اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط voyager2020
    من همینها رو دیدم تو امجد! طبقه دوم و تجهیزات لیزری هم میفروشه!
    به هر حال دوستان اگه مایل هستند منم حاضرم وارد کنیم منتهی باید جنس خود و بازده بالا پیدا کنیم! اونهایی که بازده بالا از این قطعه سراغ دارن اطلاع بدند!
    منم اگه واقعا خوب باشه پایم
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط takesh
      #
      تا جایی که میدونم تجهیزات الکترونیکی ورودش به ایران ممنوعه
      از آمریکا میاد دبی از دبی میاد ایران .به همین سادگی به همین خوشمزگی :mrgreen:

این ماژولهای کره خوب بهنظر میرسه:
      http://www.ebay.com/itm/Most-Innovat...item4167801ca2
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ببخشید چرا توی عکس نوشته سنسور خنک کننده ؟؟
        ننوشته المان خنک کننده ؟؟
        آخه مگه سنسور وظیفه اش دریافت اطلاعت محیط نیست ؟؟
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          از آمریکا میاد دبی از دبی میاد ایران .به همین سادگی به همین خوشمزگی :mrgreen:

این ماژولهای کره خوب بهنظر میرسه:
          http://www.ebay.com/itm/Most-Innovat...item4167801ca2
          خب قیمتی که به دست ما میرسه میدونین میشه خدا تومن؟
          جدا حدس میزنین چند به دست ما برسه؟

نوشته اصلی توسط کیان
          منم دیدم میگن سنسور!
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

داداش کمپرسور یخچال بازدهش 30 درصده این tecبه 5 درصد به زور میرسه .اما هر چیزی بالاخره کابرد خودشو داره.البته نا گفته نمونه این tecهای موجود تو بازار ایران هم جز آشغال ترین هاست .اگر بچه ها پا کار بودند از ebuyده تا دونه آمریکایی می خریدیم تست می کردیم .نفری یدونه بر می داشتیم که هزینه ها سر شکن بشه
            منم همینو میگم دیگه!!! :angry: میگم پایه بشین بریم دنبال کمپرسور مینی یخچال اون بهتره
            دوستان کسی میدونه این مینی کمپرسور های یخچال ماشین رو از کجا میشه گیر اورد؟؟
            اینا بازم یه ارزش داره ادم روشون وقت بزاره ولی TEC نه... به نظر من وقت حروم کردنه :angry:
            اینو ببینید:
            http://www.iran-module.ir/index.php/...B2%D8%A7%D8%B1
            اگه کمپرسور یخچال رو بشه گیر اورد اونوقت میشه با این رادیاتور گرماشو کم گرد اندازش 8*8 هست باب یه فن دور بالا 8*8 سانتی :nice: النته اون خنک کننده های بالاییش هم باب TEC هست کوچیکش 4*4 سانته اندازه 1 دونه و بزرگش 4*8 سانتیه برای 2 تا TEC کنار هم
            میگم مسعود جان چیجوری از این سایت باید قیمت گرفت؟؟ خیلی مسخرس قیمت هارو نذاشته :eek:
            من یه مدل دیدم نظامی بود 3 ولت 3 آمپر قیمت 20 تومن
            این مدلی هم که اروین جان گذاشته که توانش خیلی پایینه به درد ما نمیخوره برای خنک نگه داشتن قطعاته بیشتر فکر کنم!!
            اگر که از چین بخواید بخرید می تونم یه کارایی بکنم !
            کیان یه چیز میگی هااا!!! خب اینا که تو بازار خودمونه و بازدهی 120 درصدی :mrgreen: داره ماله کجاست پس؟!!
            بابا خیلی امید میدین ب خدا؛ دمتون گرم
            ولی من که کار خودمو میکنم
            =)) =)) =))
            حال میکنی هرچی امید داشتی از بیخ نابود کردم رفت
            من میگم نکنه مثله من بشی کلی داری وقتتو میزاری روی این اخرشم اونی که میخوای نمیشه!!
            ماله منم همینطور شد که مادر گرامی کلی چیزمون گفتن الکی برداشتی یه کلمنو به فنا دادی!! :-((
            البته اگه برعکس TEC هارو بزاری کتری برقی میشه هاااا!!! امتحانش کن حتما جالبه من کردم این قشنگ جواب داد!
            در کل من میگم میاین روی کمپرسور کوچیک یخچال کار کنیم این خیلی بهتره ها یخ میبنده در حد لالیگا!!
            من یه پرس و جویی که کردم فهمیدم تو یخچال ماشین هایی که فابریک رو خودشون دارن از tec استفاده نمیکنن و از کمپرسور استفاده میشه برای همینه اینقدر یخچال هاش یخ میکنه!! البته این یخچال های ماشین هم هست با tec اما اصلا به گرد پای اونا نمیرسه بعدشم باید حتما گردش هوای بالایی داشته باشه تا طرف گرمش خنک بشه و بتونه یه ذره خنک کنه مه توی ماشین هم یه مسئله همین گردش هوای زیاده!!

