اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    داداشی تو این موندم که بزنم به برق روشن نشه چون عملا همه درس بودن
    فقط اگه روشن نشه من میترسم این ترانس اصلیش مشکلدار باشه
    تست اون چجوریه دقیق ؟باید چهرتا چایش به هم راه بده یا اولیه به اولیه وثانویه هم به همدیگه ؟
    درست میگم دیگه ؟
    داداشی اگه همش درس باشه میمونه ترانس اصلیش دیگه :angry: اونو چیکا کنم (هستی به برق بزنمش )
    اگه درسته خوب درسته دیگه!!
    یک در هزارم پیش نمیاد از ترانس باشه.اون فقط یه سلف دو پایه بزرگه اولیه وثانویه نداره باید با اهم متر زیر پنج شیش اهم بده ولی با سلفمتر دقیقتره.
    ترس نداره که به خودت شک نکن.اگر خازن الکترولیتی رو برعکس نزده باشی چیزی نمیشه در غیر این صورت باید خرده شیشه های فیوزو از دست و چش و چالت دراری اونم همراه پارگی پرده گوش.
    یادت باشه بعضی وقتا شما بالاستو تعمیر میکنی ولی چون فیلامانا سوختن فقط یه صدای ضعیف جرقه میاد و اتفاقی نمیفته حتی وقتی فیلامانا با اهممتر درستن و باید با یه حباب دیگه تست زد.
    یه عکسم واضحم از بالاست بذاری بد نیست.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (Charger(student2011
      اگه درسته خوب درسته دیگه!!
      یک در هزارم پیش نمیاد از ترانس باشه.اون فقط یه سلف دو پایه بزرگه اولیه وثانویه نداره باید با اهم متر زیر پنج شیش اهم بده ولی با سلفمتر دقیقتره.
      ترس نداره که به خودت شک نکن.اگر خازن الکترولیتی رو برعکس نزده باشی چیزی نمیشه در غیر این صورت باید خرده شیشه های فیوزو از دست و چش و چالت دراری اونم همراه پارگی پرده گوش.
      یادت باشه بعضی وقتا شما بالاستو تعمیر میکنی ولی چون فیلامانا سوختن فقط یه صدای ضعیف جرقه میاد و اتفاقی نمیفته حتی وقتی فیلامانا با اهممتر درستن و باید با یه حباب دیگه تست زد.
      یه عکسم واضحم از بالاست بذاری بد نیست.
      میدنی نشستم یکی دیگرو هم جمع و جور کردم چون فیلامانش یه طرفه بود از راه مقاومتی رفتم
      من با امنیت کار میکنم ، یه پاتروم و یه کلید ساختم لامپو تو دسشویی می بندم بعد درومیبندمو کلیدو میزنم ( اول ایمنی بعد کار )
      فردامیرم سراغ 85 واتیه
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

من با امنیت کار میکنم ، یه پاتروم و یه کلید ساختم لامپو تو دسشویی می بندم بعد درومیبندمو کلیدو میزنم ( اول ایمنی بعد کار )
        فردامیرم سراغ 85 واتیه
        oo: نیازی به این همه احتیاط نیست :biggrin:شما یک فیوز یک آمپر سر راه برق بزار با خیال راحت تست کن
        جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام استاد عزیز
          با موفقیت 2لامپو راه انداختم
          لامپ اول یه خازن صافی تغییر دادم و یه ترانزیستور
          لامپ 2 که چینی اصل بود همه چیز اکی بو بجز فیلامان که اونم با مولتی متر دقیق 2 سر فیلامان وصل رو اندازه گرفتم 7 اهم بود از اونجایی که 7 اهم نداشتم یه 1.2 اهم رو با 1 اهم سری کردم و وصل کردم
          با رعایت نکات ایمنی زدم و اکی شد
          حالا چقد پول بگیرم ؟
          راستی تو بعضی لامپا 400 ولته 3.3 میکرو یا 5.6 یا 6.8 یا 10 میکرو گذاشتن ، کدوم فرمش برا همه جواب میده ( یا از هر نوعش برم بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

