اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    کاملا به هم چسبیده هستند
    چیزی بینشون نزاشتم و با چیزی هم نچسبوندم
    ولی دقت کردم کاملا روی هم باشند
    شاید منظورو من از فاصله هوایی را متوجه نشدید. فاصله هوایی فاصله بین 2 قطعه E و I هسته است و اندوکتانس به شدت بهش وابسته است. تعجب می کنم چرا دو قطه را بهم چسبوندید؟!!!
    در ضمن حتما لازم نیست فاصله هوایی از جنس هوا باشه. بلکه از یه ماده عایق غیر مغناطیسی (پذیرندگی مغناطیسیس نسبی حدود 1) با ضخامت لازم برای ایجاد شکاف بین دو تیکه هسته (1.21mm) و با داشتن قابلیت تحمل حرارت کافی هم میشه استفاده کرد.
    الان مقاومت شنت 5 تا 0.1 اهم موازی هست که البته یک دیود هم باهاشون موازی شده(فست که فرمودید)
    در هر صورت مقدار یه چیزی واقعی نیست.
    ولتاژ ورودی یا
    دامنه اسکوپ یا
    اندوکتانس سلف یا
    مقاومت شنت.
    من مقاومت پین 3 رو تا یک کیلو و خازن رو تا 1.2 نانو زیاد کردم
    نهایتا 4 ولت افت میرسه به 3 ولت افت و 1 آمپر هم بیشتر جریان میده
    ولی ای کاش این معمای حرارت ماسفت حل میشد
    خیلی بعید میدونم از سلف باشه چون با عوض کردن سلف های متعدد ، کوچکترین تغییری درش ایجاد نمیشه
    حداقل باید بیشتر داغ میشد یا کمتر
    یعنی سلف 10 میکروهانری با 100 میکرو هانری و متریال مختلف نبایستی یکم در حرارت تاثیر میگذاشت؟؟؟!!!
    قبلا با همین هسته سیاه تا حدود 156 وات توان در اون شکل موجی که گذاشتم از منبع ورودی کشیده بودید.
    دوتا سوال دارم
    1-ممکنه این حرارت به خاطر فرکانس ماسفت باشه؟یه چیزایی در مورد فرکانس در دیتاشیت ماسفت ها هست
    2-میتوان به جای جناب ماسفت از IGBT استفاده نمود؟
    1- خوب هر چی سوییچ زنی در واحد زمان بیشتر باشه تلفات سوییچ زنی هم بالاتر میره. ولی داغی می تونه به خاطر قدرت ماسفت و همچنین کیفیت سوییچ زنی هم بوجود بیاد.
    2- بله ولی تا جایی که من می دونم در فرکانس خیلی بالا نمیشه از IGBT استفاده کرد.
    در ضمن تا یادم نرفته من سلف جدید را برای کار در فرکانس 100 کیلو طراحی کردم.
    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۲:۵۱ ۱۴۰۱/۰۸/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      شاید منظورو من از فاصله هوایی را متوجه نشدید. فاصله هوایی فاصله بین 2 قطعه E و I هسته است و اندوکتانس به شدت بهش وابسته است. تعجب می کنم چرا دو قطه را بهم چسبوندید؟!!!
      دقیقا من هم منظورم فاصله هوایی فاصله بین 2 قطعه E و I هسته بود
      در ضمن حتما لازم نیست فاصله هوایی از جنس هوا باشه. بلکه از یه ماده عایق غیر مغناطیسی (پذیرندگی مغناطیسیس نسبی حدود 1) با ضخامت لازم برای ایجاد شکاف بین دو تیکه هسته (1.21mm) و با داشتن قابلیت تحمل حرارت کافی هم میشه استفاده کرد.
      بله،این فقط یه تست ساده بود

در هر صورت مقدار یه چیزی واقعی نیست.
      ولتاژ ورودی یا
      دامنه اسکوپ یا
      اندوکتانس سلف یا
      مقاومت شنت.
      نمیدانم

