اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در LM2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در LM2576

حتما قبل از رگولاتور باید خازن فاراد بالا قرار بگیره

دیدگاه

به نظرتون اگر ورودی این آی سی 30 ولت بدیم میشه توی خروجیش 5 ولت 1 آمپر کشید؟؟ نمیسوزه مثل 7805؟؟ البته فکنم از نوع متغییرش استفادده کنیم بهتر باشه
      طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
        به نظرتون اگر ورودی این آی سی 30 ولت بدیم میشه توی خروجیش 5 ولت 1 آمپر کشید؟؟ نمیسوزه مثل 7805؟؟ البته فکنم از نوع متغییرش استفادده کنیم بهتر باشه
        بله خیلی راحت میتونه این کارو کنه
        مبدل های سویچینگ با مبدل های خطی فرق میکنن و خیلی هم براشون خوبه که ولتاژ ورودی از خروجی خیلی بیشتر باشه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

آقا یه سوال دیگه. واس اینکه جریان کشی از این آی سی بیشتر کنیم راه حل خاصی نیست؟؟ ترانزیستور 2n3055 میشه گذاشت براش؟؟
          طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
            آقا یه سوال دیگه. واس اینکه جریان کشی از این آی سی بیشتر کنیم راه حل خاصی نیست؟؟ ترانزیستور 2n3055 میشه گذاشت براش؟؟
            میشه
            یه سرچ بزنی تو عکسای گوگل زیاد هست
            یه سرچ بزن lm2576 with external switch مثلا 5 امپر
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام بر دوستان

جهت اطلاع روی ولتاژ 5 ولت 3 آمپر کشیدم و فقط 0.15 ولت افت داشت.
              سعی کنید طبق این شماتیک مدارتون رو ببندید.

سیم های پررنگ باید به تا حد ممکن ضخیم باشند و سیم های مورب تا حد ممکن نزدیک به رگولاتور.در ضمن زمین رو هم از یک نقطه بگیرید و پخش کنید.

خوب و خوش باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
                سلام بر دوستان

جهت اطلاع روی ولتاژ 5 ولت 3 آمپر کشیدم و فقط 0.15 ولت افت داشت.
                سعی کنید طبق این شماتیک مدارتون رو ببندید.

سیم های پررنگ باید به تا حد ممکن ضخیم باشند و سیم های مورب تا حد ممکن نزدیک به رگولاتور.در ضمن زمین رو هم از یک نقطه بگیرید و پخش کنید.

خوب و خوش باشید
                pcb رو بزار همه استفاده کنن
                حتما ایسیت خوبه
                من pcbی که تو. دیتاشیت بودو زدم 0.3 ولت افت داشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  pcb رو بزار همه استفاده کنن
                  حتما ایسیت خوبه
                  من pcbی که تو. دیتاشیت بودو زدم 0.3 ولت افت داشتم
                  والا PCB در کار نیست.
                  من مدارو روی برد سوراخدار مونتاژ کردم اونهم خیلی عجله ای و بی سلیقه . اما با این وجود این نکاتی رو که بالا گفتم رعایت کردم.
                  فرق قطعاتم با مدار سازنده تو این موارد بود.
                  سلف استفاده شده به گفته فروشنده تا 5 آمپر رو جوابگو است.
                  خازن ورودی 220 میکرو 50 ولت.
                  خازن خروجی 1000 میکرو 50 ولت.
                  مسیرها رو با لحیم حسابی تقویت کردم و قطعات مهم رو که تو دیتاشیت نشون داده بینهایت نزدیک به رگولاتور قرار دادم.
                  نکته دیگری نداره.

خوب و خوش باشید.

دیدگاه

اصلش رو جوان آورد

دیدگاه

سلام
                      دیود 1n5822بذار و خازن ورودی هم 100میکرو

دیدگاه

سلام
                        دیدم یکسری از دوستان مشکل دارند گفتم تجربیاتم رو به اشتراک بگذارم تا شاید در آینده به کمک کسی بیاد
                        من خودم مشکل جدی با این رگولاتور داشتم.تاجایی که وقتی 1 آمپر ازش جریان می کشیدم چیزی حدود 0.5 ولت افت ولتاژ ایجاد میشد
                        انشاالله با رعایت این نکات موفقت میشد از این رگولاتور استفاده کنید
                        1- حتما زمین مدار رو به صورت چند انشعابی ببندید(ستاره)
                        مثلا یک نقطه رو به عنوان زمین انتخاب کنید و ورودی زمین مدار و خروجی زمین مدار و پایه 3 رگولاتور پایه منفی دو تا خازن و پایه مقاومت فیدبک رو همهشون رو به همون یک نقطه وصل کنید
                        دقت کنین که زمین مدار دقیقا یک نقطه باشه و به این موضوع هم توجه کنید که مثلا یک سیم به طول 5 سانتی متر یک نقطه به حساب نمی یاد و قطعا در طول سیم افت ولتاژ ولو به صورت ناچیز داریم که باعث بهم خوردن فیدبک میشه و در نهایت باعث افت ولتاژ خروجی میشه
                        2-نکته که خیلی از دوستان بهش توجه نمی کنند استفاده از سیم های برد بردی و سیم های مفتولی نازک جهت انتقال جریان بالا (مثلا 1 امپری) هست که مثلا اگه فرض کنیم مقاومت کل سیم در طول برد برد یا مدار در رفت و برگشت 0.5 اهم باشه وقتی جریان 1 امپری بگذره قطعا 0.5 ولت افت ولتاژ داریم که باید با استفاده از سیم های ضخیم و یا استفاده از تراک های بزرگ این مشکل رو حل کنید
                        3- به علت وجود مقاومت داخلی در بردبرد توصیه میشه که حتی الامکان مدار را روی برد مونتاژ کنید و یا در صورت استفاده از بردبرد قطعات رو نزدیک به هم و به کمک سیم های ضخیم تر مونتاژ کنید
                        4- سعی کنیدمقاومت فیدبک رو در نزدیک ترین نقطه به خروجی استفاده کنید تا اگر احیانا افت ولتاژی روی سلف و یا در طول انتقال سیم مثبت پیش میاد توسط فیدبک جبران بشه . مثلا در یک مورد که بنده تست کردم تغییر مکان تقسیم مقاومتی فیدبک مدار به مکانی نزدیک تر به خروجی سبب شد که افت ولتاژ خروجی در جریان 3 امپری از افت ولتاژ حدود 2 ولتی به افت 0.050 ولتی کاهش پیدا کنه(همچنین پایه 3 رگولاتور رو که زمین هست رو مستقیما با یک سیم به زمین تقسیم مقاومتی فیدبک وصل کنید)

با رعایت این چهار نکته اساسی حتی با همون رگولاتور های تقلبی هم می تونید جواب های عالی بگیرید (تست کردم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X