اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

نوشته اصلی توسط deadmaster
    اقا محمد این pcb امپی که ساختیو میدی ؟ برا همین اکو امپه؟
    در ضمن اگه تغییری لازم داره هم بهم بگو میخوام اینم بسازم
    لطفا بگو چقدر هم خرج کردی ممنون
    سلام
    اگر پی سی بی فابریک اون آمپ رو می خوای تو لابلای همین تاپیک هست بگردی پیداش میکنی اما اون برای ترانزیستورهای فابریکش طراحی شده . اما من از ماسفت های 240 و 9240 استفاده کردم و خودم pcb کشیدم اما من pcbهایم رو با نرم افزار نمی کشم چون بلد هم نیستم و روی کاغذ طراحی می کنم اما اگر pcb آماده می خوای توصیه می کنم آمپی که مهدی جان ساختند رو بسازی اون هم شبیه همین مداری هست که من ساختم البته یک تفاوت هایی داره .ولی مطمئن باش اونم راضیت میکنه.
    موفق باشی

دیدگاه

مهدی جان عزیزم بازم زحمت ما اقتاد گردن شما میدی لطفا این pcb رو؟
      محمد جان هزینه؟
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

مهدی جان عزیزم بازم زحمت ما اقتاد گردن شما میدی لطفا این pcb رو؟
        محمد جان هزینه؟
        سلام
        اگر هزینه آمپ مد نظرتون هست اگر خاطرم باشه چیزی حدود 20 تومن شده بود البته من اون موقع ماسفت ها رو دونه ای 2500 خریده بودم. راستی من مونو ساختم .
        موفق باشید

دیدگاه

محمد مقدور نیست برات از pcb خودت اسکن بگیری؟ میخوام دقیقا همون رو بسازم !
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

محمد مقدور نیست برات از pcb خودت اسکن بگیری؟ میخوام دقیقا همون رو بسازم !
            سلام ابتدا بابت تاخیر در پاسخ معذرت میخوام
            اگر واقعا" می خوای pcb منو بسازی مشکلی نیست برات اسکن می کنم . اما pcb من استاندارد نیست . نه اینکه بد باشه اما در یک pcb خوب باید جاهای خالی مدار گراند قرار بگیره تا نویز رو از بین ببره .اما این مورد در pcb من نیست چون همانطور که قبلا" بهت گفتم من pcb هام رو با نرم افزار نمی کشم لذا این مشکلات در اون هست به هر حال میل خودت هست اگر تمایل داری pcb من رو بسازی بگو تا برم برات اسکن کنم.

دیدگاه

سلام
              استاد اشک عزیز
              دستگاه اکو امپلی فایری که مونتاژ کردم یک اشکالات کوچیکی توش پیدا شده البته شاید از قبل هم بود و من متوجه نشدم. یکی از این اشکالات اینه که وقتی با میکروفن میخونی انتهای صدا که همراه با اکو هست یک خورده خراب میشه البته به نظر من مشکل از قسمت تن کنترل مدار مستر و پری میکروفن باید باشه و تو بین اینها فکر کنم ولوم مید که تو هر برد پری در نظر گرفتم این مشکل رو ایجاد میکنه نظر شما چیه ؟؟؟
              این شماتیک پری میکروفن
              http://redhue.ir/images/44797014523690187112.jpg

دیدگاه

ولوم مید یکی از پریها و مستر رو از جا در بیار ببین حل میشه؟؟؟ بدون اکو مشکل نداری؟؟
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

نوشته اصلی توسط ashk
                  ولوم مید یکی از پریها و مستر رو از جا در بیار ببین حل میشه؟؟؟ بدون اکو مشکل نداری؟؟
                  سلام استاد
                  ولوم مید رو وقتی باز کردم زیاد تاثیری نداشت.
                  بدون اکو هم تقریبا" این مشکل وجود نداره . استاد ببینید وقتی با صدای بلند یا زمانی که میکروفن به دهان نزدیک هست صحبت می کنیم این مشکل کمتر و زمانی که میکروفن از دهان فاصله داره یا صدا کم باشه این مشکل بیشتر هست.
                  استاد من مقادیر مقاومت ها و خازن های تنالیته صدا رو عوض کنم تاثیر داره ؟؟؟؟
                  البته این رو هم بگما تو تاخیر زیاد این مشکل بیشتر هست.
                  با تشکر

دیدگاه

ببینم این خرابی که میگی شبیه گیز گیز نیست؟؟ اگر حرف م رو بصورت ممتد و آروم بگی به وضوح شنیده میشه. همینطوره؟؟؟!!