قبلا با همین هسته سیاه تا حدود 156 وات توان در اون شکل موجی که گذاشتم از منبع ورودی کشیده بودید.
      بله،ولی الان نمیشه،بشه هم حرارت ماسفت اجازه همون 156 وات رو نمیده
      و فقط هم ماسفت تغییر کرده
      با تغییر ماسفت خیلی چیزها تغییر میکنه،شکل موج ها،توان و ......
      در صورتی که مثلا ماسفتی که توان و ولتاژ و جریان بیشتری داره بیشتر داغ میکنه و زودتر میسوزه،حتی RDSon هم پایینتر بوده و بیشتر داغ کرده
      نمیدونم مربوط به ظرفیت خازنی میشه یا ....
      شاید باید اول بیایم و یه ماسفت ثابت و مناسب برای مدار در نظر بگیریم و بعد روی بقیه مقادیر کار کنیم
      الان ماسفتی که برای فیلم های آخر استفاده کردم سوخت و از یه ماسفت دیگه استفاده کردم،کلا تمام شکل موج ها بهم ریخت

2- بله ولی تا جایی که من می دونم در فرکانس خیلی بالا نمیشه از IGBT استفاده کرد.
      بله ظاهرا برای زیر 20 کیلوهرتز پیشنهاد میشه

در ضمن تا یادم نرفته من سلف جدید را برای کار در فرکانس 100 کیلو طراحی کردم.
      ممنون،آیا میشه وقتی سیم به آخر هسته رسید برگردیم و روی سیم های قبلی هم سیم بپیچم؟

چندتا خواهش دارم،مثل تا الان بزرگواری کنید و برام توضیح بدید

1-لطفا بفرمایید چطور میتونم با یک منبع جداگانه قسمت کنترل مدار رو تغذیه کنم؟
      2-لطفا بفرمایید چطور میتونم با ماژل PWM ، به گیت پالس بدم(از آیسی برای درایو گیت استفاده نکنم)

ممنون و شبتون خوش

دیدگاه

بله،ولی الان نمیشه،بشه هم حرارت ماسفت اجازه همون 156 وات رو نمیده
        و فقط هم ماسفت تغییر کرده
        با تغییر ماسفت خیلی چیزها تغییر میکنه،شکل موج ها،توان و ......
        در صورتی که مثلا ماسفتی که توان و ولتاژ و جریان بیشتری داره بیشتر داغ میکنه و زودتر میسوزه،حتی RDSon هم پایینتر بوده و بیشتر داغ کرده
        نمیدونم مربوط به ظرفیت خازنی میشه یا ....
        شاید باید اول بیایم و یه ماسفت ثابت و مناسب برای مدار در نظر بگیریم و بعد روی بقیه مقادیر کار کنیم
        الان ماسفتی که برای فیلم های آخر استفاده کردم سوخت و از یه ماسفت دیگه استفاده کردم،کلا تمام شکل موج ها بهم ریخت
        من احتمالی که از فیلم قبلی می دم عدم درست کار کردن فیدبک ولتاژه.
        از فیدبک ولتاژ اپتوکوپلری استفاده کنید.
        تست هاتون رو فعلا با یه بار کم انجام بدید.با بار کم احتمالا ماسفت هم داغ نمی کنه.
        با بار کم باید پالس های باریک ولی هم فرکانس با اسیلاتور داشته باشید درغیر اینصورت یا فیدبک ولتاژ درست نیست یا فیدبک جریان ناخواسته وارد کنترل پالس ها میشه.[/QUOTE]
        ممنون،آیا میشه وقتی سیم به آخر هسته رسید برگردیم و روی سیم های قبلی هم سیم بپیچم؟
        بله ولی بهتره بین لایه ها عایق مناسب استفاده بشه که در برابر گرما هم مقاوم باشه. من در انواع دیگه منابع تغذیه دیدم پیشنهاد میشه لایه ها یک در میان از اولیه و ثانویه پیچیده بشند تا خاصیت خازنی بین لایه ها کم بشه. اینجا هم ممکنه همینطور باشه.
        چندتا خواهش دارم،مثل تا الان بزرگواری کنید و برام توضیح بدید
        1-لطفا بفرمایید چطور میتونم با یک منبع جداگانه قسمت کنترل مدار رو تغذیه کنم؟
        2-لطفا بفرمایید چطور میتونم با ماژل PWM ، به گیت پالس بدم(از آیسی برای درایو گیت استفاده نکنم)
        ممنون و شبتون خوش
        1- زمین منبع خارجی باید به زمین مدار وصل بشه. مثبتش هم که خوب به هر جا صلاح دونستید وصل کنید.
        2- این کار مستلزم ایجاد کنترل کننده های فیدبک ولتاژ و جریان نیز هست. مثل اینکه بخواید عملکرد داخلی آی سی رو روی مدار ایجاد کنید که خوب پیچیدگی کارتون بالا میره و آی سی های کنترلی به همین منظور ساخته شدند. من این کار را پیشنهاد نمی کنم اما یه طرح اولیه کلی می تونه بصورت زیر باشه که فرض شده اگه ترانزیستور فیدبک جریان در V_BE=0.7 V روشن بشه فیدبک جریان در جریان ماسفت I_peak=35 A عمل کنه. اگه کار کنه مقادیرخروجی قابل تنظیم هم با تنظیم پتانسیومترحدوداً 2.5V-59.3V خواهد بود. البته من تا حالا خودم با TL431 کار نکردم و طرح زیر هم شبیه سازی یا تست نشده. بنابراین ممکنه مشکلاتی داشته باشه و مسئولیت بکارگیریش با خودتون است.
        وقت شما هم بخیر
        جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۰:۲۲ ۱۴۰۱/۰۸/۱۳.

