اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

ممنون،لطف دارید.حالا شما میفرمایید سر اینکه حتما از میکرو بخواید استفاده کنید،خیلی وقت و هزینه رو تلف کردید،من بخاطر یه مورد دیگه این حالت برام پیش اومد:میخواستم غیر از مدار کنترل جریان خود دیتاشیت که از مقاومت شنت و اپ امپ 393 و خروجیش که هم به پایه SD درایورها و هم ای سی مولد PWM داده میشه،تشکیل شده ،یه قسمت دیگه هم اضافه کنم،اومدم بین خروجی قسمت DC-DC و پل ،یعنی ولتاژ 325 ولت DC ،یک رله گذاشتم و تغذیه ی بوبینش رو از خروجی گرفتم(با اپتوکوپلر)،که اینجوری وقتی خروجی اتصال کوتاه بشه،عکس العمل سریع تر بشه و حتی زودتر از اینکه اپ امپ که به درایور ها دستور میده ،ورودی مثبت پل قطع بشه،ولی این ایده اصلا خوب نبود،اسپارکی که بین کنتاکت رله ایجاد میشد بعضی وقتا باعث خرابی درایور یا ماسفت میشد،البته با قرار دادن دیود زنر یا همون TVS بعد از رله تا حدود 90 درصد مشکل حل شد،ولی باز هم بعضی وقت ها،خرابی بار می آورد.میدونید که اگه یه ماسفت خراب بشه،یعنی جفتش هم همراش رفته(رفیق به این میگن ) ،یا درایور خراب بشه ماسفت ها رو هم خراب میکنه ،تو همین تاپیک دوستان میگفتن محاله که 2110 یا 2113 دو تا ماسفت های و لو رو همزمان یک بده؛همین الان حدود 20 تا ای سی از هر دو نوعش رو دارم که همین مشکل رو داره.خلاصه در اثر همین اسپایک ها بعضی وقت ها درایور هم حتی میسوخت که البته فکر کنم دلیلش هم خرابی ماسفت بود بخاطر اینکه ماسفت که میسوخت هر سه تا پایه به هم اتصال کوتاه میشدن،یعنی مثلا 325 ولت مستقیم میومد رو گیت و خروجی های و لو درایور.
    در صورتی که اصلا نیاز به این کار نبود و خود اپ امپ خیلی زودتر از این ها دست بکار میشد.سر همین قضیه خیلی وقت و هزینه گذاشتم و قبلش هم سر بار سلفی هم اوضاعی داشتم؛عین نقل و نبات ماسفت سوخته ریخته بود دورم.
    پس شما هم خیلی هزینه کردید،البته شاید من هم که از اولش حساب کنم شاید رقم کمی نشه.در کل من به اونهایی که دارن این مطلب رو میخونن توصیه میکنم که اگه میخواید یه اینورتر سینوسی خوب داشته باشید ولی دانش و مخصوصا تجربه کافی در مورد این جور مدارات ندارید،اگه برید یک میلیون تومن یا بیشتر بدید یه آمادشو تو بازار بگیرید،برد کردید!
    ای سی 3525 خیلی ای سی خوب و قابل اعتمادیه و ماسفت های ولتاژ پایین هم دیگه مثل ولتاژ بالاها حساس نیستن ،برا همین تو قسمت پوش پول چون قبلا هم کار کرده بودم،اصلا مشکلی نداشتم.
    تو پی سی بی بالا اگه دقت کنید برا پل جفت ماسفت گذاشتم،دو تا 840،که فعلا چون برا امتحان بود یکیش رو بیشتر نذاشتم.اگه جمعا 8 تا 840 تو قسمت ل باشه و قسمت DC-DC هم محدودیت توان نداشته باشه،توان واقعی اینورتر چقدر هست به نظر شما؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
