اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

سلام،من با تروید سیاه رنگ با قطر خارجی 33 میلی متر،سلف رو با ظرفیت 3.3 میلی هانری(مطابق دیتاشیت) ساختم،مقدار خازن هم که 2u2 هست، با راه اندازی مدار ،جریان زیادی میکشه،ولی با یه ترانس EE کوچیک 3 میلی هانری که از داخل لامپ کم مصرف درش آوردم،امتحان کردم و مشکلی نداره.بنظرتون بخاطر جنس هسته این جوری میشه؟البته سلف سنجی که باهاش انداره میگیرم رو خودم با AVR درست کردم البته فکر نمی کنم مشکل از سلف سنج باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
      سلام،من با تروید سیاه رنگ با قطر خارجی 33 میلی متر،سلف رو با ظرفیت 3.3 میلی هانری(مطابق دیتاشیت) ساختم،مقدار خازن هم که 2u2 هست، با راه اندازی مدار ،جریان زیادی میکشه،ولی با یه ترانس EE کوچیک 3 میلی هانری که از داخل لامپ کم مصرف درش آوردم،امتحان کردم و مشکلی نداره.بنظرتون بخاطر جنس هسته این جوری میشه؟البته سلف سنجی که باهاش انداره میگیرم رو خودم با AVR درست کردم البته فکر نمی کنم مشکل از سلف سنج باشه.
      ریلیتیو پرمی ابیلیتی هسته رو برای محاسبه سلفت چقدر درنظر گرفتی .چند گاوس؟ هسته های سیاه برای کار سلف مناسب نیستن . هسته های زرد و سبز مخصوص سلفن. البته نه اینکه نشه ولی سایزش بیخودی بزرگ میشه . خیلی بعید میدونم با یه هسته سه سانتی سیاه تونسته باشی به 3.3 میلی هانری برسی مگراینکه بیشتر از چند صد دور سیم پیچیده باشی که غیر ممکنه.
      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۸:۳۴ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

سلام من هنوز گیر این 3.3 میلی هانری هستم . بیا یه کاری با هم بکنیم نظر مثبتتون چیه؟
        یه پالس ده کیلو ناقابل تو سیمولاتور به فیلتر بدیم ببینیم چه اتفاقی میافته البته با همین لود مقاومتی موجود در نقشه؟
        بعد سلف رو 150 میکرو هانری کنیم ببینیم خروجی چی میده ؟
        3.3 میلی هانری؟! 5 میلی هانری؟! هنوز گیجم
        یه سوال دارم دوتا سلف رو روی هم پیچیدین دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
          سلام من هنوز گیر این 3.3 میلی هانری هستم . بیا یه کاری با هم بکنیم نظر مثبتتون چیه؟ یه پالس ده کیلو ناقابل تو سیمولاتور به فیلتر بدیم ببینیم چه اتفاقی میافته البته با همین لود مقاومتی موجود در نقشه؟ بعد سلف رو 150 میکرو هانری کنیم ببینیم خروجی چی میده ؟ 3.3 میلی هانری؟! 5 میلی هانری؟! هنوز گیجم یه سوال دارم دوتا سلف رو روی هم پیچیدین دیگه؟
          میگم کامی اون سایتو لینک کردم دیدی که فیلتر سینوسی با امپراژ مختلف داشت. 2.5 آمپرش که برای کار ما مناسبه 5 کیلو وزن داره . 22 میلی هانری اینداکتنسشه .حالا 22 میلی هانریشو بی خیال! همون یه لاینه 5میلی هانری بسه. اگه جواب داد دو تاش میکنیم.

دیدگاه

بچه ها لطفا اول یه چیزی رو برام روشن کنید،یعنی میگید وقتی فقط حدود 40 دور سیم دولا رو تروید 33 میل سیاه(قطر داخلی 20 میل) پیچیدم و سلف سنج 3.3 میلی هانری نشون میده،اشتباه میزنه؟اینم عکسش هست: البته من با همین سلف سنج چند تا سلف با مقدار مشخص رو اندازه گرفتم درست میزنه،حالا نمیدونم شما میگی چندصد دور باید بپیچی که به 3.3 برسی شک کردم که درست میزنه یا نه. البته از یه لحاظ دیگه هم که شک دارم اینه که وقتی بحساب این سلف سنج،سلف 3.3 میلی هانری رو میپیچم و میزارمش برا فیلتر خروجی،مدار جریان خیلی زیادی میکشه،پس احتمالا مقدار سلف رو کم میزنه. وقتی آدم تو یه چیزی سر رشته نداره این میشه،10 تا از این سلفا رو گرفتم 30 تومن حالا میگید سلف سیاه بدرد این کار نمیخوره ،البته مجبورم همونجور که میگید سیم پیچش رو زیادتر کنم. عکس پایین تری هم مدارم با EG8010 ه.
            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۵:۲۴ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

