اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

صد درصد مفیده . امکانات زیادی داره و تقریبا مقدار فرکانس رو هم نشون میده (مربعی رو دقیقتر ) و تا سقف 20 کیلوهرتز کار میکنه
    خیلی تنظیماتشو به هم نزنید که ممکنه چیز دیگه نشون بده :biggrin:
    یه کابل کواکسیال وصل مکنید به فیش (microphone یا Line in) بعد از بالای برنامه انتخاب کنید که به کدوم ورودی وصل کردید و کلید ON رو بزنید و تموم

Visual Analyser

توجه کنید که در رابطه با مقاومت ها نباید خیلی هم دیگه جریان رو کاهش داد چون به خاطر فیلتر و خازن درون کارت صدا مثلا یک موج مربعی گوشه ها شکسته و به صورت مثلثی یا گرد و سینوسی شکل دیده میشه ، البته یه بیس تقویت بالای برنامه هست که زیاد میکنی اصلاح میشه ولی مقدار دامنه هم زیاد و خارج از صفحه میشه . اما اگر با کمی تغییر به بهترین حالت در تقسیم مقاومت برسید موج رو بسیار دقیق نشون میده :nice:
    ساختن پروب

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام وقت بخیر
      من مدار زیر رو بستم ولی متاسفانه یک سری اشکالات دارم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم.

ولتاز خروجی 39ولت رو میده ولی به محض اینکه بار رو به مدارم اضافه میکنم ولتاز افت میکنه!!!!!!؟؟؟؟و ولتاژ خروجی در حد میلی ولت میشود چرا؟؟؟وحالا هر چی مدار را بدون بار هم تست میکنم اصلا ولتاز نمیده و اکثر قطعات مدارم رو هم عوض کردم ولی جواب نمیده آخه چرا؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :

سلام وقت بخیر
      من مدار زیر رو بستم ولی متاسفانه یک سری اشکالات دارم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم.

http://safari2060.persiangig.com/image/untitled.JPG

ولتاز خروجی 39ولت رو میده ولی به محض اینکه بار رو به مدارم اضافه میکنم ولتاز افت میکنه!!!!!!؟؟؟؟و ولتاژ خروجی در حد میلی ولت میشود چرا؟؟؟وحالا هر چی مدار را بدون بار هم تست میکنم اصلا ولتاز نمیده و اکثر قطعات مدارم رو هم عوض کردم ولی جواب نمیده آخه چرا؟؟؟
      اگه از زنری با ولتاز پایین تر که در فیدبکه استفاده کنم مشکلی پیش میاد ؟؟
      مدارات با توان های مختلفی که با نرم افزار طراحی میکنیم دقیقا همون اندازه از شبکه میکشد یا بیشتر؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
        صد درصد مفیده . امکانات زیادی داره و تقریبا مقدار فرکانس رو هم نشون میده (مربعی رو دقیقتر ) و تا سقف 20 کیلوهرتز کار میکنه
        خیلی تنظیماتشو به هم نزنید که ممکنه چیز دیگه نشون بده :biggrin:
        یه کابل کواکسیال وصل مکنید به فیش (microphone یا Line in) بعد از بالای برنامه انتخاب کنید که به کدوم ورودی وصل کردید و کلید ON رو بزنید و تموم

