اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
    ممنون. نه فکر کنم حتما دو تا لاین باید رو یه هسته باشن.من که به عینه دیدم چقدر وجود EMI در این مورد لازمه،الان که گذاشتم میکرو اصلا هنگ نمیکنه و اگه صد بار هم در عرض چند ثانیه مصرف کننده رو قطع و وصل کنم،هیچ مشکلی نداره.تو ولتاژ بالا واقعا برا پی بردن به بعضی چیزا باید وقت و هزینه کرد و تلفات داد واِلا تو هیچ مداری خیلی از چیزایی که حتی ضروری هست رو نگفته . در مورد AVR که تازه بیشتر نیازه بهش.راستی از این حرفا گذشته از AVR تونستی موج درست و حسابی بگیری،الان دیگه مشکلایی که تو پروژه سینا59 بود رو دیگه نداری؟
    با اهم متر ببین میکرو چقدر آمپر میکشه . دیگه 2 آمپر نمیکشه که بخوای براش لاین فیلتر پاور به اون بزرگی بزاری. البته برای تست موردی نداره . اما برای روی برد سایز کوچیکتر جمع و جورتره. اگه هم خواستی خودت بپیچی حواست باشه باید جهت پیچش دو لاین خلاف هم باشه تا اثر مغناطیسیشون همدیگرو خنثی کنن. آمادشم توی بازار هست . فکر کنم حدودای یکی دو هزار تومن باشه . ای وی ار نمیتونه موج PWM با 24 کیلوهرتز روی هر خروجی که در کل میشه 48 کیلوهرتز تحویل بده . البته من کریستال 25 مگاهرتزم روش بستم ولی خود اتمل بیشتر از 16 مگاهرتز توصیه نکرده .برای یه PWM واقعی توی این فرکانس کلاکش باید حداقل 100 مگاهرتز باشه که بعید میدونم یه همچین میکرویی باشه . اگرم باشه من خبر ندارم . ولی میشه کلک رشتی زد یا بهتره بگم کلک چینی زد که شکلش سینوسی بشه و کار یه جورایی راه بیفته . ولی خوب دیگه ولتاژه دی سی کم میاره . میشه حکایت 400 ولت. خدایی 400 ولتم خطرناکه ها . مثل برق سه فاز میمونه . فک کنم باید داستان ایزوله کردنشم اجرایی کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
      با اهم متر ببین میکرو چقدر آمپر میکشه . دیگه 2 آمپر نمیکشه که بخوای براش لاین فیلتر پاور به اون بزرگی بزاری. البته برای تست موردی نداره . اما برای روی برد سایز کوچیکتر جمع و جورتره. اگه هم خواستی خودت بپیچی حواست باشه باید جهت پیچش دو لاین خلاف هم باشه تا اثر مغناطیسیشون همدیگرو خنثی کنن. آمادشم توی بازار هست . فکر کنم حدودای یکی دو هزار تومن باشه . ای وی ار نمیتونه موج PWM با 24 کیلوهرتز روی هر خروجی که در کل میشه 48 کیلوهرتز تحویل بده . البته من کریستال 25 مگاهرتزم روش بستم ولی خود اتمل بیشتر از 16 مگاهرتز توصیه نکرده .برای یه PWM واقعی توی این فرکانس کلاکش باید حداقل 100 مگاهرتز باشه که بعید میدونم یه همچین میکرویی باشه . اگرم باشه من خبر ندارم . ولی میشه کلک رشتی زد یا بهتره بگم کلک چینی زد که شکلش سینوسی بشه و کار یه جورایی راه بیفته . ولی خوب دیگه ولتاژه دی سی کم میاره . میشه حکایت 400 ولت. خدایی 400 ولتم خطرناکه ها . مثل برق سه فاز میمونه . فک کنم باید داستان ایزوله کردنشم اجرایی کنیم.
      400 ولت برا اینه که زیر بار ولتاژ افت نکنه،هر چی ولتاژ ورودی پل بیشتر باشه،ای سی در مقابل مقادیر PWM رو کمتر میکنه و برعکس تا ولتاژ ثابت باشه.البته 380 ولت بیشتر جاها براش درنظر گرفتن. من که از موج سینوسی ساختن با AVR دیگه ناامید شدم. بدون بار و بدون احتساب جریان مدار پوش پول،30 میلی 12 ولت و کمتر از 20 میلی هم 325 ولت!میشه گفت تو حالت بی باری جریانی نمیکشه اصلا. درصورتی که مدار SINA59 همون مقاومت 4.7 کیلو که میذاشتی تو خروجی جریان خیلی زیادی میکشید و ظاهرا اون طور که خوشون گفتن حتما هم باید گذاشته میشد.
      جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۱:۳۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

