اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

سلام امین جان
    یکی از دوستان این منبع رو میخواد میخوام براش بسازم. کل تاپیک رو خوندم اما شماتیک این PCB نبود. تاپیک اصلی که این PCB رو ازش گرفتید کدومه؟ انگار اصل مدار و طراحش پرتقالیه...
    (دوستان شما توی diyaudio عضو هستید تمام عکس هارو براتون نمایش میده؟)
    شماتیک و تعداد دور های ترانس این PCB مد نظرمه دوستان:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      دوستان یه PCB برای همین مدار هست که ولتاژ دوبل 12 ولت هم داره ; شماتیکش رو کسی داره؟ برای سر های 12 ولت ترانس باید چجوری تغییر کنه؟
      (کلا خود شماتیک این PCB رو میخوام که به قسمت تغذیه 13007 اضافه کرده)
      شماتیکی ازش ندیدم اما خیلی راحت میتونی از رو پی سی بی بکشی(با استفاده از شماتیک صفحه اول).
      نوشته اصلی توسط mahdi.7
      تاپیک اصلی که این PCB رو ازش گرفتید کدومه؟ انگار اصل مدار و طراحش پرتقالیه...
      (دوستان شما توی diyaudio عضو هستید تمام عکس هارو براتون نمایش میده؟)
      شماتیک و تعداد دور های ترانس این PCB مد نظرمه دوستان:
      طراح اصلیش فک کنم برزیلیه
      تو DIY که عضو شدی برات ایمیل میفرسته بعد باید رمز داخلش رو بگیری اکانتتو فعال کنی بعد تمام لینک ها و ... مجازه.
      تعداد دورشو دقیق نمیدونم اما فک کنم بعد پیچیدن ثانویه اصلی(دوبل 45) باید یه دوتا 4 دور بپیچی

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

ممنون دوستان
        شماتیک دوبل 35 گفته 2 تا 10 دور بپیچین برای دوبل 45 دور چقدر میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          ممنون دوستان
          مهدی هر دور 2.85 ولته برا 45 میشه 45/2.85=16 دوتا 16 دور البته من تجربی به دست اوردمش و حرفه ای ترانس پیچ بلد نیستم شما هر دورو 3 ولت بگیر حدود دوتا 15 دور بپیچی حله
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            5 دور بیشتر بپیچ درست میشه
            برادر های من چرا انقدر اصرار میکنین یه ترانس 12V جدا وصل کنید به مدار
            شما همین مدار رو ببند اگر ماسفت هات منفجر شد شماره کارت بده پولشو واریز کنم. والا
            فقط تک تک مواردی رو که قبلا گفتم رو رعایت کن احتمالش 1% مدار بپاچه رو سقف
            خودم هم از تقسیم ولتاژ مقاومتی استفاده کرده بودم مدار مثل هلو داشت کار میکرد ویدئوش هم تو صفحه های قبل هست
            the life is a game
            if you want to win
            so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
              شما همین مدار رو ببند اگر ماسفت هات منفجر شد شماره کارت بده پولشو واریز کنم. والا
              خودم هم از تقسیم ولتاژ مقاومتی استفاده کرده بودم مدار مثل هلو داشت کار میکرد ویدئوش هم تو صفحه های قبل هست
              سامان من شخصا یه ترانس برا تغذیه ایسی رو به زور کردم تو مدار حالا کوچیکترین سایزشم بود ترانس
              وقتی میشه با یه 4 دور سیم پیچیدن 12 ولتو گرفت چه کاریه بریم ترانس جدا بخریم :P
              اره دیگه 5 دور اضافه تر همون 15 دور باید جواب بده البته با سیمای بهم تابونده شده من با سیم تک شاخه که پیچیدم افت ولتاژم بیشتر بود
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                ممنون دوستان
                شمادوتا16دوربپیچی حدودادوبل45یایکی دوولت کمترمی تونی بگیری.
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

