اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

آقاجون مگه آمپلی فایر نمیاد یه موج با دامنه چند میلی ولت و چند میلی آمپرو به یه موج با دامنه مثلا 50 ولت و چند ده امپر تبدیل میکنه ؟ مگه میاد از اسپیکر فیدبک بگیره ؟؟ موجشم بدون کم وکاست تقویت میکنه میده به اسپیکر . حالا ممکنه چندتا فیلتر فرکانسی روش اعمال بشه ولی هیچ ربطی به فیدبک که نداره. کدوم امپلی فایر تاحالا اومده از اسپیکر فیدبک گرفته ؟؟؟ اینورتر سینوسی هم بالاخره یه جور امپلی فایره دیگه . مدارای محافظتشم که معلومه چیاست و ربطی به موج تقویت شده نهایی نداره . حالا ما اینجا میخوایم یه موج 50 هرتزو تقویتش کنیم . دیگه انقدر سوسول بازی نباید داشته باشه که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
      مگه میاد از اسپیکر فیدبک بگیره ؟؟
      داری اذیت میکنی علی اقا داری ما رو امتحان میکنی
      به این سوی چراغ قسم که امپلی فایر فیدبک منفی میگیره از بیخ اسپیکر

دیدگاه

آقاجون مگه آمپلی فایر نمیاد یه موج با دامنه چند میلی ولت و چند میلی آمپرو به یه موج با دامنه مثلا 50 ولت و چند ده امپر تبدیل میکنه ؟ مگه میاد از اسپیکر فیدبک بگیره ؟؟ موجشم بدون کم وکاست تقویت میکنه میده به اسپیکر . حالا ممکنه چندتا فیلتر فرکانسی روش اعمال بشه ولی هیچ ربطی به فیدبک که نداره. کدوم امپلی فایر تاحالا اومده از اسپیکر فیدبک گرفته ؟؟؟ اینورتر سینوسی هم بالاخره یه جور امپلی فایره دیگه . مدارای محافظتشم که معلومه چیاست و ربطی به موج تقویت شده نهایی نداره . حالا ما اینجا میخوایم یه موج 50 هرتزو تقویتش کنیم . دیگه انقدر سوسول بازی نباید داشته باشه که
        حالا وقتی عملی کار کردی میبینی سوسول بازی یعنی چهبحث سر اینه که موج خروجی سینوسی کامل و بقول شما پدر و مادر دار باشه و زیر بار هم پدر و مادر دار بمونه .والا من همون اینورتری که دوستان گذاشتن رو درست کردم دقیقا 50 هرتز،دیوتی سایکل 50.00 % دقیق ،موتور AC هم راحت باهاش راه اندازی کردم .ولی میگم زیر بار موج سینوسی شبیه نوار قلب میشه.
        تازه بقول دوستمون،آمپلی فایر های قوی هم فیدبک دارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
          حالا وقتی عملی کار کردی میبینی سوسول بازی یعنی چهبحث سر اینه که موج خروجی سینوسی کامل و بقول شما پدر و مادر دار باشه و زیر بار هم پدر و مادر دار بمونه .والا من همون اینورتری که دوستان گذاشتن رو درست کردم دقیقا 50 هرتز،دیوتی سایکل 50.00 % دقیق ،موتور AC هم راحت باهاش راه اندازی کردم .ولی میگم زیر بار موج سینوسی شبیه نوار قلب میشه. تازه بقول دوستمون،آمپلی فایر های قوی هم فیدبک دارن.
          من مداریو که ببینم مشکل تئوری داره هیچ وقت عملی کار نمیکنم چون میدونم نتیجه بخش نیست و بی خودی هزینه و زمان هدر نمیکنم.مدار اون آقا سینا هم مطمئنن اون چیزی نیست که توی سایته. برای خودشم نوشتم. اول از همه اینکه پیک موج سینوسی یهویی زیادمیشه . شایدم دلیلش این بوده که افت ولتاژشو جبران کنه . دوم اینکه اسنابر برای اسپایکای دلرش نداره. سوم اینکه دو تا سلف 5 میلی هانری با یه خازن 220 نانو فارادی گذاشته اون وسط که همونا کافین که ترتیب ماسفتارو بدن . زیر بار خازنیم که صد در صد فاتحه ! حالا ممکنه با هزارتا کلک رشتی بشه یه جوری راش انداخت اما در نهایت نتیجه میشه چیزی که شما باهاش روبرو شدی. نوار قلب یک بیمار قلبی!

