اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام مجدد و تشکر.....
    محمد جان این دو مدل هم بزرگ هستند هم مود پیچگوشتی ندارند....
    فرمودید فقط قیمت باتریش 1 تومان هست.... کمی منو برد تو فکر
    به فکر برقی افتادم که انگار اصلا برقی به این کوچکی و کارایی موجود نیست...
    محمد خان ترکمتر چیست؟؟؟ مگن مثلا فلان دریل شارژی ترکمتر دارد....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ارادت
      سینا جان عرض کردم باتری ها یعنی دوتا باتری و شارژر حدود یک میلیون تومنه

البته بخواهید جدا بخرید فکر کنم هر باتری 400-500تومن باشه روی قیمت کل دریل این قیمت را عرض کردم اما قیمت یدونه باتری یک میلیون نیست .خیالتون راحت که خیلی کمتره(البته باتری میلواکی یا aegممکنه از یک میلیون هم بیشتر باشه اما دریلی که خودش 2500هست باتریش احتمال زیاد 400-500تومنه)

همان پیچ گوشتی کوچک بوش من هست که قبلا براتون عکس فرستادم اونم اتفاقا ساخت مالزی است مدل تولید سال 2008یعنی بیش از 12ساله این باتری داره کار میده قطعا الان باتریش زود خالی می کنه و ضعیف شده اما هنوز باتری زنده است .برای ماها که ابزار را برای کار خانگی استفاده می کنیم اگر جنس باتری خوب باشه حداقل بهمون 5-6سال کار میده بعدشم می توانید فقط سلولهای باتری را عوض کنید که ارزان تر از خرید کلی باتری در میاد

به طور کلی دریلی که پیچ گوشتی داره با اونها که نداره فرقشون در سرعت دریل و همان ترکمتره
      دریلهایی که معروف به پیچ بند هستند که جناب پرومبر می خواهند بخرند عموما سرعتشون نهایت روی 1500است چون برای پیچ بستن قدرت زیاد نیازه و سرعت کم

ترکمتر یا گشتاورد سنج همون اعدادی است که دور سه نظام دریل شارژی ها و دریل پیچگوشتی ها مثل لینک بالا نوشته

شما مثلا به تجربه بهتون ثابت میشه پیچ کیس کامپیوتر را اگر با گشتاور شماره 5دریل ببندید هم محکم میشه هم پیچ هرز نمیشه .پس دیگه بدون نگرانی از هرز شدن پیچ گشتاور را روی 5می گذارید و دائما با خیال راحت و سرعت زیاد پیچ کیس را می بندید .

کاربرد اصلیش برای مشاغلی هست که روزی یک نوع پیچ خاص را مثلا 10بار یا 50بار یا 1000بار و.......سفت می کنند(خط مونتاژ کارخانه و کارگاه) مثلا در مونتاژ وسایل mdfطرف دائما داره پیچ می بنده روی گشتاور(میزان زور و قدرتی که به پیچ وارد میشه) مثلا 10 تنظیم می کنه و با خیال راحت سریع پیچ را می بنده

حالا اگر دریلش معمولی و بدون ترکمتر باشد. اتفاق خاصی نمی افته مثل وقتی که شما پیچ را با دست سفت می کنید و به یک حدی که رسید دیگه سفت تر نمی کنید با دریل هم به همین شکل به صورت تجربی سفتی پیچ به حدی رسید دریل را خاموش می کنید

این اعداد گشتاور دور دریل در تمام دریلها یکسان نیست مثلا گشتاور این دریل بوش روی مثلا 15پیچ را سفت می کند اما دریل مثلا دیوالت روی 15ممکنه همان پیچ را بشکنه.هر دریلی تنظیم گشتاور خودش را داره.

خلاصه کلام ترکمتر برای کار خانگی کاربرد زیادی نداره اما بودنش هم ضرر نداره با توجه به اینکه تقریبا تمام دریل شارژی ها ترکمتر دارند.
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۳:۲۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۶.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

دوستان ببینید چه وسیله جالبیه ......

