اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اوسیلوسکوپ با رزبری‌پای پیکو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    چرا مشتری باید محصول مرا بخرد؟
    احسنت! به نظرم از اون نکات کلیدی و طلایی بود.
    به نظرم جواب درست این می‌تونه باشه: قیمت کمتر و کیفیت برابر یا بالاتر نسبت به محصولات هم‌رده در بازار.
    حالا سوال اینحاست که کدام رده از محصولات مد نظر هست؟ فکر میکنم به این بر میگرده که چطور میخوایم محصول رو بسازیم؟ و با چه قابلیتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
      احسنت! به نظرم از اون نکات کلیدی و طلایی بود.
      به نظرم جواب درست این می‌تونه باشه: قیمت کمتر و کیفیت برابر یا بالاتر نسبت به محصولات هم‌رده در بازار.
      حالا سوال اینحاست که کدام رده از محصولات مد نظر هست؟ فکر میکنم به این بر میگرده که چطور میخوایم محصول رو بسازیم؟ و با چه قابلیتی؟
      با سلام مجدد
      مهمترین پارامترهایی که رده محصول شما را مشخص میکند:
      - پهنای باند.
      - نیاز به کامپیوتر جهت مشاهده شکل موج میباشد.
      مورد دوم بنظر من چالش اصلی این محصول در بین محصولات هم رده خود از لحاظ پهنای باند خواهد بود. با یک نگاه واقعبینانه معمولا افراد ترجیح میدهند از اسیلوسکپی استفاده کنند که نیاز به اتصال یک وسیله جانبی جهت Display نداشته باشد. با توجه به این مورد حالا شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه مزایایی میتوانید در محصولتان داشته باشید که مشتری را ترغیب به انتخاب آن نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
        مهمترین پارامترهایی که رده محصول شما را مشخص میکند:
        - پهنای باند.
        - نیاز به کامپیوتر جهت مشاهده شکل موج میباشد.
        مورد دوم بنظر من چالش اصلی این محصول در بین محصولات هم رده خود از لحاظ پهنای باند خواهد بود. با یک نگاه واقعبینانه معمولا افراد ترجیح میدهند از اسیلوسکپی استفاده کنند که نیاز به اتصال یک وسیله جانبی جهت Display نداشته باشد. با توجه به این مورد حالا شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه مزایایی میتوانید در محصولتان داشته باشید که مشتری را ترغیب به انتخاب آن نمایید.
        ممنون بابت توضیحات دقیق.
        با این تفاسیر فکر کنم اول باید پهنای باند رو مشخص کنیم چون ظاهرا از مهمترین خصوصیت‌های این محصول هست.
        پهنای باند مستقیما به میکرو و چیپ ADC مربوطه و باید دید از چی میخوایم استفاده کنیم....
        ادیت: البته یک دید دیگه هم هست در مورد بازار کارت‌هایی مثل 6022هانتک (پهنای باند ۵۰ مگاهرتز). شاید بشه کیفیتی هم رده‌ی اون داد ولی با قیمت کمتر. اینطوری اون بازار رو میشه تصاحب کرد. این کار شاید چندان جالب به نظر نیاد، ولی خوب چون رقیب ایرانی نیست فکر نمی‌کنم مشکل اخلاقی/حرفه‌ای داشته باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۲۳:۱۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۰.

دیدگاه

امروز داشتم نگاه می‌کردم، یک برندی بود بنام fnirsi اوسیلوسکوپهای ارزان میسازه (لینک). حدود قیمت 70 یورو با پهنای باند ۱۰۰مگاهرتز و نرخ نمونه برداری 500MSpS. (لینک).
          یک ایده‌ای به ذهنم رسید، این که بجای کامپیوتر از گوشی موبایل استفاده کنیم (اتصال بیسیم وایفای). اینطوری هم هزینه ساخت میاد پایین، هم گوشی مستقیم به اوسیلوسکوپ متصل نیست تا اسیب احتمالی ببینه و هم از قدرت گوشی میشه استفاده کرد (گوشیهای الان در حد یک کامپیوتر کامل هستند) و میکرو کنترلر خیلی قوی ای مورد نیاز نخواهد بود. یک عیب هم داره اینکه دستگاه بطور کلی پیچیده‌تر میشه.
          جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۳:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲.

دیدگاه

یک پروژه پیدا کردم:
            کد:
            https://github.com/VanAn-nd/PiSCOPE
            با سمپل ریت 125M کل قیمتش شاید به ۵۰۰ت هم نرسه. این هم قسمت شماتیکش هست:
            کد:
            https://github.com/VanAn-nd/PiSCOPE/blob/main/PiSCOPE%20schematic.pdf
            ادیت: دوستان به نظر شما ساخت ۱۰ عددش بعنوان تست توی ایران چقدر هزینه برمیداره؟ اصلا میشه یا باید به چین سفارش داد؟
            جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۱۶:۲۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۸.