دیدگاه

آفرین.درسته.ولی ای کاش خودشون میومدن اینجا، تو همین تاپیکی که گذاشتن،توضیح میدادن و یجورایی ابهام زدایی می کردن.

دیدگاه

میگما این چینیا هم برای خودشون مخی هستنا.رفتم توی سایتشون کلی ایده های جالبو ماژول کردن. کلی از چیپای جالب دادن بیرون. من تا الان کلی روی برنامه کار کردم و تا یه مراحلی جلو رفتم . کلی ایده هم برای خودم در مورد اون فیدبکا در نظرگرفتم . یکیشون اینه که مثل این ماژول چندتا فیدبک بگیریم . از اونجایی که با فرکانس 12 مگاهرتزه یه کریستال خارجی این ماژوله داره کلاک میکنه هر کلاک تقریبا 100 نانو ثانیه طول میکشه .حالا سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که ماسفت میتونه توی 100 نانو ثانیه اتصال کوتاهو تحمل کنه یا میره هوا ؟؟ اگه بتونه که هیچ اما اگه نتونه باید کنترل جریانو بصورت آنالوگ کنترل کنیم . البته برای این ایده هم راه حل دارم اما فعلا باید این قضیه روشن بشه. کسی میدونه تحمل زمانی ماسفت توی اتصال کوتاه چقدره؟؟؟

دیدگاه

از اونجایی که با فرکانس 12 مگاهرتزه یه کریستال خارجی این ماژوله داره کلاک میکنه هر کلاک تقریبا 100 نانو ثانیه طول میکشه .حالا سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که ماسفت میتونه توی 100 نانو ثانیه اتصال کوتاهو تحمل کنه
                یه باز عرض کردم سخت در اشتباهی که میخوای با میکرو فیدبک جریان بگیری. اینجا که نوشتی کنترل جریانو انالوگ کنترل کنم . دقیقا این جملت نشون میده که اینبارسخت در اشتباه نیستی.
                جمله نقض: (( شهاب سنگ بخوره به چین دود شه بره هوا))
                تو دیتا شیت موسفت نوشته چقدر جریان لحظه ای تحمل میکنه و """ چند بار تحمل میکنه""""
                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۳۶ ۱۳۹۶/۰۶/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                  یه باز عرض کردم سخت در اشتباهی که میخوای با میکرو فیدبک جریان بگیری. اینجا که نوشتی کنترل جریانو انالوگ کنترل کنم . دقیقا این جملت نشون میده که اینبارسخت در اشتباه نیستی.
                  جمله نقض: (( شهاب سنگ بخوره به چین دود شه بره هوا))
                  تو دیتا شیت موسفت نوشته چقدر جریان لحظه ای تحمل میکنه و """ چند بار تحمل میکنه""""
                  میگم کامی کجایی ؟؟؟ سه روزه داریم سر این موضوع بحث میکنیم که شده .شما هنوز میگی نمیشه ؟ حالا خوبه این ماژولو این چشم بادومیا ساختنا. کلاکشم 12 مگاهزتزه . فیدبک جریانم با مقاومت شنت و ولتاژ رفرنس داره. اینم دیتا شیتش:

یه نگاه به دیتاشیتاش بنداز.اونوقت ما نتونیم با کریستال 16 مگا هرتز با مگا 8 کنترل جریان کنیم؟؟؟ تو دیتا شیت ماسفت 840 نوشته di/dt <=100 A/micro s پس تا 100 آمپر در یه میکرو ثانیه که میشه 1000 نانو ثانیه رو باید بتونه تحمل کنه . درسته؟ خوب ما با کلاک 8 مگا هرتزه داخلی خودمیکرو که میتونیم به زمان 125 نانو ثانیه برسیم . نیاز به کریستال خارجی هم نداره . پس تا اینجای کار من که به مگا 8 خیلی امیدوار شدم. حالا فعلا یه فیدبک ساده میگیرم ببینم میکرو میتونه ماسفتو نجات بده یا نه اگه تونست که تقریبا نصفی از مشکلات حله . اگه نشه با میکروی x mega و یه کریستال 25 مگا هرتز امتحان میکنم ببینم چی میشه . فعلا که ازنظر تئوری ومحاسباتی مشکلی نیست حالا بریم برای...

دیدگاه

ماژولو این چشم بادومیا ساختنا. کلاکشم 12 مگاهزتزه . فیدبک جریانم با مقاومت شنت و ولتاژ رفرنس داره. اینم دیتا شیتش
                    سلام منو صدا کردی.
                    اولا چینیه غلط کرده .
                    نقشه دیتا شیت را دیدم و هنوز همونی که گفتم. شما میخوای پروتکشن جریان با میکرو ببندی من نگفتم نمیشه گفتم سخت در اشتباهی
                    تو این مدار چینی هم این کارو نکرده پایه 1 ای سی 393 را نگاه کن کجا رفته به این میگن پروتکشن انالوگ
                    یک فیدبک از پایه 7 - 393 گرفته داده به میکرو که میکرو هم در جریان باشه که پروتکشن انالوگ عمل کرده.
                    یه فیدبک هم مستقیم برده به میکرو ifb که با اون بتونه سطح دامنه خروجی را تصحیح کنه نه اینکه محافظت کنه
                    وقتی میشه با یک کامپراتور یا ترانزیستور محافظ جریان بالا درست کرد نمیان این کارو بدن به میکرو چون میکرو خیلی بی شعوره اگر شعور داشت ما بهش برنامه نمیدادیم

دیدگاه

آقایان عزیز،آخرین چیزی که باید بهش فکر کنید یعنی محافظ اتصال کوتاه و اضافه بار و دما ، اوردید اول کار.
                      شما اول یه موج سینوسی خالص و باثبات که هدف اصلیه رو اگه میتونید با AVR درست کنید بعد برید سراغ بقیه چیزا، بعدا میتونید محافظ بهش اضافه کنید،یا اگه بشه حتی مثل همون ماژوله LCD ولتاژ و جریان و فرکانس و دما رو نشون بده.

دیدگاه

سلام منو صدا کردی.
                        اولا چینیه غلط کرده .
                        نقشه دیتا شیت را دیدم و هنوز همونی که گفتم. شما میخوای پروتکشن جریان با میکرو ببندی من نگفتم نمیشه گفتم سخت در اشتباهی
                        تو این مدار چینی هم این کارو نکرده پایه 1 ای سی 393 را نگاه کن کجا رفته به این میگن پروتکشن انالوگ
                        یک فیدبک از پایه 7 - 393 گرفته داده به میکرو که میکرو هم در جریان باشه که پروتکشن انالوگ عمل کرده.
                        یه فیدبک هم مستقیم برده به میکرو ifb که با اون بتونه سطح دامنه خروجی را تصحیح کنه نه اینکه محافظت کنه
                        وقتی میشه با یک کامپراتور یا ترانزیستور محافظ جریان بالا درست کرد نمیان این کارو بدن به میکرو چون میکرو خیلی بی شعوره اگر شعور داشت ما بهش برنامه نمیدادیم
                        این جور که بوش میاد فیدبک جریانو فقط برای نمایش ال سی دی میگیره چون چیزی توی دیتاشیتش ننوشته که بیاد عرض پالسو بر اساس اون ادجاست کنه. اما در باره فیدبک ولتاژ گفته که اینکارو میکنه. حدسشو زده بودم که جنبه نمایشی داره . محافظت جریانشم کار همون آپ آمپس و بس . با این حساب زیر بارهای خازنی یه جورایی لنگ میزنه .