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

مشکل سوم هم اضافه کنید که هیچ خدمات و قطعاتی در ایران نداره .اگر ایرادی پیدا کند کلا باید بندازید دور یا با خلاقیت خودتون قطعه ای مشابه براش پیدا کنید یا درست کنید
          بله درسته ولی اونقدر با کیفیت هست که فک نکنم به این راحتی ها مشکل دار شه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام و عرض ادب و تشکر.....
          نه اگر خدمات و گارانتی نداشته باشن که هیچ...... اما کلا از بلک اندکر خوشم میاد....رنگش قشنگه
          کمپرسور آن را که حتما میخرم..... وقت کنم برم ابزار سپه.... پایین پارک شهر ضلع جنوب غرب پارک هست..
          یک دوری هم تو پارک بزنم... البته یک مدت شده بود پاتوق ...... بماند..... اما فکر کنم همین بوش بهتر باشه
          البته برای کار حرفه ای دوستمون ..... باتری کوچکی داره.... باید ایشون حرفه ای تر خرید کنند.....

محمد جان مدلی شبیه این بوش شارژی چکشی.... برقیش هم هست؟ چنده...؟ همین اندازه.... همین کارایی... فقط برقیش....؟؟؟؟
          اره موافقم دیوالت و بلک اند دکر جفتشون زیبا و خوشدست و با کیفیت هستن
          https://www.amazon.ca/BLACK-DECKER-BDCDMT1206KITC-Matrix-Combo/dp/B00PK4XY90/ref=pd_di_sccai_1?pd_rd_w=SimbJ&pf_rd_p=e92f388e-b766-4f7f-aac1-ee1d0056e8fb&pf_rd_r=34GYV1574NC50X32YA09&pd_rd_r= 1b40c295-dd70-4aff-8744-460ce967267c&pd_rd_wg=cU4rX&pd_rd_i=B00PK4XY90&psc =1

دوستان ببینید چه وسیله جالبیه ......

https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-etc-200
          اره از اینا دیدم خیلی جالبه ولی خب فک نکنم خیلی محکم باشه یه ذره زیاد زور بزنیم میشکنه یا خم میشه سوزنی هاش مگه اینکه جنس درجه 1 باشه

ارادت

البته بخواهید جدا بخرید فکر کنم هر باتری 400-500تومن باشه روی قیمت کل دریل این قیمت را عرض کردم اما قیمت یدونه باتری یک میلیون نیست .خیالتون راحت که خیلی کمتره(البته باتری میلواکی یا aegممکنه از یک میلیون هم بیشتر باشه اما دریلی که خودش 2500هست باتریش احتمال زیاد 400-500تومنه)

همان پیچ گوشتی کوچک بوش من هست که قبلا براتون عکس فرستادم اونم اتفاقا ساخت مالزی است مدل تولید سال 2008یعنی بیش از 12ساله این باتری داره کار میده قطعا الان باتریش زود خالی می کنه و ضعیف شده اما هنوز باتری زنده است .برای ماها که ابزار را برای کار خانگی استفاده می کنیم اگر جنس باتری خوب باشه حداقل بهمون 5-6سال کار میده بعدشم می توانید فقط سلولهای باتری را عوض کنید که ارزان تر از خرید کلی باتری در میاد

به طور کلی دریلی که پیچ گوشتی داره با اونها که نداره فرقشون در سرعت دریل و همان ترکمتره
          دریلهایی که معروف به پیچ بند هستند که جناب پرومبر می خواهند بخرند عموما سرعتشون نهایت روی 1500است چون برای پیچ بستن قدرت زیاد نیازه و سرعت کم

ترکمتر یا گشتاورد سنج همون اعدادی است که دور سه نظام دریل شارژی ها و دریل پیچگوشتی ها مثل لینک بالا نوشته

شما مثلا به تجربه بهتون ثابت میشه پیچ کیس کامپیوتر را اگر با گشتاور شماره 5دریل ببندید هم محکم میشه هم پیچ هرز نمیشه .پس دیگه بدون نگرانی از هرز شدن پیچ گشتاور را روی 5می گذارید و دائما با خیال راحت و سرعت زیاد پیچ کیس را می بندید .