چی بگم ...اصلا چی مونده برای گفتن.... من اگه بلایی رو که سر کوره القایی سرم اومد اینجا براتون تعریف کنم کله همه تون سوت میکشه .یه مدت در مورد این کوره های القایی تحقیق میکردم . در مورد توان بالاهاشون .اونم به زبان بلیغ انگلیسی !!! حالا بماند که توی سایتهای خارجی هم مطلب درست و حسابی خیلی کم پیدا میشه. بعد از یه مدت گوگل کرومم از کار افتاد . جوری که دیگه هیچ منویی کار نمیکرد. اولش فک کردم مشکل از ویندوزه . ویندوزو عوض کردم . گوگل کرومو دوباره نصب کردم .اما دیگه کار نمیکرد. بعدش رفتم اپرا نصب کردم و ادامه تحقیقات . بعد از دو هفته اپرا هم از کار افتاد.اون موقع بود که فهمیدم توسط شرکت گوگل و اپرا بن شدم و اینکه دوستان امریکایی و اروپایی اصلا دوست ندارن کسی از ایران در مورد این جور چیزا تحقیق کنه. بعدش مجبور شدم لب تاپو عوض کنم و دیگه قید ادامه تحقیقاتو بزنم. الانم دیگه جرات نمیکنم حتی یه سرچ ساده انگلیسی در مورد تجهیزات و قطعات الکترونیکی بکنم. حالا شما میگی دسترسی به ای بی و بازارهای جهانی و.... اصلا بی خیال بابا ولش کن ....
        شما احتمالا اسم های چیزایی که تو راکتور هسته ای هم استفاده میشه رو سرچ کردی!البته بعید میدونم بخاطر این کار بیان بروزر کسی رو از کار بندازن،خیلی عجیبه.شما احتمالا حافظه کش رو پاک میکردی درست میشد.ضمنا از پروک_سی استفاده کن،هر دفعه یه ای پی بهت میده،مثل اینه که از جای دیگه داری سرچ میکنی.خیلی وقت ها مجبور میشی که از منابع انگلیسی استفاده کنی.

دیدگاه

شما احتمالا اسم های چیزایی که تو راکتور هسته ای هم استفاده میشه رو سرچ کردی!البته بعید میدونم بخاطر این کار بیان بروزر کسی رو از کار بندازن،خیلی عجیبه.شما احتمالا حافظه کش رو پاک میکردی درست میشد.ضمنا از پروک_سی استفاده کن،هر دفعه یه ای پی بهت میده،مثل اینه که از جای دیگه داری سرچ میکنی.خیلی وقت ها مجبور میشی که از منابع انگلیسی استفاده کنی.
          چی بگم.... ! اصلا یه وضعیه آقا . این کوره القایی منو کباب کرد . ما رو چه به راکتور هسته ای ! اصلا هر چی بدبختی و گرفتاریه مال همین ...ایه. اینترنتم به قول دستمون چوب دو سر گ...یه ! از یه طرف خیلی از سایتا از طرف خودمون فیلترن از طرف دیگه خیلیاشم از طرف اونا. توی سایت تگزاس اینسترومنت و خیلی از سایتهای دیگه با آی پی ایران نمیشه رفت . با .فی..ل..ر ش.. نم...بری یه دیتاشیتی بهت میده که اگه نده سنگینتره. دسترسی به بازار بین المللی یعنی چی ! . فک کنم 15 سال پیش میرفتیم تو کار سوپرمارکت و بقالی می زدیم وضعیتمون خیلی از الان بهتر بود . جالب اینجاست رفته بودم ای سی بخرم .یه فروشگاه معروف توی فاصله 2 ماه سه مدل آی سی ریمارک مختلف بهم داد .گفتم عزیز جان این نمونه قبلیه که بهم دادی این دیگه چیه ؟ گفت اینم همونه . مال همون کارخونس ! گفتم پس چرا نوشته ها و فونت و مارکش یه جور دیگس ؟ گفت اینا سری های جدیدن! دیگه شما خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! بی خیال.. . بریم سر بحث خودمون. رفتم خازن پنکه رو در آوردم . بدون اون خازنه دیگه اصلا پره هاش تکونم نمیخورن . این پنکه بد جور رفته رو مخ . روی مدار سینا59 هنوز کارنکردم فقط میدونم فرکانس خروجیاش 14 کیلوهرتزه .یه مقدار پایینه . میخوام با همین مگا 8 بیارمش روی 24 کیلوهرتز .حالا شکل موجش مثلثی کله قندی هم شد دیگه بی خیال. سینوسیه 180 درجه روی این فرکانس به این سادگیا امکان پذیر نیست. هنوز دارم روش کار میکنم .
          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۳:۴۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