دیدگاه

یک پروژه پیدا کردم:
              کد:
              https://github.com/VanAn-nd/PiSCOPE
              با سمپل ریت 125M کل قیمتش شاید به ۵۰۰ت هم نرسه. این هم قسمت شماتیکش هست:
              کد:
              https://github.com/VanAn-nd/PiSCOPE/blob/main/PiSCOPE%20schematic.pdf
              ادیت: دوستان به نظر شما ساخت ۱۰ عددش بعنوان تست توی ایران چقدر هزینه برمیداره؟ اصلا میشه یا باید به چین سفارش داد؟
              سلام مجدد
              اول اینکه با توجه به آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال به کار رفته ، بعیده قیمت تمام شده ۵۰۰ تومن تموم بشه!
              آیسی AD9288 اصلی حدود ۳ میلیون تومن هست و مدل تقلبی هم ۲۰۰ تومن گفته شده ، که البته معلوم هم نیست کار راه بندازه یا نه.
              دوم اینکه نمیدونم نرخ 125 مگاسمپل از کجا اومده ، خود آیسی AD9288 حداکثر نرخ نمونه برداریش 100 مگاسمپل هست.
              البته شاید طرفندی مثل اور سمپلینگ باشه که من خبر نداشته باشم.
              ولی در کل پروژه ای هست که میشه ازش الهام گیری کرد ، یا اینکه خودش رو توسعه داد و عیوبش رو برطرف کرد.​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام مجدد
                اول اینکه با توجه به آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال به کار رفته ، بعیده قیمت تمام شده ۵۰۰ تومن تموم بشه!
                آیسی AD9288 اصلی حدود ۳ میلیون تومن هست و مدل تقلبی هم ۲۰۰ تومن گفته شده ، که البته معلوم هم نیست کار راه بندازه یا نه.
                دوم اینکه نمیدونم نرخ 125 مگاسمپل از کجا اومده ، خود آیسی AD9288 حداکثر نرخ نمونه برداریش 100 مگاسمپل هست.
                البته شاید طرفندی مثل اور سمپلینگ باشه که من خبر نداشته باشم.
                ولی در کل پروژه ای هست که میشه ازش الهام گیری کرد ، یا اینکه خودش رو توسعه داد و عیوبش رو برطرف کرد.​​​​​
                سلام.
                اینقدر هیجان زده بودم یکم اشتباه کردم. ولی روی تعداد فکر نمیکنم قیمتش خیلی از ۵۰۰ت بالاتر بره.
                شاید‌هم اورسمپل کرده. چون firmwareش باز نیست شاید نشه خیلی چیزها رو تشخیص داد.
                یک راهنمایی میخوام. با توجه به اون عکسی که توی گیت‌هاب هست و با فرض اینکه فایل‌های gerber موجود باشه، به نظر شما ساخت این بورد راحته؟ منظورم فقط بورد مدارچاپی بعلاوه‌ی اسمبل قطعات روش هست.
                دیدگاه

مدل تقلبی هم ۲۰۰ تومن گفته شده ، که البته معلوم هم نیست کار راه بندازه یا نه.
                  اسم تقلبی به نظرم درست نیست. یک چیپ هست بنام MXT2088 که کارکردش اگر اشتباه نکنم عین ad9288 هست و قیمت کمتر. منظورم از تقلبی همون هست.
                  خیلی از اسکوپ‌های جدید رده متوسط و پایین مثل fnirsi از همین چیپ استفاده میکنن.

دیدگاه

اسم تقلبی به نظرم درست نیست. یک چیپ هست بنام MXT2088 که کارکردش اگر اشتباه نکنم عین ad9288 هست و قیمت کمتر. منظورم از تقلبی همون هست.
                    خیلی از اسکوپ‌های جدید رده متوسط و پایین مثل fnirsi از همین چیپ استفاده میکنن.
                    این آیسی MXT2088 که گفتید رو داخل هیچ سایت ایرانی پیدا نکردم ، ولی اگر قیمتش اون چیزی باشه که در فروشگاه های خارجی دیدم ، واقعا عالیه.
                    ظاهرا فقط 0.5 دلار قیمت داره.

در پاسخ سوال اول :
                    چاپ فیبر رو طبیعتا باید سپرد به شرکت های تولید PCB ، مونتاژ اگر قرار باشه که تعداد پایین باشه ، میشه با شابلون و خمیر قلع به شکل دستی انجام داد.
                    در غیر اینصورت باید سپرد به شرکت های مونتاژ ماشینی.

