اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط mohsen_gh1991 نمایش پست ها
    سلام دوستان من میخوام یه منبع 12 ولت 10 امپر طراحی کنم ولی هر کاری میکنم نرم افزار بهم ارور میده . کسی میتونه کمک کنه ؟ ممنون
    با سلام رفیق باید ای سی رو از نوع top انتخاب کنید. انگار اون مهندسینی که تاپیک رو زدن حضور ندارن دیگه که جواب بدن!

دیدگاه

سلام. دوستان حدود 300 نوع قطعه به تعداد بیشتر از1000 عدد یکجا زیر قیمت برای فروش دارم . برای دریافت لیست قطعات پیام خصوصی بدید.
      زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

درود بر شما، وقت بخیر
        دوستان برای طراحی یک مبدل با ولتاژ ورودی 12 تا 36 ولت DC و خروجی 5 ولت و 5 آمپر چه توپولوژی مناسب است؟ دو نمونه مدار طراحی کردم ولی هیچکدام درست کار نداده یکی با توپولوژی فلای بک و دیگری با توپولوژی پوش-پول
        درایور TL494، فرکانس 52 کیلو هرتز، هسته EE25/20/6، سوئیچ IRFZ44، اسنابر دیود و ترانسیل. مشکل این است که سوئیچ حتی در بار های خیلی کم (0.2 آمپر) خیلی گرم می شود

دیدگاه

دوستان با این نرم افزار DC/DC converter هم می شه تولید کرد؟
          ---------------------------
          ویرایش: آره دیدم ظاهرا می شه.
          اما بایاسش متاسفانه خیلی دنگ و فنگ داره. 2576 خیلی گلاب تر و عملی تره
          البته من برای جریان های پایین لازمش دارم.
          ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط amirkhan_0o0; ۰۲:۱۱ ۱۳۹۵/۰۴/۱۰.
          این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

سلام ببخیشد یک مدار۴۰ولت۲آمپراین نرم افزار(PI EXPERT) برام طراحی کرده که با topولی خروجی مدار۵۵ولته میخواستم ببینم میشه این ولتاژتغییربدم؟؟بدون این که سیم پیچ دست کنم؟؟
            جدیدترین ویرایش توسط sajjad0111; ۱۹:۰۱ ۱۳۹۵/۰۶/۰۱.

دیدگاه

مشکل در طراحی فلای بک با pi expert

سلام دوستان من یه فلای بک 220به 12ولت دی سی میخام بسازم با سه آمپر خروجی.ای سی که بهم پیشنهاد دادtop244yn بود مدار و طبق چیزی که گفته شده بود بست...تا به برق زدم فیوز سوخت(یه بار یک آمپر گذاشتم و سوخت و یک بار دیگه سه آمپر گذاشتم و سوخت)فک میکنم مشکل از ترانسم هست.توی سیم پیچی ترانس هم فک کنم یک دور کم بستم(یعنی شک دارم)میخاستم ببینم مشکل از تعداد دوره یا سرنقطه دار سیم پیچیا ترانسم اشتباهه؟تو خود نرم افزارم همونطور که گفته بود بستم....گفته بود سیم پیچی های اولیه و ثانویه و بایاس در یک جهت پیچیده بشن...ممنون میشم زود کمکم کنید

