اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

میشه سفارش خارج داد اما مشکل زمانبر بودنشه.حداقل سه هفته طول میکشه.
    چند روزه کار با این آی سی رو شروع کردم و تازه بعد از کلی search متوجه شدم که چجوری LCD16*2 رو بهش وصل کنم
    برای IGBT که فرمودین هم چشم حتما اگر به نتایج خوبی رسیدم اعلام میکنم.
    ممنونم از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrzh نمایش پست ها
      میشه سفارش خارج داد اما مشکل زمانبر بودنشه.حداقل سه هفته طول میکشه.
      چند روزه کار با این آی سی رو شروع کردم و تازه بعد از کلی search متوجه شدم که چجوری LCD16*2 رو بهش وصل کنم
      برای IGBT که فرمودین هم چشم حتما اگر به نتایج خوبی رسیدم اعلام میکنم.
      ممنونم از راهنماییتون
      از ای سی شیفت رجیسترمثل 74164 برای راه اندازی ال سی دی معمولی کاراکتری استفاده کردید؟

دیدگاه

برای این آی سی باید از LCD استفاه کرد که از نوع سریال باشه.(I2C)
        و LCD16*2 یه ماژولی داره که به سریال تبدیلش میکنه. (رابط سریال ال سی دی 2*16)
        سرچ کنین چندتا فروشگاه دارن.فروشگاه ECA تموم کرده و الان موجود نداره.

دیدگاه

برای این آی سی باید از LCD استفاه کرد که از نوع سریال باشه.(I2C)
          و LCD16*2 یه ماژولی داره که به سریال تبدیلش میکنه. (رابط سریال ال سی دی 2*16)
          سرچ کنین چندتا فروشگاه دارن.فروشگاه ECA تموم کرده و الان موجود نداره.
          ممنون.منظورتون این ماژوله؟ الان که موجود هست.
          این مدار هم هست فقط با یک ای سی74HC164. خیلی از ماژوله ارزون تر در میاد.البته نمیدونم عملا جواب بده یا نه:

دیدگاه

EG8010 قبلا موجود بوده 7000 تومن الان 8/5 سفارش خارجه ولی نمیدونم واسه چند تا

دیدگاه

منظورم اینه : فروشگاه ECA
              ( کد کالا :3011002020 )
              ماژول درایور - رابط سریال IIC I2C ال سی دی های 2x16

دیدگاه

سلام.
                بخاطر این تاپیک خوب ممنونم.
                من این آی سی رو فقط یه جا پیدا کردم با قیمت 35000 تومن . اگه قیمت پایین تر سراغ دارین میشه راهنمایی کنین؟
                دست از سر این آی سی کذایی بردارید . شما با یک میکروی سه هزار تومنی میتونید علاوه بر قابلیتهای این آی سی به کیفیت بالاتری توی موج خروجی با میکروی مگا 8 دست پیدا کنید. از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی نداره. اگه کیفیت بالا تری میخواید مگا 16 . اگه بازم کیفیت بهتری میخواید پیک 4550 . من با مگا 16 به کیفیت مطلوبی رسیدم . اپتوکوپلر و ایزوله کردنم نمیخواد و نبایدم که بخواد! میمونه نرم افزار که یه مقدار فسفر سوزوندن میخواد.در ضمن برای نوشتن برنامه باید قدم به قدم پیش برید. برای قدم اول ایجاد PWM سینوسی. قدم دوم لوپ کردن فیدبک ولتاژ و اعمال روی تایمر کانتر . قدم سوم صفحه نمایش

دیدگاه

سلام.فرمودین دست از سر این آی سی کذایی بردارم
                  سلام. توی این تاپیک در مورد داستانهای خیلی مهمی بحث شده که با پشتوانه تئوریک و کار عملی بدست اومده.لینکهاشم گزاشتیم. در ضمن با روشهای مختلفی میشه PWM سینوسی ساخت . شما علاوه بر قابلیتهای فنی میکرو نیازه مثلثات و معادلات دیفرانسیل بلد باشی . لوپ کردن کنترل ولتاژ روی پارامترهای موج قدم بعدیه تا مقدار موثر ولتاژ زیر بارهای مختلف افت نکنه. سایر راهنماییهای کلی و مهم هم اینجا گفته شده.بقیه اش سعی و تلاش فردیست!

