اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

راهی نیست جز آزمون. فقط مواظب باش ماسفتها دائم روشن نمونند که شدیداً داغ میشن. مواظب بلندگوت هم باش. ممکنه مدار با این تغییرات پایداریش رو از دست بده.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      راهی نیست جز آزمون. فقط مواظب باش ماسفتها دائم روشن نمونند که شدیداً داغ میشن. مواظب بلندگوت هم باش. ممکنه مدار با این تغییرات پایداریش رو از دست بده.
      سلام
      استاد از خیرش گذشتم یهو میزنیم بلندگوها رو هم میسوزونیم یک چیزی هم باید بدهکار بشیم. :biggrin:
      همون تغییراتی رو که شما فرمودید ( یعنی افزایش مقاومت گین پری های میکروفن از 67 کیلو به 100 کیلو و حذف اون مقاومت 4.7 کیلو که برای کاهش امپدانس ورودی قرار داده بودم ) انجام میدم و نتیجه رو اعلام می کنم .
      اون مقاومت 47 کیلو هم که فرمودید به عنوان فیدبک مدار هست بهش دست نمی زنم چون با تفاسیری که شما داشتید کاهش این مقاومت باعث کاهش قدرت میشه.
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        سلام. میتونی گین ها رو تا 120 کیلو بالا ببری. البته مواظب باش که صدا به اشباع نره. وگرنه موقعی مثلاً توی میکروفن داد میزنی میینی کیفیت صدات کم میشه و وضوح صدا نداری.
        البته اگر بهتر از 1600 چنگ جواب میده من بهت تبریک میگم. چون نظر من بر عکس دوستمون اینه 1600 چنگ جزء بهترین دستگاههایی بوده که تا حالا توی بازار اومده و هنوز هم جزء بهترینهاست. در ضمن چنگ هم دقیقاً کپی مونتاربوست و از روی فونیک و مونتاربو کپی میکنه. البته خیلی هت هم مثل تک یا شیوا یا حتی جاس از رو چنگ کپی میکنند. یه سری هم مثل جبال و کویر میرند از روی جاس کپی میکنند. خلاصه تولید جایی نیست همش کپی کاریه.
        من قرار بود برای یه مسجد سیستم بسازم. قیمت دادم گفتند گرونه. رفتند یه بهرینگر خریدند. همین امسال روز دوم محرم. الان پشیمونند و میگن برامون بفروش. 1400 هم پول دادند. برای مداحی ما فقط دستگاه ایرانی مناسبه. همون pv که فرمودید بزارید زیر بار موزیک براتون غوغایی میکنه. ولی تو پابلیک کم میاره. میکسرهای جدید حتی دایناکورد هم معایب بزرگی رو سیستم مداحی داره.مثلاً توی اوج سین به شین تبدیل میشه. نویز dsp توی تغییر افکت شنیده میشه و مواردی از این دست. تو نت تحقیق کنید میبینید کم کم دارند جای خودشون رو از دست میدند. دایناکورد قدرتش فوقالعاده است ولی....
        ولی من اسم این دستگاه هارو نیاوردم. گفتم فقط میکسر Soundcraft ، پاور Crown ، افکتور Lexicon ، اکولایزر dbx ، بلندگو JBL در یک کلام HARMAN

اگر عیبی پیدا کردید..من در خدمتم...
        1-من فقط با دو مسئله برندهای بالا مشکل دارم : کمپانی هارمن وابستگی زیادی به یهودی ها داره ، مثل خیلی از کمپانی های دیگه و نمایندگیشون تو ایران هم شنبه ها تعطیله :mrgreen:
        2-قیمتش هم که تو ایران واویلا...

کیفیت هم خیلی فرق داره ، چندین بار تست کردم...یکی از دوستان که اتفاقا یکی از وبلاگ های آموزش صدا برداری هیئتی هم مربوط بهشون هست ، میگفت هرجا از ساندکرفت رفتن به سمت دایناکورد ، پشیمون شدند..
        دایناکورد بیخودی تو ایران معروف شده..البته پرتابل بودن ، قوی بودن ، افکتور نسبتا خوب داشتن و یه سری امکانات دیگه اش کاربری خاص خودش رو میبره. ولی کلا اینجور برندها رو هر کسی نمیتونه میکس کنه و صدای خوبی بدست بیاره.

