اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

فاصله خالی از کنار قرقره یا بوبین جهت ایزولاسیون الکتریکی سیم پیجهاست--زیرا اگر سیم پیچ ازکناره قرقره فاصله نداشته باشد اتفاقی که میافتد این خواهد بود--بعد از اتمام سیم پیچی یک یا چند لایه عایق روی سیم پیچ پیچیده میشودو سپس سیم پیچ دیگر روی ان پیچیده میشود و اگر سیم ها به کناره چسبیده باشند در مرز میان بوبین و عایق کناره قزرقره هوا وجود خواهد داشت و دو سیم پیچ از طریق باریکه بسیار نازک هوا همدیگر را خواهند دید و ممکن است که بهم arc بزنند.لذا فاصله ای از کناره قرقره ایجاد میشود تا فاصله عایقی دو سیم پیچ از طریق عایق و هوا بیشتر شود--مقدار این فاصله بستگی به ایزولاسیون لازم دارد--مثلا برای ولتاژ های کمتر از 150 ولت مقدار ولتاژ تست ایزولاسیون حدود 1400 ولت است ولی این مقدار باز هم بستگی به استاندارد مورد استفاده دارد و ممکن است در استاندارد دیگری این مقدار به 2500 ولت هم برسد.و بسته به ولتاژ هم مقدار فاصله تغییر خواهد کرد.برای نمونه میتوانید این لینک را مطالعه http://www.nve.com/Downloads/ab2.pdfنمایید.در کل برای ولتاژ های بالاتر حتی شکل بوبین و هسته هم تغییر خواهد کرد تا بتوان ایزولاسیون های بالاتر را هم بدست اورد--
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
      فاصله خالی از کنار قرقره یا بوبین جهت ایزولاسیون الکتریکی سیم پیجهاست--زیرا اگر سیم پیچ ازکناره قرقره فاصله نداشته باشد اتفاقی که میافتد این خواهد بود--بعد از اتمام سیم پیچی یک یا چند لایه عایق روی سیم پیچ پیچیده میشودو سپس سیم پیچ دیگر روی ان پیچیده میشود و اگر سیم ها به کناره چسبیده باشند در مرز میان بوبین و عایق کناره قزرقره هوا وجود خواهد داشت و دو سیم پیچ از طریق باریکه بسیار نازک هوا همدیگر را خواهند دید و ممکن است که بهم arc بزنند.لذا فاصله ای از کناره قرقره ایجاد میشود تا فاصله عایقی دو سیم پیچ از طریق عایق و هوا بیشتر شود--مقدار این فاصله بستگی به ایزولاسیون لازم دارد--مثلا برای ولتاژ های کمتر از 150 ولت مقدار ولتاژ تست ایزولاسیون حدود 1400 ولت است ولی این مقدار باز هم بستگی به استاندارد مورد استفاده دارد و ممکن است در استاندارد دیگری این مقدار به 2500 ولت هم برسد.و بسته به ولتاژ هم مقدار فاصله تغییر خواهد کرد.برای نمونه میتوانید این لینک را مطالعه http://www.nve.com/Downloads/ab2.pdfنمایید.در کل برای ولتاژ های بالاتر حتی شکل بوبین و هسته هم تغییر خواهد کرد تا بتوان ایزولاسیون های بالاتر را هم بدست اورد--
      واقعا عالی،شیوا، رسا ،
      دستتون درد نکنه سالم و سلامت باشید استاد گرامی

اضافه شده در تاریخ :
      ایا مقدار خازن y (خازن ایزولاسیون منفی اولیه و ثانویه)
      تاثیری توی عملکرد مدار میگذراد
      من اکثرا دیدم از مقدار2.2 نانو -1 نانو استفاده می کنند
      و مقدار 4.7 نانو ؛
      ایا تفاوتی دارد میزان این خازن در مدار
      ممنون
      هسته های efd نسبت به EE چه مزیتی دارند
      توی دیتا شیت برای EFD نوشته LOW PROFILE
      که من متوجه نمیشوم یعنی چی
      برای EEهم نوشته کاهش هزینه
      الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

برای درک بهتر چرایی استفاده از خازن y لینک زیر را مطالعه نماییدhttp://www.infineon.com/dgdl/AN-PS00...12b4182a8224f9
        مقدار ان در عملکرد عادی مدار تاثیر زیادی ندارد---هسته های EFD برای منابع تغذیه ای بهکار میرود که بخواهیم ارتفاع مدار بسیار کم باشد و سیم پیچ ترانس از برد مدار چاپی تشکیل خواهد شد و یا سیم پیچ های خاصی که ساخت انها با دست تقریبا امکان پذیر نیست و شکل خاصی دارندمثلا به شکل دیسک مارپیچ. هسته های ee به دلیل سادگی سیم پیچی ارزان تر از انواع دیگر خواهند شد.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

