اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
    فرکانسم روی 25.8 کیلو هرتزه .فک کنم زیادی بالاست با کریستال 25 مگاهرتز . مشکلی با موج ندارم اگرچه شکلشو ندیدم ولی چون لامپ 100 واتو بدون این سلف و خازنه بدون مشکل روشن میکنه زیاد بهش مشکوک نیستم. البته با ماسفت 840 . ولی همینکه یه سیم پیچ میاد وسط کارو خراب میکنه. حالا فردا با هسته هوایی امتحان کنم ببینم چی میشه . ولی حق با شماست . این هسته زردا و سفیدا اینجا به درد نمیخورن . البته من به یه چیز دیگه ام خیلی خیلی شک دارم. فکر میکنم دیودهای تی وسی اس توی این فرکانس به مشکل بر بخورن اما خازن اسنابر خیلی مطمئن تره .
    نه،این دیودها به نوعی فست حساب میشن و با فرکانس بالا مشکلی ندارن.همه چی به همون سلف بر میگرده.شما ناچاری که شکل موج رو ببینی ،حالا با لپ تاپ یا اسکوپ.نباید بترسی .یادت باشه که هدفت موج سینوسیه و الا اصلا به میکرو و SPWM احتیاج نبود.

دیدگاه

چی بگم . یه کوره القایی 50 کیلو واتی انقدر داستان نداره که این فیلتره برای ما داستان درست کرده . بدون اسکوپم که نمیشه فهمید چه خبره. حالا باز دوباره من یه ترای دیگه میزنم ببینم چی میشه.

دیدگاه

این مقاله برای مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیره الجزایره. الجزایر به همراه مراکش بزرگترین سرمایه گذاران برق خورشیدین توی دنیا . فیلتر LCL و اسنابر رزونانسی اون به طور کامل توضیح داده شده. نویسنده مقاله هم زحمت کشیده برای یه اینورتر 1000 وات سینوسی تمامی پارامترهارو حساب کرده . دستشم درد نکنه . هر کس خواست اینورتر سینوسی درست کنه . فیلترش این جوری محاسبه می شه . www.cder.dz/download/sienr2014_31.pdf برای جنس هسته هم باید از هسته های پودر آهن یعنی همان هسته های به رنگ سبز و زرد و سفید یا مثلا سبز با نوار آبی یا نوار قرمر استفاده کرد . اصلا نباید از هسته های فریت فرکانس بالا استفاده کنید به خاطر که این هسته ها برای انتقال امواج الکترومغناطیسی در فرکانسهای بالا کاربرد دارن نه برای فیلتر کردن . حواستون باشه سلف سنج روی این هسته های فریت به خطا میفته و گولتون میزنه ...
        جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۷:۰۵ ۱۳۹۶/۰۷/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
          سلام،دوستان کسی جایی داخل ایران سراغ داره که ماژول EGS002 (ماژول اینورتر سینوسی خالص )رو داشته باشه؟تو فروشگاه ECA که پیدا نکردم.خیلی فوریه،برا پروژه بهش احتیاج دارم.
          سلام من برای 5KW طراحی کردم و 1KW ازمایش کردم. هم Bipolar و هم UniPolar SPWM راهنمایی خواستید بپرسید. راستی grid connected هم هست
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
            سلام من برای 5KW طراحی کردم و 1KW ازمایش کردم. هم Bipolar و هم UniPolar SPWM راهنمایی خواستید بپرسید. راستی grid connected هم هست
            سلام،ممنون،ای سی رو گیر آوردم،البته برا من همون Unopolar کافی بود،فقط تو قسمت فیلتر یه مشکل بود که اونم از فریت EI استفاده کردم حل شد و الان دارم استفاده می کنم.

شما برا فیلتر از توروید استفاده کردید؟از چه نوعی؟
            برا کاری که من میخوام Grid connection لازم نیست و همون Stand-Alone Power System کفایت میکنه.برا این توان از چه نوع ترانزیستوری استفاده کردید،برای حفاظتشون از دیود TVS استفاده کردید یا اسنبر؟
            ولتاژ DC ورودی پل رو چقدر گرفتید؟
            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۳:۵۶ ۱۳۹۶/۰۶/۳۰.