دیدگاه

سلام دوستان من هم امشب یه آمپلی فایر مسجد را بردم تعمیر ، ظاهرا بر اثر اتصال کوتاه ، ترانزیستورهاش آسیب دیدن؛ طرف گفت که اینجا فقط ترانزیستورهای چینی که یه بار مصرف هم نیستن (قبل از استفاده خراب از آب در میان) گیرمون میاد.
          البته موقع تست یکی دوبار صدای بلند ازش در اومد. خواستم بپرسم میتونید بگید احتمالا عیبش از کجاست؟
          راهی داره جلوی سوختن ترانزیستورهارو بگیریم. یا اونهارو با یه نمونه ی مناسب که کار بده جایگزین کنیم؟
          به من گفت که شماره ترانزیستورهای قابلمه ای 2nc55 هست.
          کلا در مورد پیشگیری یا تعمیر یا خرید این ترانزیستورها راهمایی کنید ممنون میشم.
          اللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HPLNVQH
            سلام دوستان من هم امشب یه آمپلی فایر مسجد را بردم تعمیر ، ظاهرا بر اثر اتصال کوتاه ، ترانزیستورهاش آسیب دیدن؛ طرف گفت که اینجا فقط ترانزیستورهای چینی که یه بار مصرف هم نیستن (قبل از استفاده خراب از آب در میان) گیرمون میاد.
            البته موقع تست یکی دوبار صدای بلند ازش در اومد. خواستم بپرسم میتونید بگید احتمالا عیبش از کجاست؟
            راهی داره جلوی سوختن ترانزیستورهارو بگیریم. یا اونهارو با یه نمونه ی مناسب که کار بده جایگزین کنیم؟
            سلام بر شما دوست عزیز
            هیچ اسمی از مارک دستگاهتون نبردید .شماره اون ترانزیستور هم 2n3055 هست.
            یک عکس از برد آمپلی فایر قرار بدید تا بیشتر بتونیم راهنماییتون کنیم. دستگاههای جدید و با کیفیت معمولا" دارای پروتکشن هستند که میتونه جلوی اتصال کوتاه رو بگیره.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HPLNVQH
              با سلام
              برای اینکه خیالت راحت بشه برای هر خروجی یه مقاومت 8 اهم وات بالا سری کن البته توان خروجی میاد پایین ولی از نظر شنوایی فرقی با اولش نمیکنه و اگر هم اتصال کوتاه بشه اون مقاومت ها از سوختن مدارت جلوگیری میکنن

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام ممنون از توجهتون
                1-اگر ترانزیستور سوخته باشه از دستگاه صدایی درمیاد؟ چون وقتی بردمش پیش تعمیرکار دوبار صدا داد، صدای بلند که نشون نمیداد دستگاه خرابه!!!
                2-آیا چیزی به اسم نیمسوز و اینجور چیزها که بازاری ها میگن صحتی داره؟ oo:
                3-کسی میدونه از کجا میشه این ترانزیستورهارا خرید؟ یا اگر گیر نیاوردیم چه ترانزیستوری میتونیم به جاش بگذاریم؟
                5- اگر بر اثر اتصال کوتاه قرار باشه چیزی بسوزه چرا فیوزها سالمن؟ :eek:
                4- دوست عزیز ، مقاومت 8 اهم چند وات؟ نمیدونم منظورتون از بالا چه مقداری هست. :redface:
                ان شاءالله پس فردا یه عکس هم از مداراتش میذارم و اسمش را هم میپرسم.البته اگر بگین دقیقا از کجاش عکس بگیرم که دیگه تمام زحمتش را شما کشیدین.
                سپاس
                :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HPLNVQH
                  سلام ممنون از توجهتون
                  1-اگر ترانزیستور سوخته باشه از دستگاه صدایی درمیاد؟ چون وقتی بردمش پیش تعمیرکار دوبار صدا داد، صدای بلند که نشون نمیداد دستگاه خرابه!!!
                  2-آیا چیزی به اسم نیمسوز و اینجور چیزها که بازاری ها میگن صحتی داره؟ oo:
                  3-کسی میدونه از کجا میشه این ترانزیستورهارا خرید؟ یا اگر گیر نیاوردیم چه ترانزیستوری میتونیم به جاش بگذاریم؟
                  5- اگر بر اثر اتصال کوتاه قرار باشه چیزی بسوزه چرا فیوزها سالمن؟ :eek:
                  4- دوست عزیز ، مقاومت 8 اهم چند وات؟ نمیدونم منظورتون از بالا چه مقداری هست. :redface:
                  ان شاءالله پس فردا یه عکس هم از مداراتش میذارم و اسمش را هم میپرسم.البته اگر بگین دقیقا از کجاش عکس بگیرم که دیگه تمام زحمتش را شما کشیدین.
                  سپاس
                  :bye
                  سلام
                  1) نه -
                  2) نیسوز بودن یک قطعه که صحت داره ولی وقتی قطعه ای نیمسوز بشه که دیگه از کار افتاده دیگه
                  3) اگر تهران حضور دارید که اون ترانزیستور رو می تونید از جمهوری تهیه کنید. البته 2n3055 که الان دیگه همه جا هست.
                  4) شاید منظورت اون تعمیرکار شورت شدن همون ترانزیستور باشه
                  5)منظور جناب aswhu مقاومت 8 اهم 10 وات هست .
                  6) از برد آمپلی فایر عکس بگیر.
                  یک سوال: با الکترونیک چقدر آشنایی دارید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    سلام
                    1) نه -
                    2) نیسوز بودن یک قطعه که صحت داره ولی وقتی قطعه ای نیمسوز بشه که دیگه از کار افتاده دیگه
                    سلام
                    1-پس ترانزیستور نسوخته نیم سوز هم نشده، به نظرتون عیب کار کجاست؟ برای من نظر شما نسبت به تعمیرکار ارجحه
                    نکنه نیمسوز یعنی نصف صدا رو عبور بده، اینطوری وارد بحث فیلترها شدیم :icon_razz:
                    3) اگر تهران حضور دارید که اون ترانزیستور رو می تونید از جمهوری تهیه کنید. البته 2n3055 که الان دیگه همه جا هست.
                    تهران نیستم. اونی هم که میگه از تهران میارم چینی میاره که خراب هم بینشون هست.دست بکشی روی made in japan پاک میشه :eek:
                    4) شاید منظورت اون تعمیرکار شورت شدن همون ترانزیستور باشه
                    به طور واضح در باره ی سیم بلندگو حرف میزد
                    5)منظور جناب aswhu مقاومت 8 اهم 10 وات هست .
                    مرسی
                    6) از برد آمپلی فایر عکس بگیر.
                    چشم
                    یک سوال: با الکترونیک چقدر آشنایی دارید؟؟
                    تقریبا هیچی
                    راستی اگر بلند گوی اضافی وصل کرده باشیم یا وقت بارندگی نم خورده باشند احتمال این خرابیها هست دیگه!؟
                    غیر از ترانزیستور کدوم قسمت ممکنه آسیب دیده باشه که یه درمیون یه وقت صدا میداد یه وقت نمیداد؟

