اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خ&

نوشته اصلی توسط PouYa007
    سلام ببخشید که دوباره سوال میپرسم. خازن C1 باید الکترولیت باشه یا پلی استر ؟ ( آخه تو مدار الکترولیت کشیده )
    بجای 13007 از 13003 یا 13005 میشه استفاده کرد؟
    سلام خواهش میکنم. پلی استر یا MKT باید باشه میتونی یه دونه 2.2 رو با یه 1 میکرو موازی کنی.
    ولی اونطور که آزمایش کزدم میتونی از این هم استفاده کنی ولی خوب پیشنهاد نمیکنم چون تست نکردم ببینم طولانی مدت جواب میده یا نه
    ولی کاملا جواب داد:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97283.msg616703#msg616703
    نوشته اصلی توسط PouYa007
    جناب محمد شاهی اگه این طور لامپ ها به شبکه ضرر میزنند و تولید شون بخاطر کسینوس فی کمتر ممنوع هست پس مگه تو هالوژن های LED از تغذیه خازنی استفاده نشده؟ اگه بخواهیم لامپ LED تولید کنیم باید با چه تغذیه ای تولید کنیم؟
    خوب اگه با توان بالا و تعداد زیاد قراره تولید کنیم نباید خازنی بزاریم دیگه. باید سوییچینگ هایی استفاده کنیم که منبع جریان هستند.

اضافه شده در تاریخ :
    راستی یادم رفت بگم C2 تو این مدار باید حد اقل 330 میکرو باشه وگرنه ممکنه زنر بعد مدتی اتصال کوتاه بشه :NO:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

چند تا لامپ ساخته بودم این یکیشون بود نورشم خوبه

در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        ُسلام اگه از لامپ های معمولی استفاده کرده باشی بعد مدتی وحشتناک کم نور میشه طوری که خواموش باشن بهتره. من از دو نمونه ال ایدی یه بار اوال و یه بار کلاهی مارک ارزون استفاده کردم که بعد از چند هفته کار کردن طوری کم نور شدن که دیگه حتی 1/5 روز اولش هم نور نداشتند :surprised: :angry: هرچی لامپ درست کرده بودم رو انداختم دور دیگه سراغ ال ایدی 5 میلی متری نرفتم. اون طور که از جناب ms2000 شنیدم ال ایدی سفید فقط HG نوع dsj خیلی عالیه و هم نورش خوبه هم کم نور نمیشه خودم تا حالا استفاده نکردم ولی نوع HG کلاهی قرمز که استفاده کردم خیلی عالی بودن و بعد از یک سال هنوز عین روز اولشونن و نورشون هم عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222

سلام
          از چه مداری استفاده کردی ؟ نوع ال ای دیت چی بود ؟
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
            سلام
            از چه مداری استفاده کردی ؟ نوع ال ای دیت چی بود ؟
            سلام
            ال ای دی که همون HG اصل سفید موجود در فروشگاه هست (یه دونه لامپ هم با اوال ساختم که 12 ولتی بود ربطی به این تایپیک نداره )
            مدار هم همون مدار صفحه اول تایپیک هست که درموردش صحبت کردم، اگر میخوای بسازی به توضیحات اول تایپیک که آقای محمدشاهی گفته حتما دقت کن

دیدگاه

با سلام
              میخواستم بدونم ایا میشه توی این مدار به جای مقاومت 20 اهم 2 وات از مقاومت 22 اهم 2 وات استغاده کنم؟؟

سپاس

دیدگاه

بله دوست عزیز تاثیر آنچنانی در کار شما ایجاد نمیکند

دیدگاه

سلام اقای محمد شاهی و بقیه دوستان

من کمک و راهنمایی شما دوستان با تجربه رو نیاز دارم

قصد دارم اگر بشود مداری بسازم با 20 عدد ال ای دی 1 وات که توسط یک میکرو مگا 8 ال ای دی ها رو به طور جدا گانه فرمان بدهم

... و یک رقص نور ایجاد کنم ...

هدف من این است که تغذیه میکرو و درایو کردن ال ای دی ها توسط میکرو را ؛ با استفاده از برق مستقیم شهر که توسط مدار مورد

نیازم کاهش پیدا کرده ، انجام بدم ...

مشگلم همین مدار ی است که عرض کردم و بتوانم خروجی 12 و 5 ولت ازش بگیرم .... ( نیاز دارم مدارم جمع و جور

باشه و از منبع تغذیه سوئیچینگ نمیخواهم استفاده کنم , چون حجم زیادی دارد )

حالا از شما دوستان درخواست دارم بنده رو راهنمایی کنید ....

من نیاز یه یک ولتاز 12 ولت برای ال ای دی ها و یک ولتاز 5 ولت برای تغذیه میکرو دارم ....