سلام . مشکل پنکه حل شد. زمان مرده یا همون دد تایمو 10 میکرو ثانیه کردم قضیه حل شد. قبلش یک میکرو ثانیه بود ولی پنکه بدجور گیج میزد.

دیدگاه

میگما،این هسته رو زرد سفید گذاشتم،خیلی خیلی داغ میشه تازه بدون بار،برا این کار مناسب نیست.فرکانس 24 کیلوهرتز هست و هسته آهن فکر کنم اصلا مناسب نباشه.
              موج سینوسیت الان خوب درومده یا نوارقلبی میشه زیر بار؟

دیدگاه

میگما،این هسته رو زرد سفید گذاشتم،خیلی خیلی داغ میشه تازه بدون بار،برا این کار مناسب نیست.فرکانس 24 کیلوهرتز هست و هسته آهن فکر کنم اصلا مناسب نباشه.
                موج سینوسیت الان خوب درومده یا نوارقلبی میشه زیر بار؟
                هنوز شکل موجو زیر بار ندیدم . فردا صبح اون نرم افزارو نصب می کنم ببینم چی میشه .امیدوارم برای لب تاپ داستان نشه . سلف زرد که خوبه . چند میلی هانری بستی ؟ من یه آمار گرفتم تو بازار بهم گفتن سلف سنج مثل مولتی متر نیست که ژاپنیش با چینیش فرق زیادی نکنه. از چند جا پرسیدم گفتن حتما ژاپنیشو بخر حتی به تایوانیشم اعتمادی نیست . حالا نمیدونم چه مرگشه که میگن انقدر حساسه. دیگه بماند که تایوانیش زیر 700 تومن نیست . ژاپنیشم که اصلا صحبتشو نکن! راستی سلف سنجت خوبه ؟ چند خریدی ؟ دقتش چه جوریه؟ عدداش با سلف سنج خودت چقدر فرق داره ؟

دیدگاه

هنوز شکل موجو زیر بار ندیدم . فردا صبح اون نرم افزارو نصب می کنم ببینم چی میشه .امیدوارم برای لب تاپ داستان نشه . سلف زرد که خوبه . چند میلی هانری بستی ؟ من یه آمار گرفتم تو بازار بهم گفتن سلف سنج مثل مولتی متر نیست که ژاپنیش با چینیش فرق زیادی نکنه. از چند جا پرسیدم گفتن حتما ژاپنیشو بخر حتی به تایوانیشم اعتمادی نیست . حالا نمیدونم چه مرگشه که میگن انقدر حساسه. دیگه بماند که تایوانیش زیر 700 تومن نیست . ژاپنیشم که اصلا صحبتشو نکن! راستی سلف سنجت خوبه ؟ چند خریدی ؟ دقتش چه جوریه؟ عدداش با سلف سنج خودت چقدر فرق داره ؟
                  از شانس من،مشکل داشت،دوباره مرجوع کردم،البته فقط خازن سنجش خراب بود.سلف سنج خودم رو هم که باهاش مقایسه کردم با اختلاف خیلی کم درست میزد.اون تروید سیاه واقعا وقتی یه دور کامل دورش میپیچم نزدیک 3 میلی هانری میشه.این زردسفیده دو دور کامل تازه میشه 2.5 میلی هانری،تازه این همه پیچیدم ولی بی فایده،خیلی داغ میشه.باید برم سراغ یه سلف دیگه که تو فرکانس بالا جواب بده. برا لپ تاپت مشکلی پیش نمیاد،خیالت راحت.البته باید خیلی مواظب باشی.اگه یک دهم ثانیه های ولتاژ بهش وصل بشه نه تنها کارت صدا،کل سیستمت مشکل پیدا میکنه،
                  جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۱:۵۷ ۱۳۹۶/۰۶/۲۷.