دیدگاه

با موفقیت 2لامپو راه انداختم
            حالا چقد پول بگیرم ؟
            راستی تو بعضی لامپا 400 ولته 3.3 میکرو یا 5.6 یا 6.8 یا 10 میکرو گذاشتن ، کدوم فرمش برا همه جواب میده ( یا از هر نوعش برم بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
            سلام
            تبریک میگم کم کم استاد میشی.
            چه میدونم من که گفتم چطور کار میکنم.من باشم برای اولی دو ونیم میگیرم.دومی رو خودت حساب کن.
            خازنایی رو هم که میگی درسته ولی ببین اگر کار اینجوری برات زیاد میاد تعداد بخر ولی اگر تک و توک پیدا میشه به اندازه مصرفت چنتا داشته باش.ولی 10uf رو حتما داشته باش چون مصرفش بالاست.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

سلام
              تبریک میگم کم کم استاد میشی.
              چه میدونم من که گفتم چطور کار میکنم.من باشم برای اولی دو ونیم میگیرم.دومی رو خودت حساب کن.
              خازنایی رو هم که میگی درسته ولی ببین اگر کار اینجوری برات زیاد میاد تعداد بخر ولی اگر تک و توک پیدا میشه به اندازه مصرفت چنتا داشته باش.ولی 10uf رو حتما داشته باش چون مصرفش بالاست.
              جات خالی دیرو رفتم خرید
              از همه نوع خریدم وفقط یه ؟ دیگه ، به نظرت این خازن های عدسی ابی رنگ 1کیلو ولت رو میشه با این خازن استارتر ها عوض کنم ؟؟(شدنش میشه از لحاظ کیفیت و طول عمر منظورم اینه که استفاده کردی ؟؟)

دیدگاه

اینم 85 واتیه استاد

راهنمایی داری خوشحال میشم

دیدگاه

به نظرت این خازن های عدسی ابی رنگ 1کیلو ولت رو میشه با این خازن استارتر ها عوض کنم ؟؟(شدنش میشه از لحاظ کیفیت و طول عمر منظورم اینه که استفاده کردی ؟؟)
                  سلام
                  میشه ولی عمرشون خیلی کمتر از ولتاژای بالاتره و توصیه نمیکنم این کارو بکنی.اگر چیزی خاستی که قیمت خوب گیرت نیومد بهم pm بده راهنمایی کنم.
                  این لامپم که به نظر چیز خاصی نداره.ترانزیستورا -مقاومتای بس و امیتر - دیودای یکسو ساز و خازن فیلتر و چک و تعویض کنی فکر کنم راه بیفته.ولی در عمل معلوم میشه.

دیدگاه

سلام
                    میشه ولی عمرشون خیلی کمتر از ولتاژای بالاتره و توصیه نمیکنم این کارو بکنی.اگر چیزی خاستی که قیمت خوب گیرت نیومد بهم pm بده راهنمایی کنم.
                    این لامپم که به نظر چیز خاصی نداره.ترانزیستورا -مقاومتای بس و امیتر - دیودای یکسو ساز و خازن فیلتر و چک و تعویض کنی فکر کنم راه بیفته.ولی در عمل معلوم میشه.
                    راستی این فیوز شیشه ای اسمش چیه چند امپره بگیرم ؟
                    الان دل و رودشو بیرون میریزم میبینم
                    واس خازنم نداشتن مجبور شدم 1600ولتی برداشتم

دیدگاه

راستی این دیود شیشه ای اسمش چیه چند امپره بگیرم ؟
                      الان دل و رودشو بیرون میریزم میبینم
                      واس خازنم نداشتن مجبور شدم 1600ولتی برداشتم
                      سلام
                      یه چند نکت هم من بگم بد نیست .
                      دوستان یه مواظب باشید در حین تعمیر اون دیاک را هم فقط تعویز کنید چون با مولتی متر که اصلا نمیشه چکش کرد . بعلت این که در هنگام سالم بودنش نباید از دو طرف راه بده و رنجی را نشون بده وباید اهم بی نهایت داشته باشه
                      ولی ممکنه هست که هنگام سوختنش هم اهم بی نهایت داشته باشه . چند روز پیش همین بلا سرم امد که تمام قطعات را چک کردم مشکلی نداشت . ولی باز جواب نمیداد تا این که به ذهنم رسید ممکنه دیاک سوخته باشه وو قتی عوضش کردم درست شد.