      ممنون،لطف دارید.حالا شما میفرمایید سر اینکه حتما از میکرو بخواید استفاده کنید،خیلی وقت و هزینه رو تلف کردید،من بخاطر یه مورد دیگه این حالت برام پیش اومد:میخواستم غیر از مدار کنترل جریان خود دیتاشیت که از مقاومت شنت و اپ امپ 393 و خروجیش که هم به پایه SD درایورها و هم ای سی مولد PWM داده میشه،تشکیل شده ،یه قسمت دیگه هم اضافه کنم،اومدم بین خروجی قسمت DC-DC و پل ،یعنی ولتاژ 325 ولت DC ،یک رله گذاشتم و تغذیه ی بوبینش رو از خروجی گرفتم(با اپتوکوپلر)،که اینجوری وقتی خروجی اتصال کوتاه بشه،عکس العمل سریع تر بشه و حتی زودتر از اینکه اپ امپ که به درایور ها دستور میده ،ورودی مثبت پل قطع بشه،ولی این ایده اصلا خوب نبود،اسپارکی که بین کنتاکت رله ایجاد میشد بعضی وقتا باعث خرابی درایور یا ماسفت میشد،البته با قرار دادن دیود زنر یا همون TVS بعد از رله تا حدود 90 درصد مشکل حل شد،ولی باز هم بعضی وقت ها،خرابی بار می آورد.میدونید که اگه یه ماسفت خراب بشه،یعنی جفتش هم همراش رفته(رفیق به این میگن ) ،یا درایور خراب بشه ماسفت ها رو هم خراب میکنه ،تو همین تاپیک دوستان میگفتن محاله که 2110 یا 2113 دو تا ماسفت های و لو رو همزمان یک بده؛همین الان حدود 20 تا ای سی از هر دو نوعش رو دارم که همین مشکل رو داره.خلاصه در اثر همین اسپایک ها بعضی وقت ها درایور هم حتی میسوخت که البته فکر کنم دلیلش هم خرابی ماسفت بود بخاطر اینکه ماسفت که میسوخت هر سه تا پایه به هم اتصال کوتاه میشدن،یعنی مثلا 325 ولت مستقیم میومد رو گیت و خروجی های و لو درایور.
      در صورتی که اصلا نیاز به این کار نبود و خود اپ امپ خیلی زودتر از این ها دست بکار میشد.سر همین قضیه خیلی وقت و هزینه گذاشتم و قبلش هم سر بار سلفی هم اوضاعی داشتم؛عین نقل و نبات ماسفت سوخته ریخته بود دورم.
      پس شما هم خیلی هزینه کردید،البته شاید من هم که از اولش حساب کنم شاید رقم کمی نشه.در کل من به اونهایی که دارن این مطلب رو میخونن توصیه میکنم که اگه میخواید یه اینورتر سینوسی خوب داشته باشید ولی دانش و مخصوصا تجربه کافی در مورد این جور مدارات ندارید،اگه برید یک میلیون تومن یا بیشتر بدید یه آمادشو تو بازار بگیرید،برد کردید!
      ای سی 3525 خیلی ای سی خوب و قابل اعتمادیه و ماسفت های ولتاژ پایین هم دیگه مثل ولتاژ بالاها حساس نیستن ،برا همین تو قسمت پوش پول چون قبلا هم کار کرده بودم،اصلا مشکلی نداشتم.
      تو پی سی بی بالا اگه دقت کنید برا پل جفت ماسفت گذاشتم،دو تا 840،که فعلا چون برا امتحان بود یکیش رو بیشتر نذاشتم.اگه جمعا 8 تا 840 تو قسمت ل باشه و قسمت DC-DC هم محدودیت توان نداشته باشه،توان واقعی اینورتر چقدر هست به نظر شما؟
      سلام دوست عزیز...
      بله هزینه ساخت مخصوصا در سیستم آزمون و خطا ... خیلی خیلی بالاست و وقتگیر...
      اما در مورد سوختن آی سی درایو باید عرض کنم که مشکل از کیفیت پایین
      مدلهای موجود در بازار است... باید نمونه اصل داشته باشید و خیلی بگردید تا
      اصل آن را پیدا کنید ... اصل باشد به هیچ وجهی نمیسوزد... اما ماسفتها که
      کارشان سوختن است بله ... کوچکترین مشکلی ماسفت را میسوزاند
      چند کیلو ماسفت سوخته نیاز دارید براتون ارسال کنم
      در مورد صحبتهای شما که فرمودید و به دوستان پیشنهاد دادید بهتر است نسازید و یکی بخری.... باید عرض کنم که:
      اصلا چرا بسازید....!!!!
      ببینید دوست عزیز - اگر دوستان برای پروژه های دانشگاهی خودشان نیاز دارند که همان طرح نصفه و نیمه تاپیک اینورتر
      سینوسی کفایت میکند و اساتید هم تا آن اندازه برایشان کافیست...زیرا خودشان بیشتر از این بلد نیستند
      اما برای ساخت نمونه ای برای خودشان و یا تولید برای فروش ... باید عرض کنم که :
      با ورود نمونه های چینی با کیفیت مثل کارسپا و ... که هم ارزان بوده و هم دارای ساخت با کیفیت میباشند و همچنین استاندار
      اروپا و آمریکا را نیز دارند و در اینترنت هم مطالب مثبتی در موردشان نوشته شده ... دیگر ساخت اینورتر سینوسی دستساز - بی دلیل است...
      برای مثال : شما یک اینورتر بیکیفیت مربعی چینی 400 وات چینی را نمیتوانید زیر 150 تومان خرید کنید ... پس ساخت یک مدار پوش پول با باکش و
      قطعات و هسته و برد... و وقتی که برای ساخت آن میگذارید - هیچوقت زیر 150 تومان در نخواهد آمد - خوب حال یک ماژول سینوسی و فیلتر هم با
      بقیه قطعات و فن و .... زیر 100 تومان در نخواهد آمد که میشود 250 تومان (در بهترین حالت) که تازه همه قطعات چینی خواهند بود... خوب اینورتر
      تمام سینوسی 400 وات کارسپا که من آن را با دقت تست کردم و کیفیتی دقیقا در حد کوتک دارد... در دلار 3500 تومان حدود 220 (وارد کننده) تا 280 (در مغازه)
      تومان قیمت دارد که در دلار 4000 تومان بیشتر از 300 تومان نخواهد بود- پس به نظر شما ساخت این وسیله عاقلانه است؟ ...
      من مدل 400 وات و 1000 وات این برند را تست کردم و دو برند دیگر هم دستم رسید و آنها را نیز تست کردم
      یکی فکر کنم مایند نام داشت که در حد کارسپا نبود ولی خوب بود - دیگری هم انگار پاورتک بود که ان هم در حد کوتک بود ....
      پس وقت خود را برای این کار نگذارید و بچسبید به یک کار پر درامد تا مثل من در سن 37 سالگی - اویزان دیگران نباشید
      پ.ن: فکر کنم 250 وات بتوانید جواب بگیرید تا 500 پیک... باز باید به DC to DC لامپ رشته ای وصل کنید و ولتاژ خروجی را
      تست کنید تا کم نکند .. البته تا 10 ولت کاهش طبیعی است ... پس خروجی را روی 320 تا 325 قرار دهید و بعد از فیلتر حدود 220
      تا 230 داشته باشید که کاملا طبیعی است
      برای واتهای بالاتر باید هسته ترانس Dc to DC را دو عدد کنید که در اینورتر های آماده هم به همین صورت است....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام،درسته با این اوصاف اصلا نمی ارزه برا تولید. وقتی میبینه آمادش این قیمته حتی برا خودش هم رغبتش نمیشه درست کنه.
        در مورد ای سی های درایور نمونه های که حدود 2 تومن هست که اصلا هیچ،5 تومنی ها یکم بهترن ،یه نمونه ی دیگه هم هست 12500 که جوان داره که من امتحانش نکردم،منظورتون همین نوع هست؟اگه جای خاصی اصلیش رو داره میشه معرفی بفرمایید؟
        از اپتوکوپلر TLP250 هم استفاده کرد که مطمئنا خیلی بهتره ولی راستش دوباره بخوام از اول رو اون ها هم کار کنم نمیشه.

