اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
    آخه تو دیتاشیت و تو برد های آماده برا این ماژول خازن رو 2.2 میکرو زده تازه سلف هم فقط 1.5 میلی هانری،مثل این برد آماده که تو علی بابا هست:
    برا فیلتر یعنی میگید ترانس آهنی معمولی هم مناسبه؟اگه اینجور باشه ترانس آهنی زیاد دارم.
    فریت زرد-سفید داخل پاور کامپیوتر بنظرتون چطوره؟اونم مناسبه؟
    اینجا رو ببین :

ترانس هسته آهنی Electrical steel حساب میشه با نسبت 4000 . فریتم با نسبت 650 . هسته آهنی 8 برابر از فریت اینداکتنس بالاتری داره . اون زردا و آبیا هم همینطورن .سفید و سبزشو من کار نکردم نمیدونم چقدره ولی مطمئنا از آبی و زرد کمتره . زرده زیاد استفاده میشه . آبیه از زرده بهتر و گرونتره. یه سریشونم مثلا سبز و زردن یا آبی با نوار سبز که باید دید مشخصات فنیشونو دقیقن چقدره.منتهی هسته آهنیا سیم پیچیشون راحتتره . توی یوپی اس هم زیاد استفاده میکنن. هر سایزی هم بخوای راحت پیدا میشه . یه سری از این سفیدا هم پلاستیکین که توی پاوره کامپیوتره که مال نویز فیلترن .هسته هوایی حساب میشن که بدرد کار ما نمیخورن. 1.5 میلی هانری 24 کیلوهرتزو نهایتا بکنه 6 کیلوهرتز .البته باید دقیقشو با اسکوپ دید که چه بلایی سرش میاد .منم اسکوپ ندارم . در ضمن به غیر از خازن 2.2 میکروفارادی دو تا خازن 470 نانویی هم زیر ماسفتاست میتونی ببینی اونا کجا وصل شدن ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
      دو تا خازن 470 نانویی هم زیر ماسفتاست میتونی ببینی اونا کجا وصل شدن ؟؟
      حدس میزنم روی خط دی سی ولتاژ بالا یعنی روی درین و سورس پل سمت چپ وراست باشن . حالا چرا. چون وقتی ولتاژ جهشی در خروجی بروز میکنه دیودهای هرزگرد (Freewheeling diode) داخل موسفت ها اونو هدایت میکنن روی خط پاور به همین دلیل یک خارن بیخ موسفت ها روی خط پاور قرار میدن که اون ولتازی که دیودهای فری ویلینگ هدایت میکنن داخل اونها دمپ(خفه) بشه در غبر این صورت اون ولتاژ جهشی باید از طریق مسیر ترک های دی سی پاور خودشو به اولین خارن نزدیک برسونه,؛ که معمولا میشه
      همون خارن الکترولیت پاور ورودی
      اگر این خارنها اونجا نباشن ایجاد اور ولتاژ شدن لحظه ای روی موسفت ها میشه
      جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۵۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
        حدس میزنم روی خط دی سی ولتاژ بالا یعنی روی درین و سورس پل سمت چپ وراست باشن . حالا چرا. چون وقتی ولتاژ جهشی در خروجی بروز میکنه دیودهای هرزگرد (Freewheeling diode) داخل موسفت ها اونو هدایت میکنن روی خط پاور به همین دلیل یک خارن بیخ موسفت ها روی خط پاور قرار میدن که اون ولتازی که دیودهای فری ویلینگ هدایت میکنن داخل اونها دمپ(خفه) بشه در غبر این صورت اون ولتاژ جهشی باید از طریق مسیر ترک های دی سی پاور خودشو به اولین خارن نزدیک برسونه,؛ که معمولا میشه
        همون خارن الکترولیت پاور ورودی
        اگر این خارنها اونجا نباشن ایجاد اور ولتاژ شدن لحظه ای روی موسفت ها میشه
        من خازن 1 نانویی 2 کیلوولتی گزاشتم .خازن 470 نانویی خیلی خیلی زیاده برای توان300 وات ؟ در ضمن 630 ولتیه . بعید میدونم برای اون قسمت باشن.

