اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    ترانزیستورهام همه از همین نوعه 1300Xهستند پس هر جا از این استفاده کردم 180 درجه میچرخونمش
    راستی این حبابی لامپ رو اگر به بالاست توان بالا تر یا پایین تر بزنی چی میشه ؟در هر دو حالت رو میگی (مثلا 18 رو به 16وات و 20 وات و 40 وات بزنی،18 همون حبابی منظومه که نوشته 18وات روش)
    دیاک 85واتی رو چجوری تست کنم روش هیچی ننوشته
    ممنون
    سلام
    1300x نه توجه کن فقط 13003 با پکیج to-126
    بالاست اگر قویتر باشه فیلامان زودتر میسوزه و برعکس بالاست زودتر میسوزه.سعی کن عوض نکنی و مال خودشو تعمیر کنی مگر چاره نباشه.
    همه دیاک ها DB3 هستند و فرقی نمیکنند.اگر سالم باشه با تستر دیود از دوطرف هم نباید راه بده.

نوشته اصلی توسط ah rad
    این لامپ کم مصرف دوتا برد داره.یکی که یکسوساز وترانس و.. هست ویه برد کوچیک هم داره که روش یه PTCوخازن موازی شده
    درضمن اگه درش بیارم مدار اصلا روشن میشه؟
    ممنون ازاینکه وقت میزارید :rolleyes:
    http://s2.picofile.com/file/7981888709/lamp.jpg
    سلام
    میدونم چطورین.خازنو تست کن البته باید اول PTC رو جدا کنی.PTC فقط برای پیش گرمایش و استارت آرام لامپه و نباشه هم مشکلی نیست.دقیق مقدارشو نمیدونم ولی به نظرم 150R کافی باشه.اگر زیاد رنگ و رخش سوخته عوض کن یا ولش کن.اگر زیاد ظاهر سوختگی رنگ نداره سالمه.
    شما بالاستشو رو یه فیلامان دیگه تست کن ببین مشکل اصلا از بالاسته یا فیلامان.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

[quote author=student2011 link=topic=18967.msg521678#msg521678 date=1382727370]
      سلام
      1300x نه توجه کن فقط 13003 با پکیج to-126
      بالاست اگر قویتر باشه فیلامان زودتر میسوزه و برعکس بالاست زودتر میسوزه.سعی کن عوض نکنی و مال خودشو تعمیر کنی مگر چاره نباشه.
      همه دیاک ها DB3 هستند و فرقی نمیکنند.اگر سالم باشه با تستر دیود از دوطرف هم نباید راه بده.

سلام
      این پکیجو که میخرم از کجا بفهمم تی اویه ؟
      برا دیاک هم مطمئنی همشون DB3 هستند
      اهل کجایی دوسته من؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        تست دیاک:بزار رو تست دیود مولتی مترو ،باید ازهردوطرف بینهایت باشه.
        ممکنه دیاک قطع بشه و بی نهایت نشون بده که خیلی هم زیاد اتفاق میافته درصورتی که بصورت حرفه ای میخواین تعمیر کنین بایستی دیاک رو با یک مقاومت مثلا یک کیلو سری و به یک منبع ولتاژ حدود 40 ولت نصب کنین و ولتاژ دو سر دیاک رو اندازه بگیرین اگه حدود سی ولت باشه دیاک بدون شک سالمه :smile:
        جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
          ممکنه دیاک قطع بشه و بی نهایت نشون بده که خیلی هم زیاد اتفاق میافته درصورتی که بصورت حرفه ای میخواین تعمیر کنین بایستی دیاک رو با یک مقاومت مثلا یک کیلو سری و به یک منبع ولتاژ حدود 40 ولت نصب کنین و ولتاژ دو سر دیاک رو اندازه بگیرین اگه حدود سی ولت باشه دیاک بدون شک سالمه :smile:
          بله حرف شما درست.اما خب خیلی کم اتفاق میفته که دیاک بسوزه.اما بله اگه واقعا تست واقعی بخواهیم بکنیم باید بهش ولتاژ بیشتر از شکست بدیم اما این ولتاژ معمولا در حد 40 ولت رو مثلا منبع من خودم ندارم واسه تستش :sad:
          اما یه نکته مهم
          به نظرم بعد روشن شدن دیاک دوسرش ولتاز کمی حدود1-2 ولت در نهایت میفته
          وبرای تست بهتره این کارو بکنیم
          اول ببینیم ولتاژ شکستش چقدره بعد با مقاومت سری کنیم وبهش ولتاژ زیر شکست بدیم و ولتمتر رو بزنیم دوسر مقاومت.دراین حالت دوسر مقاومت ولتاژ صفر ولت داریم .همین طور ولتاژ رو که زیاد میکنیم دریک لحظه تقریبا ولتاژ منبع دوسر مقاومت میفته که نشون میده.دیاک سالمه
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
            اهل کجایی دوسته من؟

سلام
            سوال اولت مفهوم نیست.
            بله ولی اگر چیز دیگه باشه هم باز فرقی نمیکنه میتونی با DB3 عوضش کنی.