Visual Analyser

:nerd:
        :applause:
        جالبه فقط سه تا سوال دارم:
        1-لپ تاپ من قرضی یه براش مشکلی پیش نیاد خصوصا اینکه من مبتدی هستم؟
        2-این کابل کواکسیال همون سیم شیلد هست؟
        3-و کابل کواکسیالی هست که سری میکرفون داشته باشه یا باید یه پراب درست کنم؟
        مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
        یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
          :applause:
          جالبه فقط سه تا سوال دارم:
          1-لپ تاپ من قرضی یه براش مشکلی پیش نیاد خصوصا اینکه من مبتدی هستم؟
          2-این کابل کواکسیال همون سیم شیلد هست؟
          3-و کابل کواکسیالی هست که سری میکرفون داشته باشه یا باید یه پراب درست کنم؟
          سلام
          توجه کن که نباید به ورودی کارت صدا بیش تر از 1.5 ولت بدی
          برای کاهش ولتاژ ورودی از تقسیم مقاومتی استفاده کن و برای محافظت بیشتر هم میتونی دو تا دیود رو سری کنی و وصل کنی به ورودی کارت صدا
          کابل رو هم باید خودت درست کنی من که تا حالا ندیدم اماده داشته باشند ...من خودم از کابل معمولی استفاده میکنم
          از این قبیل نرم افزار ها با کابل صدا خیلی زیاده مثلا IR protocol analyzer که برای کار کردن در زمینه ریموت های مادون قرمز خیلی مفیده
          من چند تا از این نرم افزار ها دیده بودم ولی در زمینه اسیلوسکوپ این نرم افزار که استاد های ولتاژ معرفی کردند خیلی کامل به نظر میاد و امکانات جالبی داره
          راستی حداکثر فرکانسی که کارت های صدا ساپورت میکنن متفاوت هست تا اونجایی که من دیدم اکثر کارت هایی که خیلی قدیمی نباشن تا 48 کیلو هتز رو ساپورت میکنن و کارت های جدید تر تا 192 کیلو هتز رو ساپورت میکنن که واسه سویچینگ کاملا جوابگوست
          البته دقت این روش زیاد بالا نیست و نباید هم چنین انتظاری ازش داشته باشین ولی با توجه به هزینش خیلی خوبه ...
          با سپاس

دیدگاه

بله نرم افزار دیگه قبلا بنده هم دیده بودم ولی بدرد نمیخورد یعنی خیلی مکث داشت و تیکه تیکه لود میشد و تنظیمات هیچی نداشت .
            در رابطه با کارت صدا هم حق باشماست بعضی از کارت صدا های جدید تا صدو ... کیلو هرتز جواب میدن
            در مورد کابل هم باید تقسیم مقاومت و .. . انجام بشه و چون دیر وقت بودم گذاشتم بعدا بگم
            تو همین جا ویراش میشود

دیدگاه

mohele جان چه فکر خوبی برای آی سی کردی . من فکر میکردم که اشتباه کردی نگو که خودت حرفه ای هستی .
              منم برات دعا میکنم که برق قبول شی ایشالا
              در مورد TL431 هم ببخشید من فکر کردم که توی خروجی ترانزیستور واسه کنترل جریان گذاشتی
              منظور من از محل فیدبک گرفتن هم این بود که اون مقاومتهای R4بهتره که وصل بشن به قسمتی که بعد از خازنها هست . شما مستقیما از پایه ترانس گرفتی .
              اما یه سوال هم داشتم . اینکه چرا نرم افزار برای شما های ولتاژ ورودی رو با خازن Y به مثبت خروجی وصل کرده ؟ مال من همیشه های ولتاژ ورودی رو به زمین خروجی وصل میکنه . هر چند زیاد مهم نیست اما برام جالبه . ورژن نرم افزارت چنده ؟ مال من 8.6.0.2
              نکته دیگه در مورد پی سی بی هم اینکه واسه بعدنا سعی کن گوشه های با زاویه 90 درجه یا کوچیکتر نداشته باشی . همش رو شیب دار کن تا اصلا گوشه نداشته باشی علتش رو هم خودت پیدا کن :read:

اما خدمت آقای رحیمی تازه وارد عرض سلام میکنم .خوش امدید. شما مطالبی که توی سایت در مورد این مدارات گفته شده همه رو به دقت مطالعه کردید ؟
              مداری که گذاشتی که خیلی خوب کار میکنه و این مدار شماست که خوب کار نمیکنه پس اطلاعات از مدار خودت بده . مثلا عکس یا شماتیک یا پی سی بی
              توی عکسی که از نرم افزار گذاشتی آی سی رو tny275 انتخاب کرده حالا آی سی که دست شماست همین شماره رو داره ؟ چون معمولا tny275 توی بازار ما کمتر پیدا میشه

