اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

اینم مدار مد نظر من:

فقط یهدوتاسوتی بد دادم :biggrin: بیس ترانزیستور ال سی دی و سنسور جریان به میکرو وصل میشه

من از یه باتری اسیدی 12 ولت 7.2 میلی امپر استفاده میکنم بهتره تا 4 تا بزاریم نه؟
    برنامش هم به زبان فاسی میشه این:
    اول ولتاژ باتری کنترل میکنه و میزاره اسمش x
    اگه x بالای 10.5 ولت بود
    ducy cycle =5×100÷x
    اگه نبود
    ال ای دی قرمز روشن شه
    پایان شرط

اگه ولتاژ خروجی بالای 5.1 بود 1 درصد از ducy cicle کم کن
    اگر ولتاژ خروجی زیر 4.9 بود 1 درصد به ducycicle اضافه کن.
    اگر جریان بالای 2 امپر شد ducy cicle رو 0 کن.
    اگه ولتاژ زیر 11 ولت شد ال ای دی زرد روشن کن.

اگه اداپتور وصل شد
    اگر ولتاژ اداپتور بالای 13 ولت بود.
    ducy cycle رو 0 کن
    رله رو روشن کن

اگه کلید فشاری 1 شد
    اطلاعات را روی ال سی دی نمایش بده
    ترانزیستور ال سی دی رو فعال کن
    برای 5 ثانیه.

خوبه؟
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      اینم مدار مد نظر من:

فقط یهدوتاسوتی بد دادم :biggrin: بیس ترانزیستور ال سی دی و سنسور جریان به میکرو وصل میشه

من از یه باتری اسیدی 12 ولت 7.2 میلی امپر استفاده میکنم بهتره تا 4 تا بزاریم نه؟
      برنامش هم به زبان فاسی میشه این:
      اول ولتاژ باتری کنترل میکنه و میزاره اسمش x
      اگه x بالای 10.5 ولت بود
      ducy cycle =5×100÷x
      اگه نبود
      ال ای دی قرمز روشن شه
      پایان شرط

اگه ولتاژ خروجی بالای 5.1 بود 1 درصد از ducy cicle کم کن
      اگر ولتاژ خروجی زیر 4.9 بود 1 درصد به ducycicle اضافه کن.
      اگر جریان بالای 2 امپر شد ducy cicle رو 0 کن.
      اگه ولتاژ زیر 11 ولت شد ال ای دی زرد روشن کن.

اگه اداپتور وصل شد
      اگر ولتاژ اداپتور بالای 13 ولت بود.
      ducy cycle رو 0 کن
      رله رو روشن کن

اگه کلید فشاری 1 شد
      اطلاعات را روی ال سی دی نمایش بده
      ترانزیستور ال سی دی رو فعال کن
      برای 5 ثانیه.

خوبه؟
      اول یه سوال بپرسم, مدار دکمه خاموش روشن نداره؟ اگه شارژ گوشی پر شد اتو آف نمیکنه؟اگه بی استفاده باشه و از یادمون بره و روشن ولش کنیم چی؟ تو مدار من همه اینا لحاظ شده بود بهتره تو هم اضافه کنی

از فیدبک سر در نمیارم ولی امیدوارم ولتاژو رو 5 فیکس کنه و افت نداشته باشه

lm317= هدر رفتن انرژی باطری به صورت گرما
      رله= هدر رفتن انرژی باطری
      7508= هدر رفتن انرژی باطری به صورت گرما (که البته این 7805 رو فک نکنم بشه کاریش کرد و باید تو مدار باشه ولی خوب بازم تلفات داره)

قسمت شارژر باید طوری باشه که وقتی اداپتور وصل شد هم باطری شارژر شه هم پاور بانک گوشی رو شارژ کنه

استفاده از باطری اسیدی اصلا مناسب نیست چون وزنش خیلی زیاده و ظرفیتش کم , اگه باطری گوشی رو 2500 میل و 3.7 ولت در نظر بگیریم میشه 9.25 وات باطری های پاور بانک برای دوبار شارژ کردن کامل گوشی و با در نظر گرفتن راندمان 88% باید 21 وات باشن و از اونجایی که ورودی سویچینگت نباید از 6 بیاد پایین تر یا باید دوتا باطری 3.7 رو سری ببندی و هر کدوم10.5 وات یعنی 2800 میل باشه که یه مقدار سخته همچین باطری گیر اوردن اگرم گیر بیاد دونه ای بالای 40 تومن قیمتشه با این تفاسیر بهتره 3 تا باطری معمولی بخری هر کدوم 1800 میلی امپر ساعت

lcd بزرگ و سنگینه از lcd نوکیا 1202 استفاده کن (تو صفحات قبل توضیحاتشو گذاشتم)

