اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط jooly
    فکر کنم منظورتون همون مدار که مهدی گذاشته بود هست نه .هر 2مدار 1000وات هست :mrgreen:
    مهدی جان تعداد دور روی مداری که گذاشتی نشون داده همچنین قطر سیم ولی نگفته چند لا سیم باید بپیچیم ؟؟؟
    ترانس tt1 هم روی چه هسته ای بپیچیم+تعداد دور اولیه ؟؟ هسته خروجی پاور خوبه ؟؟
    jooly جان این مدار 1000 واته و اون یکی مدار که براش تاپیک زدم حداکثر 900 واته. کدوم رو میگی؟
    همونطور که توی متن عکس گفته ترانس توی 4 لایه پیچیده میشه
    ترانس tt1 رو هم روی هسته ee19 بپیچ مناسبه. اول ثانویه که 2 تا34 دور هست رو میپیچی بعد عایق میکنی و 1 دور اولیه رو میپیچی (4 رشته سیم 0.6 موازی باهم کافیه)

داری PCB این مدار رو میزنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
      pcb ش ردیفه داداش میکشم خوشگلش میکشم
      اقاهروقت پی سی بی تموم شدمارم بی نصیب نزار.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        درود به بچه های عزیز گل eca و اساتید سویچینگ و اقای منتظری گل
        نظر دوستان در مورد این مدار چیه مدار خوبی به نظر میرسه همیم طور که تمام پلH هست :
        http://320volt.com/2x70v-1000w-smps/
        من قصد ساختن اون مدار 700 واتی که معروف هست تو نت رو داشتم ولی چون اقای منتظری فرمودند که مدار جالبی نیست و مدار محافظ خوبی نداره و خطری هست دیگه نساختمش
        دنبال یک مدار خوب میگشتم به این برخوردم البته یکی دیگه هم مهدی جان بهم معرفی کرد حالا ببینیم این چی میشه اگه نشد اونو میسازم :mrgreen:
        دوستان دیگه هم اگه مدار خوبی پیدا کردیم دریغ نکید :bye
        موفق و پیروز باشید
        سلام من میخواستم این سوچینگ 1000 واتی رو بسازم میخواستم درباره سیم پیچی هاش بیشتر اطلاعات بگیرم کسی میتونه درباره سیم پیچی چوک هاش کمکم کنه ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X