اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط ashk
    من میخواستم با 10 تا از این 12 آمپریها 10 لیتر آب رو تا دمای زیر 10 درجه خنک کنم. به نظرتون شدنیه؟؟؟ یا فکر کمپرسور باشم. البته نه محدودیت جا دارم نه ولتاژ. ولی شدیداً محدودیت قیمت و جریان دارم . پول برقش زیاد نشه .بگم برای چی میخوام؟؟
    بگید برا چی می خواهید بهتره .اما به نظر من 10تا المانو نمی تونید خنکش کنید اونم 12آمپری حداقل 1200وات حرارته :eek:
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

هدف من خنک کردن آب کولر بود. یعنی هست. کف کولر 7000 حدوداً 100 لیتر آب جا میگیره. حالا چرا این همه آب باید جمع بشه بماند. از طرفی وقتی آب از پوشالها پایین میاد دماش بالاتر میره. خوب این دما رو باید کجا از دست بده؟؟ کف کولر؟؟ خوب همینه که بازدهش میشه G. من تصمیم دارم آب کولر رو جایی خارج از کولر خنک کنم. اونم نه 100 لیتر. 10 لیتر هم زیاده براش. حالا ما اگر بتونیم با حداقل انرژی دمای آب کولر رو به زیر 10 درجه برسونیم باد خیلی خنکتری داریم . نزدیک به کولر گازِی ولی هم با مصرف برق کمتر و هم قدرت خنک کنندگی و قدرت باد بیشتر.
      میشٍد یا نیمیشٍد؟؟
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        هدف من خنک کردن آب کولر بود. یعنی هست. کف کولر 7000 حدوداً 100 لیتر آب جا میگیره. حالا چرا این همه آب باید جمع بشه بماند. از طرفی وقتی آب از پوشالها پایین میاد دماش بالاتر میره. خوب این دما رو باید کجا از دست بده؟؟ کف کولر؟؟ خوب همینه که بازدهش میشه G. من تصمیم دارم آب کولر رو جایی خارج از کولر خنک کنم. اونم نه 100 لیتر. 10 لیتر هم زیاده براش. حالا ما اگر بتونیم با حداقل انرژی دمای آب کولر رو به زیر 10 درجه برسونیم باد خیلی خنکتری داریم . نزدیک به کولر گازِی ولی هم با مصرف برق کمتر و هم قدرت خنک کنندگی و قدرت باد بیشتر.
        میشٍد یا نیمیشٍد؟؟
        بنظر جاب میاد و باید روش کار کنیم! بعدن میام یه چیزایی از کولر آبی میدونم بگم براتون شاید انگیزه و مسیر بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          میشٍد یا نیمیشٍد؟؟
          اینکا با نیمه هادی اشتباه محضه
          برای این کار به جای اینهمه خرج برو یه یخچال قدیمی مارک خرکار مثل فیلکو بگیر اوراقش کن و اواپراتور رو بذار تو کف منبع آب کولرت و کندانسور رو بذار بیرون فن هم نمیخاد هم برق کمتری مصرف میکنه هم خرجت کمتره هم کلا بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            میشٍد یا نیمیشٍد؟؟
            این کار قبلا انجام شده
            ولی با کمپرسور
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63803.0
            پاسخ سوم رو ببین
            ظاهرا خیلی هم خوب جواب داده
            استفاده از این المانها اشتباه محضه
            من خودم فکر کردم 15 تاشو سری کنم مستقیم بزنم به 220DC
            اما دیدم با این جریانی که میکشه...
            بعدشم عمرا به قول بچه ها نمیشه 1200 وات حرارت رو به این راحتی رو پشت بوم داغ دفع کرد!
            در نهایت هم احتمال خیلی زیاد خرجت بیشتر از خرید یه یخچال کامل میشه
            پس:
            نوشته اصلی توسط takesh
            اینکا با نیمه هادی اشتباه محضه
            برای این کار به جای اینهمه خرج برو یه یخچال قدیمی مارک خرکار مثل فیلکو بگیر اوراقش کن و اواپراتور رو بذار تو کف منبع آب کولرت و کندانسور رو بذار بیرون فن هم نمیخاد هم برق کمتری مصرف میکنه هم خرجت کمتره هم کلا بهتره