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها

پس وقت خود را برای این کار نگذارید و بچسبید به یک کار پر درامد تا مثل من در سن 37 سالگی - اویزان دیگران نباشید
        دوست عزیز،شهامت شما رو واقعا تحسین میکنم! تو وضعیت الان جامعه ما این مشکل تنها مختص شما نیست و این مسائل زیاده.در این مورد حرف برا گفتن هم خیلی زیاد هست ولی نه اینجا جای گفتنشه و نه شاید احتیاجی هم به گفتنش باشه.
        قدیمیا میگفتن فکر نان کن که خربره آبه،حالا منظور شما هم یه جورایی همینه و کاملا هم باهاتون موافقم؛نه دوست عزیز هدف من همونطور که قبلا هم گفتم تولید کردن و کسب درآمد از این راه اصلا نیست مخصوصا در این موردخاص، ولی بخاطر این که علاقه زیادی در این زمینه دارم از کار کردن با این چیزا اصلا خسته نمیشم و یه جورایی برام تفریحه.
        بگذریم... در مورد قسمت DC-DC اصلا افت ولتاژ ندارم،فیدبکی که از خروجی میگیریم باعث میشه اصلا زیر بار حتی 1 ولت هم افت نکنه ،مگه این که سیم پیچ یا هسته جواب نده که در مورد من چون از هسته فریت بزرگ 45*45*1.5 و حتی برای سیم پیچ ثانویه هم از سیم 0.8 میل استفاده کردم کم نمیاره.درسته تو نمونه های تجاری هم قبلا دیدم دو تا ترانس کوچیک میذارن.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          من از چهره گرفتم - اگر اشتباه نکنم 15 تومان ....
          پ.ن: فکر کنم نباید سیمپیچ را از 0.5 بیشتر میگرفتید...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام،ممنون.2113 دو نمونه داره یه 1500 تومنی،یه 6800 ی،دومی رو شما گرفتید؟
            فکر کنم نباید سیمپیچ را از 0.5 بیشتر میگرفتید...
            من که تا الان شاید 30 تا ترانس پیچیدم ،مشکلی که نداشته و راندمانش رو هم که حساب کردم همش بالای 94 درصد بوده و افت ولتاژ هم اصلا نداشتم.حتی رو یه فریت خیلی بزرگ،سیم 1 هم برا ثانویه پیچیدم خیلی خوب کار میکرد.فکر کنم اگه محدودیت فضا نباشه سیم با قطر بیشتر بخاطر این که هر دو نوع مقاومت کمتر هست بازده بیشتری داره.البته میدونم شما تجربتون در این زمینه خیلی بیشتر از بنده هست و شاید دلایل تخصصی و علمی دارید ولی تا الان که خودم با سیم بیشتر از 0.5 عملا کار کردم حتی تو توان های بالا هم مشکلی نداشتم.شاید منظورتون فریت 33 در 29 هست.
            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۱:۳۲ ۱۳۹۶/۰۹/۰۲.

دیدگاه

من که تا الان شاید 30 تا ترانس پیچیدم ،مشکلی که نداشته و راندمانش رو هم که حساب کردم همش بالای 94 درصد بوده و افت ولتاژ هم اصلا نداشتم.حتی رو یه فریت خیلی بزرگ،سیم 1 هم برا ثانویه پیچیدم خیلی خوب کار میکرد.فکر کنم اگه محدودیت فضا نباشه سیم با قطر بیشتر بخاطر این که هر دو نوع مقاومت کمتر هست بازده بیشتری داره.البته میدونم شما تجربتون در این زمینه خیلی بیشتر از بنده هست و شاید دلایل تخصصی و علمی دارید ولی تا الان که خودم با سیم بیشتر از 0.5 عملا کار کردم حتی تو توان های بالا هم مشکلی نداشتم.شاید منظورتون فریت 33 در 29 هست.
              سلام دوست عزیز...
              برای افزایش توان در بوست پوش پول - قطر سیم در این نوع مدارها - نباید از نیم میل بیشتر شود
              و اگر بیشتر بشود- Skin Effect (اثر پوستی) و... به وجود می آورد و برای بالا بردن قطر سیم (چه در اولیه و چه در ثانویه)
              تعداد لا های سیم لاکی را افزایش دهید... مثلا ثانویه - اگر یک لا بود آن را به دو لا سیم نیم و ثانویه مثلا 4 لا هست را به
              8 لا افزایش دهید .... هسته هم باید متناسب با مدارپوش پول طراحی شده انتخاب شود ...هر هسته ای را نباید به کار برد....