کاربرد اصلیش برای مشاغلی هست که روزی یک نوع پیچ خاص را مثلا 10بار یا 50بار یا 1000بار و.......سفت می کنند(خط مونتاژ کارخانه و کارگاه) مثلا در مونتاژ وسایل mdfطرف دائما داره پیچ می بنده روی گشتاور(میزان زور و قدرتی که به پیچ وارد میشه) مثلا 10 تنظیم می کنه و با خیال راحت سریع پیچ را می بنده

حالا اگر دریلش معمولی و بدون ترکمتر باشد. اتفاق خاصی نمی افته مثل وقتی که شما پیچ را با دست سفت می کنید و به یک حدی که رسید دیگه سفت تر نمی کنید با دریل هم به همین شکل به صورت تجربی سفتی پیچ به حدی رسید دریل را خاموش می کنید

این اعداد گشتاور دور دریل در تمام دریلها یکسان نیست مثلا گشتاور این دریل بوش روی مثلا 15پیچ را سفت می کند اما دریل مثلا دیوالت روی 15ممکنه همان پیچ را بشکنه.هر دریلی تنظیم گشتاور خودش را داره.

خلاصه کلام ترکمتر برای کار خانگی کاربرد زیادی نداره اما بودنش هم ضرر نداره با توجه به اینکه تقریبا تمام دریل شارژی ها ترکمتر دارند.
          بله درست میگید دریل پیچبند سرعتش کمه و قدرتش زیاده این برای سوراخ کردن چوب و فلز خوبه چون فلز هم سرعت کم و قدرت بالا میخواد ولی برای دیوار که سرعت بالا به همراه ضربه میخواد یه ذره سخته ولی اون هم با یه مته با کیفیت میشه، من خودم با یه دریل دستساز با موتور 555 و سه نظام 10، یه سوراخ با مته 6 روی دیوار زدم سوراخ میکنه ولی طول میکشه مثلا اگه با دریل چکشی هر سوراخ 20 ثانیه طول میکشه با این پیچبند ها فک کنم 1 تا 2 دقیقه طول بکشه
          با موتور 555 حدودا 3 تا 5 دقیقه بسته به جنس دیوار

راستی میتونید من رو pm5 صدا کنید
          یا اسم واقعیمو بگین : پوریا
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Failure Doesn't Mean

GAME OVER
          It Means
          TRY AGAIN
          With More
          XP
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
            اره موافقم دیوالت و بلک اند دکر جفتشون زیبا و خوشدست و با کیفیت هستن
            نمایندگی هر دو این برندها ابزار سپه است که محمد خان چند وقت پیش به من معرفی کردند....
            فروشگاهشان هم پایین پارک شهر است.....
            پ.ن: متن محمد خان را هنوز نخواهنم.... بخوانم حتما جواب خواهم داد...

دیدگاه

ارادت

سلام مجدد و تشکر فراوان......
              پس 400 بیشتر نیست... خیلی خوب شد.... نمیدونستم باتری زاپاس هم دارد.... پس بهترین همین است....
              پس ترکمتر آن درجات روی 3 نظام است........ محمد جان آن کلید روی دریل های شارژی که بالایشان قرار
              دارد و کشویی است...آن کلید برای چیست؟؟؟؟ نمیدونم این مدل بوش دارد یا خیر... ولی PM داشت....
              دقیقا بالایش هست.... اون که بقلش هست برای چپ گرد راست گرد است ولی روی دریل یک کلید کشویی
              هست... آن چیست؟؟؟
              پ.ن: پیچگوشتی بوش شما که دلبر است اگر دلتان را زد و خواستید بفروشید...
              یک دلباخته اینجا تهران در انتظارش نشسته.... یک عکس دباره بی زحمت ازش بزارید...

راستی میتونید من رو pm5 صدا کنید
              یا اسم واقعیمو بگین : پوریا
              همان پوریا بهتر است..... آقا پوریا.....

پ.ن 2: آن دکمه کشویی قرمز روی دریل را عرض میکنم

دیدگاه

ارادت
                400-500تومن را حدودی عرض کردم اما قطعا از یک میلیون خیلی ارزان تر است
                در مشخصات و عکس دیجی کالا نوشته دوتا باتری دارد .

بله بوش هم اون کلید را داره .در واقع اون کلید مثل دنده ماشین هست یک کلید دو حالته است که در حالت یک مثل دنده یک ماشین سرعت پایین و قدرت بالا است و در دنده دو سرعت بالا و قدرت کمتر است .
                این کلید ارتباطی به دیمر دریل که به صورت الکترونیکی سرعت موتور را کم و زیاد می کند ندارد .بلکه این کلید مکانیکی است و جای چرخدنده های گیربکس را عوض می کند
                در مشخصات دریل شارژی ها وقتی به صورت زیر می نویسند
                0-400/0-1300 دور بر دقیقه
                در واقع نشان میدهد در حالت یک کلید حداکثر سرعت 400است و در حالت دوم حداکثر 1300