دیدگاه

کسی نمیدونه فشار(خلا) کمپرسور یخچال چقدره؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                مشکل اینه که اکثر کسایی که قطعه میفروشن یا مکانیک بودن قبلا" یا سر زمینی جایی کار میکردن

دیدگاه

فکر کنم اگر این المان ها رو به بدنه چیزی که من عکسش رو توی چند صفحه قبل گذاشتم بچسبونید شاید یه جوابی بگیرید !
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                    کسی نمیدونه فشار(خلا) کمپرسور یخچال چقدره؟!
                    یکی از دوستان همین فروم با موتور یخچال کمپرسور ساخته که تا 8 بار فشار هوا داره پس میشه نتیجه گرفت تا8 بار هم می تونه خلا ایجاد کنه
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

شما با بازده ی اینا چی کار دارید مهم اینکه که به دمای مورد نظر میشه با اینا رسید فقط برق رو تلف میکنه همین

من اینو وصل کردم به CPU که قبلا با یک هیت سیگنت کوچک وصل کرده بودم 15 ثانیه زمان میرد تا هیت کاملا داغ بشه اما وقتی به CPU وصل کردن در عرض 5 6 ثانیه دستو میسوزوند oo: oo:
                      که سریع خاموشش کردم دمای CPU هم نتونستم دقیقا ببینم چقدر بشه که توی همین 5 ثانیه 45 درجه سلسیوس بود :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                        کلی زور زدم سیستم خنک کن با آب رو سر هم کردم
                        چرا جواب نمیده؟ :angry: :angry: :angry:
                        از آب معمولی استفاده کردم و همون رادیات بخاری پراید و پمپ آب آکواریوم
                        رفتم فن بخرم موتور خالی رو بدون پروانه و حفاظ گفت 22 تومن :eek:
                        با فن کوچیک خنک میکنم ولی دمای آب خیلی میره بالا
                        نیم مثقال هم برفک نمیزنه
                        نیم ساعت کار:
                        یک ساعت:

بعد از خاموش کردن:
                        چرا اینقدر کم خب؟
                        :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                        یارومم 6 آمپر هست ولی 3.5 آمپر بیشتر نمیکشه
                        همش کشک؟
                        هیت سینکم جا داره 4 تا المان بذارم
                        ولی خب برای تغذیه داخل ماشین به مشکل میخورم؛ ن؟
                        سلام مسعود جان
                        شرمنده اینقدر دوستان تند تند پاسخ میزارن که الان متوجه شدم توی صفحه 12 شما به همچین مشگلی برخورد کردی :redface:

خوب دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست

جواب سوال خودت رو که در صفحه اول و پاسخ اول میتونستی پیدا کنی
                        خودم 4آمپری و 6 آمپری رو امتحان کردم.....گفتم که 4آمپری آب خنک تولید میکرد و 6آمپری رو به زور تونستم ازش کمی برفک بگیرم :rolleyes:
                        باید 8آمپری به بالا بگیری

آب معمولی هم که استفاده کردی نمیتونه دما رو خوب انتقال بده ( از آب رادیاتور ماشین استفاده کن )
                        مال من هم 12 آمپری هست ولی دیدم 6 آمپر بیشتر نمیکشه
                        به نظرم باید با تغذیه سوئیچینگ های صنعتی امتحانش کنم و 12 آمپر رو از اونا کامل بتونه بکشه و با پاور کامپیوتر نمیشه
                        آخرین ویرایش: امروز ساعت 11:03:00 am

خلاصه مال شما 72تا90وات هست......که الان 36وات بیشتر تولید نکرده
                        مال من 144تا188وات هست ولی فعلا تا 90وات سرما تولید کرده

فردا میبرمش یه جایی که 12 آمپر واقعی بتونه مصرف کنه و با پمپ کولر هم راش میندازم تا کم نیاره
                        ببینم چی میشه :rolleyes:

خلاصه دمت گرم....ایول داره
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مشکل اینه که اکثر کسایی که قطعه میفروشن یا مکانیک بودن قبلا" یا سر زمینی جایی کار میکردن
                          =)) =)) :-)) :-))
                          اره واقعا راست میگی!! رفته بودم پیش یارو همین tec هارو بگیرم هر چی بش میگفتم نمیفهمید میگفت اینا چیه!!
                          کلی زور زدم تازه 2 زاریش افتاده میگه اهان ما یه چیز اوردیم یه طرفش گرم میشه یه طرفش سرد :eek: :eek:
                          ببینین وضعیت مارو البته شاگردش مغازه بود و به خودش که گفتم کلی خندید!!

دیدگاه

دوباره سلام دوستان
                            داشتم صفحاتی که داشتین سوال و جواب مکردین و نبودم رو مطالعه میکردم
                            متوجه شدم که برای اندازه گیری بهره اون نیاز دارید سرما رو جوری اندازه بگیرید که آب یخ نزده باشه
                            از یخ در بهشت و سرم آب نمک و این چیزا که به جایی نمیرسین دوستان
                            کلی خندیدم از دست شما =)) :-j

به نظر خودم بهترین روش این باه که از الکل استفاده کنید
                            چون هم مایع هست و هم دمای انجماد بالایی داره و من با المان 12آمپری نتونستم منجمدش کنم
                            احتمالا برای این کار چیز خوبی باشه
                            امتجان کنید و جوابش رو بدید
                            بازم اگه در ادامه صفحات به سوال دیگه ای برخورد کردم جوابگو خواهم بود
                            با تشکر...

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط deremel400
                            این بدون باره که الان3.9ولت رسیده اما تا 4هم بالارفت دیگه ترسیدم tecبسوزه :cry:

این زیر باره power led 1wاست که ولتاژ تا حدود 3.1 افت کرد:

این هم از آرماتور بندی ما :

برای گرم کردن هم همین طور که مشاهده می کنید از شعله هویه گازی استفاده شده
                            آقا نگن این کارا رو :eek: :eek: :eek:

این کارتون من رو یاد اون بچه ها میندازه که وقتی سوار دوچرخه هستند با ته کفششون لاستیک رو فشار میدن و کفششون حکم لنت ترمز رو ایفا میکنه

درسته با اون کار میشه ترمز کرد ولی پدر کفشت هم در میاد دیگه :rolleyes:

خوب المان شما هم همینطوره....شما با حرارت دادن میخواین ازش چپه بهره بگیرین

من بارها و بارها گفتم بدون هیدسینگ اون رو روشن نکنید چون در کمتر از یک دقیقه خواهد سوخت
                            حالا شما اومدین مستقیما بهش حرارت میدین ! oo: خوب پدرش در میاد دیگه

داخل اون نیمه هادی ها به وسیله قلع بهم متصل شدن
                            زمانی که حرارت بالا بره اون قلع آب میشه و نیمه هادی شما از هم جدا میشه در نتیجه المان خراب خواهد شد :agree:

توی صفحه 4 پاسخ شماره 52 هم تصاویر مختلفی از داخل المان گذاشته بودم....