در کل مدار خوبیه ولی ضعفایی داره و یه کمم سادست یه کم امکاناتشو بیشتر کن و هوشمند ترش کن

اضافه شده در تاریخ :
      راستی ترانزیستورارو پول دان و اپ نکردی
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        اول یه سوال بپرسم, مدار دکمه خاموش روشن نداره؟ اگه شارژ گوشی پر شد اتو آف نمیکنه؟اگه بی استفاده باشه و از یادمون بره و روشن ولش کنیم چی؟ تو مدار من همه اینا لحاظ شده بود بهتره تو هم اضافه کنی

از فیدبک سر در نمیارم ولی امیدوارم ولتاژو رو 5 فیکس کنه و افت نداشته باشه

lm317= هدر رفتن انرژی باطری به صورت گرما
        رله= هدر رفتن انرژی باطری
        7508= هدر رفتن انرژی باطری به صورت گرما (که البته این 7805 رو فک نکنم بشه کاریش کرد و باید تو مدار باشه ولی خوب بازم تلفات داره)

قسمت شارژر باید طوری باشه که وقتی اداپتور وصل شد هم باطری شارژر شه هم پاور بانک گوشی رو شارژ کنه

استفاده از باطری اسیدی اصلا مناسب نیست چون وزنش خیلی زیاده و ظرفیتش کم , اگه باطری گوشی رو 2500 میل و 3.7 ولت در نظر بگیریم میشه 9.25 وات باطری های پاور بانک برای دوبار شارژ کردن کامل گوشی و با در نظر گرفتن راندمان 88% باید 21 وات باشن و از اونجایی که ورودی سویچینگت نباید از 6 بیاد پایین تر یا باید دوتا باطری 3.7 رو سری ببندی و هر کدوم10.5 وات یعنی 2800 میل باشه که یه مقدار سخته همچین باطری گیر اوردن اگرم گیر بیاد دونه ای بالای 40 تومن قیمتشه با این تفاسیر بهتره 3 تا باطری معمولی بخری هر کدوم 1800 میلی امپر ساعت

lcd بزرگ و سنگینه از lcd نوکیا 1202 استفاده کن (تو صفحات قبل توضیحاتشو گذاشتم)

در کل مدار خوبیه ولی ضعفایی داره و یه کمم سادست یه کم امکاناتشو بیشتر کن و هوشمند ترش کن

اضافه شده در تاریخ :
        1- اتو اف خیر ولی برای باتری کلید گزاشتم که کل مدار با اون خاموش میشه.
        2-همون طور که میبینید تغذیه رله از طریق اداپتور بدست میاد و کاری به باطری نداره تازه با یه مقاومت 100 اهم هم سری شده .
        3-اون مدار شارژ اتوماتیک باطری هست و تقریبا توی همه مدارا از lm317 استفاده کردن وانرژی که به صورت گرما تلف میشه انرژی اداپتور هست نه باطری.(کلا سعی کردم تغذیه بیشتر قطعات شارژر از خود اداپتور استفاده کنه،
        4-فک نکنم بشه که هم پاور بانک تو شارژ باشه گوشی رو شارژ کنه چون باید قدرت مدار شاژ حدود 4 امپر باشه که هم بتونه گوشی و باتری رو شارژ کنه
        5-راستش این که از این lcd استفاده کردم داسه اینه که چون خوشکله خیلی بهتره حالا میشه هم عوضش کرد ولی حتما باید بکلایت داشته باشه.
        6-من یه سرچی تو این فروشگاه ها زدم باتری خشک خیلی به صرفه تر در میاد این باتری همش 30 تومن بود ولی اگه میخاستم از لیتیون استفادا کنم شاید 110 تومن پولش میشد. درسته معایبی داره ولی فک کنم بصرفه،ولی هدفم اینه از یه باتری استفاده کنم.