دیدگاه

این که میگم کواکسیال خودم همه جوره امتحان کردم سیم صدا درسته که شیلد داره ولی نویز میفته
                -لپ تاپ من قرضی یه براش مشکلی پیش نیاد خصوصا اینکه من مبتدی هستم؟
                -و کابل کواکسیالی هست که سری میکرفون داشته باشه یا باید یه پراب درست کنم؟
                من تضمین نــــمیکنم . بعضی کارت صدا ها حساسه . این دیگه بستگی به شما و دقتتون داره . کابل صدای اسپیکر کامپیوتر فیش داره ولی بدرد نمیخوره .ولی من که به مشکلی با این برنخوردم

مقاومت هاش خیلی دقت نداره و نزدیک به اونایی که انتخاب کردم بذارید طوری نیست / فقط با ولتاژ بالتر دیگه یا اهم 10 کیلو رو زیاد کنید یا یکی دیگه اضافه کنید / از یک متر کابل کواکسیال میتونید استفاده کنید و مقاومت رو بعدش بزنید نزدیک فیش نــذارید و تیکه سیم های پروپ رو تا میتونید کوچیک بگیرید (حدود یک وجب یا کمتر )

نکته خاصی نداره ولی امیدوارم چیزی رو یادم نرفته باشه . حالا اگر دوستان چیزی به ذهنشون رسید بگن ممنون میشم
                و اگر سوالی هم بود بنده در خدمتم

ساختن پروب اسکوپ با کارت صدا

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
                  من برای پروژه کارآموزی باید یک منبع تغذیه سوئیچینگ طراحی کنم که ورودی آن برق 220 ولت شهری باشد،خروجی 5 ولت با جریان 200 میلی آمپر با فرکانس سوئیچینگ 50 کیلو هرتز.می خوام رگولاتور buck داشته باشه.
                  ممنون میشم کمکم کنید،چون من هیچی نمی دونم در این مورد.اگه منبعی دارید که کمکم می کنه ممنون میشم بهم معرفی کنید.
                  تا شنبه وقت دارم و هیچی بلد نیستم!ممنون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
                    mohele جان چه فکر خوبی برای آی سی کردی . من فکر میکردم که اشتباه کردی نگو که خودت حرفه ای هستی .
                    منم برات دعا میکنم که برق قبول شی ایشالا
                    در مورد TL431 هم ببخشید من فکر کردم که توی خروجی ترانزیستور واسه کنترل جریان گذاشتی
                    منظور من از محل فیدبک گرفتن هم این بود که اون مقاومتهای R4بهتره که وصل بشن به قسمتی که بعد از خازنها هست . شما مستقیما از پایه ترانس گرفتی .
                    اما یه سوال هم داشتم . اینکه چرا نرم افزار برای شما های ولتاژ ورودی رو با خازن Y به مثبت خروجی وصل کرده ؟ مال من همیشه های ولتاژ ورودی رو به زمین خروجی وصل میکنه . هر چند زیاد مهم نیست اما برام جالبه . ورژن نرم افزارت چنده ؟ مال من 8.6.0.2
                    نکته دیگه در مورد پی سی بی هم اینکه واسه بعدنا سعی کن گوشه های با زاویه 90 درجه یا کوچیکتر نداشته باشی . همش رو شیب دار کن تا اصلا گوشه نداشته باشی علتش رو هم خودت پیدا کن :read:
                    سلام جناب وروجک اختیار دارید حرفه ای چیه من کوچیک شمام ^#(^ :-bd
                    ممنون که دعا میکنید ورژن 8.6 هست. فکر کنم شما توان بالای 30 وات درست میکنید که اون جوری میده من یه امتحان کوچیک کردم تا توان میره بالای 30 وات های ولتاژ رو با خازن وصل میکنه به منفی خروجی و در کمتر از اون به مثبت حالا چرا منم نمیدونم. :-?
                    علتش شاید توی عمر پی سی بی باشه یا مثلا الکترون ها میان رد شن گیر نکنند بخورند تو سرو کله هم نمی دونم باید فکر و تحقیق کنم :-/ :read:

اضافه شده در تاریخ :
                    این که میگم کواکسیال خودم همه جوره امتحان کردم سیم صدا درسته که شیلد داره ولی نویز میفته من تضمین نــــمیکنم . بعضی کارت صدا ها حساسه . این دیگه بستگی به شما و دقتتون داره . کابل صدای اسپیکر کامپیوتر فیش داره ولی بدرد نمیخوره .ولی من که به مشکلی با این برنخوردم

مقاومت هاش خیلی دقت نداره و نزدیک به اونایی که انتخاب کردم بذارید طوری نیست / فقط با ولتاژ بالتر دیگه یا اهم 10 کیلو رو زیاد کنید یا یکی دیگه اضافه کنید / از یک متر کابل کواکسیال میتونید استفاده کنید و مقاومت رو بعدش بزنید نزدیک فیش نــذارید و تیکه سیم های پروپ رو تا میتونید کوچیک بگیرید (حدود یک وجب یا کمتر )

نکته خاصی نداره ولی امیدوارم چیزی رو یادم نرفته باشه . حالا اگر دوستان چیزی به ذهنشون رسید بگن ممنون میشم
                    و اگر سوالی هم بود بنده در خدمتم
                    مگه این اسکوپ ولتاژم نشون نمیده پس چرا مقاومت های مقسم ولتاژش مهم نیست؟ oo:
                    منظورتون از دقت اینه که به کارت صدا بیشتر از 1.5 ولت که علی اقا میگفت، نره؟

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                    سلام
                    توجه کن که نباید به ورودی کارت صدا بیش تر از 1.5 ولت بدی
                    برای کاهش ولتاژ ورودی از تقسیم مقاومتی استفاده کن و برای محافظت بیشتر هم میتونی دو تا دیود رو سری کنی و وصل کنی به ورودی کارت صدا
                    کابل رو هم باید خودت درست کنی من که تا حالا ندیدم اماده داشته باشند ...من خودم از کابل معمولی استفاده میکنم
                    از این قبیل نرم افزار ها با کابل صدا خیلی زیاده مثلا IR protocol analyzer که برای کار کردن در زمینه ریموت های مادون قرمز خیلی مفیده
                    من چند تا از این نرم افزار ها دیده بودم ولی در زمینه اسیلوسکوپ این نرم افزار که استاد های ولتاژ معرفی کردند خیلی کامل به نظر میاد و امکانات جالبی داره
                    راستی حداکثر فرکانسی که کارت های صدا ساپورت میکنن متفاوت هست تا اونجایی که من دیدم اکثر کارت هایی که خیلی قدیمی نباشن تا 48 کیلو هتز رو ساپورت میکنن و کارت های جدید تر تا 192 کیلو هتز رو ساپورت میکنن که واسه سویچینگ کاملا جوابگوست
                    البته دقت این روش زیاد بالا نیست و نباید هم چنین انتظاری ازش داشته باشین ولی با توجه به هزینش خیلی خوبه ...
                    با سپاس
                    سلام علی اقا از جوابتون متشکرم.فقط در مورد دو تا دیود دقیقا نفهمیدم چی شد oo: راستی 1.5 ولت رو مطمئنی؟ یعنی بیشتر شد اسیب میبینه؟
                    مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                    یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

دیدگاه

1.5 رو مطمئن نیستم چون در منابع فارسی که نگاه کردم 1.5 ذکر شده اکثرا ولی در منابع اون ور ابی معمولا گفتن 0.8
                      من که تاحالا 1.5 دادم مشکلی نداشته ولی اگه میخواین بیشتر احتیاط کنید همون 0.8 بدین