دیدگاه

من هم میخوام یدونه از این مدار درست کنم، آیسی کنترل مدار هم کنترل(فیدبک) جریان داره هم کنترل ولتاژ(مد ولتاژ و مد جریان)، کار با آیسی سخت میشه.
          بعدش مشکل پالس گیت آیسی هست که تو خاموش شدن پالس مستقیم پایین نمیاد تا صفر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تا حالا مبدل باک ساخته بودی؟ یا اولین مبدلت هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
            کار با آیسی سخت میشه.
            واقعا دارم به همین نتیجه میرسم
            خیلی سخته کار باهاش
            نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
            تا حالا مبدل باک ساخته بودی؟ یا اولین مبدلت هست؟
            ساده بله ولی با این آیسی نه

من احتمالی که از فیلم قبلی می دم عدم درست کار کردن فیدبک ولتاژه.
            از فیدبک ولتاژ اپتوکوپلری استفاده کنید.
            تست هاتون رو فعلا با یه بار کم انجام بدید.با بار کم احتمالا ماسفت هم داغ نمی کنه.
            با بار کم باید پالس های باریک ولی هم فرکانس با اسیلاتور داشته باشید درغیر اینصورت یا فیدبک ولتاژ درست نیست یا فیدبک جریان ناخواسته وارد کنترل پالس ها میشه.
            فعلا دارم روی مدار کار میکنم
            با IGBT هم دقیقا مثل ماسفت داغ میکنه
            اون ترانس با فاصله هوایی و بدون فاصله هوایی ،شدیدا جیغ میکشه و ماسفت هم داغ میکنه
            فقط فرقی که داره اینه که اگه یکم بار زیاد از مدار بکشی ،کلا همه چی(از منبع تغذیه گرفته تا خروجی مدار) حالت اتصال کوتاه میشه و خاموش میشه که در هسته های حلقوی تا حالا اینطور نشده بود
            به نظرتون مال تعداد دور کم هست ؟

