اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام استاد و با تشکر از زحماتتون.اینطور که یادم میاد شما فرمودین که وقتی اندوکتانس اولیه رو بیشتر بگیریم جریان دهی خروجی کمتر میشه پس اگه اندوکتانس اولیه کمتر بشه جریان خروجی بیشتر میشه.پس چرا در نرم افزار برعکسه مثلا وقتی که نرم افزار با tny280 دو مدار 12 ولت اولی با جریان دهی خروجی 3 آمپر و دومی 2.5 آمپر برامون میکشه (با یک ترانس ثابت) اندوکتانس اولیه ترانس اونی که 3 آمپره حدود 1100 میکروهانری و دومی که 2.5 آمپره حدود 800 میکروهانری تعیین میکنه یعنی ترانسی که اندوکتانس اولیه اش بیشتره در خروجی مدار جریان بیشتر رو در 12 ولت میده. اینکه میشه برعکس حرف شما. با تشکر.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سالاری دایی جان
      پارامتر اصلی در توان فلایبک L*I^2 است. اگه L بیشتر بشه انرژی بیشتری ذخیره میشه و توان خروجی بیشتر میشه. اما اینجا یه مشکل ساده است. اگه دیوتی سایکل نهایی مدار ما 50 درصد باشه با افزایش اندوکتانس باعث می شیم قبل از اینکه به جریان I برسیم ماسفت خاموش بشه! جریان هم در رابطه بالا توان 2 داره. بنابراین توان خروجی کاهش پیدا می کنه.
      حتی در PWM Controller های معمولی هم باید با توجه به شرایط مدار نظر بدیم، چه رسد به TNYآ‌ها که ابدا فرم خطی ندارند.
      جالب اینجاست که من با یه هسته دیگه طراحی کردم و در 12 ولت 2 آمپر اندوکتانس اولیه بیشتر از 12 ولت 3 آمپر شد!
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی
        یه دستی هم به سر ما بکش :mrgreen:
        تو این لینکه مشخصات ترانسی که می خوام بسازم
        من اولین بارم که می خوان ترانس بسازم و هیچی هم نمی دونم در مورد انتخاب نوع سیم و بوبین
        تو این لینک مشخصات دقیق اومده ولی من نمی دونم کدوما تو ایران به درد بخوره(پیدا می شه تو بازار)
        نوع سیم ،بوبین ،هسته و.... چیز هایی که نیازه در نظر بگیرم با توجه به این لینک رو لطف کنید بگید تا دست به کار شم
        و اینکه آیا آی سی ap3766رو می تونم تو بازار پیدا کنم؟
        پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

سلام دایی جان
          داستان چیه؟ کدوم لینک؟

دیدگاه

لینکو یادم رفته بزارم :mrgreen:
            http://www.poweresim.com/Xformer/MagneticBuilder.jsp?default=F&designator=T1&am p;component=T1&index=0&NewTransformerSessi on=Y&deduct=null&PS_Number=0

دیدگاه

خودتون هم روی لینک بالا کلیک کنید.

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

با تشکر
                خدایا شکرت

دیدگاه

امروز کله امجدو و توکل و عباسیان و فرشته و پایا :cry2:رو زیرو رو کردم
                  نه ic ap3677 پیدا کردم و نه خازن های الکترولیتی smd ولتاژ بالا
                  حالا چی کار می تونم بکنم؟؟؟؟؟/

دیدگاه

سلام و با عرض ادب و با تشکر از دوستان که به هم کمک میکنن.
                    دو تا سوال داشتم اول اینکه SMD های TNY کوچکتر از نوع DIP اون هستن؟ یا فقط شکل پایه هاشون فرق میکنه؟ راستش مقداری smd پیدا کردم موندم بخرم یا نه؟
                    سوال دومم اینه که دمای متعادل این آی سی هنگام کار حدودا چند باشه خوبه؟ با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط atefe.fallah
                    امروز کله امجدو و توکل و عباسیان و فرشته و پایا :cry2:رو زیرو رو کردم
                    نه ic ap3677 پیدا کردم و نه خازن های الکترولیتی smd ولتاژ بالا
                    حالا چی کار می تونم بکنم؟؟؟؟؟/
                    سلام من خیلی وقت پیش دنبال این خانواده میگشم لینک زیر رو ببنید ولی به نظر من راه رو اشتباه میری راه این نیست.
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51114.msg266730#msg266730