با سپاس

دیدگاه

مگه این اسکوپ ولتاژم نشون نمیده پس چرا مقاومت های مقسم ولتاژش مهم نیست؟ oo:
                        منظورتون از دقت اینه که به کارت صدا بیشتر از 1.5 ولت که علی اقا میگفت، نره؟
                        ولتاژ رو نه دقیق نشون نمیده / ولتاژ عامل عبور جریانه و گفتم که فردا یکی یه پالس 100 ولتی رو همین طوری وصل نکنه و فاتحه

در ضمن نه بیشتر از 10 ولت هم طوری نیست . مقاومت که میذارید جریان محدود میشه و صدمه نمیبینه . من خودم قبلا کارت صدام سوخته و ای سی مادر برد رو عوض کردم و به خاطر تست امپلی بود که بدون باکس و باز تست میکردم . احتمالا الکتریسیته ساکن و یا یه همچین چیزی عامل سوختن بوده
                        ولی با این برنامه و درست کردن یه پروب خوب تا الان هر ولتاژی رو هم اسکوپ کردم و مشکلی پیش نیومده .
                        باید رعایت کنید دیگه مثلا اول منفی رو وصل کنید / پروب مثبت رو بی هوا به زمین و میز فلزی و یا مدار نزنید یعنی حتما منفی هم باشه
                        حالا شما وصل کردی ؟ تست کردی و موج گرفتی ؟

دیدگاه

ولتاژ رو نه دقیق نشون نمیده / ولتاژ عامل عبور جریانه و گفتم که فردا یکی یه پالس 100 ولتی رو همین طوری وصل نکنه و فاتحه

در ضمن نه بیشتر از 10 ولت هم طوری نیست . مقاومت که میذارید جریان محدود میشه و صدمه نمیبینه . من خودم قبلا کارت صدام سوخته و ای سی مادر برد رو عوض کردم و به خاطر تست امپلی بود که بدون باکس و باز تست میکردم . احتمالا الکتریسیته ساکن و یا یه همچین چیزی عامل سوختن بوده
                          ولی با این برنامه و درست کردن یه پروب خوب تا الان هر ولتاژی رو هم اسکوپ کردم و مشکلی پیش نیومده .
                          باید رعایت کنید دیگه مثلا اول منفی رو وصل کنید / پروب مثبت رو بی هوا به زمین و میز فلزی و یا مدار نزنید یعنی حتما منفی هم باشه
                          حالا شما وصل کردی ؟ تست کردی و موج گرفتی ؟
                          هنوز نه میذارم سیستم خودم درست بشه بعد اخه هرچی کار ریسکی هست رو روی اون بیچاره انجام میدم. :twisted:

دیدگاه

جسور باشید بابا :biggrin: نهایتش میسوزه و یه منبع پر بار از قطعات اولیه بدست میارید و تا یک سال مقاومت و خازن هاشو میکنید و صد تا مدار میسازید
                            من میخواستم به بچه های اونور پیشنهاد کنم اگر تلویزیون قدیمیCRT دارن و مثلا هنوز ال سی دی نگرفتن یه کار کنن عمدا پاشون گیر کنه تلویزیون بیفته زمین خورد بشه تا دیگه مجبور نشن واس 4 تا دونه مقاومت و خازن هی برن بازار

دیدگاه

جسور باشید بابا :biggrin: نهایتش میسوزه و یه منبع پر بار از قطعات اولیه بدست میارید و تا یک سال مقاومت و خازن هاشو میکنید و صد تا مدار میسازید
                              من میخواستم به بچه های اونور پیشنهاد کنم اگر تلویزیون قدیمیCRT دارن و مثلا هنوز ال سی دی نگرفتن یه کار کنن عمدا پاشون گیر کنه تلویزیون بیفته زمین خورد بشه تا دیگه مجبور نشن واس 4 تا دونه مقاومت و خازن هی برن بازار
                              اخه اگه لپ تاپ این بنده خدا رو بسوزونم هم پولشو میگیره هم خود لپ تاپ رو اون وقت بازم باید برم مقاومت بخرم اونم پیاده چون دوچرخمو فروختم! :-))

دیدگاه

سلام
                                عکس های صفحه اول تاپیک با همکاری جناب رضائی دوباره قرار داده شدند
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X