اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

با سلام به اساتید عزیز دوستان من هم زیاد در مبحث اینورتر ها کار کردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام به اساتید عزیز دوستان من هم زیاد در مبحث اینورتر ها کار کردم
    ولی یه فیلمی تو یوتیوب دیدم که با یه موتور و یه دینام ژرناتور و چرخ طیار
    که با تسمه به هم وصل شده بود بعد از اینکه با برق شهر موتور استارت کرد
    وبا دور مطلوب رسید موتور به دینام وصل کرد و بدون ورود انرژی به کار خود
    ادامه داد که حتی یه اسپلیت رو هم باهش روشن کرد میخوام بدآنم آیا این کار
    عملی هست و اگر هست دیهگه چه نیازی به اینورتر هست بعد به نظر خوم این انرژی
    که در چرخ طیار ذخیره شده باعث ادامه کار میشه واین انرژی اگر تمو م بشه دستگاه
    وایمیسته متشکر از شما دوستان عزیز که از علم شما بهره بردم لطفا در این مورد هم
    نظر بدید ممنون

دیدگاه

سلام؛اساتید گرامی یه سوال دارم از خدمتتون؛اگه بین سورس و گیت ماسفت های های ساید یعنی بین Vs و Ho ای سی های درایور بمنظور حفاظت از ماسفت ها زنر 16 ولت(طبیعتا با پلاریته ی عکس) قرار بدم آیا مشکلی ایجاد نمیشه؟بخاطر این که قیمت ای سی های درایور و ماسفت ها بالا رفته نمیتونم بصورت تجربی تست کنم و ریسک کنم.ممنون میشم کمک کنید.
      من دیود های TVS رو روی لاین دی س ی ورودی و همین طور بین بین سورس و درین ماسفت ها همون طور که دوستان گفته بودن گذاشتم؛مشکل تا حد زیادی حل میشه ولی باز هم بعضی مواقع با اتصال کوتاه شدن خروجی و ایجاد اسپارک،ماسفت ها و حتی ای سی های درایور میسوزن؛برا همین تنها موردی که باقی میمونه ولتاژ گیت سورسه که احتمالا تحت تاثیر اسپارک از 20 ولت تجاوز میکنه.
      جدیدترین ویرایش توسط Ebrahim988; ۲۲:۳۶ ۱۳۹۷/۰۸/۰۱.

دیدگاه

سلام دوستان
        یه مدار محافظ اتصال کوتاه با آپ آمپ سراغ ندارید برای خروجی اینورتر ساده باشه خواهشاً

دیدگاه

سلام دوستان فیدبک ولتاژ و جریان این آی سی چطور کار می کنه برای جلوگیری از نوار قلبی شدن شکل موج خروجی آیا فرکانس رو تغییر می ده یا دیوتی سایکل؟

دیدگاه

سلام
            قسمت dc به dc مدار چند واته؟واسه توان های بیشتر چه تغییری باید تو مدار ایجاد کرد؟من یه اینورتر 1500 وات چینی دارم با آی سی tl494 قسمت درایوش سوخته.با آی سی gs3525 میشه درایوش کرد ؟ اساتید اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
              من این ماژول رو تهیه کردم و راه اندازی کردم با 840
              مدار خوب کار میکنه و مشکلی نداره
              ولی شکل موج خروجی سینوسی خالص نیست
              حالا یه سوال
              میشه بجای ماسفت ها از تریستور استفاده کرد تا هم ارزونتر و هم با دوامتر بشه؟

دیدگاه

سلام دوستان سالم وشاد باشیدکسی تونسته با یه میکرو ارزون مثلاatmega8 و یه ال سی دی مثل کاراکتری 2×16 خروجی این مدار رو جوری تبدیل کنه تا به ال سی دی این ماژول که انصفا گرون هست نیازی نباشه

دیدگاه

چجوری میشه به جای ال سی دی گرونش از ال سی دی کاراکتری 2× 16 استفاده کرد

دیدگاه

نه نمیشه.
                    ال سی دی کارکتری نوع پروتوکل و دیتاشیتش با ال سی دی این ماژول زمین تا اسمان متفاوته.با مدار های واسط و اینا هم نمیشه.مگه اینکه میکرو بذاری و ....که هزنیه در نهایت از خودد ماژول و پروژه نهایی هم گرون ترر درمیاد.بماند که زحمت زیادی هم داره.ولی سازنده ماژول چون سورس و در اختیار داره میتونه اینکارو بکنه.
                    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

ممنون از جوابت.
                      من عاشق کارای سخت هستم.یکی هم شد همین تبدیل خروجی این ماژول به فرمت ال سی دی 2×16 تبدیل یه خروجی سریال به داده های یه 2×16 چندان هم سخت نیست.فقط این وسط نرم افزار لازمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
                        ممنون از جوابت.
                        من عاشق کارای سخت هستم.یکی هم شد همین تبدیل خروجی این ماژول به فرمت ال سی دی 2×16 تبدیل یه خروجی سریال به داده های یه 2×16 چندان هم سخت نیست.فقط این وسط نرم افزار لازمه
                        شما علاوه بر اینکه عاشق کار ها ی سخت هستید بعضی اوقات شوخی ها ی جالبی هم می کنید. تبدیل داده های ماژول تولید پالس که در این تاپیک اومده .دارای یه ایسی برنامه پذیر داخلی هست.که قطعا اون ایسی کتابخانه های لازم و برای راه اندازی ال سی دی مورد نظر و درخودش داره.قطعا اون ایسی همچین کارو نمیکنه.که مستقیم داده رو برمبنای ال سیدی کراکتری بده.گذشت از این هزارو یک دیل دیگه هست که نمیشه این کارو کرد.
                        دوستان دیگه هم میتونن نظراتشون و بگویند.
                        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام دوستان چرا برای ورودیش 400 ولت میخواد.بقیه اینورترها که با 310 ولت دی سی کار میکنن؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه. برای ساخت ولتاژ 220 خروجی برای ماسفتخروجی بقیه اینورترها 310 ولت دیسی میخوان.این چرا تو دیتا شیت زده400 ولت

دیدگاه

الآن من برای این ماژول egs002 تو طبقه فرمان باید چند ولت برسونم به ماسفت ها قدرت برای خروجی سینوسی ac خروجی ترانسم چقدر باید باشه؟

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیزم
                                واقعا دمتون گرم با این تایپیکتون ،من که خیلی چیزا یاد گرفتم و بسیار کاربردی و از این بابت از همه دوستان تشکر میکنم.
                                میشه روی این مدار کار کرد؟ مث اینکه با همین ماژول ساخته شده، کنترل دما و فیدبک هم داره و میکروشم آرمه

اینم فیلم از مدارش https://www.y.o .u t u be.com/watch?v=e_Ar_ETUSXw
                                جدیدترین ویرایش توسط Sodokom; ۱۰:۵۸ ۱۳۹۹/۱۰/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X