اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط EBI2009
    متاسفانه دوستان صفحات کل تاپیک رو مطالعه نمیکنن..فقط اینو میگم که درتعمیر لامپ کم مصرف و بالاست مهتابی در واقع تعمیر یک مدار سویئچینگ که ولتاژی نزدیک 2000 ولت داره ..هدف فقط روشن شدن لامپ نیست بلکه هدف ماندگاری و طول عمره ... اینکه هر قطعه رو بی دلیل جایگزین کنید مطمئن باشید از عمر بالاست کاسته میشه
    دوسه مطلب دیدم در صفحات آخر ... درمورد سیم سلف دایره ای یا همون ترویید از هرنوع سیم تلفن یا سیم لاکی میشه استفاده کرد فقط باید تعداد دورشو رعایت کنین (ضخامت مهم نیست) در مورد موازی کردن مقاومت با فیلامان هم قبلا چندین بار گفتم و عکسی از بالاست کارخونه هم گذاشتم که این مقاومت فقط باید نزدیک صفر باشه و هیچ ارتباطی به اهم فیلامان نداره و هدف از گذاشتن اون وارد کردن یک طرف لامپ که بی نهایت شده در مدار هست :read:
    دوست من برای سلف ترویید میخوام این کارو بکنم.به نظرتون خوبه؟
    اول یک سلف رو باز کنم ودرهمین حال به جهت وتعداد دور هم دقت میکنم.بعد سیم پیچ دومش وهمین طوز سومش.
    برای نوع سیم هم از سیم تلفن استفاده میکنم
    درضمن فرمولی نیست که مقدار مقاومت فیلمان رو از روی اون بدست اورد
    مثلا الان لامپ 150 وات مقاومت فیلامانش1 اهمه.میخوام ببینم درسته.بعد برم سر باقی کاراش
    پ ن: یک دو روز که سایت خراب بود چقدر دلم واسه این جا تنگ شده بود :cry:
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      اول یک سلف رو باز کنم ودرهمین حال به جهت وتعداد دور هم دقت میکنم.بعد سیم پیچ دومش وهمین طوز سومش.
      مثلا الان لامپ 150 وات مقاومت فیلامانش1 اهمه.میخوام ببینم درسته.بعد برم سر باقی کاراش
      پ ن: یک دو روز که سایت خراب بود چقدر دلم واسه این جا تنگ شده بود :cry:
      سلام منم همینطور
      والا نمیدونم ،الان خودم یه لامپ دارم 85وات فیلامان راه میده و درسته ولی روشن نمیشه
      میخوام مقاومت ببندم نتیجه بگیرم
      فعلا
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        سلام منم همینطور
        والا نمیدونم ،الان خودم یه لامپ دارم 85وات فیلامان راه میده و درسته ولی روشن نمیشه
        میخوام مقاومت ببندم نتیجه بگیرم
        فعلا
        سلام به نظرم این کارو نکن.اگه فیلمان مقاومت داره ویه مقاومت باهاش موازی کنی کلا همه چیش میریزه به هم.
        راستی ترانزیستورات هم عوض کردی؟اگه اره .هردفعه که به برق وصل میکنی دوباره تستش کن.نکنه که دوباره سوخته باشن
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          سلام به نظرم این کارو نکن.اگه فیلمان مقاومت داره ویه مقاومت باهاش موازی کنی کلا همه چیش میریزه به هم.
          راستی ترانزیستورات هم عوض کردی؟اگه اره .هردفعه که به برق وصل میکنی دوباره تستش کن.نکنه که دوباره سوخته باشن
          نه همه چیزش درسته این وسط یه چی دیگه هس که ما نمیدونیم ؟؟؟
          خدا میدونه که چی هس
          اگه ولتاز دو سر فیلامان رو میدونی بگو تا اندازه بگیرم
          ممنون

دیدگاه

نه همه چیزش درسته این وسط یه چی دیگه هس که ما نمیدونیم ؟؟؟
            خدا میدونه که چی هس
            ممنون
            نه نمیدونم :sad:اما به نظرم بزار روبیشترین رنج ولتاژ acببین اصلا ولتاژ هست!