این پیچ گوشتی پیرمرد من که اصلا قابل شما را نداره شما دستور بدهید پیچ گوشتی جوان و نو می فرستم خدمتتون

اگر باتری های فعلی بوش مثل همین قدیمی ها باشه که من دارم شما 6ماه یکبار کامل پرش کنید حداقل 5-6سال عالی بهتون کار میده .پس نگران باتری نباشید .دشمن باتری لیتیوم اینه که مدت خیلی طولانی باهاش کار نکنید و ولتاژ باتری بره به سمت صفر تقریبا دیگه داغون میشه .اما 3-6ماه یکبار کامل پرش کنید به شرطی که جنس باتری خوب باشه چنیدین سال بهتون کار میده.جز اینکه کارتون با ابزار شارژی زیاد باشه و بیش از سیکل عمر باتری که فکر کنم حدود 600سیکل باشه ازش کار بکشید مثلا فردی که صبح تا شب باهاش کار می کنه و روزی باتری را دوبار شارژ می کنه بهترین باتری هم بخره سر یک سال داغون میشه

با توجه به اینکه این باتری بوش اصلی 800تومن است پس احتمالا باتری این دریل 12 ولت حدود همان 500است
                https://www.digikala.com/product/dkp-1748488/%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%AF-2607336799
                ولتر

دیدگاه

ارادت
                  این پیچ گوشتی پیرمرد من که اصلا قابل شما را نداره شما دستور بدهید پیچ گوشتی جوان و نو می فرستم خدمتتون

با توجه به اینکه این باتری بوش اصلی 800تومن است پس احتمالا باتری این دریل 12 ولت حدود همان 500است
                  سلام و درود به محمد خان عزیز.....
                  شما لطف دارید صاحبش قابل دارد..... بله خیلی زیباست و کار راه انداز.... اما خوب با این قیمت دلار و گرانی....
                  نمیشود مثل قدیم برای هر کاری ابزارجداگانه خرید.... باید به نظر من در این شرایط ابزار چند کاره و حداقلی را تهیه کرد.....
                  پس این کلید کشویی همانند دنده ماشین است..... خلاصه به این صورت که من فهمیدم.... 3 عامل کنترلی روی سرعت و قدرت
                  تاثیر دارد.... یکی دیمر شاسی فشاری راه اندازی دریل است که سرعت را الکترونیکی کم و زیاد میکند.... دومی همین کلید کشوی
                  دو حالته است که همانند دنده ماشین سرعت و قدرت را تغییر میدهد.... و سوم ترکمتر است که باز سرعت و قدرت را بالا پایین میکند
                  و همانند کروز کنترل ماشین میتوان سرعت را روی یک عدد مشخص قفل کرد.... تمام درسها را خوب فرار گرفتم استاد؟؟؟؟

دیدگاه

سوم ترکمتر است که باز سرعت و قدرت را بالا پایین میکند
                    و همانند کروز کنترل ماشین میتوان سرعت را روی یک عدد مشخص قفل کرد.... تمام درسها را خوب فرار گرفتم استاد؟؟؟؟
                    من شاگردم

همش صحیح جز ترکمتر .
                    ترکمتر هیچ کنترلی روی سرعت نداره و این طور نیست که سرعت دریل را روی عدد مشخصی تنظیم کنه . مثل ترموستات عمل می کنه سفتی پیچ به حدی که رسید دیگه سر پیچگوشتی نمی چرخه (گیربکس خلاص کار می کنه مثل اینه که دنده خلاص ماشین شما گاز بدهید ماشین حرکت نمی کنه).مثلا ترموستات کتری برقی وقتی دماش به 100درجه رسید برق را قطع می کنه ترکمتر دریل هم دقیقا به همین صورته .

این دریل بوش که خودتون پیدا کردید واقعا دریل جذابی است مخصوصا با قیمت 2600برای کار خانگی همه چیز تمام و خوبه
                    ولتر

دیدگاه

یک نکته ای را چند وقته می خواستم عنوان کنم در مورد ابزارهای موتوری مثل اره زنجیری و علفتراش و پمپ آب و سمپاس و........اما فراموش می کردم.