دیدگاه

بله دوست عزیز .... من چون یک نمونه اصلی را که سالها قبل تهیه کرده بودم و از قبل در کشوی کارگاهم داشتم و آن را
                با خودم به بازار برده بودم و با آن چک میکردم ... تنها مدل 15000 تومانی چهره با آن مدل نمونه من همخوانی داشت...
                آن زمان که من خریدم به این صورت بود - حالا بار جدید چهره را نمیدانم که به چه صورت است....اصل است یا خیر؟؟!!!
                یکی از مشکلات منتاژ در ایران هم همین است که نمیتوان قطعات اصل را پیدا کرد و اگر هم پیدا شود - نمیدانید که پشت دارد یا خیر...
                پ.ن: شما 100 اینورتر سینوسی یا غیر سینوسی چینی - تایوانی - ژاپنی - آمریکایی و آلمانی... را باز کنید (تا 2000 وات)
                همه که از ت . پوش پول استفاده کرده اند ... سیمی بیشتر از قطر نیم میل را نمیتوانید در آنها بیابید....

دیدگاه

بله دوست عزیز .... من چون یک نمونه اصلی را که سالها قبل تهیه کرده بودم و از قبل در کشوی کارگاهم داشتم و آن را
                  با خودم به بازار برده بودم و با آن چک میکردم ... تنها مدل 15000 تومانی چهره با آن مدل نمونه من همخوانی داشت...
                  آن زمان که من خریدم به این صورت بود - حالا بار جدید چهره را نمیدانم که به چه صورت است....اصل است یا خیر؟؟!!!
                  یکی از مشکلات منتاژ در ایران هم همین است که نمیتوان قطعات اصل را پیدا کرد و اگر هم پیدا شود - نمیدانید که پشت دارد یا خیر...
                  پ.ن: شما 100 اینورتر سینوسی یا غیر سینوسی چینی - تایوانی - ژاپنی - آمریکایی و آلمانی... را باز کنید (تا 2000 وات)
                  همه که از ت . پوش پول استفاده کرده اند ... سیمی بیشتر از قطر نیم میل را نمیتوانید در آنها بیابید....
                  سلام،ممنون از اطلاعات مفیدتون.الان که نمونه ی بحسابا اصلیش رو زده 6800 که احتمالا از همون انواع علیه السلامه.حالا شما تهران هستی دسترسی داری ما باید با همین بنجلا سر کنیم دیگه
                  در مورد سیم پیچ هم شاید باین خاطر برا من تا الان مشکلی بوجود نیاورده که بصورت خیلی منظم میپیچم و هر لایه رو با عایق از لایه بعدی جدا میکنم.راستی یه سوال،احتمال زیاد شما با IGBT هم کار کردید؛مثلا 60N60 که 600 ولت 60 آمپره ،اون ها هم مثل ماسفت قطعه حساس به ولتاژ هستن و سریع میسوزن؟با همین ای سی های درایور، IGBT هم درایو کردین؟

دیدگاه

سلام،ممنون از اطلاعات مفیدتون.الان که نمونه ی بحسابا اصلیش رو زده 6800 که احتمالا از همون انواع علیه السلامه.حالا شما تهران هستی دسترسی داری ما باید با همین بنجلا سر کنیم دیگه
                    در مورد سیم پیچ هم شاید باین خاطر برا من تا الان مشکلی بوجود نیاورده که بصورت خیلی منظم میپیچم و هر لایه رو با عایق از لایه بعدی جدا میکنم.راستی یه سوال
                    سلام دوست عزیز...
                    1- بله حق با شماست - من که تهران هستم و نمونه اصلو داشتم - کلی گشتم و پیدا کردم.... شما که کارتان سخت تر خواهد بود
                    راستی - شما از اوپتو کوپلر استفاده کردید .... فکر نکنم نیازی به آن باشد ... زیاد نباید شلوغش کرد.... باز نظر خودتان است...
                    2- در مورد سیمپیچی باید عرض کنم که "صلاح مملکت خویش خسروان دانند " اما این که میفرمایید من منظم میپیچم و ...
                    این کارها که میفرمایید را که حتما باید انجام داد... اصل ساخت یک منبع سوئیچینگ (مخصوصا افزاینده های ولتاژ بالا) همین ترانس
                    که شامل کیفیت و نوع هسته و سیم لاکی و روش پیچیدن آن است که کیفیت کار را بالا میبرد.... بقیه موارد که به صورت المان و آماده هستند...