بچه ها اول یه چیزی رو برام روشن کنید،یعنی میگید وقتی فقط حدود 40 دور سیم دولا رو تروید 33 میل سیاه(قطر داخلی 20 میل) پیچیدم و سلف سنج 3.3 میلی هانری نشون میده،اشتباه میزنه؟اینم عکسش هست: البته من با همین سلف سنج چند تا سلف با مقدار مشخص رو اندازه گرفتم درست میزنه،حالا نمیدونم شما میگی چندصد دور باید بپیچی که به 3.3 برسی شک کردم که درست میزنه یا نه. البته از یه لحاظ دیگه هم که شک دارم اینه که وقتی بحساب این سلف سنج،سلف 3.3 میلی هانری رو میپیچم و میزارمش برا فیلتر خروجی،مدار جریان خیلی زیادی میکشه،پس احتمالا مقدار سلف رو کم میزنه. وقتی آدم تو یه چیزی سر رشته نداره این میشه،10 تا از این سلفا رو گرفتم 30 تومن حالا میگید سلف سیاه بدرد این کار نمیخوره ،البته مجبورم همونجور که میگید سیم پیچش رو زیادتر کنم. عکس پایین تری هم مدارم با EG8010 ه.
              یه نگاه به این سلفه بنداز . ژاپنیه و پدر ومادر دار. همه مشخصات فنیشم با واقعیت تظابق داره. ابعاد: قطر خارجی 40mm - قطر داخلی20mm - عمق25mm - با هسته سبز که بالاترین پرمی ابیلیتی رو داره .حتی از رنگ زرد هم بیشتره-هفتاد دور سیم نمره 100 هم دورش پیچیده شده چون آمپر بالاست-این سلفه فقط 750 میکرو هانری اینداکتنسشه- حالا چطور سلف شما با قطر خارجی کمتر و عمق کمتر که هانریشو کم میکنه و از همه مهمتر نوع جنس هسته که 10 برابر کمتر از اینه و طول سیم پیچش که حداقل 3 برابر از این کمتره . 5 برابر بیشتر از این اینداکتنسشه ! صد درصد مطمئن باش سلف سنجت اندازه هاشو داره غلط میده . فکرکنم یه چیزی در حد 300 میکرو هانری باشه که باز به اونم شک دارمو فکر میکنم به خاطر جنس هسته خیلی خیلی کمتر باشه .اما دمت گرم عجب پی سی بی زدی . خیلی باهاش حال کردم . ولی خوب توی مدار آزمایشگاهی به نظرم اذیت میشی هر دفعه بخوای مدارو تغییر بدی . با برد برد کار کنی که خیلی راحت تره . انقدرم اذیت نمیشی .

دیدگاه

لینک رو دیدم.
                الان اون سلف که مگا16 عکسشو فرستاده معقوله منتها روی هسته پودر اهن ((همون زرده))ا یا هسته گپ دار . و اینکه دو لایه پیچیده . ولی نمیدونم چه جوری استفاده میکنه . یعنی به نظرت اینجوریه که دوتا سلف رو روی یک هسته پیچیده؟ اگر این جور باشه که درسته .

دیدگاه

لینک رو دیدم.
                  الان اون سلف که مگا16 عکسشو فرستاده معقوله منتها روی هسته پودر اهن ((همون زرده))ا یا هسته گپ دار . و اینکه دو لایه پیچیده . ولی نمیدونم چه جوری استفاده میکنه . یعنی به نظرت اینجوریه که دوتا سلف رو روی یک هسته پیچیده؟ اگر این جور باشه که درسته .
                  نه مثل لاین فیلتر EMI دو لاینه نیست . یه لاینه با دو لایه سیم .خواسته آمپرشو قوی تر کنه. اگه بخواد دو لاینش کنه باید حتما جهت سیم پیچا برعکس هم باشه . چون فیلتر پایین گذره فک کنم از همدیگه جدا باشن شکل موج تمیز تر در بیاد . حالا باید دو جورشو امتحان کرد. میگما این پروتئوس نمیتونه فول بریجو شبیه سازی کنه . چیکار کنم به نظرت کامی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                    میگما این پروتئوس نمیتونه فول بریجو شبیه سازی کنه
                    آره تو انالوگ زیاد قوی نیست.
                    بصورت لاین فیلتر باید ببنده . خودت مگه لینک ندادی ؟ اونجا هم بصورت لاین فیلتر بسته دیگه. هر سه سیم پیچ روی یک هسته.
                    یعنی برای تک فار میشه یک زوج سیم را با هم میپیچیم . اون دوسر شروع میشه ورودی و دو سر انتهایی میشه خروج . همجهت میپیچیم ولی چون جهت جریان در دوسیم پیچ فرق داره میشه همونی که گفتی.

