اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

نوشته اصلی توسط inventor
    با سلام خدمت شما آقا مسعود و تشکر از جوابهاتون
    دوست عزیز بنده اگه بخوام با tny280 کار کنم اول این که بفرمائید تو بازار هست فراوون ؟ دوم این مثل درایور جریانش ثابت هست ؟ سوم هم قیمتش ؟ دستت بی بلا :smile:
    سلام. بله هست مخصوصا بازار تهران گیرنیاوردی هم خودم برات هرچقدر بخوای میفرستم و با فیدبک جریان میتونی جریانشو ثابت کنی. قیمتش هم حدود 3000 تومان (الان) و میتونی از وایپر هم استفاده کنی که ارزونتره و کمی کار باهش (به نظر من) راحت تره. و اگه میخوای از uc3843 استفاده کنی میتونی تو تاپیکه زیر ادامه بدی منم تا جایی که سوادم قد میده در خدمتم. حسابی از این ورجک باید با هم اطلاعات بگیریم. حواست باشه ها. :applause:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54859.0
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
      دقیقا منظورم همین بود
      با یک منبع جریان ثابت نمیشه چند بار مجزا که با pwm کنترل میشه تغذیه کرد :NO:
      سلام. چرا نمیشه عزیز؟ توضیح بده. من کلا به این کار شما خیلی علاقمند شدم بیا هر چه زودتر با هم راهش بندازیم.منم میخوام زیر ویترین مغازه رو پر از ال ای دی کنم و به صورت pwm روشن و خاموش و کم نور و پر نور بشن در رنگهای مختلف.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام. چرا نمیشه عزیز؟ توضیح بده. من کلا به این کار شما خیلی علاقمند شدم بیا هر چه زودتر با هم راهش بندازیم.منم میخوام زیر ویترین مغازه رو پر از ال ای دی کنم و به صورت pwm روشن و خاموش و کم نور و پر نور بشن در رنگهای مختلف.
        اگه از جریان ثابت استفاده کنیم باید برای هر رنگ از ledها منبع تغذیه جداگانه بسازیم.
        از یک منبع جریان ثابت نمیشه استفاده کرد چون ممکنه در یکی از حالتها فقط یک led روشن باشه و جریان همه کانالها از اون بگذره.در کل ledها (game over) میشه .... :NO: :cry2:
        اگه میخوای با pwm کار کنی یا باید از یک منبع ولتاژ ثابت استفاده کنی یا به تعداد کانالهای pwm از منبع جریان ثابت.البته راه اول دارای تلفات است اما از نظر هزینه اولیه اقتصادی تر :nice:
        من هم برای ویترین مغازه یک از دوستانم می سازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
          اگه از جریان ثابت استفاده کنیم باید برای هر رنگ از ledها منبع تغذیه جداگانه بسازیم.
          از یک منبع جریان ثابت نمیشه استفاده کرد چون ممکنه در یکی از حالتها فقط یک led روشن باشه و جریان همه کانالها از اون بگذره.در کل ledها (game over) میشه .... :NO: :cry2:
          اگه میخوای با pwm کار کنی یا باید از یک منبع ولتاژ ثابت استفاده کنی یا به تعداد کانالهای pwm از منبع جریان ثابت.البته راه اول دارای تلفات است اما از نظر هزینه اولیه اقتصادی تر :nice:
          من هم برای ویترین مغازه یک از دوستانم می سازم
          سلام.خب من یکی درست کردم که شامل سه دسته ال ای است که هر دسته شامل ده تا ال ای دیه پاور 1 واته و هر دسته یک رنگه نور مجزا داره رو با pwm در حالتهای مختلف خاموش روشن میکنه.میخوای برات عکس بزارم؟از همون روش هم رفتم. راستی به نظرت این ال ای دی ها رو تعدادش رو زیاد کنم مثلا هر دسته شامل بیست تا و پخششون کنم ته ویترین مثل سنگ ریزه (با یک هیت سینک کوچولو)و بعد جنسهاس مغازه روش باشه به نظرت قشنگ میشه؟

