اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اوسیلوسکوپ با رزبری‌پای پیکو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    دوستان نظرتون چیه این رو بعنوان محصول بزاریم برای فروش؟
    نرم افزار که تا حدودی تکمیله. سخت افزار هم تا حدودی تکمیله. با یکم تغییرات اماده‌ میشه.
    ادیت: چه روزی هم این پیشنهاد رو دادم ...
    اگر از نظر نرم افزاری مشکلی نباشه ، به نظرم مشکلی نیست و ایده خوبیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اگر از نظر نرم افزاری مشکلی نباشه ، به نظرم مشکلی نیست و ایده خوبیه.

کاش نظر دوستمون axiom هم می‌دونستم.

دیدگاه

به نظرتون برای ارایه، نرم افزار باید اون حالت معمول اوسیلوسکوپ‌ها رو داشته باشه؟ منظورم انتخاب time div و محور عمودی بصورت دستی توسط کاربر هست.
        الان اون قابلیت رو نداره.

دیدگاه

کاش نظر دوستمون axiom هم می‌دونستم.
          ایشون حدود ۱ هفته هست که آنلاین نشدن، وگرنه مطمئنا نظر و ایده خوبی داشتن.
          در مورد سوالتون، قطعا باید نرم افزار قابلیت تغییر تایم دیویژن رو داشته باشه.
          ولت دیویژن رو میشه به شکل نرم افزاری یا سخت افزاری هم انجام داد ( به شرطی که با نرم افزار به قولی سینک بشه )

دیدگاه

ایشون حدود ۱ هفته هست که آنلاین نشدن، وگرنه مطمئنا نظر و ایده خوبی داشتن.
            در مورد سوالتون، قطعا باید نرم افزار قابلیت تغییر تایم دیویژن رو داشته باشه.
            ولت دیویژن رو میشه به شکل نرم افزاری یا سخت افزاری هم انجام داد ( به شرطی که با نرم افزار به قولی سینک بشه )
            مرسی. به نظرم یک سوال دیگه هم هست که قبل شروع به کار باید بهش جواب بدیم: اینکه محصول نهایی اوپن سورس باشه یا خیر؟
            بعضی محصولات هستند همزمان هم اوپن سورس هستند و هم پولی. مثلا این هدفون: لینک
            از سه بخش تشکیل شده: بدنه‌ی پلاستیک، درایور‌های بلندگو (درایور flat) و امپیلیفایر. امپیلیفایرش هم باز سه بخش داره یکی جعبه، یکی مدار (با میکروکنترلر rp2040) و یکی firmware.
            همه این بخشهاش اوپن سورس هستند و سورسشون روی گیت‌هاب هست. خود این محصول هم بصورت آماده و نیمه‌آماده روی سایتش برای فروش موجوده.
            این بعنوان مثال بود، حالا من میگم باید ببینیم محصولی که میخوایم بزاریم چطور باشه.
            ممنون میشم اگه شما هم نظرتون رو بگید
            جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۱:۱۸ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷.

دیدگاه

مرسی. به نظرم یک سوال دیگه هم هست که قبل شروع به کار باید بهش جواب بدیم: اینکه محصول نهایی اوپن سورس باشه یا خیر؟
              بعضی محصولات هستند همزمان هم اوپن سورس هستند و هم پولی. مثلا این هدفون: لینک
              از سه بخش تشکیل شده: بدنه‌ی پلاستیک، درایور‌های بلندگو (درایور flat) و امپیلیفایر. امپیلیفایرش هم باز سه بخش داره یکی جعبه، یکی مدار (با میکروکنترلر rp2040) و یکی firmware.
              همه این بخشهاش اوپن سورس هستند و سورسشون روی گیت‌هاب هست. خود این محصول هم بصورت آماده و نیمه‌آماده روی سایتش برای فروش موجوده.
              این بعنوان مثال بود، حالا من میگم باید ببینیم محصولی که میخوایم بزاریم چطور باشه.
              ممنون میشم اگه شما هم نظرتون رو بگید
              خب برای جواب به این سوال ، اول باید بدونیم
              چرا اوپن سورس باشه؟
              چرا اوپن سورس نباشه؟

از دیدگاه خودم به دو پرسش بالا پاسخ میدم:
              جواب پرسش اول : امکان مشارکت افراد مختلف در توسعه پروژه - امکان دستکاری و ارتقا محصول توسط مشتری - امکان عیب یابی راحت تر - اطمینان از پشتیبانی محصول ، حتی اگر توسعه دهنده اصلی نباشه

جواب پرسش دوم : کاهش احتمال کپی برداری - اطمینان بیشتر مردم به محصولات کلوز سورس - حذف احتمال بی راهه رفتن پروژه توسط اشخاص ثالث - حذف احتمال ایجاد محصولات مشابه متفرقه و ناسازگاری نرم افزار با سخت افزار

حالا باید خودتون تصمیم بگیرید که کدوم یکی از موارد بالا براتون اولویت و اهمیت بالاتری داره.
              نمونه ای از پروژه اسیلوسکوپ اوپن سورس که تجاری هم هست ، اسیلوسکوپ DSO138 هست، این کد منبعش :
              Source code for DSO138 Oscilloscope Firmware. Contribute to essboyer/DSO138 development by creating an account on GitHub.

و این هم شماتیک و...
              DSO138 was designed as a lightweight, portable, training oscilloscope kit. The heart of DSO138 is a Cortex-M3 ARM processor (STM32F103C8) from ST. It uses a 2.4-inch TFT LCD (320 X 240 dotmatrix, 262K colors) that displays crisp and clear waveforms.

اگر خودم بودم ، احتمال اینکه اوپن سورسش کنم بیشتر بود‌.
              البته به طوری که احتمال سو استفاده کردن کمتر باشه.

جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۵:۰۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷. دلیل: حذف کد فرمول زائد

دیدگاه

اگر خودم بودم ، احتمال اینکه اوپن سورسش کنم بیشتر بود‌.
                البته به طوری که احتمال سو استفاده کردن کمتر باشه.
                خوب به نظر شما چطور میشه این کار رو کرد؟ منظورم گرفتن جلوی سو استفاده هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X