دیدگاه

وای خـــــــــــــــــــــــــدا،پس این همه ماسفت که سوزوندم بخاطر این بوده که سلف مقدارش کم بوده ،فکرشو بکنید: فیلتر با سلف حدود 300 میکروهانری با خازن 2.2 میکروفاراد! کمتر از اتصال کوتاه نیست،درسته؟
                      ممنون از جواباتون.پس اگه بخوام با کمترین دور سیم پیچ به بیشترین ظرفیت برسم ،باید از هسته سبز یا زرد بگیرم یا از این ها هم هسته با پرمی ابیلیتی بالاتر داریم؟بهترین هسته برا این کار چیه؟
                      چون فعلا رنگ دیگه ای دراختیار ندارم،رو همون سیاهه حدود 160 دور سیم دولا پیچیدم گذاشتمش رو مدار دیگه تو حالت بی باری جریان نمیکشه ولی یکم صدای وزوز میده. کامل بذارمش تو چسب صداش قطع نمیشه بنظرتون؟(میخوام اگه تاثیری نداره الکی چسب خراب نکنم)
                      الان سلف سنجم همین سلف رو میزنه 25 میلی هانری . الانه که سلف سنج با سرعت نور توسط من، به دیوار برخورد کنه!
                      در ضمن در مورد پی سی بی همچین کار خاصی نکردم،فقط مداری که تو دیتاشیت ماژول هست رو با پروتئوس در طی حدود دو روز کشیدم که همچین زمان کمی هم نیست که بگم دستم تنده!

دیدگاه

وای خـــــــــــــــــــــــــدا،پس این همه ماسفت که سوزوندم بخاطر این بوده که سلف مقدارش کم بوده ،فکرشو بکنید: فیلتر با سلف حدود 300 میکروهانری با خازن 2.2 میکروفاراد! کمتر از اتصال کوتاه نیست،درسته؟
                        اون تیروییدی های مشکی برای کار سوییچینگه نه برای کار سلف. خاصیت مگنتیکش 10 برابر کمتر از این زردا و سبزا ست.خودتو خسته نکن باهاشون به نتیجه نمیرسی.1000 دورم که دورش سیم بپیچی (البته اگه جاشه که نمیشه ! ) تازه میشه 100 دور روی این یکی ها. به خاطر همینه که توی فرکانسای بالا اشباع نمیشه . در ضمن چه خبره خازن 2 میکرو فاراد یه کم رحم داشته باش تازه من فک میکنم 5 میلی هانریم نویز داشته باشه . رفتی اون سایتو که لینک دادم ببینی؟ برای 2.5 آمپر سلفه 5 کیلو وزن داره با 22 میلی هانری . پس زیر 22 میلی هانری اصلا فکرشو نکن که سینوسی تمیز داشته باشی .حالا من دنبالشم یه دونه بخرم ببینم چقدر موثره. من تا نتونم پنکه مو مثل برق شهر بدون نویز روشن کنم بهش نمیگم Pure sine wave .
                        جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۸:۳۸ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                          حالا من دنبالشم یه دونه بخرم ببینم چقدر موثره
                          پول مگه علف خرسه اونم واسه امتحان؟ یه ترانس هسته آهنی سوخته نداری بازش کن فیلتر بپیچ برای امتحان. اونایی که لینک دادی هسته اهنی بود دیگه که مثل لابن فیلتر پیچیده بودن.
                          هر چند برای توانهای پایین مثلا تا سه اسب ندیدم استفاده بشه حتی برای توانهای 6 اسب هم ندیدم ببندن. البته در ورودی اینورتور متور برای هارمونی هایی که بعلت دی سی کردن که باعث جریانهای هجومی میشه به وجود میاد استفاده مبشه.

دیدگاه

پول مگه علف خرسه اونم واسه امتحان؟ یه ترانس هسته آهنی سوخته نداری بازش کن فیلتر بپیچ برای امتحان. اونایی که لینک دادی هسته اهنی بود دیگه که مثل لابن فیلتر پیچیده بودن.
                            هر چند برای توانهای پایین مثلا تا سه اسب ندیدم استفاده بشه حتی برای توانهای 6 اسب هم ندیدم ببندن. البته در ورودی اینورتور متور برای هارمونی هایی که بعلت دی سی کردن که باعث جریانهای هجومی میشه به وجود میاد استفاده مبشه.
                            چرا یه دونه ترانس 500 واته قدیمی دارم 50 ولته دوبله . برای اون امپلی فایرهای مدرسه ای. اون آهنیا که روی میز میزاشتن. یه چیز گردن کلفتیه برای خودش .البته استفاده ای برام نداره . ولی دلم نمیاد داغونش کنم

دیدگاه

آخه تو دیتاشیت و تو برد های آماده برا این ماژول خازن رو 2.2 میکرو زده تازه سلف هم فقط 1.5 میلی هانری،مثل این برد آماده که تو علی بابا هست:

برا فیلتر یعنی میگید ترانس آهنی معمولی هم مناسبه؟اگه اینجور باشه ترانس آهنی زیاد دارم.
                              فریت زرد-سفید داخل پاور کامپیوتر بنظرتون چطوره؟اونم مناسبه؟
                              جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۰:۳۱ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

فریت زرد-سفید داخل پاور کامپیوتر بنظرتون چطوره؟اونم مناسب
                                سفید رو نمیدونم .
                                ولی زرد یا زرد با نوار سفید خوبه بنظرم خوبه. البته علی هم بیاد تایید کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X