اضافه شده در تاریخ :
        نفهمیدم ترانزیستورام چیچی نکردم؟؟؟؟

دیدگاه

1- اتو اف خیر ولی برای باتری کلید گزاشتم که کل مدار با اون خاموش میشه.
          2-همون طور که میبینید تغذیه رله از طریق اداپتور بدست میاد و کاری به باطری نداره تازه با یه مقاومت 100 اهم هم سری شده .
          3-اون مدار شارژ اتوماتیک باطری هست و تقریبا توی همه مدارا از lm317 استفاده کردن وانرژی که به صورت گرما تلف میشه انرژی اداپتور هست نه باطری.(کلا سعی کردم تغذیه بیشتر قطعات شارژر از خود اداپتور استفاده کنه،
          4-فک نکنم بشه که هم پاور بانک تو شارژ باشه گوشی رو شارژ کنه چون باید قدرت مدار شاژ حدود 4 امپر باشه که هم بتونه گوشی و باتری رو شارژ کنه
          5-راستش این که از این lcd استفاده کردم داسه اینه که چون خوشکله خیلی بهتره حالا میشه هم عوضش کرد ولی حتما باید بکلایت داشته باشه.
          6-من یه سرچی تو این فروشگاه ها زدم باتری خشک خیلی به صرفه تر در میاد این باتری همش 30 تومن بود ولی اگه میخاستم از لیتیون استفادا کنم شاید 110 تومن پولش میشد. درسته معایبی داره ولی فک کنم بصرفه،ولی هدفم اینه از یه باتری استفاده کنم.

اضافه شده در تاریخ :
          نفهمیدم ترانزیستورام چیچی نکردم؟؟؟؟
          اگه بخوام از 10 امتیاز بدم 5 میدم چون خیلی جای کار داره ولی بد مداری نیست خوبه به درد بخوره حالا بسازش ببینیم چی میشه
          pull up - pull dowm سرچ بزن
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

اگه بخوام از 10 امتیاز بدم 5 میدم چون خیلی جای کار داره ولی بد مداری نیست خوبه به درد بخوره حالا بسازش ببینیم چی میشه
            pull up - pull dowm سرچ بزن
            نگفتم که مدار عیبی نداره همشو تو 45 دقیقه طراحی کردم :mrgreen:
            میتونستم که قابلیت هاشو بیشتر کنم یچی تو مایه های مدار شما ولی خب مگه مشکل قیمت نداشتیم؟؟ باید چیز های غیر ضروری رو حذف کنیم.
            مثلا این ماسفتی که استفاده کردم تو 2 امپر به زور میشه گرماشو حس کرد پس طبیعتا به سنسور دما نیازی نداریم.
            رله هم میتونم عوض کنم ولی باید بجاش 2 تا ماسفت بزارم.
            مرسی

دیدگاه

نگفتم که مدار عیبی نداره همشو تو 45 دقیقه طراحی کردم :mrgreen:
              میتونستم که قابلیت هاشو بیشتر کنم یچی تو مایه های مدار شما ولی خب مگه مشکل قیمت نداشتیم؟؟ باید چیز های غیر ضروری رو حذف کنیم.
              مثلا این ماسفتی که استفاده کردم تو 2 امپر به زور میشه گرماشو حس کرد پس طبیعتا به سنسور دما نیازی نداریم.
              رله هم میتونم عوض کنم ولی باید بجاش 2 تا ماسفت بزارم.
              مرسی
              هرچه زودتر بسازش ببنیم چطور کار میکنه

دیدگاه

هرچه زودتر بسازش ببنیم چطور کار میکنه
                متاسفانه بلد نیستم با lcd کار کنم :cry: :cry:

دیدگاه

متاسفانه بلد نیستم با lcd کار کنم :cry: :cry:
                  اسون ترین چیز کار کردن با lcd هست یه سرچ کوچیک بزنی سر یه ربع همه چی میاد دستت کلا کار کردن باهاش خیلی اسونه

دیدگاه

اضافه شده در تاریخ :
                    سرچ زدم ولی نیازی نیست به مقاومت
                    راستی مدارمو عوض کردم
                    رله ور داشتم جاش irf540 گذاشتم.
                    ال سی دی هم 2×16
                    یه مشکلی دگ ای که داشت این بود که سنسور جریان قبل از ماسفت بود و این باعث میشد جریان متناوب در بیاد و دقیق نشه.

