اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام
    نه مطمئنم سیم برقش مشکل نداره چون و قتی روشن نشد و قابشو برداشتم خازن زو دشارژ کردم و اون شارز بودو خازن هم قبله ترانسه تو مدارات پل درسته؟
    پس یا ترانس قطعه یا سلف 6سر(یا 5 سره)،جایی دیگش که نمیتونه باشه،میشه با این ترانسای 40وات عوضش کن(البت خطریه)
    راستی چرا این سلف 6 تا سر داره؟میشه توضیح بدین؟
    ممنون
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

در مورد تست سیم پیچ شش سر که یه تست بازر کافیه مگه عایق سیماش کاملا سوخته باشه و به هم اتصالی داشته باشه که راحت میشه فهمید.
      ضمنا تو این مدارات از قطعات مشابه خودش استفاده کن مگه بخای خطر مثلا انفجار فیوز و فرو رفتن شیشه خورده تو چشم و دستت یا پارگی پرده گوشتو به جون بخری.
      در باره تحلیل این مدارات آنالوگ هم من تخصصی ندارم و دوستان دیگه باید کمک کنند.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط Ghasede del
        این گیرنده مادون قرمز هست که فکر کنم تو TV پارس رنگی هم استفاده میشد
        این گیرنده فقط پیام رو آشکار میکنه یک آی سی دیکود کننده هم باید تو مدار باشه
        که اگر اون سوخته باشه ...................
        با سلام خدمت همکار والبته استاد گرام
        من رو ای سی کار کردم الان فقط پایه های 1و6و7و8 به مدار وصله ؟کدوم پایه تغذیه اش هس و کدوم زمین(1 یا 8)
        اقای قاصد جان جطوری زمین مدار رو تشخیص بدم؟
        تمام قطعات چک شده و فقط مطمئنم که ورودی نداره پایه هاش(ای سی منظورمه)،چون با مولتی متر اندازه گرفتم(اگه زمینو بدونم کدومه حله) و اگه می تونین یه شماره ای سی معادل بهم بگین ممنون
        و درباره اون کلید سه حالته پین های مسی کوچیکش خرابه در میاد چیکاکنم؟
        ممنون
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
          دوستان امروز لامپ کم مصرفی که چهار سال داشت عالی کار می کرد و ساخت ایران هم بود برخلاف این مالزی ها یا چینی ها که بعد از چند ماه میسوخت-
          من چند تا از اون مالزی ها رو دارم برد اینی که الان سوخته سالمه و 40 وات هست ولی اون چینی ها روش نوشته 70 ولی انصافا نور این 40 واتی بیشتر بود - در ضمن سایز اون 70 واتی ها بزرگتر از این 40 واتی ایرانی است-
          حالا سوال من اینه امکانش هست حباب اون 70 واتی رو به برد این 40 واتی وصل کنم؟ اگه وصل کنم ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
            امکانش هست حباب اون 70 واتی رو به برد این 40 واتی وصل کنم؟ اگه وصل کنم ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد -
            بله چون تا اونجایی که من میدونم اون 75w چینی میشه حدود 40w ایرانی البته از نظر نوردهی نه توان مصرفی. این بالاستای ایرانی دو سه تا حباب رو پیر میکنن ولی باز خودشون سالمن.
            اگر مقاومت فیلامان های دو لامپ رو هم بگیری میبینی نزدیک اند به هم.
            سایز و نوشته های اکثر لامپای چینی بزرگ طراحی میشن تا توان بالاتر رو به خریدار القا کنند چون باب هستش که مردم فکر میکنند هرچی لامپ بزرگتر نورش بیشتر .
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