بر روی تصاویرش کلیک کنید تا بزرگ بشن

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

چمنی جان از هر طریقی که بتونی الکتریسیته تولید کنی از همون طریق هم میتونی مصرفش کنی این خاصیت الکتریسیتس. که به الکترومورتور ها ژنراتور و موتور میگن و برای این المانها TEC و TEG میگن که اتفاقا" همیناییه که دست شماست. و حق هم باشماست ممکنه حرارت زیاد بهش آسیب بزنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                منم همینو میگم دیگه!!! :angry: میگم پایه بشین بریم دنبال کمپرسور مینی یخچال اون بهتره
                                دوستان کسی میدونه این مینی کمپرسور های یخچال ماشین رو از کجا میشه گیر اورد؟؟
                                اینا بازم یه ارزش داره ادم روشون وقت بزاره ولی TEC نه... به نظر من وقت حروم کردنه :angry:
                                اینو ببینید:
                                http://www.iran-module.ir/index.php/...B2%D8%A7%D8%B1
                                اگه کمپرسور یخچال رو بشه گیر اورد اونوقت میشه با این رادیاتور گرماشو کم گرد اندازش 8*8 هست باب یه فن دور بالا 8*8 سانتی :nice: النته اون خنک کننده های بالاییش هم باب TEC هست کوچیکش 4*4 سانته اندازه 1 دونه و بزرگش 4*8 سانتیه برای 2 تا TEC کنار هم
                                میگم مسعود جان چیجوری از این سایت باید قیمت گرفت؟؟ خیلی مسخرس قیمت هارو نذاشته :eek:این مدلی هم که اروین جان گذاشته که توانش خیلی پایینه به درد ما نمیخوره برای خنک نگه داشتن قطعاته بیشتر فکر کنم!!کیان یه چیز میگی هااا!!! خب اینا که تو بازار خودمونه و بازدهی 120 درصدی :mrgreen: داره ماله کجاست پس؟!! =)) =)) =))
                                حال میکنی هرچی امید داشتی از بیخ نابود کردم رفت
                                من میگم نکنه مثله من بشی کلی داری وقتتو میزاری روی این اخرشم اونی که میخوای نمیشه!!
                                ماله منم همینطور شد که مادر گرامی کلی چیزمون گفتن الکی برداشتی یه کلمنو به فنا دادی!! :-((
                                البته اگه برعکس TEC هارو بزاری کتری برقی میشه هاااا!!! امتحانش کن حتما جالبه من کردم این قشنگ جواب داد!
                                در کل من میگم میاین روی کمپرسور کوچیک یخچال کار کنیم این خیلی بهتره ها یخ میبنده در حد لالیگا!!
                                من یه پرس و جویی که کردم فهمیدم تو یخچال ماشین هایی که فابریک رو خودشون دارن از tec استفاده نمیکنن و از کمپرسور استفاده میشه برای همینه اینقدر یخچال هاش یخ میکنه!! البته این یخچال های ماشین هم هست با tec اما اصلا به گرد پای اونا نمیرسه بعدشم باید حتما گردش هوای بالایی داشته باشه تا طرف گرمش خنک بشه و بتونه یه ذره خنک کنه مه توی ماشین هم یه مسئله همین گردش هوای زیاده!!
                                من با کمپرسور موافقم
                                ولی گشتم نبود نگرد نیسته اینا!
                                اگه از اینا آمادش بوده چرا زودتر نگفتی؟
                                میخوای قیمت بگیری باید استعلام قیمت رو بزنی فرم رو پر کنی به ایمیلت جواب میدن
                                عمرا نا امید بشم
                                کار نشد نداره
                                اینقدر زور میزنم تا پولم تموم بشه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                سلام مسعود جان
                                شرمنده اینقدر دوستان تند تند پاسخ میزارن که الان متوجه شدم توی صفحه 12 شما به همچین مشگلی برخورد کردی :redface:

خوب دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست

جواب سوال خودت رو که در صفحه اول و پاسخ اول میتونستی پیدا کنی
                                خودم 4آمپری و 6 آمپری رو امتحان کردم.....گفتم که 4آمپری آب خنک تولید میکرد و 6آمپری رو به زور تونستم ازش کمی برفک بگیرم :rolleyes:
                                باید 8آمپری به بالا بگیری

آب معمولی هم که استفاده کردی نمیتونه دما رو خوب انتقال بده ( از آب رادیاتور ماشین استفاده کن )
                                مال من هم 12 آمپری هست ولی دیدم 6 آمپر بیشتر نمیکشه
                                به نظرم باید با تغذیه سوئیچینگ های صنعتی امتحانش کنم و 12 آمپر رو از اونا کامل بتونه بکشه و با پاور کامپیوتر نمیشه

خلاصه مال شما 72تا90وات هست......که الان 36وات بیشتر تولید نکرده
                                مال من 144تا188وات هست ولی فعلا تا 90وات سرما تولید کرده

فردا میبرمش یه جایی که 12 آمپر واقعی بتونه مصرف کنه و با پمپ کولر هم راش میندازم تا کم نیاره
                                ببینم چی میشه :rolleyes:

خلاصه دمت گرم....ایول داره
                                چه عجب بابا یکی پیدا شد جای آیه یاس یکم راهنمایی کنه!
                                مرسی
                                باتری ماشین رو نگاه کردم
                                55 آمپر ساعت بود
                                اگه 4 تا 12 آمپری بذارم با پمپ آب و فن و تشکیلات یعنی فقط 1 ساعت کار میکنه؟ هر چند وقتی ماشین خاموشه نباید روشن بشه!
                                خبرشو به منم بدین ببینیم تغذیه درست داشته باشه چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X