دیدگاه

سلام دوستان
              من یک لامپ کم مصرف شرکت نما نور را که خراب بود و روشن نمیشد را باز کردم و با اومتر دیدم که اون دوتا سیم فاز و نول که به رنگ های ابی و سفید هست یکیشون قطع هست (سیم سفید یا همون فاز) بعد دیدم وسط این سسم که از سرلامپ به کیت مدار وصله یک برامدگی هست سیم را بریدم و دیدم یک چیزی مثل مقاومت بود که ظاهرا سوخته بود .
              بعد سیم را یک سره به مدار وصل کردم و لامپ را دوباره بستم و لامپ بدون هیچ مشکلی دوباره روشن شد الانم یک ساعتی میشه که روشن هست ولی سوالم اینه که :
              1. ایا با دراوردن این مقاومت مشکلی پیش نمیاد ؟
              2. لامپ بدون این مقاومت روشن شد پس نقشش این وسط چی بوده که کارخانه اینو با مدار سری کرده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjads24
                سلام دوستان
                من یک لامپ کم مصرف شرکت نما نور را که خراب بود و روشن نمیشد را باز کردم و با اومتر دیدم که اون دوتا سیم فاز و نول که به رنگ های ابی و سفید هست یکیشون قطع هست (سیم سفید یا همون فاز) بعد دیدم وسط این سسم که از سرلامپ به کیت مدار وصله یک برامدگی هست سیم را بریدم و دیدم یک چیزی مثل مقاومت بود که ظاهرا سوخته بود .
                بعد سیم را یک سره به مدار وصل کردم و لامپ را دوباره بستم و لامپ بدون هیچ مشکلی دوباره روشن شد الانم یک ساعتی میشه که روشن هست ولی سوالم اینه که :
                1. ایا با دراوردن این مقاومت مشکلی پیش نمیاد ؟
                2. لامپ بدون این مقاومت روشن شد پس نقشش این وسط چی بوده که کارخانه اینو با مدار سری کرده ؟
                اون فیوزه دوسته من
                از این به بعد حتما خازن دشارز کن و بعد به جونش بیفت
                مطالب قبل رو بخون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  ترویید به همین روش که گفتین با سیم تلفن خوبه
                  نمیدونم چرا گیر دادین به اهم فیلامان بدبخت؟ :mrgreen: اهمتر رو میزاری رو بیزر فیلامان به هم راه بده درسته ....مقاومت هم لازم نیست موازیش کنی
                  نوشته اصلی توسط ah rad
                  نه نمیدونم :sad:اما به نظرم بزار روبیشترین رنج ولتاژ acببین اصلا ولتاژ هست!
                  :angry:اینکارا چیه؟؟ ...مگه ولتاژ اونجا رومیشه گرفت میدونین چه فرکانسی داره؟؟ :angry: اسکوب 20mhz رو بزنی میسوزه ....
                  جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                  دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام دوستان من این تاپیک رو مطالعه کردم و یه لامپ که خراب داشتمو باز کردم و به جای فیلامانی که سوخته بود از مقاومت هم اندازه استفاده کردم و لامپ روشن شد ولی هر 20 ثانیه یک بار یک صدای غرغر یا غژغژ میده میدونید دلیلش چی میتونه باشه یا صدا از چی هستش؟ تا حالا دوستان به این مشکل بر خورد کردن؟
                    برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

