اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

یک کم رحم مرروت داشته باشین بابا . من میگم یه شماتیک و برنامشو بدین ؛ منو فرستادین تو باقالی ها 50 صفحه پست رو بخونم ایا بشه ایا نشه
    بفرصت بیاد منم یه گوشه کارو بگیرم 1-2-3 بگیم برش داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      یک کم رحم مرروت داشته باشین بابا . من میگم یه شماتیک و برنامشو بدین ؛ منو فرستادین تو باقالی ها 50 صفحه پست رو بخونم ایا بشه ایا نشه بفرصت بیاد منم یه گوشه کارو بگیرم 1-2-3 بگیم برش داریم
      این PDF رو دانلود کنید،شماتیک و لینک دریافت هگز میکرو و ویدئو داخلش هست.معلومه حسابی اشتیاق الکترونیک داریا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
        این PDF رو دانلود کنید،شماتیک و لینک دریافت هگز میکرو و ویدئو داخلش هست.معلومه حسابی اشتیاق الکترونیک داریا!
        اولا دستت درد نکنه دمت گرم .
        دوما اینقدر اشتیاق به الکترونیک دارم که به اون دوستمون بگم که سخت در اشتباهی که میخوای جریان هم با میکرو کنترل کنی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اقا من شماتیک را دیدم و باید عرض کنم که خسته نباشید خدا قوت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
          اولا دستت درد نکنه دمت گرم .
          دوما اینقدر اشتیاق به الکترونیک دارم که به اون دوستمون بگم که سخت در اشتباهی که میخوای جریان هم با میکرو کنترل کنی
          نگفتم که میخوام جریانو با تغییر دیوتی سایکل روی یه مقدارخاص محدودش کنم .گفتم جریان اصلا کلا قطع بشه و یا مثلا درایور 2110 خاموش بشه .اینکارو که میشه به میکرو سپرد و تا میکرو ریست نشه دوباره روشن نشه . این اینورتورهای چینی اینطورین یعنی اگه اتصال کوتاهشون کنی باید دوباره کلید خاموش روشنشونو بزنی تامجددا روشن بشن.

دیدگاه

EG8010 Datasheet:(P11)

دیدگاه

EG8010 Datasheet:(P11)

آقا تسلیمممممممممممممممم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                آقا تسلیمممممممممممممممم
                نه خواهش میکنم دوست عزیز،موضوع حرف رو به کرسی نشوندن نیست.
                ببینید وقتی یک میکروکنترولر مختص مولد موج سینوسی هست،مقدار PWM رو در هر زاویه از موج بر اساس فیدبکی که از خروجی میگیره تنظیم میکنه و مقادیر رو تغییر میده ،ولی برنامه ای که دوستمون گذاشتن فقط یک تیبل از مقادیر ثابت PWM رو خروجی میده ،بدون این که اصلا موج خروجیمون تاثیری روش داشته باشه.

دیدگاه

سایت جوان الکترونیک قیمت این میکرو زده 7850 تومن بدبختیش اینه که سفارش از خارجه. فک کنم حداقل سفارشم 1000 تایی باشه حالا باید دقیقشو از خودشون پرسید.این ماژولم مثل اینکه مال یه شرکت چینیه . رفتم توی سایتشون همه جاش چینی نوشته بود . در کل فک کنم زیاد توی کار ما تاثیری نزاره .یه ولتاژ رفرنس 3 ولتی درست کرده و پیک ولتاژیشو با اون میسنجه . کنترل جریانم داره که محدود کننده است . قابل توجه جناب پرفسور بالتازار که فرمودن نمیشه ! یه آپ امپم داره .سر و تهش همینه. در کل فک کنم کار مارو آسون تر شد.. حداقل حالا میدونیم هم متغیر جریان باید توی شکل موج تاثیر بزاره هم متغیر ولتاژ . سنس دما هم داره فقط خدا کنه این یکی دیگه به شکل موج کاری نداشته باشه