نوشته اصلی توسط arvinfx
            قربانت

اتفاقا" توی اون پره مغز اتود نیمه فقط اتود خوب ندارم همه اتودام نوکئ خورد میکنن!
            خب پس بیا من یه اتود 0.7 دارم بدم به شما

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

استاد این کار شما قبلا انجام شده و نتیجه بسیار خوبی هم گرفته همونطور که مسعود جان لینک دادن من توی اون تاییک این رو گفته بودم:
              من چند سال پیش توی یه مجله دیدم یه فردی تو یزد (!!) اومده یه موتور یخچال (کمپرسور) رو زیر کولر گذاشته و لوله های سرما زاش رو گذاشته بود کف کولر تو اب جالبترش این که نوشته بود خیلی جالب کار داده و سرمایی تو مایه های کولر گازی ایجاد میکنه با مصرف برق خیلی کمتر از اون اون یارو که کلی باش حال کرده بود!!
              به نظر شما این طرح توجیه خوبی داره؟؟ ایده جالبیه در نوع خودش!!
              ایده بسیار جالبیه میشه روش کار کرد و نتیجه هم میده فقط یه ادم پاکار میخواد :agree:
              کمپرسور و رادیاتورشم اگه نخواین هزینه کنین یه دست دوم کمپرسور بگیرین با یه رادیاتور یخچال های ویترینی مغازه ها
              از فکر TEC بیاین بیرون برای سرما سازی در مقیاس بزرگ طراحی نشدن و راندمانشون در حدود 5 درصده :NO:

دیدگاه

""" توجه جالبه تا آخر بخونین توجه """
                اگه اشتباه چاپی دیدید ببخشید ...کی بردم فارسی نداره همینشم به بدبختی نوشتم :rolleyes:

دوستان اگه اجازه میدید که منم نظرم رو بگم :rolleyes:

المان tec فقط و فقط برای خنک کردن cpu و چیز هایی از این قبیل طراحی شده.....
                و برای خنک کردن cpu یا المان هایی که دارای تولید حرارت بالایی هستند بسیار بسیار اثر بخشی بالایی داره
                خوب این هایی گه گفتم یعنی چی ؟ oo:

یعنی اینکه اگه بخواین باهش کولر گازی بسازین = نمیشه
                اگه بخواین باهش مقدار زیادی آب رو خنک کنید یا منجمد کنید = نمیشه
                اگه بخواین باهش یخچال واسه ماشین بسازین = میشه ولی باتری جدا میخواد
                اگه بخواین باهش برق تولید کنید = ارزش نداره

ولی اینقدر هم آیه یَعس هم نخونیم دیگه .... :mrgreen:
                کاربرد های زیادی داره اما در حجم و اندازه خودش....

از یک المان 4*4 سانت یا 5*5 سانت با قطر 2تا3میلی متر و وزن حدود 5تا10 گرم چه انتظاراتی دارید !!!

اون رو میخواین با کمپرسوری که با 220ولت کار میکنه و وزن و اندازه اون 100ها برابر TECهست مقایسه کنید ؟

ولی با TEC میشه یه چیز خیلی جالب دیگه هم درست کرد که از نظر علمی اثبات هم شده و به شدت تاثیر مثبت داره.
                اون هم این است که با این المان یک دستکش سرد و گردم شونده بسازیم که اون رو بتونیم دستمون کنیم

وقتی روشن کنیم دستمون رو میتونه گرم و سرد کنه
                وقتی دست ما گرم یا سرد بشه در نتیجه دمای بدن هم بالا یا پایین میاد

خوب بعضی هاتون میگید دست چه ربطی به دمای بدن داره :rolleyes:
                جواب شما این میشه که کف دست و انگشتان دست واقعا همون رادیاتورهای بدن هستند و حکم تبادل گرما بدن با محیط رو دارن
                مقدار زیادی خون از دستها عبور میکنه و هم حکم مایع رادیاتور رو داره ...وقتی سرد یا گرم بشه بشتر بدن هم دماش تغییر میکنه :nerd:

کاربرد اصلی:
                اگه شما بعد از یک ورزش سخت دمای بدنتون به شدت بالا میره و بدنتون به شدت در حال عرق کردن هست
                حالا با سرد کردن کف دست خودتون در عرض کمتر از 5دقیقه به شدت دمای بدن شما افت پیدا میکنه
                جوری که خستگی هم از بدنتون تا حدود زیادی دفع میشه و تعریق شما خاتمه پیدا میکنه

و بالعکس
                زمانی که از برف بازی و اسکی و تیوب سواری در یک روز سرد برفی به خونه بر میگردید
                با گرم کردن دست خودتون توسط این المان میتونید دمای بدن خودتون رو به سرعت بالا ببرید

خوب....
                آیا این اختراعی که براتون توضیح دادم رو میتونید با کمپرسور بسازید ?!!!؟
                خوب معلومه که نه !!! آدم یا تبدیل به آلاسکا میشه یا با برق 220 ولت مثل فسیل خشک میشه

خلاصه اختراع جالبی میشه اگه بسازم ولی خواستم شما هم ازش فیض ببرید :nerd:

(( راستی هرکی از این تز و ایده یا اختراع یا هرچی که شما بهش میگید خوشش اومد لطفا با زدن گذینه تشکر اعلام کنه))
                مرسی از همه

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط کیان
                به نظر من اگر به جای دست از کف پا استفاده کنی بهتره !
                توجه نکردی که گفتم :

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                جواب شما این میشه کهکف دست و انگشتان دست واقعا همون رادیاتورهای بدن هستند و حکم تبادل گرما بدن با محیط رو دارن
                مقدار زیادی خون از دستها عبور میکنه و هم حکم مایع رادیاتور رو داره ...وقتی سرد یا گرم بشه بشتر بدن هم دماش تغییر میکنه :nerd:
                پا که رادیاتور نیست ! کسی از زدن رگ پا نمرده ولی از زدن رگ دست به راحتی مرده
                چون یکی از شاه رگ های اصلی در بدن است
                دومین دلیل اینکه دست نسبت به پا به قلب نزدک تر هست
                در هر صورت ممنون
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  کی گفته بود ندارم گربه دستش به گوشن نمیرسه!؟! انو تو آشغالام پیدا کردم . گفتم یه تست بزنم براتون ببینید.

جریان ورودی13.55 و آمپر5 و دما -18 رو میتونید ببینید .

البته بیشتر آب رو گرم میکرد تا یخ درست کنه :biggrin:
                  جریان 13.55 هست یا 5 ؟؟

یا اینکه جریان و ولتاژ رو اشتباه کردید :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    جریان 13.55 هست یا 5 ؟؟

یا اینکه جریان و ولتاژ رو اشتباه کردید :mrgreen:
                    نوشتم جریان 5 ولتاژ 13.55 رو ولتاژشو ننوشتم گفتم خودتون میگیرین ( نه بابا یادم رفته بود)

اضافه شده در تاریخ :

اگه بخواین باهش برق تولید کنید = ارزش نداره
                    موافق نیستم چون کارخونه های ماشین سازی بزرگ دارن ازش استفاده میکنن که حرارت اضافی موتور رو به برق تبدیل کنن و آلترناتور رو کمتر کنن بارشو. ولی برای تولید برق انبوه نه حق با شماست

اگه شما بعد از یک ورزش سخت دمای بدنتون به شدت بالا میره و بدنتون به شدت در حال عرق کردن هست
                    حالا با سرد کردن کف دست خودتون در عرض کمتر از 5دقیقه به شدت دمای بدن شما افت پیدا میکنه
                    جوری که خستگی هم از بدنتون تا حدود زیادی دفع میشه و تعریق شما خاتمه پیدا میکنه
                    بدن طی ملیونها سال استراتژی خوبی برا مقابله با این موضوع داره و اون عرق کردنه که میتونید با باد زدن خودتون راحت خودتونو خنک کنید یا اینکه برین یه جای خنک ( مثلا اگر به ماشین دسترسی دارین الان همه ماشنی ها کولر دارن- یا برین یه لیوان آب خنک بخورین ...)
                    فکر نکنم برای خنک کردن اون سطح این المان یا سطح دست حتی کافی باشه. البته این حرفتو قبول دارم که دست میتونه با استفاده از گردش خون شما رو خنک کنه ولی تو چه زمانی؟
                    و بالعکس
                    زمانی که از برف بازی و اسکی و تیوب سواری در یک روز سرد برفی به خونه بر میگردید
                    با گرم کردن دست خودتون توسط این المان میتونید دمای بدن خودتون رو به سرعت بالا ببرید
                    ببینم شما توی زمستون خونتون بخاری یا هیچ وسیله گرمایی روشن نمیکنید؟ خوب از اون استفاده کنید چرا لغمه رو میپیچونین میزارین دهن بقل دستی!