و دوم این که اون دیود هم که فرمودین شیشه ای ست . دیود نیست در حقیقت یه نوع فیوز هست
                      موفق باشین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                        سلام
                        یه چند نکت هم من بگم بد نیست .
                        دوستان یه مواظب باشید در حین تعمیر اون دیاک را هم فقط تعویز کنید چون با مولتی متر که اصلا نمیشه چکش کرد . بعلت این که در هنگام سالم بودنش نباید از دو طرف راه بده و رنجی را نشون بده وباید اهم بی نهایت داشته باشه
                        ولی ممکنه هست که هنگام سوختنش هم اهم بی نهایت داشته باشه . چند روز پیش همین بلا سرم امد که تمام قطعات را چک کردم مشکلی نداشت . ولی باز جواب نمیداد تا این که به ذهنم رسید ممکنه دیاک سوخته باشه وو قتی عوضش کردم درست شد.

و دوم این که اون دیود هم که فرمودین شیشه ای ست . دیود نیست در حقیقت یه نوع فیوز هست
                        موفق باشین :mrgreen:
                        اه باز اشتپ لوپی شد ( یه جا دیگم همین رو به جا فیوز گفتم دیود )
                        ممنون حتمان عوضش می کنم و یه جدید میزارم
                        ک

دیدگاه

سلام
                          سلام
                          پل دیودی خان استارتر تمام خازنهای نارنجی رنگ و دیاک و 2 دیود دوسر فیلامان رو عوض کردم و ترانزیستورها ولی روشن نشد
                          من میگم از اون سلف کوچیک 6پایس که کنار خازن استارتر وترانسه
                          از پایه اولش به یقیه راه میده واتصال کوتاس ، اینو میشه با یه لامپ 40 واتی عوض کنم
                          وقتی به برق دم روشن نشد اومدم خازن رو دشارز کردم و شارز داشت پس مشکل از کجاس ؟؟
                          میمونه ترانس اصلی و این سلف کوچیکا و خازنای سبز ( که فک نکم مشکل داشته باشه چون تست کردم اگه واجبه عوضشون کنم ، جفتشون 1.5نانوین و من با 2.2نانو عوض میکنم ، درضمن خازن استارترش 12نانو بود من 15گذاشتم چون نداشت)
                          دوسته من کمک

دیدگاه

طی عملیاتی اون 2خازن سبز نیز عوض شدند ولی با هم روشن نشد (من برا راحتی کار 6سانت سیم تلفن به سر هر یک ازفیلامانها اضاف کردم )ولی روشن نشد
                            خازن شارز میشه و من همیشه میتونم دشارزش کنم میمونه ترانس اصلیش یا سلف 6 سره (دایرهای شکله ) اونا رو چیکا کنم ؟
                            :angry: :angry:

دیدگاه

اصلا ممکنه گا فیلامانش خال شده باشه
                              اون ترانس زرد رنگ در اصل سلفه وقتی بازش کردم دیدم فقط از2پایش استفاده شده و 1میلی هانری و 0.8اهمه
                              اگه امکانش هس بجاش 4تا مهتابی با هم سری کنم بدم به فیلامان ؟
                              پس یا از حبابیه یا از سلف مکعبی زردس یا سلف دایرهای کوچیکس ( که احتمال حبابی از همه بیشتره )
                              ممنون

دیدگاه

سلام بچه ها
                                یادتونه یه لامپ 35 وات بود که میگفتم شب اگه خاموشش کنی روشن نمیشه! :eek: مشکلشو فهمیدم.بعدا براتون قصشو میگم
                                اماحالا
                                ...............................................
                                یه لامپ 150 وات برام اوردن.بله درسته 150 وات این قضیش سر روکم کنی هم که شده باید درستش کنم
                                اما شرح حال
                                بازش کردم یه المانش کاملا سوخته در واقع بهتره بگم پودر شده(که احتمالا دیوده!)بردم زده سوزونده
                                در اثر سوختن مس هم کنده ویدونه از ترمینالهایی که فیلمان بهش وصل میشه هم پودر کرده :mrgreen:
                                دوسر هرفیلمان بعد ازکم کردن مقامت سیم های مولتی متر،حدود 1 اهمه! آیا برای 150 وات 1 اهم درسته؟
                                خازن یکسوساز سالم
                                ترانزیستور ها پکیده
                                حالا بگید ارزش خرج کردن داره؟
                                عکسم گذاشتم
                                http://s4.picofile.com/file/8100088776/Lamp1.jpg
                                http://s4.picofile.com/file/8100088892/Lamp2.jpg
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X