سلام لامپ 60 وات ترانزیستورها و 4 مقاومتش و خازن صافی سوخته بود عوض کردم مشکل حل شد الان لامپ روشن میشه ولی ترانزیستورها با وصل کردن به فیلامان به شدت داغ میکنند مقاومت روی بیس معلوم نبود هر کدوم 22 اهم گذاشتم ولی ترانزیستورها بازم داغ میکنه وفتی 22اهم بالاتر گذاشتم لامپ روشن نمیشد به نظر شما مشکل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                ترانزیستورها با وصل کردن به فیلامان به شدت داغ میکنند مقاومت روی بیس معلوم نبود هر کدوم 22 اهم گذاشتم ولی ترانزیستورها بازم داغ میکنه وفتی 22اهم بالاتر گذاشتم لامپ روشن نمیشد به نظر شما مشکل چیه؟
                داره به ترانزیستورا فشار میاد.پیشنهاد میکنم ترانزیستور 13007 با هیتسینگ استفاده کنی.ضمنا مقاومت فیلامان مارک لامپ و مقدار مقاوتای دیگرم بگو تا بهتر راهنمایی کنم.ضمنا مقاومت بالاتر از 22R برا 60W نمیزارن چون لامپ کم نور میشه.ضمنا بالاستو روی لامپ دیگه هم تست کن ببین بازم داغ میشن.

دیدگاه

با تشکر دوست عزیزم لامپ 30 وات واقعی مدل kne دارم دارای دو چک که دقیقا همین مشکل داره ترانزیستورهای 13005 بشدت داغ میکنند مقاومت امیتر 1 اهم است و برای اینکه ترانزیستور گرم نکند مقاومت بیس بالا بردم (چون رنگ روی فابریکش طلایی قرمز طلایی طلایی بود که ما همچین مقاومتی نداریم) و 33 اهم گذاشتم ولی بازم نتیجه نداد و بشدت داغ میکنه با یک فیلامان دیگه هم بازم داغ میکنه مشکل این لامپ سوختن ترانزیستورها و مقاومتها بود الان روشن میشود ولی داغ میکند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                    با تشکر دوست عزیزم لامپ 30 وات واقعی مدل kne دارم دارای دو چک که دقیقا همین مشکل داره ترانزیستورهای 13005 بشدت داغ میکنند مقاومت امیتر 1 اهم است و برای اینکه ترانزیستور گرم نکند مقاومت بیس بالا بردم (چون رنگ روی فابریکش طلایی قرمز طلایی طلایی بود که ما همچین مقاومتی نداریم) و 33 اهم گذاشتم ولی بازم نتیجه نداد و بشدت داغ میکنه با یک فیلامان دیگه هم بازم داغ میکنه مشکل این لامپ سوختن ترانزیستورها و مقاومتها بود الان روشن میشود ولی داغ میکند؟
                    به جای اون مقاومت 20r یا 22r بذار ولی مشکل بالاستت از قطعات دیگه مداره که داره به ترانزیستور فشار میاره.همشونو تست کن یا تعویض کن.حواست به ترانسم باشه.

دیدگاه

سلام می خواستم بدونم چطورمیشه لامپ های کم مصرف روباباطری ماشین روشن کرد؟
                      یه جادیده بودم اینکاروکرده بودنداینم بگم که هیچ مدارخاصی نزاشته بودندفقط مدارداخلی لامپ رودستکاری کرده بودند.
                      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

درود
                        داخل برد لامپ من دو تا ترانزیستور هست .
                        به نام sxw13009 متاسفانه نتونستم دیتاشو پیدا کنم .

دوستان اگر این قطعه رو میشناسید یه قطعه جایگزین معرفی کنید .

باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                        هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                        چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

سلام
                          این معروف ترین trلامپ کم مصرفه تو اکثر شهرها هم موجوده

https://www.google.com/search?q=mje13009&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                            سلام
                            این معروف ترین trلامپ کم مصرفه تو اکثر شهرها هم موجوده

https://www.google.com/search?q=mje13009&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a
                            تشکر یعنی این MJE با SXW تفاوتی نمیکنه ؟ PINOUT هم مشابه ؟
                            از جمله ی رفتگان این راه دراز
                            باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                            هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                            چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64
                              تشکر یعنی این MJE با SXW تفاوتی نمیکنه ؟ PINOUT هم مشابه ؟
                              فرقی نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                                سلام می خواستم بدونم چطورمیشه لامپ های کم مصرف روباباطری ماشین روشن کرد؟
                                یه جادیده بودم اینکاروکرده بودنداینم بگم که هیچ مدارخاصی نزاشته بودندفقط مدارداخلی لامپ رودستکاری کرده بودند.
                                مدار داخل بالاست باید کلا عوض بشه
                                اینم یک نمونه
                                http://www.stufinnis.co.uk/cfl.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X