اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
    تورو خدا ببخشید انقد سوالای مسخره میپرسم ، ثانویشو نوشته پنج*دور ( فیلار � ۲ ) یعنی دو تا سیمو با دست کنار هم بگیرم*و بپیچم*. خوب فهمیدم چی شد . مچکر ...
    حالا یه سوال دیگه که میمونه ببن اولیه و ثانویه باید یه لایه عایق بذارم ابنجا گفته :

Barrier tape ; polyester film
    به جای این از چی استفاده کنم ؟*
    می تونید از چسب پانسمان کاغذی به عنوان عایق استفاده کنید. بین سیم پیچ اولیه و ثانویه حداقل 3 لایه چسب بپیچید.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سلام به همه ، قرار دادن یه منبع تغذیه سوئیچینگ* و یک* سیستم* متشکل از میکرو*کنترلر avr روی یک*pcb چقد میتونه مشکل ساز باشه و چه کارایی میشه کرد برای حذف نویز ؟*
      منبع تغذیه سوئیچینگ* ۵ ولت هست و از توپولوژی فلای بک استفاده شده با ایسی tny 274
      از منبع تغذیه برای تغذیه میکرو کنترلر و دوتا سنسور ds18b20 و LCD استفاده میشه ،
      در طراحی PCB هم تمام نکاتی که نرم افزار گفته بود رعایت شده ، محیط های انتقال داده هم تماما پایگان شده .
      از محافظ برای منبع تغذیه نمیخوام استفاده کنم ، چونکه پیدا کردن و یا ساختنش دردسر داره
      فیلترها فقط همونایی که خود نرم افزار برامون در نظر گرفته به غیر از اون فیلتری استفاده نکردم تو*ورودی ها.
      آیا بازم کاری میشه کرد؟ ، به نظرتون همین کارایی که کردم کافیه؟
      و یه نکته دیگه من منبع تغذیه سوئیچینگ ۵ ولت ۱ آمپر رو از بازار خریدم ۵ هزار تومان که درست کردنش فک کنم هزینش تقریبا همین حدودا میشه البتهدبا کلی دردسر ( پیچیدن ترانس و ...) . ولی چونکه میخواستم* بردم یکپارچه باشه و فقط یه دو شاخه بزنم تو* پریزو استفاده کنم اینکارو کردم .

دیدگاه

با سلام
        من یه تجربه ای از این نرم افزار کسب کردم گفتم بگم شاید به درد دوستان بخوره
        هر وقت خروجی چشمک زن می شد تعداد سیم پیچی رو 15 تا 20 درصد افزایش می دهم مخصوصا اولیه رو
        مثلا در 12 ولت 1 امپر با ای سی TNY278 نوشته اولیه سیم 20 صدم میلی متر 69 دور من 80 تا 85 دور پیچیدم ثانویه هم رو 9 دور 35 صدم میلیمتر گفته من 12 دور یا همون 10 دور پیچیدم . البته به فضاتون هم توجه کنید که جا کم نیارید
        مشکل چشمک زدن و حتی افت ولتاژ خیلی کمتر شد به طوری که وقتی 1 امپر رو ازش می کشیدم خوب جواب می داد و افت ولتاژ به 11 یا 10.5 ولت می رسید
        بهترین روش برای فهمیدن ایراد در طراحی با این نرم افزار به نظر من باید کمی تو محاسبات سیم پیچی ترانس فریت دست برد .نترسین یکم ور برین بهش به نتایج جالبی میرسید .
        حتی برای اطمینان از درست کار کردن در مدت طولانی و عمرش اون رو روی دستگاه های مختلف به مدت چند هفته تست کردم و تا العن مشکلی براش پیش نیومده.
        لایه هوا رو هم از ورق گلاسه استفاده کردم دو طرف هسته EE19
        حجم هسته هم تعیین میکنه چقدر انرژی در گپ ذخیره بشه اگر بیشتر از اون در بار مصرف بشه ولتاژ خروجی افت میکنه
        و جریان محدود میشه
        جدیدترین ویرایش توسط g14g14; ۱۳:۳۶ ۱۳۹۵/۱۱/۲۳.