طراح اصلیش فک کنم برزیلیه
                  توی اون تاپیک diyaudio طرف برزیلی لینک اصلی رو به یه انجمن پرتقالی داده بود...
                  داداش من تجربه اولم توی سوییچینگ نیست که! اندازه موهای سرت ماسفت و... سوزوندم! بحث اصلا سوزوندن قطعه و اینا نیست فدا سرت! اون موارد رو قبلا اطلاع داشتم ولی بازم چشم حواسم هست
                  وقتی میشه دوبل 12 برای مدارات جانبی از همین منبع گرفت گذاشتن ترانس خرج اضافیه و منطقی نیست که!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    وقتی میشه دوبل 12 برای مدارات جانبی از همین منبع گرفت گذاشتن ترانس خرج اضافیه و منطقی نیست که!
                    منم همینو میگیم
                    داداش مهدی میدونم تازه کار نیستی و قصد توهین نداشتم. کاراتون رو دنبال میکردم
                    البته شایدم من منظورت رو اشتباه متوجه شدم
                    نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    (کلا خود شماتیک این PCB رو میخوام که به قسمت تغذیه 13007 اضافه کرده)
                    الان مطمئن شدم اشتباه خوندم
                    بعضی از دوستان اومدن برای تغذیه خوده ic از یه ترانس 12v جدا استفاده کردن از سر 13007 وصل کردن به مدار برای ایزولاسیون که فکر کنم هزینه اضافی باشه خوده مدار تقسیم ولتاژ مقاومتی داره . منظور من این بود با خروجی مدار کاری ندارم :smile:
                    بابت اون فونت بزرگ هم شرمنده نمیدونستم انقدر بزرگ میشه ارسال رو زدم بعد فهمیدم چکار کردم, دو تا نقل قول هم خورد نصف تاپیک رو گرفته :biggrin:

the life is a game
                    if you want to win

دیدگاه

داداش منظور من گرفتن دوبل 12 از منبع بود نه بیایم ترانس بزاریم برای تغذیه ای سی! معلومه این کار منطقی نیست!
                      (داداش کلا فونت رو بزرگ نکن بیریخت میشه میخوای تاکید کنی روی جمله ای پررنگ کنی کافیه)

دیدگاه

:biggrin:
                        اثرات این امتحاناست, باید یه بار دیگه این مدار رو ببندم تا ریکاوری بشم
                        حالا یه سوال از اساتید
                        میخوام 12V و 100A از مدار بگیرم. اولیه مدار رو از دوتا 20 دور به دوتا چند دور تغییر بدم oo:
                        ثانویه و ماسفت ها رو در جریان هستم باید چکار کنم
                        the life is a game
                        if you want to win

دیدگاه

1200 وات از این مدار میخوای :eek: داداش هاف بیریجه ها! هستش ERL35 ها! با این طراحی و قطعات که نمیشه

دیدگاه

حالا یه سوال از اساتید
                            میخوام 12V و 100A از مدار بگیرم. اولیه مدار رو از دوتا 20 دور به دوتا چند دور تغییر بدم oo:
                            واسه1200وات هستت حداقل سه برابراین باشه حالاماسفت اینابه کنار.
                            میگماامتحانات چه اثراتی که روآدم نمیزاره
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

حالا یه سوال از اساتید
                              چوابش اینه:
                              نوشته اصلی توسط mahdi.7

1200 وات از این مدار میخوای :eek: داداش هاف بیریجه ها! هستش ERL35 ها! با این طراحی و قطعات که نمیشه
                              +
                              گرفتن توان تو توپولوژی هاف بریج تا 600 وات منطقیه
                              1200 هم میشه گرفتا اما تلفات بالا میره و توجیح اقتصادی نداره
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

میشه از چندتا هسته با ماسفتای مستقل استفاده کرد برا این توان؟
                                کلا برا توان بالا چه توپولوژی خوبه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X