برای tny178np در دیتاشیت خانواده tiny LT نوشته که در نرم افزار هانواده های 2-3-4 هست اینو جز کدوم خانواده ها حساب میکنند در قسمت انتخاب در pi expert

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
            برای درک بهتر چرایی استفاده از خازن y لینک زیر را مطالعه نماییدhttp://www.infineon.com/dgdl/AN-PS00...12b4182a8224f9
            مقدار ان در عملکرد عادی مدار تاثیر زیادی ندارد---هسته های EFD برای منابع تغذیه ای بهکار میرود که بخواهیم ارتفاع مدار بسیار کم باشد و سیم پیچ ترانس از برد مدار چاپی تشکیل خواهد شد و یا سیم پیچ های خاصی که ساخت انها با دست تقریبا امکان پذیر نیست و شکل خاصی دارندمثلا به شکل دیسک مارپیچ. هسته های ee به دلیل سادگی سیم پیچی ارزان تر از انواع دیگر خواهند شد.
            سلام استاد

ای سی lnk626
            برای چی دیود های یکسوساز ورودی دوتاشون فرکانسی هستند d1 d2
            و دوتا دیگه معمولی چه دلیلی داره؟

دیدگاه

با سلام
              از دوستان کسی می تونه تو این عکس قسمت هایی رو که با عدد مشخص شده رو توضیح بده؟؟

اگه تیک شماره ی زده بشه چه اتفاقی می یوفته؟؟؟
              قسمت 5چیه؟؟
              به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

دوستان مساله عجیبی برام پیش امده
                ی سوچینگی با سری تاپ درست کردم و بدون مشکل کار میکنه منتهی
                4 تا 18 ولت خروجی داریم
                زمین یکی از ثانویه ها با زمین اولیه یکی است بنا به دلایلی که لازم هست
                الان 3 تا ولتاژ های ایزوله 18 ولت نسبت به زمین مدار،ولتاژ نشون میدهند که نباید اینطور باشد.
                نسخه ای قبلا ساخته بودم که زمین در ثانویه و اولیه یکسان نبود و اینگونه مشکلی نداشتم
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دوستانی که تجربه کار با نرم افزار pi را دارن پاسخ بدن:
                  به نظر شما اندازه هسته پیشنهادی توسط برنامه با توجه به توان منبع یکم بزرگ نیست؟
                  چون من برای ساخت یک منبع 18الی 22وات از این برنامه استفاده کردم، هسته ای که پیشنهاد داد با توجه به کاتالوگ اون هسته حدود 3.5در3سانت بود، در حالی که هسته پاور کامپیوتر با 300وات توان تقریبا همین اندازه رو داره..
                  البته در پاور کامپیوتر از آرایش نیم پل استفاده میشه ولی منابع طراحی شده با این نرم افزار فلای بک هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN98.98
                    دوستانی که تجربه کار با نرم افزار pi را دارن پاسخ بدن:
                    به نظر شما اندازه هسته پیشنهادی توسط برنامه با توجه به توان منبع یکم بزرگ نیست؟
                    چون من برای ساخت یک منبع 18الی 22وات از این برنامه استفاده کردم، هسته ای که پیشنهاد داد با توجه به کاتالوگ اون هسته حدود 3.5در3سانت بود، در حالی که هسته پاور کامپیوتر با 300وات توان تقریبا همین اندازه رو داره..
                    البته در پاور کامپیوتر از آرایش نیم پل استفاده میشه ولی منابع طراحی شده با این نرم افزار فلای بک هستن.
                    فلای بک هستش بزرگتر از پوش پوله

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                      من قبلا با آی سی های سری tny کار کردم و منابع تغذیه خوبی درست کردم
                      اینبار به توان بالاتری نیاز داشتم، از سری TOP استفاده کردم و مدار زیر رو بستم:

ولی اصلا کار نمیکنه، هیچ صدایی از چوک نمیاد با اسیلوسکوپ هم که پایه های top269 رو نگاه میکنم هیچ پالسی وجود ندارد فقط یک ولتاژ dc وجود داره .و هیچ اثری از شکل موج وجود نداره. کسی میتونه بگه مشکل از چیه؟

دیدگاه

سلام به همه
                        علت صدای ترانس (مخصوصا هنگام بار گرفتن) چیه؟
                        هسته و سیم پیچها کاملا محکم هستند

دیدگاه

کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟ :sad:

دیدگاه

یه مقاومت با یه طرف اپتو کوپلر باید موازی میکردی

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                مقاومت R10 که با اپتوکوپلر موازی شده. منظورتون رو میشه دقیقا بگین؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X