دیدگاه

شما برا فیلتر از توروید استفاده کردید؟از چه نوعی؟
              برا کاری که من میخوام Grid connection لازم نیست و همون Stand-Alone Power System کفایت میکنه.برا این توان از چه نوع ترانزیستوری استفاده کردید،برای حفاظتشون از دیود TVS استفاده کردید یا اسنبر؟
              ولتاژ DC ورودی پل رو چقدر گرفتید؟
              بله از تروید استفاده کردم. باید از تروید های پودر اهن استفاده بشه چون قرار فرکانس خروجی 50HZ باشه. من از هسته ابی و سبز استفاده کردم با ثابت دی الکتریک 90.
              من ابتدا از ماسفت های IRF730 و IRF740 استفاده کردنم ولی طرح نهایی بر مبنای 20NM50 و 20NM60 بود.
              برای حفاظت از اسنابر RDC استفاده شد که شامل مقاومت، خازن و دیود بود کارش هم خوب بود لذت برم خخخ
              من ولتاژ ورودی روی پل رو 310 ,ولت گرفتم

دیدگاه

من ولتاژ ورودی روی پل رو 310 ,ولت گرفتم
                برا این که ولتاژ زیر بار افت نکنه بهتره ولتاژ ورودی پل رو کمی بالاتر در نظر بگیرید و با پتانسیمتری که سر راه ورودی فیدبک ولتاژ 8010 هست،ولتاژ رو کاهش بدین.
                برای حفاظت از اسنابر RDC استفاده شد که شامل مقاومت، خازن و دیود بود
                مثل این مدار برا هر ماسفت یه RDC گذاشتین؟

یا مثل این فقط رو دی سی ورودی؟

خودم از TVS استفاده کردم و جواب داد.

باید از تروید های پودر اهن استفاده بشه چون قرار فرکانس خروجی 50HZ باشه. من از هسته ابی و سبز استفاده کردم با ثابت دی الکتریک 90.
                همون زرد-سفید هم پودر آهنه،ولی من استفاده کردم،خیلی داغ شد،مشخص بود که برا این کار مناسب نیست.البته شایدآبی-سبز فرق داشته باشه.
                جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۷:۲۱ ۱۳۹۶/۰۶/۳۰.

دیدگاه

برا این که ولتاژ زیر بار افت نکنه بهتره ولتاژ ورودی پل رو کمی بالاتر در نظر بگیرید و با پتانسیمتری که سر راه ورودی فیدبک ولتاژ 8010 هست،ولتاژ رو کاهش بدین.
                  چون خروجی من به شبکه با ترانس وصل میشد ترانس خروجی افت ولتاژ رو تقریبا از بین میبرد.

مثل این مدار برا هر ماسفت یه RDC گذاشتین؟
                  بله برای هر ماسفت یک RDC زیاد هم به معادلات برای حساب کردم مقادیر مقاومت و خازن تکیه نکید یه رنج خازن بذارید جلوتون یک یکی ازمایش کنید وگرنه به جواب نمی رسید.

یا مثل این فقط رو دی سی ورودی؟
                  روی دی سی ورودی من از یه مدار مشابه استفاده کردم برای لینک DC که ولتاژ DC پایداری عجیبی داشت خخخ در کل خیلی خوب بود.

همون زرد-سفید هم پودر آهنه،ولی من استفاده کردم،خیلی داغ شد،مشخص بود که برا این کار مناسب نیست.البته شایدآبی-سبز فرق داشته باشه.
                  بله زرد سفیدم ضریب گذرهدی یا همون (مو)برابر 90 هست. اگر هسته داغ میشه داره اشباع میشه اگه خروجیتون دقیق هست و توی ولتاژ لینک دی سی اختشاش زیادی ندارید باید هسته رو بزرگتر انتخاب کنید. البته من از دوهسته سایز 225 یا شاید 250 اگه اشتباه نکنم استفاده کردم. دو هسته داشتم برای بستن LCL فیلتر با آرایش "پی"

دیدگاه

ممنون،راستی یه سوال مهم رو یادم رفت بپرسم،LCD براش گیر آوردید؟اگه جواب مثبته لطفا معرفی کنید.
                    در ضمن در مورد DC-DC درسته،خیلی پایداره،چون ای سی کنترل PWM از خروجی فیدبک میگیره خروجی ثابت میمونه،مگه این که 12 ولت ورودی از حد در نظر گرفته شده پایین تر بیاد.