دیدگاه

اون ترانس با فاصله هوایی و بدون فاصله هوایی ،شدیدا جیغ میکشه و ماسفت هم داغ میکنه
              فقط فرقی که داره اینه که اگه یکم بار زیاد از مدار بکشی ،کلا همه چی(از منبع تغذیه گرفته تا خروجی مدار) حالت اتصال کوتاه میشه و خاموش میشه که در هسته های حلقوی تا حالا اینطور نشده بود
              به نظرتون مال تعداد دور کم هست ؟
              فیدبک اپتوکوپلری گذاشتید؟
              ماسفت یا IGBT چه شماره ای هستند؟
              چندبار هم قبلا گفتم گذاشتن هیت سینک ضروری است.
              برای هسته EI بدون فاصله هوایی هیچ تستی نکنید. فاصله هوایی باید در حد 1.21mm باشه تا اندوکتانس بشه 5 میکروهانری.
              طبق محاسبات بنده تعداد دور اگه 9 باشه کافیه. ولی کمتر توصیه نمی شه. (فرضیات: L=5uH, I_peak=40A, B_max=0.1867T, miu_r_core>>1)
              تا قبل اینکه به اندوکتانس 5 میکرو هانری نرسیدید هیچ تستی روی مدار با این سلف نکنید و خودتون رو بی جهت به زحمت نندازید.
              ضمن اینکه فاصله هوایی در حدود 1.21mm میذارید باید دو تیکه هسته با فاصله هوایی بینشون کاملا به هم فشرده و بدون لرزش باشند. حالا خودتون هر طور صلاح می دونید این سه قسمت را در کنار هم محکم کنید.
              جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۱:۵۷ ۱۴۰۱/۰۸/۱۳.

دیدگاه

فیدبک اپتوکوپلری گذاشتید؟
                ممنونم
                هنوز نه ، نیتم هم این بود که ببینم مشکل واقعا از فیدبک هست یا خیر
                یه لطفی هم بفرمایید فیدبک متغیر شماتیک قرار بدید،شماتیک قبلی ثابت بود

ماسفت یا IGBT چه شماره ای هستند؟
                ماسفت NTP082N65 و آی جی بی تی BUP403
                برای هسته EI بدون فاصله هوایی هیچ تستی نکنید. فاصله هوایی باید در حد 1.21mm باشه تا اندوکتانس بشه 5 میکروهانری.
                طبق محاسبات بنده تعداد دور اگه 9 باشه کافیه. ولی کمتر توصیه نمی شه. (فرضیات: L=5uH, I_peak=40A, B_max=0.1867T, miu_r_core>>1)
                تا قبل اینکه به اندوکتانس 5 میکرو هانری نرسیدید هیچ تستی روی مدار با این سلف نکنید و خودتون رو بی جهت به زحمت نندازید.
                ضمن اینکه فاصله هوایی در حدود 1.21mm میذارید باید دو تیکه هسته با فاصله هوایی بینشون کاملا به هم فشرده و بدون لرزش باشند. حالا خودتون هر طور صلاح می دونید این سه قسمت را در کنار هم محکم کنید.
                با فاصله هوایی یک میلیمتر (دوتا واشر نسوز کوچک بین دو قسمت هسته قرار دادم)الان LCR متر مقدار 10 میکروهانری رو نشون میده
                جیغ کشیدن هسته مال مقاومت فیلتر فیدبک بود ، الان با یک کیلو اول اتصال بار یک جیغ کوچولو میزنه و تموم
                ولی همچنان ماسفت با دو آمپر با داغ میکنه و یکم هم اگر بار زیاد بشه همون حالت اتصال کوتاه پیش میاد

الان مقاومت شنت رو یک مقاومت 5 وات 0.01 اهم انداختم(شنت مخصوص که لینکش رو در زیر قرار میدم)

و این هم فیلم پین3و4 با ولتاژ خروجی 22.3 ولت که در موقع اتصال میشه 22 ولت با بار 2.2 آمپر
                ID_20221104_221226.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

ممنونم
                  هنوز نه ، نیتم هم این بود که ببینم مشکل واقعا از فیدبک هست یا خیر
                  یه لطفی هم بفرمایید فیدبک متغیر شماتیک قرار بدید،شماتیک قبلی ثابت بود
                  از فیلم و چیزایی که نوشتید حالا ظاهرا همین نوع فیدبک ولتاژ درست کار کرده.

ماسفت NTP082N65 و آی جی بی تی BUP403
                  هیت سینک بذارید. من ماسفت IRFP260N را پیشنهاد می دم. ولی اصلی بودن هم شرطه.