اینکه عنوان کردم این ابزارها را جنس خوب بخرید از طول عمرشون که بگذریم .ابزارهای موتوری اگر بد باشند فوق العاده اعصاب خرد کن هستند
                      مثلا یک دریل چینی آشغالی می خرید نهایت امر اینه که موتورش می سوزه و دیگه کار نمیده می برید تعمیرگاه یا می اندازید دور داخل زباله ها
                      اما ابزار موتوری اینطوری نیست مثلا من خودم یدونه اره زنجیری آشغال دارم (حدود 2سال پیش فکر کنم 700تومن خریدم)امروز هندل میزنید با هندل دوم روشن میشه مثل بچه آدم کار می کنه فردا هندل میزنید هرکاری می کنید روشن نمیشه .یکبار بالای 50بار هندل زدم که دستم تاول زد و پوستش کنده شد .یک روز دیگه روشن میشه اما وسط برش زدن خودش خاموش میشه .

کلا تو عمرش 3-4ساعت کار نکرده ازش یدونه کاربراتور و شمع هم عوض کردم بازم درست نشد .
                      جالبیش اینه می بریم تعمیرگاه طرف تنظیمش می کنه دوباره فرداش خراب میشه.خلاصه نه آدم دلش میاد مثل دریل سوخته بندازه دور نه هیچ وقت درست کار میده .فقط شده وسیله اعصاب خوردی .اما علفتراش هیوندای تعریفش را نکنیم یک موقع فردا خراب بشه تا امروز نهایت با 3تا هندل روشن شده نه ریپ زده نه ایرادی داشته.

ابزارهای موتوری از برندهای مطرح دنیا مثل اشتیل آلمان و الو مک و روبین و اکو و......بگذریم چون قمیتشون خیلی بالا است .(مثلا اره زنجیری اشتیل اصل آلمان از حدود 10میلیون تومن به بالا است)

سایر برندهای چینی فقط باید به تجربه افرادی که ازش استفاده کرده اند توجه کرد یعنی شما ممکنه علفتراش چانگ و برادرانبخرید 3میلیون خیلی هم عالی کار بده اما یک مدل دیگه بخرید 5تومن فقط اعصاب خورد کنه
                      البته برندهایی مثل کرون و رونیکس و توسن و هیوندای(از هیوندای بدم میاد متقلب است ) یک حداقل کیفیت را دارند و اگر مغازه مورد اعتماد و با تجربه سراغ ندارید بهتره از این برندها بخرید
                      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۷:۵۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۶.
                      ولتر

دیدگاه

پس ترکمتر یک هرزگرد اتوماتیک است.... چه چیز جالبیست.... بوش مورد نظر هم دارد؟؟؟؟؟
                        پ.ن: من محمد خان از همین مشکالات ابزار موتوری بدم میاد.... یک بار رفتم موتور برق بخرم
                        گفت فقط هوندا بخر که همه در روشن کردن مشکل دارند که من هم اصلا پشیمان شدم....حال
                        دو زمانه هم باشد که بوی روغن تمام لباسها را میگیرد.... به این دلیل همیشه دنبال برقی هستم...
                        البته اگر اون مدل باتری دار علف زن که معرفی کردید.... ارزان بود .... به نظرم از همه بهتر بود....
                        راستی محمد خان وات علف زنهای برقی چه میزان است؟؟؟؟ باید بالا باشد....... کلا من خودم دوست
                        ندارم پدر علف زن بخرد.... چون میدونم از دستو پا خودش را میاندازد و تا یک باغ را تمام نکند ولکن
                        ماجرا نیست.... میماند.... دردو ناله (چون هم دست درد دارد و هم پا درد) و رفت و آمد دکتر که گردن
                        من بدبخت است.... رضایت هم نمیدهد کس دیگری انجام دهد و هنوز فکر میکند جوان 20 ساله است...
                        تا این مدت هم نخرید... من جلویش را گرفتم و حالا هم گفتم زمستان است بزار آخر تابستان که علف بالا رفت

در کل این ابزار کشاورزی و باغبانی را خیلی دوست دارم ولی برای پدر درست نمیدانم.... (داعما میگه راستی علف زن چی شد
                        دوستت گفت چی بخری!!!!!! اره برقی چی شد.....مبهش میگم حالا صبر کن تحقیق بیشتری بکنم.....)