آیا این اختراعی که براتون توضیح دادم رو میتونید با کمپرسور بسازید ?!!!؟
                    خوب معلومه که نه !!! آدم یا تبدیل به آلاسکا میشه یا با برق 220 ولت مثل فسیل خشک میشه
                    بله میشه ولی توجیه اقتصادی نداره و هر جفتش اخترا شده اولی کولر و دومی بخاری
                    بعدشم برق 220 ولت لزومن آدم رو نمیگیره

خلاصه اختراع جالبی میشه اگه بسازم ولی خواستم شما هم ازش فیض ببرید :nerd:
                    oo:

دیدگاه

جناب arvinfx عزیز
                      شما که اینقدر مطالب رو مو شکافانه نمودید چرا به اون قسمت توجه نکردین که گفتم :

همچنین :

ولی با TEC میشه یه چیز خیلی جالب دیگه هم درست کرد که از نظر علمی اثبات هم شده و به شدت تاثیر مثبت داره.
                      اون هم این است که با این المان یک دستکش سرد و گردم شونده بسازیم که اون رو بتونیم دستمون کنیم
                      از نظر علمی کاملا اثبات شده هست
                      زمانی که عرق میکنید شما میرید جلوی کولر میشینید ؟؟ oo:
                      خوب مرد مومن مریض میشی و سینه پهلو میکنی و میگرن میگیری خدایی نکرده

تازشم مدت زیادی طول میکشه تا سرما از بیرون به داخل بدن شما برسه تا خنک بشید

ولی از طریق گردش خون به سرعت تمام بدنتون رو گرم یا سرد میکنید....حتی از آب یخ و داغ که میره توی معدتون هم تاثیر بیشتری داره

شما اول برو اخبار م مجلات علمی رو بخون بعد روش سنتی رو پیشنهاد کن

خلاصه یه بار امتحان کن
                      جوری ورزش کن که ضربان قلبت بالا بره و خیلی عرق کنی
                      بعدش توی هر مشتت یه یخ بگیر ببین به چه سرعت بدنت خنک میشه

یه بارم بشین جلوی کولر یا با دستت خودت رو باد بزن

آندرستند arvinfx جان ؟؟؟
                      شما هم موفق باشی

داخل پرانتز : واقعا حیف اون همه ایده و اطلاعاتی که این چند سال برای دوستان به اشتراک میزاشتم ؛
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

این نسبیه نمیشه گفت کاملا درسته یا غلط

از نظر علمی کاملا اثبات شده هست
                        مرجع معرفی کنید !

زمانی که عرق میکنید شما میرید جلوی کولر میشینید ؟؟ oo:
                        خوب مرد مومن مریض میشی و سینه پهلو میکنی و میگرن میگیری خدایی نکرده
                        شما دکتری مگه من همیشه زمستونا البته صبح دوش میگریم میرم بیرون هیچیمم نمیشه! تابستونام از حموم میام بیرون همینطور با کولر روشن میشینم تو اتاق البته جلوی باد مستقیم کولر نمیشینم! یکم اونورتر بشین خو! من کی گفتم بپر تو کولر!

چطوری؟ چی داری میگی؟! اون صفحه بزرگ کجا دست پر از پیچ و ماپیچ کجا! بعدشم توی اروپا ( قسمت های خیلی سرد مثل نروژ) توی چکمه ها المنت میزارن و با باطری های لیتیوم پلیمر برای جلوگیری از یخ زدگی اینو شنیدم.