دیدگاه

با عرض سلام
                دوستان من میخوام یه منبع تغذیه 24 ولت 2 آمپر بسازم . با استفاده از نرم افزار Pi Expert طراحی همانطور که اساتید گفتند انجام دادم و روی هسته EI 33 / 29 سیمپیچی انجام دادم . از آیسی TOP264 EG نیز استفاده نمودم . اما زمانی که که ترانس را به مدار وصل میکنم ولتاژ به شدت نوسان میکند در حد 15 ولت . زمانی هم که جریان می کشم (61 میلی آمپر ) ولتاژ به صفر میل میکند . با استفاده از این انجمن فهمیدم که باید اندوکتانس ترانس و فاصله هوایی را رعایت کنم . با رعایت فاصله هوایی (که مقدار آن خیلی ناچیز است) توانستم اندوکتانس اولیه را به مقدار که نرم افزار گفته برسانم . اما باز مشکلات پابرجا بود
                اندوکتانس نشتی با مقداری که داخل نرم افزار گفته شده است اختلاف زیادی دارد . مقدار آن در نرم افزار 24 uH می باشد اما ترانس من 1506 ,uH می باشد . با رها و بارها ترانس را به دقت از اول پیچیدم اما باز مشکل من پابرجاست عکس های مربوط به پیچیدن ترانس هم گذاشتم .
                از اساتید محترم خواهشمندم که تجارب خود را در اختیار من بگذارند . خیلی گیج شدم نمیدونم کجای کارم اشتباه است .

دیدگاه

با سلام خدمت دایی مسعود عزیز و سایر مهندسین
                  واسه پروژه دانشگاه میخام یه منبع سوچینگ طراحی به شرح زیر :
                  ولتاژ ورودی 220
                  ولتاژ 12 ولت با جریان 4 امپر
                  ولتاژ 24 ولت با جریان 2 امپر
                  ولتاژ 48 ولت با جریان 1.5 امپر
                  و همچنین ریپل خروجی هم کمتر از 1درصد
                  من کل تاپیکو خوندم این طور که متوجه شدم ساخت منبع تغذیه با سه ولتاژ کار منطقی به نظر نمیاد وبا ید یه ولتاژو رو ساخت وبا استفاده از ای سی ها ی سوییچینگ ما بقی ولتاژ ها رو بدست اورد و همچنین چون من تجربه قبلی واسه این کار ندارم پس بهترین راه استفاده از این نرم افزاره که کارو تا حدودی جلو میبره و از سری ای سی های top هم باید استفاده کرد
                  حالا باید بین این سه ولتاژ کدوم رو پایه قرار داد و بقیه رو از روش ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  از کدوم مدل ای سی میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  اگه توپیچیدن ترانس به مشکل خوردم کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  منتظر جواب دوستان هستم

دیدگاه

سلام به همگی ، منم برای دستگاهم که*شامل میکرو*و یه سری ای سی های TTL میشه باید یه منبع تغذیه بذارم ، خوب یه منبع تغذیه سوئیچینگ ۵ ولت ۱ آمپر برای کار من خیلی عالیه . این تاپیکو از اول تا جایی که تونستم مطالعه کردم و تقریبا حالا فهمیدم که باید چیکار کنم . فقط چنتا چیز*برام مبهمه که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم .البته سوالام زیاد سخت نیست ...
                    ۱ . این منبع تغذیه ای که نرمدافزار pi برامون طراحی کرده ، صد در صد در عمل جوتب میده ؟ میشه کاملا روش حساب کرد ؟*
                    ۲ . تقریبا تمام بخش هتی مربپط به ترانسو کامل بررسی کردین ، فقط اگه میشه تعداد دور سیم پیچ اولیه و ثانویه رو هم بگید .
                    ترانس پالس با نسبت 1:1 با ابعاد 16X18mm و ارتفاع 21mm فاصله پین 13mm مناسب برای ورودی بردهای تغذیه سوئیچینگ می باشد. - -