دیدگاه

پس ترکمتر یک هرزگرد اتوماتیک است.... چه چیز جالبیست.... بوش مورد نظر هم دارد؟؟؟؟؟
                          پ.ن: من محمد خان از همین مشکالات ابزار موتوری بدم میاد.... یک بار رفتم موتور برق بخرم
                          گفت فقط هوندا بخر که همه در روشن کردن مشکل دارند که من هم اصلا پشیمان شدم....حال
                          دو زمانه هم باشد که بوی روغن تمام لباسها را میگیرد.... به این دلیل همیشه دنبال برقی هستم...
                          البته اگر اون مدل باتری دار علف زن که معرفی کردید.... ارزان بود .... به نظرم از همه بهتر بود....
                          راستی محمد خان وات علف زنهای برقی چه میزان است؟؟؟؟ باید بالا باشد....... کلا من خودم دوست
                          ندارم پدر علف زن بخرد.... چون میدونم از دستو پا خودش را میاندازد و تا یک باغ را تمام نکند ولکن
                          ماجرا نیست.... میماند.... دردو ناله (چون هم دست درد دارد و هم پا درد) و رفت و آمد دکتر که گردن
                          من بدبخت است.... رضایت هم نمیدهد کس دیگری انجام دهد و هنوز فکر میکند جوان 20 ساله است...
                          تا این مدت هم نخرید... من جلویش را گرفتم و حالا هم گفتم زمستان است بزار آخر تابستان که علف بالا رفت

در کل این ابزار کشاورزی و باغبانی را خیلی دوست دارم ولی برای پدر درست نمیدانم.... (داعما میگه راستی علف زن چی شد
                          دوستت گفت چی بخری!!!!!! اره برقی چی شد.....مبهش میگم حالا صبر کن تحقیق بیشتری بکنم.....)
                          بله اگهاون دریل پیچگوشتی که عکسشو زدید رو میگید بله ترکمتر داره
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                          It Means
                          TRY AGAIN
                          With More
                          XP
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

بله وقتی پیچ در یک حد مشخص سفت شود هرز میچرخد و از گیربکس صدای تق تق میاد که متوجه می شوید سفتی پیچ به حد مورد نظر رسیده و دریل را خاموش می کنید .
                            بوش که قطعا داره حتی ادون و آنکور 500تومنی هم دارند .هر دریلی دیدید دور سه نظام اون اعداد را نوشته یعنی ترکمتر دارده

علفتراش برقی خیلی مدلهای کمی هست .مدل نسبتا خوبش این است
                            ویژگی های بارز محصول : سیستم محافظت حرارتی از آسیب رسیدن به دستگاه در صورت افزایش بیش از حد دمای موتور جلوگیری می کند محافظت از شفت منعطف فولادی توسط یک

850وات
                            این مدل 1400وات چینی هم کیفیتش قابل قبوله

اما قطعا اولیو مک ایتالیایی که ساخت چینه کیفیتش خیلی بالاتر از تاپ گاردن چینی است.البته فکر نکنم به الیومک اره زنجیری وصل بشه چون لوله خمیده داره .شاید به تاپ گاردن وصل بشود باید از فروشنده یا شرکت البرز ابزار بپرسید

اتفاقا پدر منم دیسک کمر دارند چند باری می خواستند از دست من بگیرند باهاش کار کنند گفتم خیلی خطر داره ممکنه نتوانید کنترلش کنید تیغه بخوره به پاتون و رگ پا را بزنه و از این حرفها خلاصه منصرفشون کردم.

برقی مشکلات خودش را داره بنزینی هم مشکلات خودش باید خودتون با شرایط کارتون انتخاب کنید .مزایا و معایبش هم زیاددر موردش نوشته ام .

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
                            بله اگهاون دریل پیچگوشتی که عکسشو زدید رو میگید بله ترکمتر داره
                            نمی دونم از مالتینا خرید داشتید یا نه ؟؟؟؟چون اسمش را بردید یک تجربه خرید دارم عنوان می کنم

بعضی اجناس را در سایت بزنید می نویسه وزن نامشخص یعنی زمانی که رسید ایران وزن می کنند و هزینه ارسالش را ازتون می گیرند
                            حالا تو قوانینش نوشته حتی اگر وزن جنسی در سایت مشخص بود و بعدا که رسید ایران وزنش بیشتر بود ازتون هزینه وزن اضافه را می گیرند .یکبار که من خرید زدم تا جنس رسید ایران وزنش 2برابر وزن اعلامی در سایت بود و ازم کلی پول گرفتند خلاصه بدجور رفت تو پاچه ام .خواستید خرید بزنید اگر امکانش هست وزن جنس را از سایت مثلا سازنده یا جای دیگری به دست بیارید بعد خرید کنید که یک دفعه مثل من سوپرایز نشید
                            ولتر