با فاصله هوایی یک میلیمتر (دوتا واشر نسوز کوچک بین دو قسمت هسته قرار دادم)الان LCR متر مقدار 10 میکروهانری رو نشون میده
                  الان چون فاصله هوایی را کم گذاشتید از فیلم اندوکتانس حدود 7.7 میکروهانری شده. همون 1.21 میلی مترش کنید تا بیاد نزدیک 5 میکروهانری.
                  جیغ کشیدن هسته مال مقاومت فیلتر فیدبک بود ، الان با یک کیلو اول اتصال بار یک جیغ کوچولو میزنه و تموم
                  ولی همچنان ماسفت با دو آمپر با داغ میکنه و یکم هم اگر بار زیاد بشه همون حالت اتصال کوتاه پیش میاد
                  خوب من عرض کردم این طراحی برای 100 کیلوهرتزه. شما فرکانس اسیلاتورتون الان روی حدود 23.4 کیلوهرتز تنظیم شده!!!
                  الان مقاومت شنت رو یک مقاومت 5 وات 0.01 اهم انداختم(شنت مخصوص که لینکش رو در زیر قرار میدم)
                  و این هم فیلم پین3و4 با ولتاژ خروجی 22.3 ولت که در موقع اتصال میشه 22 ولت با بار 2.2 آمپر
                  با این مقاومت شنت پیک جریان باید به 100 آمپر برسه تا فیدبک جریان فعال بشه. ولی در یه ولتاژ معین اگه از بار کامل بالاتر نکشید احتمالا مشکلی پیش نمیاد.
                  مقادیر فیلتر فیدبک جریان؟
                  پییشنهاد میشه در خروجی پین 6 از مدار دو ترانزیستوری استفاده کنید (کلکتور بالایی به 15 ولت و کلکتور پایینی به زمین) و دیود شاتکی هم بین پین 6 و زمین باشه.
                  جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۳:۴۰ ۱۴۰۱/۰۸/۱۳.

دیدگاه

هیت سینک بذارید. من ماسفت IRFP260N را پیشنهاد می دم. ولی اصلی بودن هم شرطه.
                    بازم ممنون
                    قبلا یکی دوتاش رو سوزوندم،پیدا میکنم اصلش رو
                    در مورد هیت سینک هم که عرض کردم چرا نزاشتم مضاف بر اینکه تا الان همه ماسفت هایی که سوخته ، سوختنش به صورت آنی بوده و مربوط به حرارت نبوده
                    خوب من عرض کردم این طراحی برای 100 کیلوهرتزه. شما فرکانس اسیلاتورتون الان روی حدود 23.4 کیلوهرتز تنظیم شده!!!
                    یعنی فرکانس رو ببرم روی 100 کیلو؟
                    مقادیر فیلتر فیدبک جریان؟
                    یک کیلو و 470 پیکو
                    پییشنهاد میشه در خروجی پین 6 از مدار دو ترانزیستوری استفاده کنید (کلکتور بالایی به 15 ولت و کلکتور پایینی به زمین) و دیود شاتکی هم بین پین 6 و زمین باشه.
                    پوش پول اگر منظورتونه همون که فرمودید قبلا هست
                    شب خوش

دیدگاه

بازم ممنون
                      قبلا یکی دوتاش رو سوزوندم،پیدا میکنم اصلش رو
                      در مورد هیت سینک هم که عرض کردم چرا نزاشتم مضاف بر اینکه تا الان همه ماسفت هایی که سوخته ، سوختنش به صورت آنی بوده و مربوط به حرارت نبوده
                      خواهش می کنم
                      هیت سینک را چون در مورد داغی ماسفت خیلی تاکید دارید گفتم.
                      یعنی فرکانس رو ببرم روی 100 کیلو؟
                      بله، با فاصله هوایی 1.21mm و در نظر گرفتن مقاومت و خازن فیلتر فیدبک در زیر.
                      یک کیلو و 470 پیکو
                      پوش پول اگر منظورتونه همون که فرمودید قبلا هست
                      شب خوش
                      برای فرکانس 100 کیلوهرتز مقاومت و خازن فیلتر فیدبک را به ترتیب 330 اهم و 470 پیکوفاراد بذارید.
                      شب شما هم خوش
                      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۰:۲۸ ۱۴۰۱/۰۸/۱۴.