دیدگاه

آقا مسعود به سلامتی کی مغازه زدی؟آدرس بده بیام شیرینی رو بخورم هم از طرف خودم هم از طرف سایر دوستان اینجا :mrgreen:
            آقای mebk1988 :
            یک پیشنهاد میکنم لطفا چونه نزنی دیگه . شما یک منبع با دو خروجی بساز . یکی از خروجی ها مخصوص آبی و سبز و فیدبک رو هم از همین بگیر . یکی دیگه هم مخصوص قرمز . چون فیدبک رو از آبی و سبز گرفتی تلفات روش خیلی کمه . اون یکی خروجی هم مخصوص قرمز . اگه درست بتونی بسازیش احتمالا تغییرات ولتاژ قرمز در اثر تغییر بار نهایتا به دو ولت میرسه . کلا در این کاربرد به نظر من فیدبک جریان رو بیخیال شو (مگه اینکه فیدبک آنالوگ باشه ) . همون فیدبک ولتاژ کافیه . میدونی چون PWM داری می دی به بار فیدبک جریان اصلا وجودش بی فایده هست . چون اون خازن خروجی در هر صورت قصد دشارژ شدن توی بار رو داره و فیدبک جریان زمانی فعال شده که کار از کار گذشته و به درد ... میخوره . پس سنگین تره که کلا فیدبک جریان رو بیخیال شی و ولتاژ رو به صورت دقیق کنترل کنی . همون طوری که مسعود گفت واسه هر خط هم یک مقاومت کوچولو بذار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام.خب من یکی درست کردم که شامل سه دسته ال ای است که هر دسته شامل ده تا ال ای دیه پاور 1 واته و هر دسته یک رنگه نور مجزا داره رو با pwm در حالتهای مختلف خاموش روشن میکنه.میخوای برات عکس بزارم؟از همون روش هم رفتم. راستی به نظرت این ال ای دی ها رو تعدادش رو زیاد کنم مثلا هر دسته شامل بیست تا و پخششون کنم ته ویترین مثل سنگ ریزه (با یک هیت سینک کوچولو)و بعد جنسهاس مغازه روش باشه به نظرت قشنگ میشه؟
              حتما بزار خالی از لطف نیست
              باید جوری طراحی کنی که نور هر سه led روی هم بیوفته (در واقع rgb بشه) جلوه بسیار زیبا و شکیلی داره

دیدگاه

داوری جان سلام
                توی لینکی که آقا مسعود گفته بودن که بحث به جاهای دیگه کشیده شده بود گفته همینجا ادامه بدم
                دوست عزیز الحمد ا... اهل جا زدن نیستم همینطور که همه ی inventor ها اهل جا زدن نیستند tny280 رو گفتم چون میدونستم کنترل (ثبات) جریان داره راستی آیا 3843 هم را میشه خروجیش را روی جریان خاصی قفل کرد ؟ اگه میشه با کدوم المان ها ؟ روی کدوم پایه هاش ؟ یا اگر با tl431 میشه چه جور ؟ نکته دیگه هم که فرکانس 3843 که فکر کنم الان تو مدار بنده 50 کیلو هرتز هست رو چه جوری میشه افزایش داد ؟ با تشکر فراوون :smile:
                برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

آفرین مخترع جان.راستی یادم رفت بهت بگم همون جوابی هم که گرفتی توی پست قبل برای کار اولت خیلی خوبه چون بعضیا با آی سی های خیلی ساده تر هم اولش جواب به اون خوبی نمیگیرن.
                  لطفا یه شفاف سازی بکن و بگو منظورت از اینکه گفتی tny280 کنترل جریان ثابت داره چیه؟اگه منظورت جریان خروجی هست که اشتباه میکنی . و اگه جریان ورودی هست که بایدم داشته باشه نه تنها این بلکه تمامی آی سی های فلای بک باید کنترل جریان ورودی رو داشته باشند .
                  در مورد کنترل جریان خروجی لطفا عجله نکن . اول کنترل ولتاژ رو کامل کن بعد ایشالا ...
                  در مورد تغییر فرکانس هم مثل اینکه تنبلی کردی و هنوز به دیتا شیت آی سی نگاه نکردی . اون مقاومت و خازنی که به پایه 4 متصل هستند نقش تغیین فرکانس کاری رو بعهده دارن . توی دیتا شیت هم فرمولش هست و هم یه نمودار که مربوط به تعیین فرکانس کاری آی سی با توجه به مقدار این مقاومت و خازن

دیدگاه

سلام مجدد به دوست عزیزم آقای داوری
                    دوست عزیز همونطور که میدونی بنده هدفم ساخت یک درایور ال ای دی هست که مثل درایور های دیگه جریان خروجیش ثابت باشه مثلا 320 میلی آمپر به نظرت tny280 بهتره؟ یا uc3843 ؟ اگه میشه امشب جواب بده ممنون
                    برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

