اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

نوشته اصلی توسط ashk
    به بتا 800 دسترسی نداری؟؟ مدا پری رو به آمپلی اون بدی؟! من فکر میکنم 1 مگا زیاده به نظر من گین رو 220 کیلو بزار و یه طبقه تقویت رو افزایش بده.
    سلام
    متاسفانه دسترسی ندارم
    منظورتون از اینکه می فرمائید یک طبقه تقویت رو افزایش بدم اینه که از دو تا 4558 برای مستر استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

بله.البته آرایش طبقه آخر خیلی مهمه. من خودم هم با این قسمت مشکل دارم و هنوز به اونی که میخوام نرسیدم. خیلی از دوستان فکر میکنند که کیفیت در موزیک محسوس تر و مهمتر از وویس است ولی اینجور مواقع عکسش اثبات میشه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک
        من چون آمپلی فایر نداشتم اومدم از آمپلی فایر کامپیوترم ( میکرولب ) برای تست استفاده کردم و با کمال تعجب همه چیز عالی بود و نهایتا" به این نتیجه رسیدم طبق گفته شما مشکل از آمپلی بود . به هر حال همش فکر میکردم مشکل از مدارات پری و مستر باشه ولی مشکل آمپلی هست.
        استاد من فکر میکنم آمپلیفایر های ماسفت درسته که کیفیت خوبی دارند اما گاهی اوقات شکست صدا هم دارند شاید این مشکلات فقط مربوط به این مداری هست که من ساختم
        استاد اگر بخوام آمپلی رو عوض کنم به نظر شما باز با ماسفت بسازم و یا با ترانزیستورهای قابلمه ای bjt ؟؟؟
        با تشکر

دیدگاه

سلام
          استاد اشک بالاخره یک مدار دیگه ساختم و خدا رو شکر اون مشکل خراب شده صدا با این مدار وجود نداره و اشکال از پری ها نبود بلکه همون مدار آمپلی فایر ایجاد اشکال میکرد این هم لینک مدار :
          http://www.hqew.net/circuit-diagram/100W-Mosfet-Audio-Amplifier-Circuit-with-IRFP250N-only_3097.html
          و این هم نمونه مونتاژ شده :

از راهنمایی های شما سپاسگزارم.

دیدگاه

خدارو شکر. خواهش میکنم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خدارو شکر. خواهش میکنم.تلاش خودت بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام
                استاد اشک بالاخره یک مدار دیگه ساختم و خدا رو شکر اون مشکل خراب شده صدا با این مدار وجود نداره و اشکال از پری ها نبود بلکه همون مدار آمپلی فایر ایجاد اشکال میکرد این هم لینک مدار :
                http://www.hqew.net/circuit-diagram/100W-Mosfet-Audio-Amplifier-Circuit-with-IRFP250N-only_3097.html
                و این هم نمونه مونتاژ شده :

از راهنمایی های شما سپاسگزارم.
                سلام
                این مدار شماتیک نداره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                  سلام
                  این مدار شماتیک نداره ؟
                  سلام
                  متاسفانه نه

دیدگاه

استاد اشک
                    اگر تو ورودی مدار اکو یک مقاومت 10 کیلو که به یک خازن 15 نانو موازی شده رو قرار دهم (برای اینکه صدا یه خورده زیرتر بشه ) مشکلی ایجاد میکنه ؟؟
                    سپاس

دیدگاه

مشکلی پیش نمیاد. فقط ممکنه هیس زمینه بیشتر بشه. البته باید سری کنی نه موازی. موازی کنی بم تر میشه.

دیدگاه

حرفه ای اصلا این برند ها حرفه ای نیستن برند حرفه ای فقط ssl که من به غیر از استدیو بل جای دیکه تجهیزات این شرکتتو ندیدم
                        ssl
                        avid
                        اشتودر
                        اینا حرفی برای گفتن دارن تو صنعت جهانی صوت
                        مونتاربو امپلیاش خوبه ولی به پای پاورای الکترو ویس وارفیدل داینا کرد و مارکایی که برای کارای استیج و لایو تجهیزات می سازن نمی رسه 1800 وات rms کمه مگه اونم با سیستم طراحی ماتریکس
                        مدارا نقشه ها چیزایی که کلا تونته تو سایتای این ور و اون ور شاید اخر اخرش پای طراحی های بهرینگر برسه

چون تا جایی که می دونم طراحیاشون محرمانست سال 78 بچه های واحد فنی صدا وسیمای اراک خواستن اشتودر 2500 رو مهندسی معکوس کنن نشد اکثرا قطعاتش مختص خود کمپاغنی اشتودر بود خودشون می ساختن کاربرد عمومیم نداشت حتی دیتاشیتشونم گیر نمیومد الانم اگه چیزی خراب بشه فقط نمایندگی امارات می تونه سرویس بده اونم قا چاقی چون تحریممیم
                        پری امپ حرفه ای کمتر از 35 ملیون نیست خب باید یه فرقی با طراحی های دست ساز کنه
                        تازه تجهیزات صنعت صدا فقط پری امپ و امپلی فایر نیست تجهیزات زیاده که اینا شاید اصلا به چشم نمیان کاربردشون
                        جدیدترین ویرایش توسط epm2m; ۱۲:۰۰ ۱۳۹۶/۰۳/۲۳.

دیدگاه

سلام ببخشید چرا از ولتاز متقارن برای تقویت کننده عملیاتی استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epm2m نمایش پست ها
                            حرفه ای اصلا این برند ها حرفه ای نیستن برند حرفه ای فقط ssl که من به غیر از استدیو بل جای دیکه تجهیزات این شرکتتو ندیدم
                            ssl
                            avid
                            اشتودر
                            اینا حرفی برای گفتن دارن تو صنعت جهانی صوت
                            مونتاربو امپلیاش خوبه ولی به پای پاورای الکترو ویس وارفیدل داینا کرد و مارکایی که برای کارای استیج و لایو تجهیزات می سازن نمی رسه 1800 وات rms کمه مگه اونم با سیستم طراحی ماتریکس
                            مدارا نقشه ها چیزایی که کلا تونته تو سایتای این ور و اون ور شاید اخر اخرش پای طراحی های بهرینگر برسه

چون تا جایی که می دونم طراحیاشون محرمانست سال 78 بچه های واحد فنی صدا وسیمای اراک خواستن اشتودر 2500 رو مهندسی معکوس کنن نشد اکثرا قطعاتش مختص خود کمپاغنی اشتودر بود خودشون می ساختن کاربرد عمومیم نداشت حتی دیتاشیتشونم گیر نمیومد الانم اگه چیزی خراب بشه فقط نمایندگی امارات می تونه سرویس بده اونم قا چاقی چون تحریممیم
                            پری امپ حرفه ای کمتر از 35 ملیون نیست خب باید یه فرقی با طراحی های دست ساز کنه
                            تازه تجهیزات صنعت صدا فقط پری امپ و امپلی فایر نیست تجهیزات زیاده که اینا شاید اصلا به چشم نمیان کاربردشون

باشه شما خیلی بلدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X