اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

[QUOTE=Hi Voltage;270838]دوستان مگه این جابجایی هوای گرم و سرد به بالا و پایین خود انرژی ندارد یا ما سوخت میسوزونیم . اصلا مگه برای توربین بادی سوخت میسوزونیم که میگید نباید انرژی بهش بدیم . قرار نیست بدون انرژی باشه / حتما بعدا میگید این موتورها که چیزی نیست خوب اهن ربا هم انرژی میده و نباید انرژی باشه .

داداش من هم سی انسی دارم هم لیزر

دیدگاه

سلام با این همه نظر اساتید ...
      کسی هست ساخته باشه QEG رو ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjad2580 نمایش پست ها
        سلام با این همه نظر اساتید ...
        کسی هست ساخته باشه QEG رو ؟
        اگر منظورتون به اصطلاح "ژنراتور بدون سوخت" هستش، هیچ کس تا حالا نساخته، نمیسازه و نخواهد ساخت!
        اون طرف دنیا ملت دنبال همجوشی هسته ای و انرژی های نو هستن، بعد اونوقت این ور ما درگیر اینیم که فلان هندی و پاکستانی با سواد دوم ابتدایی آیا ژنراتور بدون سوخت ساخته یا نه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
          اگر منظورتون به اصطلاح "ژنراتور بدون سوخت" هستش، هیچ کس تا حالا نساخته، نمیسازه و نخواهد ساخت!
          اون طرف دنیا ملت دنبال همجوشی هسته ای و انرژی های نو هستن، بعد اونوقت این ور ما درگیر اینیم که فلان هندی و پاکستانی با سواد دوم ابتدایی آیا ژنراتور بدون سوخت ساخته یا نه!
          سلام.
          من هم واقعا متاسفم.50 صفحه بحث درمورد چیزی که اصلا وجود ندارد و با عقل جور در نمی آید.
          بنظرم مدیران از این دست تاپیک ها رو حذف کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
            سلام.
            من هم واقعا متاسفم.50 صفحه بحث درمورد چیزی که اصلا وجود ندارد و با عقل جور در نمی آید.
            بنظرم مدیران از این دست تاپیک ها رو حذف کنند.
            به خدا این درد جامعه و نظام آموزشیه که حتی کسانی که مدرک دانشگاهی دارن چنین بحث بی حاصل و منطقی رو انقدر کش میدن!
            این نشون میده تو ایران آموزش درست و قدرت استدلال و تحلیل نداریم؛ رقابت کی بیشتر برای امتحان حفظ میکنه داریم! واقعا من که متاثر میشم با این همه توضیحات که توی این 50 صفحه افرادی مثل من و شما دادن بازم کسانی میان میپرسن بحث به کجا رسید و آیا کسی ساخته یا نه!!!

دیدگاه

دوستانی که به این شعبده بازی ها علاقه دارند.... این را هم ببینند .....
              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                دوستانی که به این شعبده بازی ها علاقه دارند.... این را هم ببینند .....
                https://www.dalfak.com/w/7n474/%D8%A...AF%D8%A7%D9%86
                نکنه شما هم از اونایی هستید که به این کلیپای دوزاری اعتماد میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
                  نکنه شما هم از اونایی هستید که به این کلیپای دوزاری اعتماد میکنید؟
                  سلام
                  اینها دوست من بیشتر شعبده بازیست و شما باید با دقت بر روی فیلم کلک و ترفند آن را بیابید....
                  خیر ... وقتی چیزی از نظر علمی به قانون تبدیل شده .... یعنی همه دانشمندان با بررسی ها و آزمایشات
                  مداوم... به این نتیجه رسیدند که 100 درصد باید درست باشد.... در غیر این صورت نظریه ای بیش نیست
                  مثلا بافت اتم... بیگ بنگ... داخل سیاه چاله.... همه نظریه است و میتوان نظریه جدید را ساخت و یا آنها را رد کرد
                  البته با دلیل..... دوستی گفته بود در قدیم هر کس میگفت زمین گرد است... خوب این نظریه ای بود و بیشتر آن را
                  آن زمان رد میکردند که با پیشرفت علم فهمیدند که گرد است و قانون شد... اما چیزی که قانون است را که نمیتوان رد کرد...
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                    سلام
                    اینها دوست من بیشتر شعبده بازیست و شما باید با دقت بر روی فیلم کلک و ترفند آن را بیابید....
                    خیر ... وقتی چیزی از نظر علمی به قانون تبدیل شده .... یعنی همه دانشمندان با بررسی ها و آزمایشات
                    مداوم... به این نتیجه رسیدند که 100 درصد باید درست باشد.... در غیر این صورت نظریه ای بیش نیست
                    مثلا بافت اتم... بیگ بنگ... داخل سیاه چاله.... همه نظریه است و میتوان نظریه جدید را ساخت و یا آنها را رد کرد
                    البته با دلیل..... دوستی گفته بود در قدیم هر کس میگفت زمین گرد است... خوب این نظریه ای بود و بیشتر آن را
                    آن زمان رد میکردند که با پیشرفت علم فهمیدند که گرد است و قانون شد... اما چیزی که قانون است را که نمیتوان رد کرد...
                    خدا رو شکر. یه لحظه فکر کردم خدایی نکرده شما هم از این دسته آدم های زود باور هستید.
                    در شعبده بودن اینها شکی نیست؛ انصافا هم شعبده بازهای خوبی هم هستن. به نظرم حقشونه بیان توی برنامه های استعداد یابی و در رشته سرکار گذاشتن ملت ساده شرکت کنن.