دیدگاه

بله وقتی پیچ در یک حد مشخص سفت شود هرز میچرخد و از گیربکس صدای تق تق میاد که متوجه می شوید سفتی پیچ به حد مورد نظر رسیده و دریل را خاموش می کنید .
                              بوش که قطعا داره حتی ادون و آنکور 500تومنی هم دارند .هر دریلی دیدید دور سه نظام اون اعداد را نوشته یعنی ترکمتر دارده

علفتراش برقی خیلی مدلهای کمی هست .مدل نسبتا خوبش این است
                              ویژگی های بارز محصول : سیستم محافظت حرارتی از آسیب رسیدن به دستگاه در صورت افزایش بیش از حد دمای موتور جلوگیری می کند محافظت از شفت منعطف فولادی توسط یک

850وات
                              این مدل 1400وات چینی هم کیفیتش قابل قبوله

اما قطعا اولیو مک ایتالیایی که ساخت چینه کیفیتش خیلی بالاتر از تاپ گاردن چینی است.البته فکر نکنم به الیومک اره زنجیری وصل بشه چون لوله خمیده داره .شاید به تاپ گاردن وصل بشود باید از فروشنده یا شرکت البرز ابزار بپرسید

اتفاقا پدر منم دیسک کمر دارند چند باری می خواستند از دست من بگیرند باهاش کار کنند گفتم خیلی خطر داره ممکنه نتوانید کنترلش کنید تیغه بخوره به پاتون و رگ پا را بزنه و از این حرفها خلاصه منصرفشون کردم.

برقی مشکلات خودش را داره بنزینی هم مشکلات خودش باید خودتون با شرایط کارتون انتخاب کنید .مزایا و معایبش هم زیاددر موردش نوشته ام .

نمی دونم از مالتینا خرید داشتید یا نه ؟؟؟؟چون اسمش را بردید یک تجربه خرید دارم عنوان می کنم

بعضی اجناس را در سایت بزنید می نویسه وزن نامشخص یعنی زمانی که رسید ایران وزن می کنند و هزینه ارسالش را ازتون می گیرند
                              حالا تو قوانینش نوشته حتی اگر وزن جنسی در سایت مشخص بود و بعدا که رسید ایران وزنش بیشتر بود ازتون هزینه وزن اضافه را می گیرند .یکبار که من خرید زدم تا جنس رسید ایران وزنش 2برابر وزن اعلامی در سایت بود و ازم کلی پول گرفتند خلاصه بدجور رفت تو پاچه ام .خواستید خرید بزنید اگر امکانش هست وزن جنس را از سایت مثلا سازنده یا جای دیگری به دست بیارید بعد خرید کنید که یک دفعه مثل من سوپرایز نشید
                              من که نه نمیزنم من کلا با خرید اینترنتی خیلی موافق نیستم از همین دیجیکالا هم میخوام خرید کنم خیلی دو دلم چه برسه به اینکه بخوام به یه سایت بگم بره از یه سایت دیگه بخره از اون کله زمین
                              پولش هم خیلی زیاده هر کیلو 1 میلیون هزینه ارسالشه واقعا نمیصرفه
                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                              Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                              It Means
                              TRY AGAIN
                              With More
                              XP
                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

من یدونه از این کاتر قلمی ها دارم ولی تیغ هاش تموم شده شما میدونین تیغش رو از کجا باید بخرم؟؟؟

ترجیحا آدرس اصفهان ولی تهران هم طوری نی ما زیاد میریم تهران و میایم
                                یا فروشگاه اینترنتی
                                قبلا از تیغ جراحی شماره 11 استفاده میکردم ولی خوب نیس خیلی! تیغ مخصوص خودش بهتره
                                توی طالقانی هم از یه ابزار فروشی پرسیدم گفت من دارم ولی دونه ای 60000 تومن
                                ارزون میخوام تا دونه ای 2 تومن
                                جایی یا سایتی سراغ دارین؟؟؟

عــــــا
                                و یه سوال دیگه
                                برای رفتن به سطح بعدی چند پست لازمه؟؟
                                و اینکه کجا مینویسه تعداد پست هامو؟؟
                                و اینکه نمیشه نام کاربری رو عوض کرد؟؟
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means