دیدگاه

سایت جوان الکترونیک قیمت این میکرو زده 7850 تومن بدبختیش اینه که سفارش از خارجه. فک کنم حداقل سفارشم 1000 تایی باشه حالا باید دقیقشو از خودشون پرسید.این ماژولم مثل اینکه مال یه شرکت چینیه . رفتم توی سایتشون همه جاش چینی نوشته بود . در کل فک کنم زیاد توی کار ما تاثیری نزاره .یه ولتاژ رفرنس 3 ولتی درست کرده و پیک ولتاژیشو با اون میسنجه . کنترل جریانم داره که محدود کننده است . قابل توجه جناب پرفسور بالتازار که فرمودن نمیشه ! یه آپ امپم داره .سر و تهش همینه. در کل فک کنم کار مارو آسون تر شد.. حداقل حالا میدونیم هم متغیر جریان باید توی شکل موج تاثیر بزاره هم متغیر ولتاژ . سنس دما هم داره فقط خدا کنه این یکی دیگه به شکل موج کاری نداشته باشه
                    آره من هم تماس گرفتم،گفتن سفارش خارج به تعداد کم نمیصرفه.ماژولش رو هم،همونطور که گفتم، یه فروشگاه اینترنتی داخلی که بهتره اسمش رو اینجا نگم زده 82 تومن که اونم هیچ.
                    ولی یکی از دوستام چند تا 8010 رو برام با قیمت دونه ای حدود 15 تومن جور کرده.فعلا شما براش هزینه نکن،بذار من درست کنم ،نتیجش رو بهت خبر میدم ولی احتمال زیاد اون ایرادات رو دیگه نداره.
                    ال سی دیش خاصه و جداگونه گیر نمیاد ولی میشه با استفاده از خروجی سریالش (پین شماره 5)اطلاعات رو با یه میکروی AVR و LCD کاراکتری معمولی نشون داد یا اصلا از LCD استفاده نکرد.

دیدگاه

آره من هم تماس گرفتم،گفتن سفارش خارج به تعداد کم نمیصرفه.ماژولش رو هم،همونطور که گفتم، یه فروشگاه اینترنتی داخلی که بهتره اسمش رو اینجا نگم زده 82 تومن که اونم هیچ. ولی یکی از دوستام چند تا 8010 رو برام با قیمت دونه ای حدود 15 تومن جور کرده.فعلا شما براش هزینه نکن،بذار من درست کنم ،نتیجش رو بهت خبر میدم ولی احتمال زیاد اون ایرادات رو دیگه نداره. ال سی دیش خاصه و جداگونه گیر نمیاد ولی میشه با استفاده از خروجی سریالش (پین شماره 5)اطلاعات رو با یه میکروی AVR و LCD کاراکتری معمولی نشون داد یا اصلا از LCD استفاده نکرد.
                      من چند تا پی ام زدم به اساتید سایت امیدوارم یکی بیاد یه مقدار راهنمایی کنه . یه نقشه راهی یه چیزی بده . اون8010 فکر نکنم میکروی خاصی باشه . فک کنم این چینیا یه کاری کردن کسی نتونه فایل هگزشو بکشه بیرون. شنیدم میکروهای اتملو خیلی راحت میشه قفلشو شکوند. حتی یه جایی توی همین سایت بحث شده بود یه مغازه ای توی امجد اینکارو میکنه . البته خودش نه .میده به یه شرکت چینی اون شرکت قفلشو میشکونه . اینم فک کنم به خاطر همین قضیه یه چیپ خاص براش زدن .به هر حال اون چهارتا پایه میکرو برای PWM که الکی نیستن.لابد میشه باهاشون این داستانو پیاده کرد
                      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۰۰:۰۷ ۱۳۹۶/۰۶/۱۳.