اینجا یه نمونه از این ترانسارو* گذاشته برای فروش ایا این به درد میخوره بخریم ؟ که دیگه خودمون دست به ترانس پیچی نزنیم ... ممنون بازم همگی*.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام به همگی ، منم برای دستگاهم که*شامل میکرو*و یه سری ای سی های TTL میشه باید یه منبع تغذیه بذارم ، خوب یه منبع تغذیه سوئیچینگ ۵ ولت ۱ آمپر برای کار من خیلی عالیه . این تاپیکو از اول تا جایی که تونستم مطالعه کردم و تقریبا حالا فهمیدم که باید چیکار کنم . فقط چنتا چیز*برام مبهمه که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم .البته سوالام زیاد سخت نیست ...
                    ۱ . این منبع تغذیه ای که نرمدافزار pi برامون طراحی کرده ، صد در صد در عمل جوتب میده ؟ میشه کاملا روش حساب کرد ؟*
                    ۲ . تقریبا تمام بخش هتی مربپط به ترانسو کامل بررسی کردین ، فقط اگه میشه تعداد دور سیم پیچ اولیه و ثانویه رو هم بگید .
                    https://www.ickala.com/transformer/8003-trans-pulse.html
                    اینجا یه نمونه از این ترانسارو* گذاشته برای فروش ایا این به درد میخوره بخریم ؟ که دیگه خودمون دست به ترانس پیچی نزنیم ... ممنون بازم همگی*.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
                      ترانس پالس با نسبت 1:1 با ابعاد 16X18mm و ارتفاع 21mm فاصله پین 13mm مناسب برای ورودی بردهای تغذیه سوئیچینگ می باشد. - -

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اونی کی شما لینک شو گذاشتید ترانس پالس یک به یکه.برای ایزولاسیون استفاده میشه.برای منبع تغذیه سویچینگ باید اولیه و ثانویه رو طبق فرمول های نرم افزارpi بدست اورد.این ترانس در منابع تغذیه سویچینگ قبل از سیم پیچ و ورودی تغذیه به این ترانس وارد میشه.(فکر کنم به منظو رحذف نویز استفاده میشه)
                      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۸:۰۲ ۱۳۹۵/۰۸/۲۳.
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام دوستان ، چرا ابنجا انقد ساکته، مثل اینکه همه جوابدگرفتن خدا رو شکر فقط ما موندیم ، البته هنوز سر خونه اول ، پیچیدن ترانس.
                        اقا میشه یکی به من بگه برای این ترانسی که الان مشخصاتشو میذارم از چه سیمی استفاده کنم ؟
                        Core : ee16
                        Bobin : generic , 4prin, +4 sec
                        Barrier tape : polyester film
                        Varnish
                        Magnet wire : 36 awg
                        Triple insulated wire : 27 awg
                        بوبین و هسترو که میدونم ، به جای tape هم که از همون چسب کاغذیا میذاریم ، وارنیشم که نمیخواد ، فقط میمونه این سیما اینارو از کجا میتونم بخرم ؟ اسمشون تو بازار چیه ؟ اگه نیست جاگزینشون چیه ؟
                        تو نحوه سیم پیچی نوشته ( 101 turns (x 1 filar)

دیدگاه

سلام دوستان ، چرا ابنجا انقد ساکته، مثل اینکه همه جوابدگرفتن خدا رو شکر فقط ما موندیم ، البته هنوز سر خونه اول ، پیچیدن ترانس.
                          اقا میشه یکی به من بگه برای این ترانسی که الان مشخصاتشو میذارم از چه سیمی استفاده کنم ؟
                          Core : ee16
                          Bobin : generic , 4prin, +4 sec
                          Barrier tape : polyester film
                          Varnish
                          Magnet wire : 36 awg
                          Triple insulated wire : 27 awg
                          بوبین و هسترو که میدونم ، به جای tape هم که از همون چسب کاغذیا میذاریم ، وارنیشم که نمیخواد ، فقط میمونه این سیما اینارو از کجا میتونم بخرم ؟ اسمشون تو بازار چیه ؟ اگه نیست جاگزینشون چیه ؟
                          تو نحوه سیم پیچی نوشته ( 101 turns (x 1 filar)
                          سلام
                          در واقع AWG یک استاندارد شماره ی سیم است که باید معادل میلیمتر آن را از بازار تهیه نمایید. به این لینک توجه کنید..
                          می توانید از سیم های لاکی با شماره ی مورد نظر موجود در بازار استفاده کنید و تأکیدی به استفاده از سیم های Triple insulated wire وجود ندارد.
                          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                            سلام
                            در واقع AWG یک استاندارد شماره ی سیم است که باید معادل میلیمتر آن را از بازار تهیه نمایید. به این لینک توجه کنید..
                            می توانید از سیم های لاکی با شماره ی مورد نظر موجود در بازار استفاده کنید و تأکیدی به استفاده از سیم های Triple insulated wire وجود ندارد.
                            ممنون دوست عزیز ، قضیه x 1 filar و x 2 filar چیه ؟ باید سیمهارو دوبل به هم تابیده بپیچم یعنی ؟ مثلا جایی که گفته x 3 filar ، باید سه تا سیم لاکی رو به هم ببافم بعد بپیچم*، سوال دیگم اینکه باید از چرخ ( منظورم این دستگاه هایی هست که باهاش ترانس میپیچن ) اخه من فقط تجربه ترانس پیچی تو کارگاه دانشگاهو داشتم ، حالا باید یدونه از اونام بخرم ، ابنجوری که اینجا نوشته . اولیه ۱۰۲ دور ( x 2 filar (