راستی یه سوال،احتمال زیاد شما با IGBT هم کار کردید؛مثلا 60N60 که 600 ولت 60 آمپره ،اون ها هم مثل ماسفت قطعه حساس به ولتاژ هستن و سریع میسوزن؟با همین ای سی های درایور، IGBT هم درایو کردین؟
                    خیر - من از IGBT استفاده نکردم - چون درایو کردن IGBT در این مدار بسیار مشکلتر از ماسفت است
                    و همین طور درایو کردن پل ماسفت در این ولتاژ و این مدار سخت است - چه برسد به این که دباره
                    بخواهید با IGBT آن را درایو وراه اندازی کنید.... نکات ریزه کاری برای راه اندازی پل IGBT در اینورتر به مراتب بیشتر از ماسفت است
                    اما باید عرض کنم که اینورتر های برند همه از IGBT بهره میبرند و فقط مدلهای بسیار بی کیفیت چینی از ماسفت استفاده میکنند....

برندهای فیک چینی برای ارزانتر شدن کار از ماسفت بهره گرفتند... اما پاور تک و کارسپای چین هم که برند هستند از IGBT استفاده کرده اند
                    کوتک در مدل 200 وات خود از IGBT مدل FGP20N60UFD بهره گرفته است که قبلا دیتا شیت آن را مطالعه کرده بودم و انگار چند
                    نکته مهم در این مدل هست که در شماره های دیگر نیست که برای این کار کاملا مناسب میباشد... اما دقیق یادم نیست که چه مزیتهایی داشت...
                    به دیتا شیتش سری بزنید و آن را مطالعه کنید ...
                    اما در مورد حساسیت که باید عرض کنم IGBT ها که از ماسفتها نازک نارنجیتر هستند...
                    اما برای ساخت اینورتر بهترین جواب را از همین IGBT ها خواهید گرفت....

دیدگاه

سلام مهندس M16A2 و خسته نباشید....
                      خیلی خیلی خیلی تاپیک خوبی راه انداختی و اطلاعات خوبی به من یکی که داده ...
                      واقعا ازت ممنونم که گل کاشتی برادر ....
                      آی سی خیلی خوبی معرفی کردی که میتونه به جواب برسه و بقیه طرح های توی نت
                      همشون چرتو پرت هستن و من چند تاشونو ساختم ولی جواب نگرفتم که با سرچ به تاپیک شما رسیدم . دستت درد نکنه
                      فقط یک مورد : یک خواهشی ازت داشتم مهندس...
                      شما در تاپیک در مورد مدار تولید موج سینوسی کاملا صحبت کردید و انصافا کامل هست . ولی در مورد مدار افزایش دهنده
                      ولتاژ 12 ولت به 300 ولت که باید ولتاژ مورد نیاز مدار دوم را تامین کنه . حرفی نزدید ...
                      اگر امکان داره و در ادامه همین تاپیک . آموزش ساخت مدار 12 به 300 ولت را هم توضیح دهید
                      همراه با شماتیک و ...

با تشکر از مهندس
                      M16A2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alializade نمایش پست ها
                        سلام مهندس M16A2 و خسته نباشید....
                        خیلی خیلی خیلی تاپیک خوبی راه انداختی و اطلاعات خوبی به من یکی که داده ...
                        واقعا ازت ممنونم که گل کاشتی برادر ....
                        آی سی خیلی خوبی معرفی کردی که میتونه به جواب برسه و بقیه طرح های توی نت
                        همشون چرتو پرت هستن و من چند تاشونو ساختم ولی جواب نگرفتم که با سرچ به تاپیک شما رسیدم . دستت درد نکنه
                        فقط یک مورد : یک خواهشی ازت داشتم مهندس...
                        شما در تاپیک در مورد مدار تولید موج سینوسی کاملا صحبت کردید و انصافا کامل هست . ولی در مورد مدار افزایش دهنده
                        ولتاژ 12 ولت به 300 ولت که باید ولتاژ مورد نیاز مدار دوم را تامین کنه . حرفی نزدید ...
                        اگر امکان داره و در ادامه همین تاپیک . آموزش ساخت مدار 12 به 300 ولت را هم توضیح دهید
                        همراه با شماتیک و ...