ایا شما میتوانید بنده را در مورد نحوه ساخت چنین مداری راهنمایی و کمک کنید ؟

مچکرم

الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                    سلام اقای محمد شاهی و بقیه دوستان
                    من کمک و راهنمایی شما دوستان با تجربه رو نیاز دارم
                    قصد دارم اگر بشود مداری بسازم با 20 عدد ال ای دی 1 وات که توسط یک میکرو مگا 8 ال ای دی ها رو به طور جدا گانه فرمان بدهم
                    ... و یک رقص نور ایجاد کنم ...
                    هدف من این است که تغذیه میکرو و درایو کردن ال ای دی ها توسط میکرو را ؛ با استفاده از برق مستقیم شهر که توسط مدار مورد
                    نیازم کاهش پیدا کرده ، انجام بدم ...
                    مشگلم همین مدار ی است که عرض کردم و بتوانم خروجی 12 و 5 ولت ازش بگیرم .... ( نیاز دارم مدارم جمع و جور
                    باشه و از منبع تغذیه سوئیچینگ نمیخواهم استفاده کنم , چون حجم زیادی دارد )
                    حالا از شما دوستان درخواست دارم بنده رو راهنمایی کنید ....
                    من نیاز یه یک ولتاز 12 ولت برای ال ای دی ها و یک ولتاز 5 ولت برای تغذیه میکرو دارم ....
                    ایا شما میتوانید بنده را در مورد نحوه ساخت چنین مداری راهنمایی و کمک کنید ؟
                    مچکرم
                    سلام جناب ilion عزیز خوبید؟ راستش برای موردی که شما میخواید .استفاده از این نوع مدارات اگه غیر ممکن نباشه به خاطر نیاز به 2 آمپر خروجی خیلی سخته و مشکلات فراوانی به وجود میاره ممکنه بعضی اوقات ده ها وات توان رو رو دیود زنر هدر بدید و اتفاقا هم حجم مدار زیاد میشه هم هزینه هم گرما و توان راکتیو و ... و شما نیاز دارید 28 عدد خازن 1 میکرو یا 13 عدد 2.2 میکرو استفاده کنید که کلی فضا اشغال میکنه و به خطر زنر ها یه بخاری تمام عیار واسه خودتون ساختین. تغذیه خازنی به درد کار شما اصلا نمیخوره چون 12 ولت جریان بالا نیاز دارید. اگه الیدی ها سری بودند بازم یه چیزی ولی اصلا فکرشو هم نکنید حد اقل دلتون به حال شبکه برق بسوزه :mrgreen: برید یه آداپتور بخرید :mrgreen:
                    ما هم مچکریم

دیدگاه

بله دوست عزیز تاثیر آنچنانی در کار شما ایجاد نمیکند
                      ممنون دوست عزیز
                      2 سئوال:
                      1.ان مقاومت سمت چپ!!1 مگا اهم: چند وات باید باشه؟؟؟
                      2. من میخوام یک لامپ led با چند رنگ مختلف: درست کنم!!! به نظرتان چه رنگ هایی به کار ببرم قشنگ تر در میاد؟؟
                      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                        ممنون دوست عزیز
                        2 سئوال:
                        1.ان مقاومت سمت چپ!!1 مگا اهم: چند وات باید باشه؟؟؟
                        2. من میخوام یک لامپ led با چند رنگ مختلف: درست کنم!!! به نظرتان چه رنگ هایی به کار ببرم قشنگ تر در میاد؟؟
                        سپاس
                        آن مقاومت برای دشارژ خازن ورودی در زمان خاموش بودن مدار است تا با دست زدن احتمالی به خازن ایجاد برق گرفتگی نکند.
                        می توانید از مقاومت 1/4 وات معمولی استفاده کنید مشکلی ندارد.
                        در مورد رنگ LED ها هم نظری ندارم از دوستان دیگر که با سلیقه تر هستند سوال فرمائید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                          سلام جناب ilion عزیز خوبید؟ راستش برای موردی که شما میخواید .استفاده از این نوع مدارات اگه غیر ممکن نباشه به خاطر نیاز به 2 آمپر خروجی خیلی سخته و مشکلات فراوانی به وجود میاره ممکنه بعضی اوقات ده ها وات توان رو رو دیود زنر هدر بدید و اتفاقا هم حجم مدار زیاد میشه هم هزینه هم گرما و توان راکتیو و ... و شما نیاز دارید 28 عدد خازن 1 میکرو یا 13 عدد 2.2 میکرو استفاده کنید که کلی فضا اشغال میکنه و به خطر زنر ها یه بخاری تمام عیار واسه خودتون ساختین. تغذیه خازنی به درد کار شما اصلا نمیخوره چون 12 ولت جریان بالا نیاز دارید. اگه الیدی ها سری بودند بازم یه چیزی ولی اصلا فکرشو هم نکنید حد اقل دلتون به حال شبکه برق بسوزه :mrgreen: برید یه آداپتور بخرید :mrgreen:
                          ما هم مچکریم
                          سلام مهندس

واقع جواب قانع کننده ای دادید ... فکر نمیکردم اینقدر جا بگیره ...
                          ممنون که جوابمو دادید
                          الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

دوستان نظرتون درمورد این منبع چیه؟

http://mortezakarami.vcp.ir/369530-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D9%85-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DB%B2%DB%B2%DB%B0-%D9%88%D9%84%D8%AA-LED-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF/1047093-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D9%85-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DB%B2%DB%B2%DB%B0-%D9%88%D9%84%D8%AA-LED-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              دوستان نظرتون درمورد این منبع چیه؟
                              خوبه فقط R2 حتما آجری یا ولتاژ بالا(همونایی که تو ورودی بالاست و سوییچینگ هست) باشه

دیدگاه

وجود این همه دیود زنر موازی با ال ای دی ها ضروریه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X