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام و با عرض ادب و با تشکر از دوستان که به هم کمک میکنن.
                      دو تا سوال داشتم اول اینکه SMD های TNY کوچکتر از نوع DIP اون هستن؟ یا فقط شکل پایه هاشون فرق میکنه؟ راستش مقداری smd پیدا کردم موندم بخرم یا نه؟
                      سوال دومم اینه که دمای متعادل این آی سی هنگام کار حدودا چند باشه خوبه؟ با تشکر
                      سلام دایی جان
                      فقط پایه هاشو کج کردن شده SMD
                      پس اندازش فرقس با معمولی نداره. خوبی DIP اینه که می تونه جای SMDآ‌هم استفاده بشه اما نوع SMD رو نمیشه جای DIPآ‌استفاده کرد چون پایه هاش رو نمیشه داخل سوراخ فیبر کرد.
                      دمای بدنه آی سی نباید بالای 75 درجه بره چون در این صورت دمای جانکشن ممکنه تا 150 درجه بره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        سلام دایی جان
                        فقط پایه هاشو کج کردن شده SMD
                        پس اندازش فرقس با معمولی نداره. خوبی DIP اینه که می تونه جای SMDآ‌هم استفاده بشه اما نوع SMD رو نمیشه جای DIPآ‌استفاده کرد چون پایه هاش رو نمیشه داخل سوراخ فیبر کرد.
                        دمای بدنه آی سی نباید بالای 75 درجه بره چون در این صورت دمای جانکشن ممکنه تا 150 درجه بره.
                        سلام استاد قربونت خیلی کمکم کردی راستش tny253 اس ام دی گیر آورده بودم و میخواستم دویست تا سفارش بدم فکر کردم که اندازه اش خیلی کوچکه تازه اونم با قیمت نسبتا بالا (900 تومان) که با توجه به توانش اصلا نمی ارزه.بازم ممنون. موفق باشین.

دیدگاه

تازه سری tny25X دیگه از رده خارج شده دایی جان!
                          اگه قیمت مناسب می خوای بگو فلاح برات بیاره.

دیدگاه

سلام دوستان یک منبع 90 ولت و 0.32 آمپر PI برام طراحی کرد که قسمت اولیه رو گفته با سیم 0.28 و 83 دور بپیچیم ولی گفته نشده که ساندویچی بپیچیم ولی من به خاطر اینکه به نظرم روش ساندویچی بهتره اومدم در قسمت اولیه تیک split رو زدم با کمال تعجب دیدم قطر سیم رو به 0.4 تغییر داد و نوشت قسمت اول ساندویچ 42 دور و قسمت دوم 41 دور سیم 0.4 بپیچیم. چرا 0.4؟؟ :eek: دو قسمت کردن اولیه چه ربطی به قطر سیم داره؟ حالا اگه با همون سیمی اول گفته (حالت غیر ساندویچی)منظورم 0.28 ولی به صورت ساندویچی بپیچیم مشکل پیش میاد؟فایل رو هم براتون پلود کردم.
                            http://www.4shared.com/file/foTC8Tvs/28w.html
                            یک سوال دیگه هم داشتم در یک pdf که مشخصات یک منبع تغذیه برای dvd recorder و بر پایه آی سی TOP245p میباشد تو قسمت توضیحاتش نوشته به خازن X و Y نیاز نداره و در شماتیک نرم افزار هم این دو خازن رو قرار نداره ولی چرا؟ چرا مثلا PI با همین آی سی این دو خازن رو قرار میده ولی اینجا نه؟ در زیر لینکش رو گذاشتم. با تشکر.
                            http://ct.gdcy.net/IOL/viewpdf/TOP245P_1110902.htm

دیدگاه

در مورد خازن X,Y خودش گفته که بدون ایندو هم EMI پایینتر از حد استاندارد است. پس برای کاهش هزینه تولید حذفشون کرده.
                              اما در مورد قطور شدن سیم ها در حالت ساندویچی:
                              نرم افزار PI Expert محاسبات حرارتی دقیقی برای ترانس داره. احتمالا افزایش یک لایه اضافی باعث انتقال حرارت کمتر میشه. بخاطر همین با افزایش قطر، تلفات رو کمتر کرده.
                              این حدس منه و خودم توی محاسبات این قضیه رو لحاظ نمی کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                در مورد خازن X,Y خودش گفته که بدون ایندو هم EMI پایینتر از حد استاندارد است. پس برای کاهش هزینه تولید حذفشون کرده.
                                سلام و با تشکر. خب چرا در این مدار EMI پایین تر از حد استانداره و خازن x , y نمیخواد؟ چرا در مدارهایی که PI طرحشون رو میده میخواد؟ مگه اون چی داره که این نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X