دیدگاه

من خازن 1 نانویی 2 کیلوولتی گزاشتم .خازن 470 نانویی خیلی خیلی زیاده برای توان300 وات ؟ در ضمن 630 ولتیه . بعید میدونم برای اون قسمت باشن.
          نه نه من منظورم خارن اسنوبر نیست. این خارنها روی خط ولتاژ دی سی هستن روی سورس موسفت پایینی و درین موسفت بالایی حالا فردا ببینم یه عکس پیدا میکنم بفرستم منظورم رو بگم با نه
          فعلا

دیدگاه

اون دو تا خازن ها بین گراند و 380 ولت ورودی هستن.برا سلفه هم یه مقدار دیگه بهش اضافه کردم شد حدود 200 دور سیم .واقعا کار سختیه سیم پیچی تروید! مدار رو راه اندازیش کردم،البته منم اسکوپ تو خونه ندارم ولی راحت از برنامه ی اسکوپ و کارت صدای لپ تاپم استفاده میکنم(البته تو فنی حرفه ای هر وقت برم میذارن استفاده کنم). خیلی خیلی عالیه،زیر بار هم اصلا بهم نمیریزه:
            برا سلفه پس آبی بگیرم دیگه؟
            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۲:۲۱ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.

دیدگاه

برا سلفه پس آبی بگیرم دیگه؟
              آبی خوبه .زردم خوبه.سبز و سفیدو نمیدونم . الان این شکل موجیه که با همین سلف سیاهه گرفتی ؟ ظاهرش که بد نیست . یه مقدار در مورد این نرم افزار توضیح میدی منم نصب کنم .اونوقت دامنه 310 ولت باید کم بشه دیگه درسته ؟ این جوری که لب تاپو میسوزونه ؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نه نه من منظورم خارن اسنوبر نیست. این خارنها روی خط ولتاژ دی سی هستن روی سورس موسفت پایینی و درین موسفت بالایی حالا فردا ببینم یه عکس پیدا میکنم بفرستم منظورم رو بگم با نه
              فعلا
              گرفتم چی شد. دو تا خازن 220 میکرو فاراد 450 ولت الکترولیتم گزاشته اونجا.من به جای اون دوتا 220 میکرویی یه دونه 100 میکرویی گزاشتم به جای اون دوتا 470 نانویی هم یه دونه 1 میکروفارادی 630 ولت گزاشتم البته سلفه 1میلی هانریم گزاشتم. 310 ولتم کاملا صافه صافه .اصلا ریپل و نویز نداره.

دیدگاه

یه مقدار در مورد این نرم افزار توضیح میدی منم نصب کنم .اونوقت دامنه 310 ولت باید کم بشه دیگه درسته ؟ این جوری که لب تاپو میسوزونه ؟؟؟
                نه مستقیم که اصلا نباید وصل کنی،بیشتر از 0.7 ولت(یا همین حدودا) نباید باشه این که 325 ولته .یکی از ورودی های راست یا چپ رو انتخاب کن که میشه کانال یک یا دو،گراند هم که پایین تریه هست:
                البته این روش هیچ وقت بپای استفاده از اسکوپ نمیرسه.یه عیبش که هیچ جا هم تو اینترنت ننوشته و من عملا بهش پی بردم اینه که موج رو در حد 100 تا 200 میکروثانیه جلوتر میزنه.فلش ها پیک اصلی موج(یعنی مضرب های صحیح از 10 میلی ثانیه تو فرکانس 50 هرتز) رو نشون میدن،ولی این جا کمی جلوتر نشون داده میشه.شکل رو ببینی متوجه میشی چی میگم،در مورد کار الان ما که موج سینوسی هست این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه.
                اسم برنامه Soundcard Oscilloscope ه .سرچ کنی راحت پیداش میکنی. سلف فعلا همون مشکیه هست،ولی خوب خیلی پیچیدنش سخته،دستم نابود شد.حالا بعدا همون آبی یا زرد میگیرم.البته یه مشکل کوچیک داره که یکم صدای ویز ویز میده.
                جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۱:۴۷ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.

دیدگاه

اسم برنامه Soundcard Oscilloscope ه .سرچ کنی راحت پیداش میکنی. سلف فعلا همون مشکیه هست،ولی خوب خیلی پیچیدنش سخته،دستم نابود شد.حالا بعدا همون آبی یا زرد میگیرم.البته یه مشکل کوچیک داره که یکم صدای ویز ویز میده.
                  الان این موجه همون برد EG8010 بود که پی سی بی شو زدی ؟؟؟ نویزم به خاطره همون سلفه . باید هسته شو درست کنی.