نوشته اصلی توسط EBI2009
            بله درستش اینه ولی تا حالا برا من پیش نیومده.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
              سلام
              اهل کجایی دوسته من؟

سلام
              سوال اولت مفهوم نیست.
              بله ولی اگر چیز دیگه باشه هم باز فرقی نمیکنه میتونی با DB3 عوضش کنی.
              بله درستش اینه ولی تا حالا برا من پیش نیومده.
              toمنظورمه واسه پکیج

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

http://img.weiku.com/a/001/942/Transistor_6085_1.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                  http://img.weiku.com/a/001/942/Transistor_6085_1.jpg
                  اهان پس این ترانزیستورهای شبیه بی دی 140 پکیج تی او هس وباید 180 بچرخه
                  من یه نوع هم دیدم مثل این ترانزیستورهای مثلا bc337هست از لحاظ شکل ظاهری اون چی

دیدگاه

اقایون با عرض خسته نباشید ببخشید وسط بحثتون پریدم.
                    دوستان یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.
                    یه لامپ کم مصرف بزرگ خریدم حدود 4 ماه پیش الان که روشنش میکنم بعد از 5 دقیقه شروع میکنه به چشمک زدن :angry:حیفم میاد بندازمش بره.
                    اگه راهی است خواهشا کمک کنید ممنون میشم.
                    Someone who can change the world
                    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

خازن صافی یا یکی از پل های دیودیش سوخته
                      بازم لامپو باز کن کل قطعات رو تست کن

دیدگاه

سلام دوستان.
                        ما تو خونه دوتا لامپ کم مصرف داریم که وقتی روشنش میکینم برای 1-2 ثانیه ای صدای جیر جیر مثل صدای سوختن میده و کمی هم چشمک میزنه، بعدش درست میشه و خوب کار میکنه.من بازش کردم و یه خازن پلی استر 102 رو که کمی تیره شده بود با یه خازن 102 2کیلوولت عوض کردم.خازن 10 میکرو رو هم عوض کردم ولی تغییر نکرد.حالا ایرادش چی میتونه باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          اهان پس این ترانزیستورهای شبیه بی دی 140 پکیج تی او هس وباید 180 بچرخه
                          من یه نوع هم دیدم مثل این ترانزیستورهای مثلا bc337هست از لحاظ شکل ظاهری اون چی
                          اگر منظورت to-92 هست اونم همونطوره.این رو بدون اگر ترانزیستورا رو بر عکس بزنی نمیسوزن فقط لامپت روشن نمیشه اینطوری تجربی هم میشه هر مدل رو شناخت ولی با اهم متر مطمعن تره.

نوشته اصلی توسط MZN84
                          وقتی روشنش میکینم برای 1-2 ثانیه ای صدای جیر جیر مثل صدای سوختن میده و کمی هم چشمک میزنه، بعدش درست میشه و خوب کار میکنه.من بازش کردم و یه خازن پلی استر 102 رو که کمی تیره شده بود با یه خازن 102 2کیلوولت عوض کردم.خازن 10 میکرو رو هم عوض کردم ولی تغییر نکرد.حالا ایرادش چی میتونه باشه؟
                          102 رو که عوض کردی نیاز نبود.احتمالا مشکل از فیلامانه با یکی دیگه تست کن مطمعن بشی.

دیدگاه

دیود ها و تست کردم سالم بودن.
                            خازن رو هم عوض کردم.
                            اما بازن بعد 2 دقیقه چشمک میزنه و یه صدای جیر جیر از داخلش میاد مثل اینکه اتصالی داره؟
                            Someone who can change the world
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                              دیود ها و تست کردم سالم بودن.
                              خازن رو هم عوض کردم.
                              اما بازن بعد 2 دقیقه چشمک میزنه و یه صدای جیر جیر از داخلش میاد مثل اینکه اتصالی داره؟
                              ببین ترانسش یا سلفش مشکل نداره(شل باشه یا ..)که البته بعیده ولی بازم چک کنید
                              اگه فیلامان دگه دار ی با همون مشخصات جاشو عوض کن
                              از سلامت بقیه هم مطمئن شو

دیدگاه

اقا یه چندتا کم مصرف همسایه رسید دستمون.طبق عادت مقامت فیلامان رو گرفتیم.دیدیم یه طرفش بینهایته.یه مقامت به اندازش جاش گذاشتیم.زدیم به برق دوثانیه نور زرد داد وبعد بومب.فیوز پرید.
                                به نظرم اصلا مقاومت جاش گذاشتن اصلا روش خوبی نیست. :mrgreen:
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X