من نمی گم کدوم بهتره کدوم بدتر چون این دو رو نمیشه مقایسه کرد. اما اگه من به جای شما بودم با همون tny280 کار میکردم . :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                        حتما بزار خالی از لطف نیست
                        باید جوری طراحی کنی که نور هر سه led روی هم بیوفته (در واقع rgb بشه) جلوه بسیار زیبا و شکیلی داره
                        پس این عکسا چی شد؟؟؟ :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                          اگه سیم ها از نوع tiwباشه باید چکار کرد؟
                          سیم معمولی با همون شماره بپیچم مشکلی پیش نمیاد؟ oo:
                          اگه cm choke که به ورودی یکسو کننده متصل میشه نباشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ :-?? :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                            سلام
                            اگه سیم ها از نوع tiwباشه باید چکار کرد؟
                            سیم معمولی با همون شماره بپیچم مشکلی پیش نمیاد؟ oo:
                            اگه cm choke که به ورودی یکسو کننده متصل میشه نباشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ :-?? :question:
                            (:| :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
                              آقا مسعود به سلامتی کی مغازه زدی؟آدرس بده بیام شیرینی رو بخورم هم از طرف خودم هم از طرف سایر دوستان اینجا :mrgreen:
                              آقای mebk1988 :
                              یک پیشنهاد میکنم لطفا چونه نزنی دیگه . شما یک منبع با دو خروجی بساز . یکی از خروجی ها مخصوص آبی و سبز و فیدبک رو هم از همین بگیر . یکی دیگه هم مخصوص قرمز . چون فیدبک رو از آبی و سبز گرفتی تلفات روش خیلی کمه . اون یکی خروجی هم مخصوص قرمز . اگه درست بتونی بسازیش احتمالا تغییرات ولتاژ قرمز در اثر تغییر بار نهایتا به دو ولت میرسه ....
                              سلام جناب وروجک نه هنوز افتتاح نشده ولی نزدیکه. به امید به خدا.
                              جناب mebk1988 به نظر من همین پیشنهاده جناب وروجک 52000 خوبه. ولی با یک تغییر کوچک. یعنی شما آبی و سبز رو از فیدبک بگیر و برای قرمز یک خروجیه دیگه از ترانس بگیر و با یک آی سی فیکسش کن به ولتاژی که نیاز داری چون اگه با آی سی فیکس نکنی ولتاژش با بارکشی از فیدبک بالا میره. و بعد هم با یک مقاومت کوچک همونطور که در پستهای قبلی توضیح دادم ال ای دی ها رو روشن کن فقط دقت کن که طوری ولتاژ رو تنظیم کنی که احتاج به مقاومت کوچک باشه و توان کمی هدر بره.(در هر دو سر).
                              همچنین در جواب دیگه شما که میخواهین در uc3843 یا tny خروجی رو در جریانه ثابت نگه دارین باید از فیدبک جریان استفاده کنید ولی همونطور که جناب وروجک گفتن شما اگه هنوز اول کاره ساخت سوئیچینگ هستین به نظر منم بهتره اول یک منبع سوئیچینگ بر مبنای خروجی ولتاژ درست کنید بعد که جواب + گرفتین بعد فیدبک ولتاژ رو با فیدبک جریان عوض کنید.
                              در جواب دیگه شما که بین uc383 , tny میخواستی ببینی کدوم برای درایور ال ای دی بهتره باید بگم که کار با tny هم راحت تره و هم در جای کوچکی جا میگیره و دردسرش هم کمتره ولی اینکه کدوم بهتره بازم فکر کنم همین tny (با توجه به گفته های استاد احمد و تسلط ایشون بر سوئیچنگ این رو میگم ولی خودم تخصصی در این زمینه ندارم)
                              در مورد سیم tiw لطفا پست 5 رو در تایپیکه زیر بخون.
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.0
                              ولی خلاصه اینکه شما میتونی از همین سیمهای لاکی به قطر مناسب استفاده کنی.
                              مثلا وقتی که گفته در ثانویه 0.4mm و ( trifilar(x3 یعنی شما سه رشته سیم 0.4 میلیمتر رو موازی کن و به تعداد دوری که بالاترش گفته شده بپیچ و cm choke رو هم میتونی موقع تست نذاری ولی موقعی که جواب مثبت از مدار گرفتی بذار که نویز و ... کم بشه.

دیدگاه

سلام
                                سلف 3.3 هانری چجور سلفیه؟؟؟
                                از ایناست که مثل مقاومته یا بشکه ای یا تیروئیدی؟
                                راستی cm choce میتونم خودم روی هسته های معمولی بپیچم؟اگه میشه بگید چطور :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X