دیدگاه

فوقش جانباز میشی :mrgreen:
                      نه بابا اگه کار میکنه که هیچیش نی
                      فقط همین 10 ص قبل رو بخونی کامل دستت میاد
                      داداش دمت گرم کمی از صفحات قبل را دیدم جالب بود .
                      البته یک دی ماه تاریخ اعزام به خدمتم هست دارم میرم سربازی شهید بشم بهم افتخار کنید :smile: .
                      فقط یک سوال کوچیک هم داشتم
                      چرا بعضی از لامپهای کم مصرف نورشون سفیدتر از بقیه هست ؟
                      راهی هست که اینو تغییر داد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                        ترویید به همین روش که گفتین با سیم تلفن خوبه
                        نمیدونم چرا گیر دادین به اهم فیلامان بدبخت؟ :mrgreen: اهمتر رو میزاری رو بیزر فیلامان به هم راه بده درسته ....مقاومت هم لازم نیست موازیش کنی :angry:اینکارا چیه؟؟ ...مگه ولتاژ اونجا رومیشه گرفت میدونین چه فرکانسی داره؟؟ :angry: اسکوب 20mhz رو بزنی میسوزه ....
                        برای فیلامان که واسه من هر دوطرفش سالمه واهم داره اما 1 اهم میخوام ببینم درسته یانه.
                        راستی من با ولت متر کار کردم الان یادم نمیاد ای سی بود یا دی سی اما برای 35 وات.دوسرش رو گرفتم 80 ولت بود.الانم هم لامپ درسته و تو اشپزخونه روشنه وهم ولتمترم..هدف از گرفتن ولتاژ هم اینه که ببینیم خروجی داریم یانه ونه اینکه دقیقا مقدار ولتاژ وشکل موجش لازمون باشه.

دیدگاه

جزقاله (ایشا..درس نوشتم ) نشیم :mrgreen: :mrgreen:
                          نه بابا من زدم هیچی نمیشه نه واسه خودت نه واسه ولتمتر نه واسه لامپ :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr-azad
                            سلام دوستان من این تاپیک رو مطالعه کردم و یه لامپ که خراب داشتمو باز کردم و به جای فیلامانی که سوخته بود از مقاومت هم اندازه استفاده کردم و لامپ روشن شد ولی هر 20 ثانیه یک بار یک صدای غرغر یا غژغژ میده میدونید دلیلش چی میتونه باشه یا صدا از چی هستش؟ تا حالا دوستان به این مشکل بر خورد کردن؟
                            منم این مشکل رو داشتم وهمیشه هم وقتی مقاومت گذاشتم این طور شد!
                            منم یه طرفو با مقاومت هم اندازه زدم صدای غیژ غیژ داد (انگار گردن کسی روبزنی خون بپاچه ببیرون از صدای ته حلقش )بعد سریع خاموش کردم دوباره زدم بع چند ثانیه......بومب.اون طرفم که سالم بود قطع شد.فیوز های خانه پریدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjads24
                              داداش دمت گرم کمی از صفحات قبل را دیدم جالب بود .
                              البته یک دی ماه تاریخ اعزام به خدمتم هست دارم میرم سربازی شهید بشم بهم افتخار کنید :smile: .
                              فقط یک سوال کوچیک هم داشتم
                              چرا بعضی از لامپهای کم مصرف نورشون سفیدتر از بقیه هست ؟
                              راهی هست که اینو تغییر داد ؟
                              خدانکنه.انشاالله سالم میرید وسالم برمیگردید :smile:
                              منم به نور لامپها دقت کردم اونا که خیلی وقته خریداری شدن وزیاد کار کردن(به نوعی قاچاقی سالمن)نورشون به زردی میزنه ولامپ های نو،نورشون سفیده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                                منم این مشکل رو داشتم وهمیشه هم وقتی مقاومت گذاشتم این طور شد!
                                منم یه طرفو با مقاومت هم اندازه زدم صدای غیژ غیژ داد (انگار گردن کسی روبزنی خون بپاچه ببیرون از صدای ته حلقش )بعد سریع خاموش کردم دوباره زدم بع چند ثانیه......بومب.اون طرفم که سالم بود قطع شد.فیوز های خانه پریدن
                                دادا من روشن گذاشتمش نزدیک 2 ساعت روشن موند انفجارو این حرفام پیش نیومد خداروشکر :wow: فقط الان این غژ غژ شده اره برقی روو مغز من داره دیونم میکنه فکر کنم با چراغ گوشیم (1100 سالاااااااااااااار) زندگی کنم بهتر باشه
                                برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X