دیدگاه

یه چیزی من اضافه کنم . میکرو توی مدار اینورتر خیلی نویز میگیره. خازن کوپلاژ در منایع ایجاد نویز یادتون نره.
                      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۳:۱۹ ۱۳۹۶/۰۷/۱۴.

دیدگاه

منون،راستی یه سوال مهم رو یادم رفت بپرسم،LCD براش گیر آوردید؟اگه جواب مثبته لطفا معرفی کنید.
                        اگه درست منظورتونو متوجه شده باشم من از یک LCD 2*16 استفاده کردم
                        نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                        ه چیزی من اضافه کنم . میکرو توی مدار اینورتر خیلی نویز میگیره. خازن کوپلاژ در منایع ایجاد نویز یادتون نره.
                        والا من که برای کنترل این اینورتر متصل به شبکه با قابلیت کنترل دامنه، فاز و فرکانس ولتاژ خروجی از یک mega16-pu استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد. مدار کنترل حتما باید توسط اپتوکوپلر به ای سی های گیت درایور متصل بشه و تغذیه اون از یک ترانس مجزا تامین بشه

دیدگاه

اگه درست منظورتونو متوجه شده باشم من از یک LCD 2*16 استفاده کردم
                          ال سی دی 2*16! منظورم ای سی دی برا EG8010 هست که مستقیم به این ای سی وصل میشه،ال سی دی با رابط سریال میخواد.
                          در مورد چهار تا ترانزیستور پل،اگه بخوام از IGBT قوی 60 آمپر مثلFGH60N60SMD استفاده کنم،لازم نیست تغییری تو مدار بدم؟
                          جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۱:۰۶ ۱۳۹۶/۰۷/۱۷.

دیدگاه

در مورد چهار تا ترانزیستور پل،اگه بخوام از IGBT قوی 60 آمپر مثلFGH60N60SMD استفاده کنم،لازم نیست تغییری تو مدار بدم؟
                            من از IGBT استفاده نکردم و اطلاعات عملی هم در این زمینه زیاد تکمیل نیست ولی چون IGBT برای تحریک نیاز به جریان بیشتری نسبت به ماسفت داره و تلفات اون هم یکم بالا تر هست به نظرم ای سی درایورتون توانایی جریان دهی لازم رو داشته باشه

دیدگاه

سلام.
                              بخاطر این تاپیک خوب ممنونم.
                              من این آی سی رو فقط یه جا پیدا کردم با قیمت 35000 تومن . اگه قیمت پایین تر سراغ دارین میشه راهنمایی کنین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrzh نمایش پست ها
                                سلام.
                                بخاطر این تاپیک خوب ممنونم.
                                من این آی سی رو فقط یه جا پیدا کردم با قیمت 35000 تومن . اگه قیمت پایین تر سراغ دارین میشه راهنمایی کنین؟
                                خواهش میکنم دوست عزیز،میدونم این ای سی رو از کجا با این قیمت تهیه کردین.تو این سایت درواقع اشخاص مختلف اجناس خودشون رو برا فروش میذارن و درصدی از مقدار فرو ش به سایت تعلق میگیره و بعضا مثل همین مورد یه عده از کمیاب بودن یک قطعه سواستفاده میکنن و قیمت های نجومی روش میذارن.البته اگه فقط برا کار خودتون میخواید یه اینورتر سینوسی تر و تمیز که بقول دوستان تو بازار قیمت خیلی بالایی داره،درست کنید،خوب این قیمت زیاد طوری نیست ولی اگه میخواید به تعداد تولید کنید،این قیمت اصلا منصفانه نیست.قیمتی که یکی از دوستام برا من تهیه کرد 14 تومن بود.فکر کنم از خیابون جمهوری گرفته بود.که بعدا دوباره سراغ گرفتم گفتن تموم شده.اگه بتونید جایی سفارش خارج بدین قیمتش خیلی کمتر از اینها براتون میفته،البته اگه تعداد کم بخواین نمیصرفه.این ای سی یک حالت فرکانس متغیر هم داره که میشه با یک ولوم ،دور موتور AC رو هم کنترل کرد اونم با نسبت ثابت ولتاژ به فرکانس که باعث میشه گشتاور موتور ثابت بمونه.اگه از IGBT استفاده کردید نتیجه ی کارتون رو لطفا اینجا بگید.
                                جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۹:۱۲ ۱۳۹۶/۰۷/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X