دیدگاه

متشکرم.ولی فکر نمیکنم امتحانش ضرر داشته باشه.در هر صورت خیلی خوبه که نتایج هر دو مورد بررسی قرار بگیره و تحلیل بشه تا بهترین نتیجه حاصل بشه.فقط امیدوارم این تبادل اطلاعات قطع نشه.

دیدگاه

بچه ها کسی عملا از این ماژول رابط سریال برا این ای سی استفاده کرده؟مطمئنید از نظر آدرس مشکلی پیدا نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
                        علی آقا،وقت زیادی روش گذاشتم،جواب هم گرفتم ولی یه مشکلی که داره اینه که مثل این ماژولی که گفتم از کل موج فیدبک نمیگیره.نهایتا ما میتونیم با گذاشتن پل دیود بعد از خروجی AC و دادن فیدبک به 3525 ، ولتاژ پیک تو پیک رو ثابت نگهداریم.ولی مشکل این جاست که زیر بار شکل موج تغییر میکنه،یعنی ابتدا و انتهای نیم سیکل صفر میشه و هر چی که بار بیشتر باشه این صفر شدن بیشتر به سمت وسط نیم سیکل میاد.ساده تر بخوام بگم اینه که مقدار مساحت زیر منحنی که معادل ولتاژ موثر هست زیر بار کم میشه و این اصلا خوب نیست.حالا تو ویدئویی که استارتر محترم تاپیک گذاشتن و حتما هم دیدید،با دریل امتحان میشه ولی این مشکلی که گفتم رو ظاهرا نداره.مطمئنا مداری که ایشون ویدئوش رو قرار دادن با مداری که برای دانلود قرار دادن فرق میکنه،حالا یا تو هگز میکرو یا تو سخت افزار.والا من فیلتر های زیادی رو امتحان کردم ولی باز مشکلی که گفتم رو داره.این شد که با وجودی که وقت زیادی رو هم روش گذاشتم دیگه گذاشتمش کنار.این ماژولی که گفتم اگه گیر بیاد خیلی کار باهاش راحته و موج خالص سینوسی بدون تغییر شکل زیر بار رو میده.البته یه فروشگاه پیدا کردم که داره ولی قیمتی که براش گذاشته 82 تومنه که 4 برابر قیمت واقعی ای هست که تو Ebay یا Aliexpress زده.
                        سلام دوست عزیز و پوزش فراوان برای جواب ندادن به سوالات شما و دوستان دیگر به دلیل گرفتاریهای روزانه و مشکلاتی که مدتیست برای من پیش امده...
                        بعد از چند ماهی به فروم سر زدم و به تاپیک دوست عزیزم رسیدم و سریع کل تاپیک را مطالعه کلی و تند خوانی انجام دادم :
                        بله دقیقا فرمایشات شما درست است و من بعد از قرار دادن مطالب در پست اول روی این طرح کار زیادی انجام دادم و کاملش کردم و فیلمش را هم در سایت قرار دادم و در
                        فکر این بودم که یک مقاله درست و حسابی چند ده صفحه ای تهیه کنم و تاپیک را به سرانجام برسانم که تا امروز وقت نشده .... مباحث بسیار است و باید آموزش داده شود...
                        پس من به یک طرح اولیه که دوستان برای شروع نیاز دارند - اکتفا کردم .... که برای پروژه های دوستان در دانشگاه کفایت میکند... مگر دوستان طراح اینورتر برای کارهای صنعتی و خورشیدی ...
                        البته دلیل دیگری هم داشت : یکی از دوستان که یکی از اساتید سایت و برجسته علمی سایت بوده اند و جدیدا هم فعالیتی در سایت ندارند - در پیغامی از من خواستند که مطالب را ادامه ندهم
                        و زیاد موضوع را نشکافم تا دوستان سود جوی سایت که کم هم نیستند... طرح اولیه را سریعا با تولیدی مقطعی و سود جویانه و یک وسیله بودن ایمنی و غیر استاندارد به بازار نفرستند
                        تا به دست مردم برسد و اسم کالای ایرانی را خراب نکنند و نان دو - سه نفری که از این راه نان میخورن را آجر نکنند...این دقیقا حرفی بود که به من زد و صحبتهایش به نظرم درست بود....
                        پس دیگر زیاد هم به فکر تکمیل آموزشها نیفتادم (البته از دوستان در آن دوره - نامردیهای زیادی هم دیده بودم که فقط مطالب را از زبان من میکشیدند و خودشان چیزی بروز نمیدادند...)
                        اما طرح من هم مشکلات بسیاری داشت و نمیتوان آن را یک طرح موفق در زمینه اینورتر سینوسی و به عنوان پروژه صنعتی در نظر گرفت و باید روی آن کار شود که به دلایلی که پایین توضیح میدهم دلسر شدم و متوقفش کردم:
                        هیچ وقت به نتیجه 100 درصدی در زمینه اینورتر سینوسی نخواهیم رسید و هر روشی مشکلات خود را دارد - حتی کوتک هم که در اختیار دارم - نقاط ظعف بسیاری دارد ...
                        در مورد این ماژول که قطعه ای از اینورترهای سینوسی چینیست و به عنوان لوازم یدکی و تعمیری آنها وارد ایران شده است...
                        من قبلا در تاپیک اینورتر سینوسی مطرح کرده بودم (چه مدل تک فاز و چه 3 فاز آن...) و در مورد این ماژول و چیپ بحث و تبادل نظر کرده بودیم
                        در تمام اینورتر های سینوسی چینی از این ماژول و آی سی استفاده شده ... این چیپ یک میکرو نیست و سیستم کاری آن با میکرو متفاوت است و نباید به این فکر کنید که میتوان
                        برنامه آن را کپی کرد... که اصلا برنامه ای به آن صورت که شما فکر میکنید بر روی این سری آی سی ها موجود نیست...
                        بله فرمایشات دوستان صحیح است و باید از موج خروجی یک فیدبکی تهیه شود و برنامه در میکرو کنترلر در چند لول مختلف نوشته شده باشد و بر اساس نوع بار و میزان مصرف بر روی خروجی تغییراتی
                        ایجاد شود... البته میکرو اشکالات زیادی دارد که یکی از آنها فرکانس پاییت SPWM تولیدی در میکرو کنترلر AVR میباشد و خطر هنگ کردن میکرو در زمان تغییر لول برنامه....میتوان گفت مشکلات میکرو بسیار است
                        خوب انگار دوستان ماژول اینورترهای چینی را تهیه کرده و به نتیجه رسیده اند- با وجود این ماژولها و قیمت پایین اینورتر سینوسی چینی دیگر ساخت اینورتر سینوسی چیزی بی معنی است و دلیل دل سردی این جانب هم میباشد
                        پس با درخواست خرید و پخش این ماژولها در فروشگاه سایت و کاهش قیمت آن ... فکر کنم دوستان به نتیجه بهتری خواهند رسید
                        امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید...
                        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیز و پوزش فراوان برای جواب ندادن به سوالات شما و دوستان دیگر به دلیل گرفتاریهای روزانه و مشکلاتی که مدتیست برای من پیش امده...
                          بعد از چند ماهی به فروم سر زدم و به تاپیک دوست عزیزم رسیدم و سریع کل تاپیک را مطالعه کلی و تند خوانی انجام دادم :
                          بله دقیقا فرمایشات شما درست است و من بعد از قرار دادن مطالب در پست اول روی این طرح کار زیادی انجام دادم و کاملش کردم و فیلمش را هم در سایت قرار دادم و در
                          فکر این بودم که یک مقاله درست و حسابی چند ده صفحه ای تهیه کنم و تاپیک را به سرانجام برسانم که تا امروز وقت نشده .... مباحث بسیار است و باید آموزش داده شود...
                          پس من به یک طرح اولیه که دوستان برای شروع نیاز دارند - اکتفا کردم .... که برای پروژه های دوستان در دانشگاه کفایت میکند... مگر دوستان طراح اینورتر برای کارهای صنعتی و خورشیدی ...
                          البته دلیل دیگری هم داشت : یکی از دوستان که یکی از اساتید سایت و برجسته علمی سایت بوده اند و جدیدا هم فعالیتی در سایت ندارند - در پیغامی از من خواستند که مطالب را ادامه ندهم
                          و زیاد موضوع را نشکافم تا دوستان سود جوی سایت که کم هم نیستند... طرح اولیه را سریعا با تولیدی مقطعی و سود جویانه و یک وسیله بودن ایمنی و غیر استاندارد به بازار نفرستند
                          تا به دست مردم برسد و اسم کالای ایرانی را خراب نکنند و نان دو - سه نفری که از این راه نان میخورن را آجر نکنند...این دقیقا حرفی بود که به من زد و صحبتهایش به نظرم درست بود....