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      ببینم این خرابی که میگی شبیه گیز گیز نیست؟؟ اگر حرف م رو بصورت ممتد و آروم بگی به وضوح شنیده میشه. همینطوره؟؟؟!!
                      سلام استاد
                      بله یه چیزی تو همین مایه ها . یک چیزی شبیه گیز گیز یا جیز جیز تو انتهای صدا ایجاد میشه دیگه عقلم به جایی قد نمیده :angry: اگر شما نظری دارید بفرمایید با تشکر

دیدگاه

مشکل از آمپلیه. ولتاژ کار رو بیشتر کن. ببین درست نمیشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          مشکل از آمپلیه. ولتاژ کار رو بیشتر کن. ببین درست نمیشه!
                          سلام استاد اشک عزیز متاسفانه ترانس ولتاژ بالا ندارم که تست کنم .
                          اگر آمپلی رو عوض کنم چی ؟؟؟
                          استاد یک فایل صوتی قرار میدم مشکلی که دستگاه من داره تو این فایل صوتی نمایان هست چون تا صدا رو نشنوید تشخیص عیب سخت هست استاد به انتهای جملات خواننده دقت کنید وقتی با گام بالا می خواند می بینید که صدا مشکل داره .
                          http://uploadtak.com/images/t7955_.rar

دیدگاه

این صدا رو خودت از مجلس گرفتی یا قبلاً ضبط شده بوده و باز پخش کردی؟؟
                            اگر میتونی در زمان تست ولتاژ مدار رو مداوم چک کن ممکنه جریان کم بیاری. ولی من فکر کنم مدار داره به اشباع میره که این یعنی یا آمپلی ضعیفه یا مدارت پری گینشون زیاده. اگر خودت مستقیم از مجلس صدا گرفتی با توجه به گیرایی بالا میکروفن (صدای جمعیت) فکر میکنم مشکل مچ کردن در گین مدار رو داری. وقتی میکروفن را با فاصله بگیری باید مشکل حل بشه اگر نه که باید فکر آمپ جون دار تری باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              این صدا رو خودت از مجلس گرفتی یا قبلاً ضبط شده بوده و باز پخش کردی؟؟
                              اگر میتونی در زمان تست ولتاژ مدار رو مداوم چک کن ممکنه جریان کم بیاری. ولی من فکر کنم مدار داره به اشباع میره که این یعنی یا آمپلی ضعیفه یا مدارت پری گینشون زیاده. اگر خودت مستقیم از مجلس صدا گرفتی با توجه به گیرایی بالا میکروفن (صدای جمعیت) فکر میکنم مشکل مچ کردن در گین مدار رو داری. وقتی میکروفن را با فاصله بگیری باید مشکل حل بشه اگر نه که باید فکر آمپ جون دار تری باشی.
                              سلام
                              نه استاد این صدا مربوط به دستگاه من نیست . من از این جهت این فایل صوتی رو قرار دادم که نشون بدم صدای دستگاه من هم تقریبا" شبیه همین فایل صوتی هست. اگر دقت کرده باشید وقتی خواننده برخی کلمات رو کشیده ادا میکنه صدا یک خورده به اشباع میره.
                              استاد گین مدارات پری رو 100 کیلو و مقاومت گین مستر رو 1 مگ گذاشتم. به نظرتون 1 مگ رو کم تر کنم ؟؟؟
                              به هر حال اگر آمپ رو هم عوض کنم نمی تونم ترانس رو عوض کنم نظرتون چیه ؟؟؟
                              ترانسم دوبل 42 ولت در حال دی سی هست .

دیدگاه

به بتا 800 دسترسی نداری؟؟ مدا پری رو به آمپلی اون بدی؟! من فکر میکنم 1 مگا زیاده به نظر من گین رو 220 کیلو بزار و یه طبقه تقویت رو افزایش بده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X