دیدگاه

از شانس من،مشکل داشت،دوباره مرجوع کردم،البته فقط خازن سنجش خراب بود.سلف سنج خودم رو هم که باهاش مقایسه کردم با اختلاف خیلی کم درست میزد.اون تروید سیاه واقعا وقتی یه دور کامل دورش میپیچم نزدیک 3 میلی هانری میشه.این زردسفیده دو دور کامل تازه میشه 2.5 میلی هانری،تازه این همه پیچیدم ولی بی فایده،خیلی داغ میشه.باید برم سراغ یه سلف دیگه که تو فرکانس بالا جواب بده. برا لپ تاپت مشکلی پیش نمیاد،خیالت راحت.البته باید خیلی مواظب باشی.اگه یک دهم ثانیه های ولتاژ بهش وصل بشه نه تنها کارت صدا،کل سیستمت مشکل پیدا میکنه،
                    اگه خازنی که شارژ داره بهش وصل کنی مولتی متر خراب میشه. این مارکهای چینی اینطورین. خازن حتما باید خالی باشه.قبلش باید پایه هاشو بهم بچسبونی بعد به مولتی متر وصل کنی. توی بلند گو ها اکثر کراس اورها هسته هوایی ان . مخصوصا اونایی که امپر بالان . اون بلندگوهای خربزه ای هم هم که که سلف دارن مثل پایونیر 6902 سلفشون سیاهه. برای کنوود 7018 هسته هواییه. مشکل هسته هوایی اینه که خیلی سیم پیچش زیاد میشه. سایزش بزرگ میشه ولی عملکردش عالیه . من هنوز وقت نکردم روی سلف کار کنم.بیشتر وقتمو گزاشتم روی میکرو و برنامش. حالا این سیاهه چه جور سیاهیه معلوم نیست. همه اون سلف رنگیا هم در اصل سیاهن ولی مقدار کربن و پودر اهن و گرافیت داخلشون با هم فرق میکنه . حالا یکی زودتر اشباع میشه یکی دیرتر .

دیدگاه

اگه خازنی که شارژ داره بهش وصل کنی مولتی متر خراب میشه. این مارکهای چینی اینطورین. خازن حتما باید خالی باشه.قبلش باید پایه هاشو بهم بچسبونی بعد به مولتی متر وصل کنی. توی بلند گو ها اکثر کراس اورها هسته هوایی ان . مخصوصا اونایی که امپر بالان . اون بلندگوهای خربزه ای هم هم که که سلف دارن مثل پایونیر 6902 سلفشون سیاهه. برای کنوود 7018 هسته هواییه. مشکل هسته هوایی اینه که خیلی سیم پیچش زیاد میشه. سایزش بزرگ میشه ولی عملکردش عالیه . من هنوز وقت نکردم روی سلف کار کنم.بیشتر وقتمو گزاشتم روی میکرو و برنامش. حالا این سیاهه چه جور سیاهیه معلوم نیست. همه اون سلف رنگیا هم در اصل سیاهن ولی مقدار کربن و پودر اهن و گرافیت داخلشون با هم فرق میکنه . حالا یکی زودتر اشباع میشه یکی دیرتر .
                      نه،با یه خازن نو امتحان کردم،تازه با این وجود اول خالیش کردم.کلا مشکل داشت از حدود 500 میکروفاراد به بالا رو اشتباه میزد،چه 1000 میکرو میذاشتی چه 10000 میکرو عدد بین 700 تا 750 نشون میداد.
                      ظاهرا فقط همون سلف آبی رنگ که SINA59 گذاشته بود براش مناسبه که ماشالله خیلیم ارزونه!