با تشکر از مهندس
                        M16A2
                        سلام،خواهش میکنم عزیز.
                        دوستان تو همین فروم زحمتش رو کشیدن و فایل PDF آموزشی رو قرار دادن.برای شروع بهتره همین مدار رو عینا بسازید و مطمئن هم باشید جواب میگیرید.
                        البته تو این مدار RD صفر (بین پایه 5 و 7) صفر اهم در نظر گرفته شده که بدلایلی بهتره صفر نباشه.
                        مداری که خودم از روش ساختم اینه که یه تفاوت های کوچیک داره:

R1 و R2 بسته به فرکانسی که میخواید میتونید تغییر بدید:

اگه از فریت کوچک 33*29 میخواید استفاده کنید نسبت دور ها همون طور که دوستان هم گفتن 4:4:110 هست.البته برای طراحی مبدل DC-DC باید طوری محاسبه کنیم که ولتاژ خروجی تا زمانی که ورودی زیر 10.5 ولت نرفته،افت نکنه،برای همین باید ثانویه رو بین 125 تا 130 دور بپیچید.اگه به وبلاگ سید تحمید سر بزنید،هم کار با ای سی SG3525 و هم نحوه ی محاسبه ی دور سیم پیچ ها رو توضیح داده.البته باید از فیل تر ش کن استفاده کنید.

در ضمن،در مورد قسمت DC به AC و مدار EG8010 ،بیش از هر چیزی مطمئن شو که قسمت حفاظت اتصال کوتاه یعنی مدار آپ امپ بخوبی کار میکنه و فرمان رو موقع اضافه بار و یا اتصال کوتاه به درایور ها یا ای سی EG8010 میده.
                        جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۷:۳۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۹.

دیدگاه

سلام
                          دستت درد نکنه مهندس - خیلی تاپیک خوبی شده
                          به نظرم باید یک مقاله پی دی اف درست کنی و آموزش ساخت اینورتر سینوسیو برای اولینباردر ایران
                          به صورت کامل آموزش بدی . به این که من میگم فکر کن
                          تاپیک با یک مقاله آموزشی کامل میشه و این تاپیکم میشه سوالو جواباش.
                          فقط یک سوال؟ اون سلف در خروجی ترانس چند میلی هانریه و چه هسته ای داره و چه قطر سیمی و چند دور پیچیدن...
                          و کار اون NTC چیه که اضافه کردید؟
                          گفتید ترانس 33-29 هست؟ به جر 33 - 29 چی میتونم قرار بدم
                          بازم میگم مقاله به خدا واجبه برای این تاپیک
                          سوال که زیاده - اما وقتتو نمیگیرم برادر ...
                          دستت درد نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alializade نمایش پست ها
                            فقط یک سوال؟ اون سلف در خروجی ترانس چند میلی هانریه و چه هسته ای داره و چه قطر سیمی و چند دور پیچیدن...
                            و کار اون NTC چیه که اضافه کردید؟
                            گفتید ترانس 33-29 هست؟ به جر 33 - 29 چی میتونم قرار بدم
                            دستت درد نکنه
                            ظرفیت سلف نیاز نیست حتما مقدار مشخصی باشه،چون نقش فیلتر رو داره،بین 1 تا 5 میلی هانری خوبه.قطر سیم هم بسته به جریان بین 0.5 تا 1 خوبه.
                            اون NTC روی هیت سینک ماسفت ها میخوره،وقتی دما از حد مشخصی بیشتر بشه ای سی خروجی PWM رو خاموش میکنه تا ماسفت ها نسوزن.
                            هسته فریت زیاد تو بازار هست،انواع EI و EE وER و... که بسته به مشخصات هسته و فرمولی که تو وبلاگی که معرفی کردم هم بود تعداد دور سیم پیچ ها محاسبه میشه.
                            در مورد مهم و کاربردی بودن این پروژه و درست کردن فایل PDF برای این موضوع دوست عزیز:کاملا درسته بدون شک با این ای سی میشه یک مبدل بدون نقص و قابل اعتماد با خروجی سینوسی خالص درست کرد،البته دوستان هم زحمت کشیدن و تقریبا همین کاری که این ای سی انجام میده رو با میکرو پیاده کردن ولی میگم تقریبا چون میکرو بتنهایی و بدون داشتن قسمت های سخت افزاری مختص همین کاربرد،مسلما نمیتونه برای این مورد استفاده بشه حالا هر چی هم برنامه نویس مهارت داشته باشه؛بنابراین اگه بخوایم حتما خودمون اینورتری بسازیم که بشه ازش برای وسایل حساس و گرون قیمت استفاده کرد ناگزیر به استفاده از این ای سی هستیم.از طرف دیگه این ای سی بدلایلی زیاد در دسترس نیست و اگر هم گیر بیاد قیمتش چندین برابر قیمت واقعیش هست(قیمت واقعیش شاید کمی بیشتر از یه اتمگا8 اس ام دی هست ولی بعضا با قیمت بیش از 35 هزار تومن بفروش میره!).برا همین فکر نمیکنم زیاد کاربرد عمومی داشته باشه که احتیاج به نوشتن مقاله کامل در خصوص کار با این ای سی باشه.
                            خود دیتاشیت این ای سی و همین تاپیک درکنار هم بنظرم یک منبع نسبتا کامل هست برا دوستانی که میتونم بگم خوش شانس هستن و به این ای سی با قیمت خوب دسترسی پیدا کردن!
                            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۲:۰۷ ۱۳۹۶/۱۰/۲۹.