دیدگاه

ببینید جناب حسینی عزیز ... خلاصه این داستانها را در یک مثال برای شما وهمه توضیح میدهم...
                      مثلا بیشتر ما جناب مهندس بلورچیان ... مدیر سایت را ندیده ایم..... خوب شما در مورد رنگ چشم
                      ایشان نظریه میدهید که قهوه ای است و دلیل نظریه را به این گونه بیان میکنید که بیشتر ایرانی ها
                      چشمانی قهوه ای دارند پس باید چشمان ایشان هم قهوه ای باشد... دوستی دیگر نظریه دیگر را میدهد که
                      چون ایشان تبریزی هستند و در تبریز چشمان سبز هم زیاد است... پس چشمشان سبز است......
                      اما نظریه شما به واقعیت نزدیکتر است..... تا این که ایشان خودش میاید و یک عکس از چشمانش میگذارد
                      که مثلا آبیست... خوب این قانون میشود که بر اساس این عکس ایشان چشم آبی هستند....
                      خوب حال بعد از مدتی یک نفر میاید میگوید.... میدانید مهندس چشمانش سفید است!!
                      بعد برای اثبات نظریه خود.... میگوید که بچه های سایت نمیخواهند کسی بفهمد که چشمهای
                      ایشون سفید است و مثلا چشم نخورد و یا فروش فروشگاه پایین نیایید....خوب مثلا من هم این موضوع
                      باورم میشود... دلیل این باور کردن من نادان بودن من نیست.......
                      نداشتن اطلاع از این که جناب مهندس عکسش را قرار داده....
                      خوب آن عکس
                      علم است و بیشتر این دوستان که گول این شعبده ها را میخورند...
                      نداشتن آن علم و آگاهی می باشد......

پ.ن: از شوخه گذشته.... حالا برام سوال شد که چشمان مهندس چه رنگیست؟
                      جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۲۶ ۱۳۹۸/۰۶/۳۰.

دیدگاه

من خودم چند ساله درگیر ساختن چیزی که بشه انرژی ازش تولید کرد بودم یه ایده هایی دادم کلی فکر کردم ذهنم خیلی خلاقیت به خرج داد همزمان فیزیک هم مطالعه میکردم هرچی جلوتر میرفتم و با قوانین بدیهی فیزیک بیشتر آشنا میشدم سردتر میشدم ولی یه چیزی بهم میگفت کار نشد نداره تا اینکه یه طرحی زدم ایدش مربوط به الکترولیز بود خیلی خوشحال شدم بعدا تو اینترنت دیدم یکی قبل من این کارو کرده خیلی سرخورده شدم اما بعدا فهمیدم بازم همچین چیزی امکان نداره نمیدونم شاید ایده*های امکانپذیر دیگه*ای هم باشه ولی گذاشتمش کنار چون اگر واقعا این ایده*ها عملی بشن با توجه به ابعادی که دارن بازده کمی دارن و جوابگوی جمعیت رو به رشد جهان نیستن اما الان تو دنیا ایده*های نابی مثل دستگاه*های همجوشی هسته*ای که معروفترینشون توکامک ها هستن داره روشون کار میشه که اندازه یک خونه کوچک هستن اما بازده خیلی خیلی فراوانی دارن و زباله هسته*ای ناچیز مثلا با یک لیوان آب دریا که هیدروژن دوتریوم داره میشه اندازه یکسال انرژی مصرفی پاریس رو تامین کرد ایکاش این انرژی گذاشتنا و فکر و خلاقیت معطوف بشه به انرژی*های نوین که اگر بشه مطمئنا ایران پیشگام این علم خواهد بود