دیدگاه

نه،با یه خازن نو امتحان کردم،تازه با این وجود اول خالیش کردم.کلا مشکل داشت از حدود 500 میکروفاراد به بالا رو اشتباه میزد،چه 1000 میکرو میذاشتی چه 10000 میکرو عدد بین 700 تا 750 نشون میداد.
                        ظاهرا فقط همون سلف آبی رنگ که SINA59 گذاشته بود براش مناسبه که ماشالله خیلیم ارزونه!
                        سلف داستان زیاد داره.باید فرکانس قطعشو حساب کرد .اینجا فرکانس قطع ما درسته که 50 هرتزه ولی روی 50 هرتز که قطه نمیشه. با یه شیبی مثلا 3 دسی بل کم میشه . حالا تا این فرکانس 25 کیلو PWM کاملا صاف بشه ممکنه فرکانس تا یک کیلو هرتزم برای اون خازنه خطرناک بشه و ماسفتها داغ کنن وبسوزن . راه چاره چیه ؟. یا اینکه بصورت دقیق محاسبه بشه یا اینکه همینجور آزمون وخطایی سنجیده شه . راه اول به خاطر اینکه مشخصات فنی هسته سلف دستمون نیست کارو پیچیده میکنه .راه دومم که شانسیه . بگیر نگیر داره و تلفات ماسفتا بالا میره. حالا یه دستگاهی هست به اسم گاوس سنج که میادجنس اون هسته رو تشخیص میده و پارامتراشو میده. ولی خوب دیگه ! ما که اسکوپ نداریم . اونم از سلف سنجمون ! گاوس سنج که اصلا حرفشو نزن! خیلی هم گرونه. از یه اسکوپ پدر و مادر دارم گرون تره. با این شرایط که هیچ ابزاری نداریم باید یه راه دیگه امتحان کرد. میمونه سلف هسته هوایی . در ضمن از خیر لب تاپم گذشتم. شانسه دیگه .مام که شانس نداریم تنها راه من برای اینکه ببینم به موج سینوسی رسیدم یا نه همین پنکه است. اگه مثل برق شهر بدون نویز روشن شد یعنی کار تمومه اگرم نه که باید یه فکر دیگه براش کنم. اگه میتونستیم یه یو پی اس سوخته گیر بیاریم انقدر کارمون سخت نمیشد. با این شرایطی که ما داریم خیلی سخته بشه یه نمونه مستقل و بی عیب و نقص طراحی کرد. اینجور مواقع باید یه دستگاه مشابهیو کالبد شکافی کرد.

دیدگاه

درسته،منم به این نتیجه رسیدم که فقط مسئله ظرفیت سلف نیست.یه چوک داخل لامپ کم مصرف که 2.5 میلی هانری هست رو میذارم راحت جواب میده،زیر بار جریان نمیکشه و صدا هم اصلا نداره،ولی میام همین 2.5 میلی هانری یا حتی بیشتر رو روی یه توروید سیاه میپیچم به حدی جریان میکشه که لامپه که با ورودی 325 ولت سری کردم نصفه نیمه روشن میشه،اون زرد سفیده رو هم که گفتم شدیدا داغ میشه.شانس آوردم که از زرد سفیده 2 تا بیشتر نگرفتم.هسته آهنی رو کلا بذار کنار.
                          بهترین راه استفاده از ترانس فریت 33 در 29 هست.من جواب گرفتم.یکم نسبت به توروید گرون تر درمیاد(البته نه گرون تر از نوع آبی)ولی چاره ای نیست.

دیدگاه

درسته،منم به این نتیجه رسیدم که فقط مسئله ظرفیت سلف نیست.یه چوک داخل لامپ کم مصرف که 2.5 میلی هانری هست رو میذارم راحت جواب میده،زیر بار جریان نمیکشه و صدا هم اصلا نداره،ولی میام همین 2.5 میلی هانری یا حتی بیشتر رو روی یه توروید سیاه میپیچم به حدی جریان میکشه که لامپه که با ورودی 325 ولت سری کردم نصفه نیمه روشن میشه،اون زرد سفیده رو هم که گفتم شدیدا داغ میشه.شانس آوردم که از زرد سفیده 2 تا بیشتر نگرفتم.هسته آهنی رو کلا بذار کنار. بهترین راه استفاده از ترانس فریت 33 در 29 هست.من جواب گرفتم.یکم نسبت به توروید گرون تر درمیاد(البته نه گرون تر از نوع آبی)ولی چاره ای نیست.
                            من 2 تا سلف 1.5 هانری زرد رنگ گزاشتم بدون خازن تا ببینم عملکرد مدار چطور میشه . نیم پل رفت هوا. گفتم شاید از اون دیودها باشه . سه تا دیود بالایی رو اضافه کردم . توفیری نکرد. بازم نیم پل رفت هوا. چوک لامپ کم مصرفم امتحان کردم بازم نیم پل رفت هوا. حالا سلف هسته هوایی امتحان میکنم ببینم چی میشه. تازه هنوز خازن توی مدار نیومده وضعیت اینه! ... ولی لامپ 100 وات بدون سلف و خازن بدون هیچ افت ولتاژی روشن میشه.حالا داستان چیه ؟ موندم!
                            جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۲:۵۲ ۱۳۹۶/۰۶/۲۷.