دیدگاه

هیت سینک را چون در مورد داغی ماسفت خیلی تاکید دارید گفتم.
                        سلام
                        نه حرارتی که من عرض میکنم حرارت غیر عادی هست و حتی این رو خودتون هم تایید کردید
                        وگرنه برای استفاده استاندارد و زمانی که به استاندارد رسیدیم حتما هیتسینک قرار میدم
                        اما فعلا حرارتی که من تاکید دارم مثلا حرارتی هست که با 2.2 آمپر بعد از 3 ثانیه دست رو میسوزونه خب این غیر عادی هست
                        از این به بعد هم هر موقع حرارت ماسفت رو عنوان کردم منظورم حرارت غیر عادی هست
                        برای فرکانس 100 کیلوهرتز مقاومت و خازن فیلتر فیدبک را به ترتیب 330 اهم و 470 پیکوفاراد بذارید.
                        چشم،نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون

دیدگاه

فیلم پین3و4 با مقادیر بخش فیدبک که فرمودید و فاصله هوایی ترانس(بین 1.21 تا 1.3)
                          ID_20221105_101955.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

سلام
                            نه حرارتی که من عرض میکنم حرارت غیر عادی هست و حتی این رو خودتون هم تایید کردید
                            وگرنه برای استفاده استاندارد و زمانی که به استاندارد رسیدیم حتما هیتسینک قرار میدم
                            اما فعلا حرارتی که من تاکید دارم مثلا حرارتی هست که با 2.2 آمپر بعد از 3 ثانیه دست رو میسوزونه خب این غیر عادی هست
                            از این به بعد هم هر موقع حرارت ماسفت رو عنوان کردم منظورم حرارت غیر عادی هست
                            سلام علیکم
                            اگر هم قبلا تایید کردم الان پیشنهادم گذاشتن هیت سینک است.

دیدگاه

اگر هم قبلا تایید کردم الان پیشنهادم گذاشتن هیت سینک است.
                              آقا وقتی با 2.2 آمپر 3 ثانیه ای دست رو میسوزونه،قطعا من هیتسینک 20 در 20 هم بزارم ،ممکنه کمی بیشتر دووم بیاره ولی میسوزه بالاخره
                              الان من از خیر توان و بازدهی و افت ولتاژ ... گذشتم فقط حرارت ماسفت عادی بشه حله
                              اصلا من فکر میکنم همین دلیلی که باعث حرارت بالای ماسفت میشه داره همه چیزو بهم میریزه
                              نمیدونم
                              شاید باید اسم تاپیک رو میگذاشتم حرارت غیر عادی ماسفت

دیدگاه

آقا وقتی با 2.2 آمپر 3 ثانیه ای دست رو میسوزونه،قطعا من هیتسینک 20 در 20 هم بزارم ،ممکنه کمی بیشتر دووم بیاره ولی میسوزه بالاخره
                                الان من از خیر توان و بازدهی و افت ولتاژ ... گذشتم فقط حرارت ماسفت عادی بشه حله
                                اصلا من فکر میکنم همین دلیلی که باعث حرارت بالای ماسفت میشه داره همه چیزو بهم میریزه
                                نمیدونم
                                شاید باید اسم تاپیک رو میگذاشتم حرارت غیر عادی ماسفت
                                من فکر می کنم شما هیت سینک را یه قطعه فانتزی می دونید برای همین انتظار دارید بعد اینکه همه چیز مدار درست کار کرد آخر سر یه هیتسینک هم بذارید. از نظر من فقط برای تست بدون بار هیت سینک الزامی نیست.
                                خازن بین گیت-سورس؟
                                مقاومت درایو گیت؟
                                دیود های زنر هستند؟
                                دیود فست موازی با مقاومت شنت را شاتکی بذارید.

فیلم پین3و4 با مقادیر بخش فیدبک که فرمودید و فاصله هوایی ترانس(بین 1.21 تا 1.3)
                                اسلاتور باز به هم ریخته.
                                مقدار سلف تقریبا خوبه.
                                خازن فیلتر فیدبک جریان رو 1n بذارید و بعد همین فیلم را با 5us/div بذارید.
                                RT و CT ؟
                                ولتاژو جریان خروجی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X