وقتی برق وصل میکنم یه چشمک میزنه بعد فیوزش میپره! (فیوز 3 آمپر گزاشتم) :eek:
خوب چی کارش کنم؟
احتمال زیاد ترانساش مشکل داره.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
اگر بخواهم ترانساش رو تهیه کنم چی مشخصاتی باید بگم؟
این ترانسها قابل تهیه نیست و مخصوص این لامپ ساخته شده .
دو راه دارید .
1-از روی یدونه لامپ دیگه دقیقا مشابه لامپ خودتون باز کنید (که بعیده در دست رس شما باشه)
2-یک فرد مختصص این ترانس را باز کنه و دوباره بپیچه (که باید دید به هزینه اش می ارزه یا نه که بعید می دونم ارزش داشته باشه)
الان این 160 وات ها دونه چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
این ترانسها قابل تهیه نیست و مخصوص این لامپ ساخته شده .
دو راه دارید .
1-از روی یدونه لامپ دیگه دقیقا مشابه لامپ خودتون باز کنید (که بعیده در دست رس شما باشه)
2-یک فرد مختصص این ترانس را باز کنه و دوباره بپیچه (که باید دید به هزینه اش می ارزه یا نه که بعید می دونم ارزش داشته باشه)
الان این 160 وات ها دونه چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 سال پیش 70 تومن بود الان نمیدونم .
24 تومن هم خرج ترانزیستورش کردم :sad:
از جمله ی رفتگان این راه دراز
باز آمده ای کو که به ما گوید راز
هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
چیزی نگذاری که نمی آیی باز
با سلام
چند وقته یه لامپ کم مصرف دارم که قسمت الکترونیکیش سوخته ولی خود فیلامان های لامپ سالمه. حوصله تست تک تک قطعاتش هم نیست. می خوام ببینم میشه مثل لامپ مهتابی های معمولی از ترانس و استارت برای روشن کردنش استفاده کنم؟
سلام
مقاومت فلامان سالم را اندازه بگیرید و به جای فلامان خراب روی بالاست یک مقاومت هم اندازه بگذارید البته این کار همیشه هم جواب نمیده و از طرفی خیلی زود فلامان سالم هم فرسوده میشه
یعنی مثلا اگه 2.2 اهمی بود مقدار مقاومت فیلامان بجای فیلامان سوخته، روی برد یه مقاومته 2.2اهمی به 2پین محل فیلامان نصب کنم و سر سوخته فیلامان بدون اتصال باشه؟
ممنون
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
سلام بجای ترانزیستور sbp15s-n602 در لامپ 60 میتوانیم از 13007 استفاده کرد؟
مدار لامپ رو با یک مدار لامپ 60 که 13007 داره مقایسه کن تا مطمئن باشی که این ترانزیستور احیانا ماسفت نباشه
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
دکتر محمود حسابی
یعنی مثلا اگه 2.2 اهمی بود مقدار مقاومت فیلامان بجای فیلامان سوخته، روی برد یه مقاومته 2.2اهمی به 2پین محل فیلامان نصب کنم و سر سوخته فیلامان بدون اتصال باشه؟
ممنون
هرگز اینکارو نکنی در جا میترکه :mrgreen: یک مقاومت نزدیک صفر مثلا یک رو با فیلامان موازی کن دوباره تاکید میکنم فیلامان لامپ رو از مدار خارج نکنی که در جا همه قطعات لامپ میسوزن
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
دکتر محمود حسابی
هر دو ترانزیستور به همراه مقاومت های 5 اهم سوخته بود و البته فیوز .
من تمام قطعات سوخته به همراه خازن های الکترولیت رو عوض کردم .
تمام دیود ها رو هم تست کردم سالم بودن .
ولی وقتی برق وصل میکنم یه چشمک میزنه بعد فیوزش میپره! (فیوز 3 آمپر گزاشتم) :eek:
خوب چی کارش کنم؟
احتمال خرابی خیلی از قطعات هست مخصوصا خازن الکترولیت دیود های فست ... اگه چک(ترانس به قول شما) خراب بشه ظاهرسیمهاش سیاه میشه و البته با LCR متر میتونی تستش کنی باید عددی بین 2 تا 4 میلی هانری نشون بده و در نهایت در صورت خرابی خودت میتونی سیمشو بخری و دوباره به همون تعداد دور البته بصورت دقیق و منظم بپیچی (یکدونه زیاد سخت نیست)
دکتر محمود حسابی
هر دو ترانزیستور به همراه مقاومت های 5 اهم سوخته بود و البته فیوز .