                          پس دیگر زیاد هم به فکر تکمیل آموزشها نیفتادم (البته از دوستان در آن دوره - نامردیهای زیادی هم دیده بودم که فقط مطالب را از زبان من میکشیدند و خودشان چیزی بروز نمیدادند...)
                          اما طرح من هم مشکلات بسیاری داشت و نمیتوان آن را یک طرح موفق در زمینه اینورتر سینوسی و به عنوان پروژه صنعتی در نظر گرفت و باید روی آن کار شود که به دلایلی که پایین توضیح میدهم دلسر شدم و متوقفش کردم:
                          هیچ وقت به نتیجه 100 درصدی در زمینه اینورتر سینوسی نخواهیم رسید و هر روشی مشکلات خود را دارد - حتی کوتک هم که در اختیار دارم - نقاط ظعف بسیاری دارد ...
                          در مورد این ماژول که قطعه ای از اینورترهای سینوسی چینیست و به عنوان لوازم یدکی و تعمیری آنها وارد ایران شده است...
                          من قبلا در تاپیک اینورتر سینوسی مطرح کرده بودم (چه مدل تک فاز و چه 3 فاز آن...) و در مورد این ماژول و چیپ بحث و تبادل نظر کرده بودیم
                          در تمام اینورتر های سینوسی چینی از این ماژول و آی سی استفاده شده ... این چیپ یک میکرو نیست و سیستم کاری آن با میکرو متفاوت است و نباید به این فکر کنید که میتوان
                          برنامه آن را کپی کرد... که اصلا برنامه ای به آن صورت که شما فکر میکنید بر روی این سری آی سی ها موجود نیست...
                          بله فرمایشات دوستان صحیح است و باید از موج خروجی یک فیدبکی تهیه شود و برنامه در میکرو کنترلر در چند لول مختلف نوشته شده باشد و بر اساس نوع بار و میزان مصرف بر روی خروجی تغییراتی
                          ایجاد شود... البته میکرو اشکالات زیادی دارد که یکی از آنها فرکانس پاییت SPWM تولیدی در میکرو کنترلر AVR میباشد و خطر هنگ کردن میکرو در زمان تغییر لول برنامه....میتوان گفت مشکلات میکرو بسیار است
                          خوب انگار دوستان ماژول اینورترهای چینی را تهیه کرده و به نتیجه رسیده اند- با وجود این ماژولها و قیمت پایین اینورتر سینوسی چینی دیگر ساخت اینورتر سینوسی چیزی بی معنی است و دلیل دل سردی این جانب هم میباشد
                          پس با درخواست خرید و پخش این ماژولها در فروشگاه سایت و کاهش قیمت آن ... فکر کنم دوستان به نتیجه بهتری خواهند رسید
                          امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید...
                          سلام،فرمایشات شما درست،این مورد رو کاملا قبول دارم که خیلی ها متاسفانه با وجود این که بیشتر دانششون در مورد الکترونیک مخصوصا در زمینه ی عملی و کاربردی رو از طریق همین اینترنت و فروم ها و در کل از تجربیات و دانش دیگران بدست اوردن ولی شرکت کردن تو بحث که هیچ،حتی حاضر نیستن یه لایک یا تشکرهم بزنن و این خودش باعث دلسردی میشه.خودم تاپیک اینورتر سینوسی شما رو چون محکم تصمیم گرفته بودم یه بدرد بخورش رو بسازم تا آخر مرور کردم،مشخص بود که کسی رغبتی نداشت که اطلاعاتش رو برا بقیه شیر کنه و درواقع فقط خودتون روال کار رو پیش میبردید.
                          با همه ی این احوال بهتر بود حداقل ذکر میکردید که پروژه برای عملی شدن نیاز داره روش کار بشه و این که پروژه ی نهایی رو که خودتون در نهایت بهش رسیدید رو آپلود نکردید.
                          خودم بعدا برنامه رو براش نوشتم ،موج سینوسی تقریبا خوبی هم ازش گرفتم ولی بدلیل مشکلاتی که خودتون هم برشمردید کلا میکرو رو گذاشتم کنار و با 8010 خیلی خوب نتیجه گرفتم.فقط در مورد نوع هسته فیلتر خروجی مشکل داشتم ،ظاهرا تروید آبی میخواست که قیمتش نسبتا بالا بود(با قطر خارجی 33 میل حدود 14 تومن)برا همین اومدم از هسته EI استفاده کردم و خیلی هم خوب جواب داد.جدیدا هم رو برد دو رو 10*10 هم قسمت 12 به 325 و هم 325 به 230 ولت ای سی رو مونتاژ کردم و خیلی خوب و جمع و جور از کار درومد .