دیدگاه

سرچ زدم ولی نیازی نیست به مقاومت
                      راستی مدارمو عوض کردم
                      رله ور داشتم جاش irf540 گذاشتم.
                      ال سی دی هم 2×16
                      یه مشکلی دگ ای که داشت این بود که سنسور جریان قبل از ماسفت بود و این باعث میشد جریان متناوب در بیاد و دقیق نشه.
                      پول اپ و پول دان برای ترانزیستورا و ماسفت فراموش نشه و الا کار نمیکنه مدارت

دیدگاه

سلام دوباره
                        من از امروز میخام این پروژه رو به صورت جدی دنبال کنم چون برنامه هایی دارم.
                        خب اول از باتری
                        پیشنهاد جدید من استفاده از 4 باتری 3.7 ولت 2000 میلی امپر هست این
                        http://eshop.eca.ir/باتری-ها/2043-باتری-لیتیوم-یون-مرغوب-37v-سایز-18650.html

به این صورت که دو جفت باتری سری رو موازی کنیم، اینجوری در میاد 7.4 ولت 4000 میلی امپر که مقدار مناسبی هست.
                        2-بنظرم از ال سی دی استفاده نکنیم خیلی بهتره. از یه ال ای دی برای روشن یا خاموش بودن مدار و 4 ال ای دی برای مقدار شارژ باقی مونده استفاده میکنیم. که خیلی شیک تر میشه.

3-میخام یه کار جالب انجام بدم، البته دانشش رو ندارم. میخام جزییات شارژ رو از طریق همون کابل usb به خود موبایل بفرستم(با استفاده از اپلیکیشن پاور بانک) که با باز کردن اپلیکشن ولتاژ ورودی و خروجی و درصد شارژ و.... نمایش بده حتی میتونیم کاری کنیم وقتی شارژ موبایل 100 درصد (یا مقدار دلخواه) شد . پاور بانک غیرفعال شه و حتی میشه کاری کرد که روی پاور بانک کد گذاشت تنها با رفتن توی اپلیکیشن و وارد کردن کد پاور بانک فعال شه (که اینها اگه اجرا بشه یه قبلیت منحصر به فرد تو تمامی پاور بانک هاس)

فقط یک سوال
                        برای شارز کردن 4 تا باتری چجوری اقدام کنیم؟(با هم شارژ کنیم تا تو دسته اای سری یا تکی)

ممنون

دیدگاه

برای شارز کردن 4 تا باتری چجوری اقدام کنیم؟(با هم شارژ کنیم تا تو دسته اای سری یا تکی)

ممنون
                          سلام
                          اصولی ترین راه بالانسر هست , بقیه روشا هم هست ولی اصولی ترینش بالانسره
                          من اطلاعات زیادی ندارم در بارهش , بهتره سرچ بزنید

دیدگاه

بهترین کار که توی تجاریش هم استفاده میشه Step-up هستش که 3 تا 4.2 رو به 5 ولت تبدیل میکنه هر چند تا باطری هم موازی کنی خود بالانس هستن بدون هیچ مداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              بهترین کار که توی تجاریش هم استفاده میشه Step-up هستش که 3 تا 4.2 رو به 5 ولت تبدیل میکنه هر چند تا باطری هم موازی کنی خود بالانس هستن بدون هیچ مداری
                              دقیقا ولی به شزطی که مدار سوچینگ ولتاژش رو 5 فیکس باشه و کم و زیاد نشه, برای گوشی حتی 0.3 ولت افت ولتاژ روند شارژ رو خیلی کندتر میکنه و ولتاژ خروجی حتما باید 5 باشه نه مثل 2576 که 0.3 الی 0.5 ولت افت داره و شدیدا هم داغ میکنه!

دیدگاه

دقیقا ولی به شزطی که مدار سوچینگ ولتاژش رو 5 فیکس باشه و کم و زیاد نشه, برای گوشی حتی 0.3 ولت افت ولتاژ روند شارژ رو خیلی کندتر میکنه و ولتاژ خروجی حتما باید 5 باشه نه مثل 2576 که 0.3 الی 0.5 ولت افت داره و شدیدا هم داغ میکنه!
                                خوب طراحی خوب باشه نباید مشکلی باشه کما اینکه استب دان هم اگر بد ساخته باشه همین مشکلو داره! oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X