دیدگاه

من 2 تا سلف 1.5 هانری زرد رنگ گزاشتم بدون خازن تا ببینم عملکرد مدار چطور میشه . نیم پل رفت هوا. گفتم شاید از اون دیودها باشه . سه تا دیود بالایی رو اضافه کردم . توفیری نکرد. بازم نیم پل رفت هوا. چوک لامپ کم مصرفم امتحان کردم بازم نیم پل رفت هوا. حالا سلف هسته هوایی امتحان میکنم ببینم چی میشه. تازه هنوز خازن توی مدار نیومده وضعیت اینه! ... ولی لامپ 100 وات بدون سلف و خازن بدون هیچ افت ولتاژی روشن میشه.حالا داستان چیه ؟ موندم!
                              فرکانس SPWM ت چقدره؟مسلما از 24 کیلو کمتره،شما باید بیشتر از این ها ظرفیت سلفت باشه،خازنه رو حتما باید بذاری.در ضمن گفتم که هسته آهن اصلا فایده نداره،برا من که خیلی جالبه رو هسته آهنی بدون این که سیم پیچ زیاد داغ بشه،هسته بحدی داغ میشه که نزدیکه دست رو بسوزونه.حالا من چون ای سی آماده هست، خیلی از پارامترها مشخصه ولی شما که با میکرو و با برنامه خودت ساختی ،خیلی دنگ و فنگ داری.یه سری به وبلاگ همون مهندسه که تو سیلیکون ولی ،مهندس شرکت اپله بزن،اگه اشتباه نکنم سیدتحمیده اسمش،اونجا خیلی خوب در این باره توضیح داده.این رو تو گوگل سرچ کن پیداش میکنی: Tahmid's blog

دیدگاه

فرکانس SPWM ت چقدره؟مسلما از 24 کیلو کمتره،شما باید بیشتر از این ها ظرفیت سلفت باشه،خازنه رو حتما باید بذاری.در ضمن گفتم که هسته آهن اصلا فایده نداره،برا من که خیلی جالبه رو هسته آهنی بدون این که سیم پیچ زیاد داغ بشه،هسته بحدی داغ میشه که نزدیکه دست رو بسوزونه.حالا من چون ای سی آماده هست، خیلی از پارامترها مشخصه ولی شما که با میکرو و با برنامه خودت ساختی ،خیلی دنگ و فنگ داری.یه سری به وبلاگ همون مهندسه که تو سیلیکون ولی ،مهندس شرکت اپله بزن،اگه اشتباه نکنم سیدتحمیده اسمش،اونجا خیلی خوب در این باره توضیح داده.این رو تو گوگل سرچ کن پیداش میکنی: Tahmid's blog
                                فرکانسم روی 25.8 کیلو هرتزه .فک کنم زیادی بالاست با کریستال 25 مگاهرتز . مشکلی با موج ندارم اگرچه شکلشو ندیدم ولی چون لامپ 100 واتو بدون این سلف و خازنه بدون مشکل روشن میکنه زیاد بهش مشکوک نیستم. البته با ماسفت 840 . ولی همینکه یه سیم پیچ میاد وسط کارو خراب میکنه. حالا فردا با هسته هوایی امتحان کنم ببینم چی میشه . ولی حق با شماست . این هسته زردا و سفیدا اینجا به درد نمیخورن . البته من به یه چیز دیگه ام خیلی خیلی شک دارم. فکر میکنم دیودهای تی وسی اس توی این فرکانس به مشکل بر بخورن اما خازن اسنابر خیلی مطمئن تره .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X