دیدگاه

سلام،فرمایشات شما درست،این مورد رو کاملا قبول دارم که خیلی ها متاسفانه با وجود این که بیشتر دانششون در مورد الکترونیک مخصوصا در زمینه ی عملی و کاربردی رو از طریق همین اینترنت و فروم ها و در کل از تجربیات و دانش دیگران بدست اوردن ولی شرکت کردن تو بحث که هیچ،حتی حاضر نیستن یه لایک یا تشکرهم بزنن و این خودش باعث دلسردی میشه.خودم تاپیک اینورتر سینوسی شما رو چون محکم تصمیم گرفته بودم یه بدرد بخورش رو بسازم تا آخر مرور کردم،مشخص بود که کسی رغبتی نداشت که اطلاعاتش رو برا بقیه شیر کنه و درواقع فقط خودتون روال کار رو پیش میبردید.
                            سلام دوست عزیز
                            دقیقا به همین صورت است....

با همه ی این احوال بهتر بود حداقل ذکر میکردید که پروژه برای عملی شدن نیاز داره روش کار بشه و این که پروژه ی نهایی رو که خودتون در نهایت بهش رسیدید رو آپلود نکردید.
                            خوب ابتدا این مطلب در پست اول بود و به مرور زمان و
                            با ادیتهای پی در پی مطالب تغییر کرد و ناپدید شد... دلیلش را نمیدانم
                            بزایرد پای گرفتاری و شلختگیی بنده که یک بار هم خودم دقیق پست اول را مطالعه نکردم
                            وقت کنم درستش میکنم...

خودم بعدا برنامه رو براش نوشتم ،موج سینوسی تقریبا خوبی هم ازش گرفتم ولی بدلیل مشکلاتی که خودتون هم برشمردید کلا میکرو رو گذاشتم کنار و با 8010 خیلی خوب نتیجه گرفتم.فقط در مورد نوع هسته فیلتر خروجی مشکل داشتم ،ظاهرا تروید آبی میخواست که قیمتش نسبتا بالا بود(با قطر خارجی 33 میل حدود 14 تومن)برا همین اومدم از هسته EI استفاده کردم و خیلی هم خوب جواب داد.جدیدا هم رو برد دو رو 10*10 هم قسمت 12 به 325 و هم 325 به 230 ولت ای سی رو مونتاژ کردم و خیلی خوب و جمع و جور از کار درومد .
                            دقیقا فرمایشات شما در مورد میکرو صحیح است...
                            پ.ن: شما تاپیک را انگار خوب مطالعه نکرده بودید
                            خوب من اونجا در مورد هسته تحقیق زیادی کرده بودم و حتی اینورتر
                            کوتک خودم را از گارانتی خارج کردم و برای دوستان عکس قرار دادم
                            بله دقیقا درست است - هسته باید به رنگ آبی باشد و کوتک هم از همین رنگ
                            برای فیلتر استفاده کرده بود که قبلا به این نتیجه رسیده بودیم.....
                            اما دوستمون در مقاله دانشگاه ابهر هم به همین نتیجه رسیده بود که بهتر است از فیلتر
                            غیر تیروئیدی برای فیلتر استفاده شود ... من هم به همین صورت عمل کردم و به نتیجه رسیدم
                            پ.ن2: خوب به سلامتی پس به نتیجه رسیدید ... یک عکس هم از مدار منتاژیتان قرار دهید
                            تا تاپیکتان کامل شود
                            فقط چرا تاپیک جدا زدید؟ کاش این مطالب را در همان تاپیک ادامه میدادید تا هم دوستان بتوانند
                            راهنماییتان کنند و همچنین موجب بالا رفتن سطح علمی تاپیک شود...