دیدگاه

درود
          دوستان من هم دقیقا برای تغذیه میکرو واسه یه پروژه ای میخوام منبع تغذیه ام رو خود برد باشه با سوئیچینگ اینکارو کنم نمونه ماژولش توبازار هست مثلا پنج ولتی 700میلی امپر
          بنده با دویست سیصد میلی هم کارم راه میافته ممنون میشم راهنمایی کنید
          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

سلام دوستان
            من برای پروژه دانشگاهیم یک منبع تغذیه سوئیچینگ با سه خروجی 12ولت 5 آمپر ، 5 ولت 1 آمپر و 3.3 ولت 1 آمپر انچام دادم.
            تمامی مراحل رو با دقت فراوان انجام دادم وسبله هارو خریدم و pcb رو هم با وسواس زیاد طراحی کردم. همچنین ترانس رو هم طبق تتوضیحات دوستان و اساتید با دقت پیچیدم.
            الان در حال حاضر بنده قسمت ورودی مدارم خوب کار میکنه ولی به خروجی ولتازی نمیرسه. همچنین متوجه شدم که IC سوئیچ نمیکنه.
            من همه چیز رو چک کردم . مدار ایرادی نداره.
            ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
            آی سی : top247yn

دیدگاه

سلام
              کسی شماره تماس احمد اقا(دایی جان) رو داره؟

دیدگاه

من تا حالا دو سه تا مدار با این نرم افزار طراحی کردم و ساختم . هیچکوم نتیجه ندادن . یا ولتاژ نمیدادن یا جریان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط g14g14 نمایش پست ها
                  با سلام
                  من یه تجربه ای از این نرم افزار کسب کردم گفتم بگم شاید به درد دوستان بخوره
                  هر وقت خروجی چشمک زن می شد تعداد سیم پیچی رو 15 تا 20 درصد افزایش می دهم مخصوصا اولیه رو
                  مثلا در 12 ولت 1 امپر با ای سی TNY278 نوشته اولیه سیم 20 صدم میلی متر 69 دور من 80 تا 85 دور پیچیدم ثانویه هم رو 9 دور 35 صدم میلیمتر گفته من 12 دور یا همون 10 دور پیچیدم . البته به فضاتون هم توجه کنید که جا کم نیارید
                  مشکل چشمک زدن و حتی افت ولتاژ خیلی کمتر شد به طوری که وقتی 1 امپر رو ازش می کشیدم خوب جواب می داد و افت ولتاژ به 11 یا 10.5 ولت می رسید
                  بهترین روش برای فهمیدن ایراد در طراحی با این نرم افزار به نظر من باید کمی تو محاسبات سیم پیچی ترانس فریت دست برد .نترسین یکم ور برین بهش به نتایج جالبی میرسید .
                  حتی برای اطمینان از درست کار کردن در مدت طولانی و عمرش اون رو روی دستگاه های مختلف به مدت چند هفته تست کردم و تا العن مشکلی براش پیش نیومده.
                  لایه هوا رو هم از ورق گلاسه استفاده کردم دو طرف هسته EE19
                  حجم هسته هم تعیین میکنه چقدر انرژی در گپ ذخیره بشه اگر بیشتر از اون در بار مصرف بشه ولتاژ خروجی افت میکنه
                  و جریان محدود میشه
                  عجالتا لایک بریم امتحان کنیم ببینیم میشه یا نه
                  کلا سیم پیچ از هر نوعش چیز بدیه از موتور بگیر تا سلف و ...

دیدگاه

سلام دوستان پیشنهادتون برای یک منبع تغذیه ارزان و کوچک برای برد تغذیه شونده با برق شهر چیه خروجی 12 ولت 0.5 امپر ؟
                    TNY274PN
                    ارزانترین ایسی سوسچینگ اینه !!
                    ولی تو نرم افزار گذینه ی برای تنظیم ندیدم (شماره ایسی ؟)

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
                      دوستان عزیز سیم پیچ های شیلد چه نقشی در ترانس دارند من تعدادی ترانس چینی را باز کردم که روی انها هم سیم پیچی شیلدبود! دقیقا مثل چیزی که در نرم افزارطراحی میشود در بعضی ترانسها حجم سیم شیلد از خود سیم اولیه بیشتر میشود!
                      من این سیم ها را باز کردم ودوباره ترانسها را بدون سیم شیلدسیم پیچی کردم هیچگونه افت یا تغییری در توان خروجی از ترانس ندیدم!
                      واقعا چه نقشی در ترانس دارند !؟