تازشم مدت زیادی طول میکشه تا سرما از بیرون به داخل بدن شما برسه تا خنک بشید
                        سطح پوست بد بیشتره یا فقط دستها؟ :icon_razz:

ولی از طریق گردش خون به سرعت تمام بدنتون رو گرم یا سرد میکنید....حتی از آب یخ و داغ که میره توی معدتون هم تاثیر بیشتری داره
                        تمام سطح بدن هم گردش خون داره دیگه! مثل دست! راجع معده گفتی اگر توی گرما آب سر بخوریم و انقدر اینکار ادامه بدیم که خنکمون شه فشار خون میره بالا و اثر بدی میزاره شاید اونی که بالا گفتم راه خوبی نباشه حواسم به این نبود.

شما اول برو اخبار م مجلات علمی رو بخون بعد روش سنتی رو پیشنهاد کن
                        بنظر میاد خوندم! اینطور نیست؟

خلاصه یه بار امتحان کن
                        جوری ورزش کن که ضربان قلبت بالا بره و خیلی عرق کنی
                        بعدش توی هر مشتت یه یخ بگیر ببین به چه سرعت بدنت خنک میشه
                        اینو که گفتم قبول دارم ولی چه اسراری داری با المان اینکارو بکنی خوب الان خودت گفتی راه بهترشو

آندرستند arvinfx جان ؟؟؟
                        یِپ آندراستود مستر، بات وات ابات اسپاتا!

شما هم موفق باشی
                        ممنونم عزیزم بخاطر لطفت :agree:

داخل پرانتز : واقعا حیف اون همه ایده و اطلاعاتی که این چند سال برای دوستان به اشتراک میزاشتم ؛
                        شما یه دونه از همه این ایده هایی که میگی بساز ولی منتش رو هم بر سر ما نگذار کیه که نبینه اصلا" این المانا اگر 100 آمپریش بیاد شاید برامون بچه رو هم برد مدرسه :icon_razz: من هم تجربیاتمو در اختیار بقیه میزارم بقیه دوستان هم همینطور کسی اینجا تافته جدا بافته نیست و همینه که محیط رو دوستانه و صمیمی کرده.

دیدگاه

قرمز = من ^#(^
                          مشکی =arvinfx :-??

این نسبیه نمیشه گفت کاملا درسته یا غلط
                          چیزی رو گفتم که محققان گفتن.

مرجع معرفی کنید !
                          جناب پروفسور گوگل در 24ساعت شبانه روز در خدمت شماست ؛نگشتی میگی بگو ،بگرد هست

شما دکتری مگه من همیشه زمستونا البته صبح دوش میگریم میرم بیرون هیچیمم نمیشه! تابستونام از حموم میام بیرون همینطور با کولر روشن میشینم تو اتاق البته جلوی باد مستقیم کولر نمیشینم! یکم اونورتر بشین خو! من کی گفتم بپر تو کولر!
                          من یکی از بنده های خدام ؛امر به معروف و نهی از منکر هم جزو حیطه کاری بندگان خداست .شما کلا استثنایی خلق شدی ، امر ما معروف نمیشه واسه شما

چطوری؟ چی داری میگی؟! اون صفحه بزرگ کجا دست پر از پیچ و ماپیچ کجا! بعدشم توی اروپا ( قسمت های خیلی سرد مثل نروژ) توی چکمه ها المنت میزارن و با باطری های لیتیوم پلیمر برای جلوگیری از یخ زدگی اینو شنیدم.
                          یه صفحه 4*4سانت در کف دست قرار میگیره ، پیچ و مارپیچ کجا بود ! نکنه راه رو اشتباهی رفتی !؟ برگرد
                          ایران 4فصل هست....هر فصلی باید یه جاییت اون رو بزاری که یا سرد بشه یا گرم

سطح پوست بد بیشتره یا فقط دستها؟ :icon_razz:
                          باز این غلط املایی هات عود کرد ها oo:
                          دوما داری میگی سطح پوست... ولی من دارم میگم از داخل روی کل بدن تاثیر میزاره .ولی تمام سطح پوست شما آزاد نیست و پوشیده از لباس هست

تمام سطح بدن هم گردش خون داره دیگه! مثل دست! راجع معده گفتی اگر توی گرما آب سر بخوریم و انقدر اینکار ادامه بدیم که خنکمون شه فشار خون میره بالا و اثر بدی میزاره شاید اونی که بالا گفتم راه خوبی نباشه حواسم به این نبود.
                          خوب پس این هیچی