دیدگاه

من چند تا پی ام زدم به اساتید سایت امیدوارم یکی بیاد یه مقدار راهنمایی کنه . یه نقشه راهی یه چیزی بده . اون8010 فکر نکنم میکروی خاصی باشه . فک کنم این چینیا یه کاری کردن کسی نتونه فایل هگزشو بکشه بیرون. شنیدم میکروهای اتملو خیلی راحت میشه قفلشو شکوند. حتی یه جایی توی همین سایت بحث شده بود یه مغازه ای توی امجد اینکارو میکنه . البته خودش نه .میده به یه شرکت چینی اون شرکت قفلشو میشکونه . اینم فک کنم به خاطر همین قضیه یه چیپ خاص براش زدن .به هر حال اون چهارتا پایه برای PWM که الکی نیست.لابد میشه این داستانو باهاش پیاده کرد
                        نه،این ای سی اصلا مثل AVR یا PIC نیست.اصلا حافظه از نوع فلش نداره که بخوای کپی بگیری.اگر هم برنامه ای داخلش باشه از نوع ROM هست.کپی گرفتن از برنامه این ای سی و استفاده ازش یه چیز غیر ممکنه.شما بلوک دیاگرام داخلی ای سی رو تو دیتاشیت ببینی متوجه میشی.

دیدگاه

نه،این ای سی اصلا مثل AVR یا PIC نیست.اصلا حافظه از نوع فلش نداره که بخوای کپی بگیری.اگر هم برنامه ای داخلش باشه از نوع ROM هست.کپی گرفتن از برنامه این ای سی و استفاده ازش یه چیز غیر ممکنه.شما بلوک دیاگرام داخلی ای سی رو تو دیتاشیت ببینی متوجه میشی.
                          میگم اون سایته یه ماژول دیگه هم گزاشته 250 تومن. چهار تا ماسفت بهش اضافه کرده البته فک کنم ای جی بی تی باشن با یه سلف و یه هیت سینک مسخره قیمتشم سه برابرکرده نمیدونم چرا توی ایران این مسئله جا نمیفته که سود زیاد توی فروش زیاد با قیمت کمه .الان توی آمازون و علی بابا اینورترهای سینوسی 1000 واتی با هیت سینکای خفن قیمتشون زیر صد دلاره . اونوقت اینجا یه ماژول مسخره250 تومن. من که رفتم روی میکرو کار کنم . فعلا با مگا8 شروع میکنم ببینم تاکجاجواب میده.

دیدگاه

میگم اون سایته یه ماژول دیگه هم گزاشته 250 تومن. چهار تا ماسفت بهش اضافه کرده البته فک کنم ای جی بی تی باشن با یه سلف و یه هیت سینک مسخره قیمتشم سه برابرکرده نمیدونم چرا توی ایران این مسئله جا نمیفته که سود زیاد توی فروش زیاد با قیمت کمه .الان توی آمازون و علی بابا اینورترهای سینوسی 1000 واتی با هیت سینکای خفن قیمتشون زیر صد دلاره . اونوقت اینجا یه ماژول مسخره250 تومن. من که رفتم روی میکرو کار کنم . فعلا با مگا8 شروع میکنم ببینم تاکجاجواب میده.
                            من همین طور که در این سایت کاره ای نیستم در اون سایت که این ماژولها را داره هم کاره ای نیستم .
                            اما سیاست سایتها و فروشنده ها متفاوته یک سری از فروشگاه ها دنبال فروش حداقل قیمتها هستند یک سری فروشگاه ها دنبال جوری جنس و داشتن اجناس خاص و بعضی دیگه ترکیبی از این دو مورد
                            همون ماژول 230هزار تومنی قیمت تک فروشی چینش تو سایت علی اکسپرس من الان سرچ کردم 58دلاره حالا هزینه ارسال و گمرک و....بماند.
                            درسته سود در فروش زیاده اما شرطش اینه که شما به بازار جهانی وصل باشی فکر می کنید در سال این فروشگاه کوچیک و غیر معروف چندتا از این ماژول می تونه بفروشه ؟؟؟؟من فکر نمی کنم میانگین ماهی یک عدد هم فروش داشته باشه .
                            نمی دونم خاطرتون هست یا نه ماژول معروف افزاینده ولتاژ 150وات که الان تقریبا همه سایتها دارند .پارتهای اولی که وارد ایران شد قیمتش بیشتر از 2 برابر قیمت فعلی بود وقتی فروش خوبی پیدا کرد قیمت ها کمتر از نصف قیمت اولیه شد.این قانون بازاره مخصوصا بازار الکترونیک .تولید بیشتر واردات بیشتر فروش بیشتر =قیمت رقابتی و ارزون تر
                            مقایسه قیمت ماژول با دستگاه آماده هم کلا اشتباه است .مثلا اسپیکربلوتوث چینی الان 15-20هزار تومن قیمت داره در حالی که همون را بخواهید شما بسازید ماژول بلوتوثش گرون تر از کل اسپیکر آماده چینی است
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