دیدگاه

الان این موجه همون برد EG8010 بود که پی سی بی شو زدی ؟؟؟ نویزم به خاطره همون سلفه . باید هسته شو درست کنی.
                    آره،همونه دیگه،خیلی خوب شده.

دیدگاه

آره،همونه دیگه،خیلی خوب شده.
                      از فیدبکاش سر در آوردی به منم بگو من هر جوری فسفر سوزوندم نتونستم ایده ای پیدا کنم که بشه شکل موجو با اون فیدبکا تصحیح کرد.البته شایدم سر کاری باشن .از این چینیا بعید نیست بس که متقلبن. دست ما ایرانیا رو از پشت بستن

دیدگاه

نه،خیلی از میکروکنترولر ها مثل AVR یا PIC یا ARM و... یا حتی اسمارت فون هایی مثل برند اپل،بدلایل مختلف مثل ارزون بودن نیروی کار دارن تو چین تولید میشن،نمیشه بگی حالا که چینیه یه چیز الکیه. اگه سر کاری بود شکل موج زیر بار تغییر میکرد و ولتاژ زیر بار افت میکرد .صفحه ی 11 دیتاشیت 8010 رو بخونی یه توضیحاتی داده ولی بعید میدونم بتونی با AVR پیادش کنی،اگر هم بشه باید خیلی کارها رو که این میکرو بصورت سخت افزاری انجام میده رو بصورت نرم افزاری انجام بدی،البته چیز خیلی پیچیده ای هم نباید باشه و شاید هم شدنی باشه.
                        در ضمن شما فقط فیدبک ولتاژ رو بچسب که برا شکل موج خروجی مهمه و بقیه رو اصلا کاری نداشته باش.
                        جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۵:۵۴ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.

دیدگاه

به به دارم موج سینوسی میبینم بلاخره یک نفر تو این تاپیک عاقبت به خیر شد

دیدگاه

به به دارم موج سینوسی میبینم بلاخره یک نفر تو این تاپیک عاقبت به خیر شد
                            خواهش میکنم،خودم که کاری نکردم،واقعا دستشون درد نکنه که این ای سی رو ساختن،خیلی چیز توپیه.

دیدگاه

خواهش میکنم،خودم که کاری نکردم،واقعا دستشون درد نکنه که این ای سی رو ساختن،خیلی چیز توپیه.
                              برای من خیلی عجیه که میشه با یه ایسی قد همین پی دبلیو ام سه فاز برای اینورتر متور سه فاز ساخت و برای توانهای کم و کارهای غیر خواص دور متور ساخت . ولی چرا این ای سی نمیاد بیرون؟ ول کن بابا از همین ای سی شروع میشه بحث سیاسی میشه و الی ................. فاتحه

دیدگاه

برای من خیلی عجیه که میشه با یه ایسی قد همین پی دبلیو ام سه فاز برای اینورتر متور سه فاز ساخت و برای توانهای کم و کارهای غیر خواص دور متور ساخت . ولی چرا این ای سی نمیاد بیرون؟ ول کن بابا از همین ای سی شروع میشه بحث سیاسی میشه و الی ................. فاتحه
                                شاید باین دلیل که فقط اس ام دی هست،یا بقول شما بخاطر حفظ بازار اینورترهای تجاری،راحت گیر نمیاد.
                                یه نکته ای هم که باید توجه داشت اینه که نویزپذیری این ای سی در حد همون AVR هست و حسابی باید خازن هر جای مدار که میشه گذاشت(شایدم بخاطر اینه که ولتاژی با دامنه ی تغییر بالا که همون AC خروجیمونه نزدیک میکرو هست و من باید پل H رو با فاصله بیشتر از میکرو قرار میدادم).پی سی بی ای که عکسش رو گذاشتم رو با وجود این که به مقدار کافی هم خازن 100 نانو و هم خازن تانتال و الکترولیتی 1000 میکرو گذاشتم باز هم کم بود و بعضی وقت ها با وجودی که خروجی LED ای سی یکسره روشن بود(که نشون دهنده حالت نرمال هست)،خود بخود خروجی های PWM قطع میشدن،تا این که یه خازن 1000 میکرو و 100 نانوی دیگه رو از پشت فیبر گذاشتم دقیقا رو ورودی +5V ای سی تا این مشکل حل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X