دیدگاه

سلام بر شما دوست عزیز
                      هیچ اسمی از مارک دستگاهتون نبردید .
                      سلام.
                      پرسیدم، گفتند پیشرو 1600 مدلشه.

دیدگاه

سلام
                        توصیه ام اینه که اگر با الکترونیک آشنایی نداری دستگاه رو دست یک تعمیر کار مجرب بده.
                        موفق باشی

دیدگاه

استاد از خیرش گذشتم یهو میزنیم بلندگوها رو هم میسوزونیم یک چیزی هم باید بدهکار بشیم.
                          در این رابطه به نظرم جالبه خاطره ای از شهید ستاری (نابغه ترین فرمانده نیروی هوایی ایران) نقل کنم براتون.

بعد از انقلاب و جنگ همونطور که می دونید مستشاران آمریکایی رفتند و خیلی از سیستمهایی که هنوز راه اندازی نشده بود به صورت نیمه کاره رها کردند و رفتند.
                          یکی از این سیستمها ، البته اگر درست خاطرم باشه ، سیستمی بود که جهت تست موتور جنگنده ها ازش استفاده می کردند. این تجهیزات به صورت کاملا بسته بندی شده و راه اندازی نشده در یکی از انبارهای نیروی هوایی وجود داشت.

شهید ستاری به گروهی ماموریت راه اندازی این سیستم رو می دهند ولی آنها می گویند که ما نمی توانیم و نمی شود و...
                          در همانجا شهید ستاری دستور می دهد بلدوزری بیاید که همه تعجب می کنند و می پرسند چرا ؟ تیمسار جواب می دهند که من در انبارها جای اضافی برای نگه داری این تجهیزات ندارم ، وقتی نمی توانید از آنها استفاده کنید ، چه اهمیتی دارد ؟ می خواهم آنها را خراب کنم و دور بریزم. در این هنگام همگی می گویند که تیمسار اینها حیف هستند و اگر ما بخواهیم راه اندازی کنیم ، ممکن است خراب بشوند و از کار بیفتند. در اینجا شهید پاسخ می دهند که : اشکالی ندارد. شما کار خود را انجام دهید ، اگر درست شد که هیچ و اگر هم خراب شد چیزی از دست ندادیم و شما هم چیزی یاد گرفته اید.

بعد از مدتی با پیگیری های شهید ستاری پروژه با موفقیت به اتمام رسید..

این یکی از چند ده (یا صد) پروژه ای بود که شهید ستاری در نیروی هوایی مدریت کردند. کسی که می گوید من از کودکی دیده ام که می توان خودکفا بود :smile:

دیدگاه

سلام
                            استاد اشک
                            اگر خاطرتون باشه گفته بودم مقاومت R2 رو به 4.7 کیلو کاهش داده بودم قدرت کم بود ولی صدا لرزش نداشت و شما فرمودید این کار اشتباه هست دوباره اومدم اون رو همون 47 کیلو گذاشتم اما صدا یک خورده لرزش داره اینم بگم که به جای اون مقاومت 2.2 کیلوی ورودی- خازن 2.2 میکرو گذاشتم چون اگر خازن نمیزاشتم با چرخوندن ولوم صدای مستر خر خر از باند شنیده میشد.به نظرتون مشکل کجاست.
                            http://www.diy-electronic.com/wp-content/uploads/2012/08/300_watt_MOSFET_real_HI-FI_power_amplifier.gif

دیدگاه

به جای47 کیلو 22 کیلو بزار ببین جواب میده؟؟!!
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اقا محمد این pcb امپی که ساختیو میدی ؟ برا همین اکو امپه؟
                                در ضمن اگه تغییری لازم داره هم بهم بگو میخوام اینم بسازم
                                لطفا بگو چقدر هم خرج کردی ممنون
                                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X