علت تفاوت قیمت شاید بقول شما فروش پایین این جور اقلام باشه ،ولی خوب این مورد رو هم که در نظر بگیریم،میگیم حالا قیمتش رو دو برابر بزنن یا حتی سه برابر ،نه این که یه قیمت براش بزارن که اصلا از این حسابا گذشته و غیر قابل قبول باشه.تو بازار امروز که براحتی به فروشگاهها و قیمت های مختلف در عرض چند دقیقه میشه دسترسی داشت،مسلما طرف قبل از خرید به فروشگاه های مختلف سر میزنه و مقایسه میکنه.یه ماژول EGS002 که از 3.3 تا 6.5 دلاره رو ،رو چه حسابی باید نزدیک 23 دلار قیمت بزارن روش!یا همین مثالی که علی آقا گفتن.اصلا ماسفت یا ای جی بی تی 50 آمپر هم که روش باشه بازم قیمتی که براش گذاشتن توجیهی نداره.
                              با AVR مسلما میشه ساختش ولی خوب باید برنامه رو کمی پیچیده تر از این بنویسی که صرفا یه سری مقادیر رو بریزی رو خروجی PWM و بدون توجه به خروجی ،همین جور تکرار بشه و باصطلاح سیستممون حلقه باز باشه.دقیقا مثل این که با CD4047 مبدل دی سی بسازی و در مقابلش یه مبدل با UC3843 یا SG3525
                              از طرف دیگه اگه همزمان بخواید از مبدل ADC هم استفاده کنید،باید ببینید میکرو از پسش بر میاد یا نه،اونم میکرویی که مجبورید در حالت اورکلاک راه اندازیش کنید.

دیدگاه

خیلی زمان گذشته را نمیگم هااا !!!!! یه زمانی در بازا هیچ اطلاعاتی نبود جنس را فله میاوردن میریختن پشت ویترین و نمیدونستن چیه از رو قیافه بهش قیمت میدادن.هم جمههوری هم لاله زار.
                                یادش بخیر من یه جنسی رو یادم5 تا5 میخریدم 2000 تومن هر بار میرفتم بخرم 500 میکشید رو جنس چونه میزدم میگرفتم هی میپرسید کاربردش چیه بلاخره روی منو کم کرد گفتم باهاش قطر سیم انداره میگیرم.
                                دفعه بد که رفتم یه کاغذ درشت به شیشه زده بود . ((( سنسور انداره گیری قطر سیم رسید))) و قیمتش شد 25 تومن. در صورتی که اصلا برای این کار نبود ؛ حالا من با یه روشی واسه اینکار استفاده کرده بودم . بقیه اجناس فله هم همینجوری توسط ما خریداران به فروشنده ها معرفی شد. همین الان هم زیاد فرقی نکرده و تعداد معدودی از فروشنده ها خودشون تخصص دارن.
                                از موضوع دور نشم. به نظر من خیلی راحت میشه با میکرو ای وی ار راش انداخت اینو در حالی میگم که خیلی راحت میشه با 8051 اینورتر سه فاز متور ساخت(((تعجب نکن؛ نگو نمیشه که شده))). فقط فیدبک فست انتخاب نکن و تغییرات را بعد از اتمام پریود جاری روی پریود بعدی اعمال کن
                                edit:
                                البته هر کس یه روشی واسه کار خودش داره
                                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۴:۳۲ ۱۳۹۶/۰۶/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X