دیدگاه

چاپ فیبر رو طبیعتا باید سپرد به شرکت های تولید PCB ، مونتاژ اگر قرار باشه که تعداد پایین باشه ، میشه با شابلون و خمیر قلع به شکل دستی انجام داد.
                      ممنون
                      خرجش حدودا برای ۱۰ عدد به نظرتون چقدر میشه؟ شرکت سازنده مدار خوب از کجا باید پیدا کرد که دقت مورد نظر رو داشته باشه؟
                      البته قبلش باید شماتیک و pcb اماده بشه. من فکر میکنم قبل از اون هم باید طرح کلی دستگاه اماده بشه و نحوه‌ی ارتباط قسمتهای مختلف با هم.
                      اگر تمایل دارید میشه شما لطف کنید یک پیشنهاد بدید برای نحوه‌ی ارتباط بین قسمت‌های مختلف؟ هر قسمتی (میکرو، نرم افزار و سخت افزار) چه وظیفه‌ای داشته باشن و چه اطلاعاتی رد و بدل کنند؟ شاید از نظر شما این‌ها بدیهی باشه ولی به نظرم بهتره یک بار طرحش رو بررسی کنیم تا اجماعی بشه در این مورد.
                      از نظرات سایر دوستان هم شدیدا استقبال میشه.

من خودم در نظرم بود بجای ارتباط USB از ارتباط وایفای بصورت هات‌اسپات استفاده بشه. اینطوری استفاده راحت تر میشه ولی هم قیمت تمام شده بالاتر میره (حداقل ۱۰ دلار) و هم پیچیدگی بیشتر میشه در عوض میشه هم از گوشی و هم از کامپیوتر استفاده کرد.

دیدگاه

ممنون
                        خرجش حدودا برای ۱۰ عدد به نظرتون چقدر میشه؟ شرکت سازنده مدار خوب از کجا باید پیدا کرد که دقت مورد نظر رو داشته باشه؟
                        البته قبلش باید شماتیک و pcb اماده بشه. من فکر میکنم قبل از اون هم باید طرح کلی دستگاه اماده بشه و نحوه‌ی ارتباط قسمتهای مختلف با هم.
                        اگر تمایل دارید میشه شما لطف کنید یک پیشنهاد بدید برای نحوه‌ی ارتباط بین قسمت‌های مختلف؟ هر قسمتی (میکرو، نرم افزار و سخت افزار) چه وظیفه‌ای داشته باشن و چه اطلاعاتی رد و بدل کنند؟ شاید از نظر شما این‌ها بدیهی باشه ولی به نظرم بهتره یک بار طرحش رو بررسی کنیم تا اجماعی بشه در این مورد.
                        از نظرات سایر دوستان هم شدیدا استقبال میشه.

من خودم در نظرم بود بجای ارتباط USB از ارتباط وایفای بصورت هات‌اسپات استفاده بشه. اینطوری استفاده راحت تر میشه ولی هم قیمت تمام شده بالاتر میره (حداقل ۱۰ دلار) و هم پیچیدگی بیشتر میشه در عوض میشه هم از گوشی و هم از کامپیوتر استفاده کرد.
                        در مورد چاپ PCB اگر هدفتون شرکت های ایرانی باشه ،
                        شرکت های کوثر مدار ، بهساز مدار ، آریا مدار ، یگانه مدار و بیس الکترونیک از نظر کیفیت نهایی بهتر هستن.
                        و البته که چون تعداد پایینه ، باید هزینه ای تا ۱۰ میلیون رو در نظر داشته باشید.
                        اگر هم بتونید از چین سفارش بدید ، شرکت های JLCPCB و PCBWAY هستن ، کیفیت PCBWAY مقداری بهتر و البته گرونتر هست.
                        هزینه ارسال و گمرک هم فکر کنم در حد ۳ میلیون باشه.

شماتیک سخت افزاری که من در گیتهاب دیدم هم پایه ای بود ، نهایت بهینه سازی که میشه انجام داد ، تغییر میکروکنترلر مورد استفاده یا آیسی ADC و آپ امپ ها هست.

و البته که خودم به شخصه ارتباط سیمی رو به ارتباط بی سیم ترجیح میدم ، اگر مشکل شما از نظر ایمنی تجهیزات باشه ، میشه از یک ایزوله کننده برای USB استفاده کرد تا احتمال آسیب دیدگی موبایل و کامپیوتر بر اثر ولتاژ بالای احتمالی نزدیک به صفر بشه.
                        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۰۹:۳۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲. دلیل: ناقص ارسال شدن پست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X