دیدگاه

سلام ، بنده برای اولین بار یک منبع تغذیه 5 ولت برای شروع کار با pi درست کردم درست مانند شکل ذیل :

خوب توضیح میدم که ، بنده -از قطعاتی استفاده کردم که تا حد امکان موجود باشد و خود نرم افزار PI پیشنهاد داده بود ، مثلا تو شماتیک بالا از زنر 150 ولت به جای 120 ولت یا مقاومت 2.2 مگا اهم به جای 4.7 مگا اهم و سلف ها هم دقیق از پیشنهاد خود PI استفاده کردم ، اما ترانس پالس از منبع تغذیه سالم جدا کردم و بر روی این مدار گذاشتم ، اپتوکوپلر هم از معمولی 817 موجود در منابع تغذیه دیگر استفاده کردم ، حال خروجی 300 ولت مستقیم دارم اما مدار به بعد دیگه کار نمیکنه وخروجی ندارم ؟ در ضمن بنده مدار را بر روی برد برد جهت تست سوار کردم
                        برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
                        یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fanoudi نمایش پست ها
                          سلام ، بنده برای اولین بار یک منبع تغذیه 5 ولت برای شروع کار با pi درست کردم درست مانند شکل ذیل :

خوب توضیح میدم که ، بنده -از قطعاتی استفاده کردم که تا حد امکان موجود باشد و خود نرم افزار PI پیشنهاد داده بود ، مثلا تو شماتیک بالا از زنر 150 ولت به جای 120 ولت یا مقاومت 2.2 مگا اهم به جای 4.7 مگا اهم و سلف ها هم دقیق از پیشنهاد خود PI استفاده کردم ، اما ترانس پالس از منبع تغذیه سالم جدا کردم و بر روی این مدار گذاشتم ، اپتوکوپلر هم از معمولی 817 موجود در منابع تغذیه دیگر استفاده کردم ، حال خروجی 300 ولت مستقیم دارم اما مدار به بعد دیگه کار نمیکنه وخروجی ندارم ؟ در ضمن بنده مدار را بر روی برد برد جهت تست سوار کردم
                          سلام
                          شماتیک مدارتون رو من نمیتونم ببینم، نمیدونم مشکل از طرف منه یا آپلود شما مشکل پیدا کرده. شماتیک رو تصحیح کنین تا بشه کمک کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004 نمایش پست ها
                            سلام
                            شماتیک مدارتون رو من نمیتونم ببینم، نمیدونم مشکل از طرف منه یا آپلود شما مشکل پیدا کرده. شماتیک رو تصحیح کنین تا بشه کمک کرد
                            خدمت شما این هم عکس : در ضمن بنده ترانس کامل پیچیدم با مشخصات اولیه : 121 دور 0.14 که من به جای آن 0.15 گذاشتم و ثانویه نوشته بود شش دور(0.35*2) که من یک 0.35 به کار بردم و جالب این هست یک ترانس از منبع تغذیه دیگر میگذارم به صورت چشمک زن جواب میگیرم ازش !
                            برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
                            یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

سلام دوستان بنده یک منب تغدیه 5 ولت 1 آمپر طراحی کرده ام و خود برنامه tny274 را پیشنهاد کرده ولی من الان tny 279 در دسترس دارم میخواستم بدونم آیا با همون طراحی tny 274 میشه رفت جلو فقط ایسی رو عوض کنم

دیدگاه

سلام و عرض ادب . بنده تقریبا 100 صفحه از این تاپیک رو خوندم و یک سوییچینگ 3.3 ولت نیم امپر طراحی کردم . بدون تست پی سی بی زدم و بهش اعتماد کردم . سیم پیچی هم دادم بیرون . وقتی مدار رو روشن کردم خازن اسنابر ترکید . که فهمیدم جنس نا مرغوب بوده و عوض کردم . بعد از اون خروجی که میگیرم تو حالت بی باری 6.5 ولت هستش . وقتی به ورودی رگولاتور 3.3 وصل میکنم ولتاژ خروجی مدار بین 0 تا 4 تغییر میکنه .
                                دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X