من تمام قطعات سوخته به همراه خازن های الکترولیت رو عوض کردم .
تمام دیود ها رو هم تست کردم سالم بودن .
ولی وقتی برق وصل میکنم یه چشمک میزنه بعد فیوزش میپره! (فیوز 3 آمپر گزاشتم) :eek:
خوب چی کارش کنم؟
شما یه کار بکن داخل مدار هر چی مقاومت اهم پایین هست رو هم تستو تعویض کن چون منم همچسن مشکلی داشتم که کارش با تعویض یه مقاومت اهم پایین کهنمیشه دید سوخته برطرف شد
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
سلام
یکی از لامپهای خونمون سوخته(60وات که خط زده و نوشته مساوی 46 وات) یکی از پایههای فیلاماناش قطع شده بود و برد رو تو اون قسمت شدید سوزونده بود بخاطر اتصالای که زده بود من اونو وصل کردم اما روشن نشد و فیوزش منفجر شد بعد دیدم یکی از ترانزیستورای 13007 ومقاومتای دور ترانزیستورا و دو تا دیود سوخته بود حالا من چند تا سوال دارم
1-ترانزیستور 13007 پیدا نکردم اینجا. میتونم 13005 بزنم؟مقاوتای اطرافشون 10 ویک اهمن.
2-یه13007 کهنه گیر اوردم ولی وقتی منفی به وسط(کلکتور) ومثبت به امیتر وصل میشه عقربه اهممتر یه کم حرکت میکنه(خیلی کم) ولی بر عکسش نه تو بقیه حالتا هم سالمه. حالا میتونم ازش استاده کنم سالمه؟
3-چوکش تو زغالش ترک داره قسمت بالاش مشکلی نداره؟
4-میتونم دیاکش رو با دیاک یه لامپ30 وات عوض کنم میترسم سوخته باشه هر دوشون db3 هستن؟
2-یه13007 کهنه گیر اوردم ولی وقتی منفی به وسط(کلکتور) ومثبت به امیتر وصل میشه عقربه اهممتر یه کم حرکت میکنه(خیلی کم) ولی بر عکسش نه تو بقیه حالتا هم سالمه. حالا میتونم ازش استاده کنم سالمه؟
3-چوکش تو زغالش ترک داره قسمت بالاش مشکلی نداره؟
4-میتونم دیاکش رو با دیاک یه لامپ30 وات عوض کنم میترسم سوخته باشه هر دوشون db3 هستن؟
ممنون اگه کمکم کنید
13007 8A و 13005 4A هستش و قابل استفاده به جای هم نیستن مگر مقاومتای روی بیس و امیتر رو کم کنید.
اگر ترانزیستور مدار کهنه یا با ترانزیستور دیگ بالانس نباشه بالاست به زودی خواهد سوخت.
دیاک همه DB3 هستش و فرقی ندارن.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
میشه بگین بجای یک وده چه مقاوتای باید بذارم برا 13005؟
منظورم از کهنه 13007کار کرده بود شما میدونید این ترانزیستور با اون حالتی که گفتم عقربه اهممتر یه کم حرکت میکنه(خیلی کم) که نباید بکنه سالمه؟ تو بقیه حالتای اتصاله اهم متر درسته ومعمولیه.
نظرتون در مورد سلف چیه مقامتش چقدر باید باشه؟یه اهمه حالا.
اگر همینطوری مقدار مقاومتا بهتون بگم مدیونتون میشم.
بستگی به بالاست شما داره و باید اونقدر زیادشون کنید که حداکثر جریان عبوری از کلکتور 13005 4A بشه و گر نه داغ میکنه و میسوزه.میتونی مثلا به جای اون مقاومتا از 15R و 1.5R استفاده کنید و یه مقاومتم کمتر از 0.5R با کلکتور سری کنی و ولتاژ شو اندازه بگیری ببینی چه جریانی عبور میکنه اگر زیر 4A بود خوبه و گر نه باید مقاومتا رو بیشتر کنی.
ترانزیستور کهنه هم کار میکنه ولی زودتر میسوزه پس بهتره روش هیت سینک ببندی تا بیشتر عمر کنه.
در کل کلکتور به امیتر نباید راه بده و مقاومتای بقیه پایه ها باید بالای 10MR باشه.
در مورد سلف هم سوالتون غلطه و بسته به مدار مقدار خواصی داره که درسته مگر سلف سوخته باشه یا قطع باشه.
دیدگاه