بنظر میاد خوندم! اینطور نیست؟
                          موشکافانه خوندید .مرسی

اینو که گفتم قبول دارم ولی چه اسراری داری با المان اینکارو بکنی خوب الان خودت گفتی راه بهترشو
                          شما هر جایی نمیتونی یخ گیر بیاری ...عمری هم نداره یخ ها....زود آب میشن...ولی tec همیشه آماده به کار هست

یِپ آندراستود مستر، بات وات ابات اسپاتا!
                          oo: oo:

ممنونم عزیزم بخاطر لطفت :agree:
                          خواهش میکنم دوست عزیز

شما یه دونه از همه این ایده هایی که میگی بساز ولی منتش رو هم بر سر ما نگذار کیه که نبینه اصلا" این المانا اگر 100 آمپریش بیاد شاید برامون بچه رو هم برد مدرسه :icon_razz: من هم تجربیاتمو در اختیار بقیه میزارم بقیه دوستان هم همینطور کسی اینجا تافته جدا بافته نیست و همینه که محیط رو دوستانه و صمیمی کرده.
                          یه دونه که هیچی ! 10تا هم بسازم منتی ندارم.....ولی کسانی که از اطلاعات استفاده میکنن هم نباید نمکدون بشکنن
                          100آمپر چی چی ؟ متوجه نشدم متاسفانه !
                          نه اشتباه نکن...همه واسه پلود اطلاعات و کمک به بقیه اینجا نمیان....بیشتر افراد...تاکید میکنم ها...بیشتر افراد واسه دانلود مطالب و اطلاعات میان
                          یعنی عمل بسیار مهم تبادل اطلاعات رو انجام نمیدن....حتی بعضی ها هم از زدن گذینه تشکر پرهیز میکنن ...انگار پولی ازشون کم میشه...
                          ما این چند مدت صمیمیتی اینجا نیدیدیم....نمیخوام نظر بقیه رو خراب کنم ولی خداییش چند نفر از دوستان بودن که از این سایت تصمیم گرفته بودن برن یا کلا رفتن !!؟؟

\|/_\/_

دیدگاه

بچه ها اگه یه ظرف کاملا عایق بندی شده داشته باشیم چطور میشه فهمید تو چند ساعت چند درجه تبادل حرارتی خواهد داشت؟

اضافه شده در تاریخ :
                            http://tookan.ir/4,70,5748,0/%DB%8C%...8%AA_maxxett_/
                            من کمپرسور 12 ولتی میخوام :cry: :cry: :cry:

ببینید:
                            Aspen_article.pdf - 388.0 Kb
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام. خوب من که باید برم دنبال کمپرسور. البته خودم تو فکر موتور این یخچالهای ویترینی بودم. فکر کنم قدرت بیشتری داشته باشند و چون فن دارند باید تحمل بیشتری هم داشته باشند. فقط کسی از جریان مصرفی اونها و کلاً یخچالها اطلاعاتی داره؟؟؟؟
                              برای پلتیر هم به نظر من اگر در صندلی ماشین استفاده بشه خیلی خوبه. آخه هر چقدر هم کولر بگیری بازم کمر آدم عرق میکنه. چون به صندلی چسبیده. حالا اگه بشه پشتی صندلی رو خنک کرد عالی میشه. فکر کنم باید از چندتا المان و با توان کمتر استفاده بشه.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                سلام. خوب من که باید برم دنبال کمپرسور. البته خودم تو فکر موتور این یخچالهای ویترینی بودم. فکر کنم قدرت بیشتری داشته باشند و چون فن دارند باید تحمل بیشتری هم داشته باشند. فقط کسی از جریان مصرفی اونها و کلاً یخچالها اطلاعاتی داره؟؟؟؟
                                برای پلتیر هم به نظر من اگر در صندلی ماشین استفاده بشه خیلی خوبه. آخه هر چقدر هم کولر بگیری بازم کمر آدم عرق میکنه. چون به صندلی چسبیده. حالا اگه بشه پشتی صندلی رو خنک کرد عالی میشه. فکر کنم باید از چندتا المان و با توان کمتر استفاده بشه.
                                یخچال 200W میشه البته این قدیمی هاش براش لس ها رو نمیدونم باید کمتر باشه.

اینم ایده خوبیه! کمر منم همیشه عرق میکنه کولر هم جواب نمیده! :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X