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام،این تصویر مدار هست ،البته هنوز یکم کار داره و البته کمی احتیاج به مرتب کردن، ولی در کل اون کار اصلی رو بخوبی انجام میده.مثلا اون چهار تا دیودی که تو خروجی پل هست(دو تا دیود فست و دو تا تی وی اس 350 ولتی)رو بعدا فهمیدم که بهتره باشه.برا این قسمت فیلتر رو خارج از برد گذاشتم که تو باکس آلمینیومی که تو تصویر هم می بینید جا بشه.
                              نمیدونم جنس هسته آبی چی هست که انقدر گرونه،جالب اینجاست که به همون هم بعدا راضی شدم ولی وقتی خواستم بگیرم تموم کرده بود.با هسته EI خیلی خوب درومد،ظرفیت 1.5 میلی هانری +خازن 630 ولت 2.2 میکروفارد و صد البته یه فیلتر EMI و یه خازن 100 نانو در مرحله اخر که دلیلش رو تو همین تاپیک گفتم. به نتیجه رسیدم ولی راستش رو بخوای این به نتیجه رسیدن خیلی برام هزینه داشت.یه ریزه کاری هایی داره که یا باید دانش خیلی زیاد داشته باشی تا از قبل اون ها رو بدونی یا این که مثل من برات هزینه داشته باشه تا بهشون برسی!فکر کنم شما که با این جور مدارات هایولتاژ کار کردید منظورم رو متوجه بشید.

جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۳:۲۸ ۱۳۹۶/۰۸/۲۷.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ...
                                به به
                                به سلامتی ... به نتیجه خوبی رسیدید...
                                بله دقیقا به همین صورت است ... باورتون میشه که من برای اینورتر و المان سرد کننده که هر دو را در یک زمان رویشان
                                تحقیق میکردم ... چیزی در حدود 3 میلیون تومان آزمون و خطا انجام دادم ...(مخصوصا المان خنک کننده که فقط 1800 هزینه برداشت)
                                خوب این مشکل هم هست و دوستان دیگر هم فقط گمراه میکردند و خودم از اول باید را ه را تکی جلو میبردم و بعد نتیجه را در سایت قرار میدادم...
                                شما راه درست تری را پیش گرفتید و رفتید سروقت چیپهای چینی که برای این کار طراحی شده بود ... من قبلا در مورد این چیپها تحقیق کرده بودم
                                ولی خوب اولا در ایران موجود نبودند و بعد از صحبت در تاپیک ... چند تا از دوستان که با من هم در تماس بودند ... پیشنهاد واردات این چیپها و ماژول آن
                                را دادند.... ثانیا ما اصرار داشتیم که حتما حتما و باید از میکرو جواب بگیریم که این خودش ما را از مسیر درست خارج میکرد و از رسیدن به هدف نهایی دور
                                میساخت و هیچ وقت به نتیجه درستی نمیرسیدیم... به همین دلیل تاپیک چندین سال طول کشید...
                                به هر حال به نظر من خیلی خوب طراحی کردید و اینورتر خوبی از آب در آمد ... به قول بچه های سایت
                                کلش را خواباندید...
                                موفق و پیروز باشید...
                                پ.ن: در مورد فیلتر هم به خوبی عمل کردید ... آفرین...نشان میدهد که وقت خیلی زیادی روی آن گذاشتید
                                خسته هم نباشید....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X