دیدگاه

این جور که بوش میاد فیدبک جریانو فقط برای نمایش ال سی دی میگیره چون چیزی توی دیتاشیتش ننوشته که بیاد عرض پالسو بر اساس اون ادجاست کنه. اما در باره فیدبک ولتاژ گفته که اینکارو میکنه. حدسشو زده بودم که جنبه نمایشی داره . محافظت جریانشم کار همون آپ آمپس و بس . با این حساب زیر بارهای خازنی یه جورایی لنگ میزنه .
                          من متن دیتاشیت را نخوندم ولی ندید فکر کنم درست میگی بدتر از همه میدونی چیه وقتی خروجی را به یک مصرف کننده دی سی وصل کنی یا مصرف کننده دیمر داشته باشه.
                          برای اینورتر های سه فاز متور ؛ چیزی که مشخصه مصرف کننده هست و معلومه چه خصوصیاتی داره. اما اینجا مصرف کننده مشخص نیست.
                          edit:
                          در ضمن اینم بگم که اون ای سی هم که این چینیه استفاده کرده صد در صد یک هاردور خاص داره که پی دبلیو ام سینوسی تولید میکنه. مگرنه مدیریت کردن پی دبلیو ام سینوسی و ال سیدی و سریال پورت در یک برنامه محدودیت رمانی ایجاد میکنه.
                          جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۹:۰۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۴.

دیدگاه

من متن دیتاشیت را نخوندم ولی ندید فکر کنم درست میگی بدتر از همه میدونی چیه وقتی خروجی را به یک مصرف کننده دی سی وصل کنی یا مصرف کننده دیمر داشته باشه.
                            برای اینورتر های سه فاز متور ؛ چیزی که مشخصه مصرف کننده هست و معلومه چه خصوصیاتی داره. اما اینجا مصرف کننده مشخص نیست.
                            edit:
                            در ضمن اینم بگم که اون ای سی هم که این چینیه استفاده کرده صد در صد یک هاردور خاص داره که پی دبلیو ام سینوسی تولید میکنه. مگرنه مدیریت کردن پی دبلیو ام سینوسی و ال سیدی و سریال پورت در یک برنامه محدودیت رمانی ایجاد میکنه.
                            سلام اون چیپ یه فرکانس 50 هرتزو تبدیل میکنه به 24 کیلو هرتز شبهه سینوسی . الان دارم روش کارمیکنم که مد اولش تقریبا آخراشه . منتها موندم لگای دیس پلیشو چیکار کنم.فکر کنم چیپ اونا دوهسته ای باشه . خودم تصمیم گرفتم ازدو تا ای وی ار استفاده کنم. یکیش بشه برای موجا.دومیش بشه برای کنترلها و صفحه نمایش و مقادیرش وسایر چیزا.برای تصحیح جریان به نظرت میشه یه آی سی 494 با mega8 سنکرون کرد. یه همچین چیزی امکانش هست. منظورم اینه که سیگنال لوساید میکرو را بر اساس فیدبک جریان با 494 تصحیح کنیم ؟

دیدگاه

494 دیگه چرا مگه ای سی( ای ار) نمیخوای بزاری خوب همین 393 رو ببند که ای آر رو قطع کنه فقط همین خروچی 393 رو به اینتراپت میکرو هم بده که اونم در جریان باشه .
                              در مورد ال سی دی هم باید از روتین خودت استفاده کنی که لنگ نکنه برنامتو
                              جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۲:۰۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۵.

دیدگاه

494 دیگه چرا مگه ای سی( ای ار) نمیخوای بزاری خوب همین 393 رو ببند که ای آر رو قطع کنه فقط همین خروچی 393 رو به اینتراپت میکرو هم بده که اونم در جریان باشه .
                                محدود کردن جریان منظورم بود. میخام 494 دیوتی سایکل لوسایدیو که میکرو تولید کرده یه جوری بالانس کنه تا جریان بیاد زیر حدمجاز. اون آپ امپو هم میزارم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X