دیدگاه

سلام دوست عزیز....
                              در مورد سلف کاملا دوست عزیزم M16A2( که متاسفانه اسمشونو نمیدونم ) درست میفرمایند
                              بین 1.2 تا 3 یا همان 5 میلی هانری مناسب است و برای 200 وات همان سیم نیم کفایت میکند و باید هسته را بزرگ
                              بگیرید تا اشباع نشود و داغ نکند....
                              پ.ن: اما دوست عزیز M16A2 .... این علی آقا حرف بدی نمیزند و شما اشتباه من را نکنید و یک آموزش درست و کامل به صورت
                              یک کورس آموزشی قرار دهید ... من هم اگر این کار را نکردم .... هنوز با میکرو به جواب خوبی نرسیدم و مشکل زیاد دارم و اگر بتوانم
                              آن را کامل کنم - حتما مقاله این کامل قرار خواهم داد (کلا کمی از میکرو ناامید شدم ) اما در مورد قیمت این چیپ چینی ... یادم هست
                              چیزی حدود 3-4 دلار بود و ماژولش حدود 7 دلار و ماژول کامل قسمت DC ToAC چیزی حدود 20 دلار قیمت داشت...
                              این قیمتها خیلی بالاست که شما میفرمایید در نت به فروش میرسد... یک پیشنهادی دارم :
                              شما میتوانید به آقای بلورچیان یک پیغام دهید و پیشنهاد واردات آن را بدهید و تاپیک را معرفی کنید...
                              ایشون بدانید که حتما تعداد بالا برای فروشگاه سایت وارد میکنند... قبلا هم از این کارها شده ...
                              من هم از این پیشنهاد استقبال میکنم و اگر کمکی در مورد آموزش خواستید که من بتوانم کمکتان کنم
                              حتما به من اطلاع دهید.....

دیدگاه

دوست عزیز M16A2 .... این علی آقا حرف بدی نمیزند و شما اشتباه من را نکنید و یک آموزش درست و کامل به صورت
                                یک کورس آموزشی قرار دهید
                                با سلام خدمت دوست باتجربمون خصوصا در زمینه ی اینورتر،آقا سینا.بنده در حدی نیستم که بخوام کورس آموزشی تنظیم کنم ولی اگه تو همین سایت انشالله این ای سی رو قرار بدن،چشم،حداقل PCB و لیست قطعات و توضیحاتی که برای ساخت مورد نیاز هست رو حتما قرار میدم؛در ضمن خودم با نوع سه فاز یعنی EG8030 کار نکردم و از دوستانی که تجربه کار با این ای سی رو دارن خواهش میکنم تجربیاتشون رو تو همین تاپیک مطرح کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X