودن سطح دانش ام و از طرفی بالا بودن میزان کنجکاویم خیلی از انجمن ها رو مدام نگاه میکنم
                          سر هر موضوعی که سرچ میکنم بالاخره سر از یه انجمن در میارم
                          و همشون تکیه کلامشون همینه : باید استخون بترکونی باید فلان بشه باید بهکان بشه
                          خدا وکیلی اگه اطلاعات فنی ، علمی ، به درد بخور و کارآمد دارین و آدم اهل نشر بی چشم داشت علم هستین صادقانه علمتون رو با بقیه به اشتراک بزارین نه اینکه واسه یه تازه وارد کلاس بزارین و اونو مایوس و سر در گم کنید با این مدل جواب دادنا

دیدگاه

سلام دوستان کسی مدار و ای سی مخصوص کوره القایی سراغ نداره
                            که اسون باشه مدارش و میشه به طور کلی ظرر کار کوره القاییومدارش توضیع بده با تشکر
                            جدیدترین ویرایش توسط e12345; ۰۰:۰۷ ۱۳۹۸/۰۶/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e12345 نمایش پست ها
                              سلام دوستان کسی مدار و ای سی مخصوص کوره القایی سراغ نداره
                              که اسون باشه مدارش و میشه به طور کلی ظرر کار کوره القاییومدارش توضیع بده با تشکر
                              شما اول توان رو مشخص کنید
                              چون برحسب توان خیلی چیزها تغییر میکنه
                              ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

این ک همه جاش ایراد داره معلومه ک میسوزه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X