دیدگاه

سلام
                          اینا همش سرکاریه .بیشتر این فیلمهارو درست کردن

دیدگاه

درود بر همگی
                            خب حالا کسی اقدام کرده بسازه ، از بین شما دوستان به شدت منتقد و حساس .؟
                            برام سواله که ساختید یا نه؟ یا فقط بحث داشتید.؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600 نمایش پست ها
                              درود بر همگی
                              خب حالا کسی اقدام کرده بسازه ، از بین شما دوستان به شدت منتقد و حساس .؟
                              برام سواله که ساختید یا نه؟ یا فقط بحث داشتید.؟
                              کسی به شما بگه یه بویینگ 747 رو پشت بومتون نشسته میرین نگا میکنید؟!! یا بدون نگاه کردن فکر میکنید به اندازه بوئینگ و اینکه اگه رو پشت بوم بود ساختمون پرس شده بود؟

حکایت زنراتور بدون سوخت و طرحهای عجیب غریبش هم همینه حکمو داره. چیزی که نه با عقل میخونه نه علم تاییدش میکنه چرا باید کسی بره وقت بذاره و بسازه !!
                              تازه وقتی کسی میسازه و کار نمیکنه طرفدارا میگن نه شما بد ساختی فلانکارو نکردی
                              خیلی از طرفدارا هم با 10 15 سال وفت و کلی هزینه هنوز نتونستن بسازنش. هم تو این فروم دیدم هم فروم های دیگه. خودشون با زبون خودشون گفتن نتونستن بسازن

میدونی کی آدم حساس میشه؟ وقتی یکی میاد میگیه "کسی تا حالا اقدام کرده بسازه" که انگار یه چیز خیلی پیش پا افتاده و اثبات شده س که هر کسی اقدام کنه میتونه بسازه
                              طرف اومده طرح داده که 300 تا اهنربای نئودیومی رو رو فلانجور دور هم بچین با فلان زاویه
                              برای اثبات کارنکردن این از روی منطق شما باید بریم چند میلیون پول اهنربا و سازه ای که سوار میشه بدیم و چند ماه وقت بذاریم بعد بیایم بگیم نشد.

یه منطق ساده و به شدت کافی پشت قبول نکردن این جریان هست اونم اینه که "چیزی خودبخود از بین نمیره و خودبخود هم بوجود نمیاد" این منطق رو ما همه مون باهاش آشناییم حتی کسی که یه کلاس درس نخونده
                              کسی گوشیش تو اتاق گم بشه یقه ادمای تو اتاق رو میگیره یک درصد هم به این فکر نمیکنه که شاید خودبخود غیب شده باشه
                              یا کسی یه مقدار پول تو کوچه پیدا کنه فکر نمیکنه که این پول خودبخود ظاهر شده تو پس زمینه فکرمون همه میدونیم که اینو ینفر گم کرده یا از یه جایی افتاده یا ...
                              قضیه انرژی یا ماده هم همینطوره. نه خودبخود بوجود میاد نه خودبخود از بین میره. اگه این منطق رو قبول کنیم (که ریشه در عقل سلیم آدم داره) دیگه باورش برامون سخته که ماشینی باشه که همینطوری خودبخود داره انرژی تولید میکنه در هر حالتی که باشه چه دورانی چه برق چه .... روشش هم مهم نیست چه اهنربا استفاده کنیم چه الکترولیز چه تفاوت جرم عناصر و ... چون نهایتا میخواد بما یه انرژی بده
                              زندگی پر ز وجود است ولی ..
                              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X