دیدگاه

ممنون دوست عزیز ، قضیه x 1 filar و x 2 filar چیه ؟ باید سیمهارو دوبل به هم تابیده بپیچم یعنی ؟ مثلا جایی که گفته x 3 filar ، باید سه تا سیم لاکی رو به هم ببافم بعد بپیچم*، سوال دیگم اینکه باید از چرخ ( منظورم این دستگاه هایی هست که باهاش ترانس میپیچن ) اخه من فقط تجربه ترانس پیچی تو کارگاه دانشگاهو داشتم ، حالا باید یدونه از اونام بخرم ، ابنجوری که اینجا نوشته . اولیه ۱۰۲ دور ( x 2 filar (
                              بافتن نه! به تعداد مورد نظر از رشته های سیم رو کنار هم بگیرید و به طور منظم و همزمان روی بوبین بپیچید.
                              اجباری به تهیه دستگاه مخصوص نیست. با توجه به طراحی، معمولاً طرف اولیه و ثانویه به صورت تزویج متقابل خواهند بود (به سر نقطه دار دقت کنید). طبق قرارداد، همیشه سر نقطه دار سمتی است که جریان از آن سر خارج می شود.
                              پیچیدن ترانس را طبق این روند دنبال کنید.. هم برای اولیه و هم برای ثانویه به صورت ثابت سیم را در یک دست و بوبین را در دست دیگر نگه دارید. همیشه سیم پیچی را از سر نقطه دار آغاز کنید و پیچیدن ترانس را هم برای اولیه و هم برای ثانویه در یک جهت انجام دهید.
                              *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                                بافتن نه! به تعداد مورد نظر از رشته های سیم رو کنار هم بگیرید و به طور منظم و همزمان روی بوبین بپیچید.
                                اجباری به تهیه دستگاه مخصوص نیست. با توجه به طراحی، معمولاً طرف اولیه و ثانویه به صورت تزویج متقابل خواهند بود (به سر نقطه دار دقت کنید). طبق قرارداد، همیشه سر نقطه دار سمتی است که جریان از آن سر خارج می شود.
                                پیچیدن ترانس را طبق این روند دنبال کنید.. هم برای اولیه و هم برای ثانویه به صورت ثابت سیم را در یک دست و بوبین را در دست دیگر نگه دارید. همیشه سیم پیچی را از سر نقطه دار آغاز کنید و پیچیدن ترانس را هم برای اولیه و هم برای ثانویه در یک جهت انجام دهید.
                                تورو خدا ببخشید انقد سوالای مسخره میپرسم ، ثانویشو نوشته پنج*دور ( فیلار × ۲ ) یعنی دو تا سیمو با دست کنار هم بگیرم*و بپیچم*. خوب فهمیدم چی شد . مچکر ...
                                حالا یه سوال دیگه که میمونه ببن اولیه و ثانویه باید یه لایه عایق بذارم ابنجا گفته :

Barrier tape ; polyester film
                                به جای این از چی استفاده کنم ؟*

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X