اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    من همچنان در ظلمات ابهام به سر میبرم لطفا منو راهنمایی کنید :nice:
    ساده تر از این من چطوری توزیح بدم؟
    آهنربایی که استفاده میشه بدلیل این که زیاده و روی صفحه بسته شده قطرش هم نسبت به دینام بیشتره مثل یه گیربکس عمل میکنه و بیشتر از مصرف موتور برق تولید میکنه
    ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      گمان نمیکنم :biggrin:
      میشه بگید چطور متوجه شدید تک قطبیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      تصوز آهن ربای تک قطبی برام خیلی مشکله .. مغناطیس یعنی خطوط میدان .. همونطور که میدونید روی این خطوط وقتی یک ملکول مغناطیسی قرار بگیره با آهن ربا همجهت میشه و بنا براین جذب آهن ربا میشه وقتی آهن ربا تک قطبی باشه تکلیف خطوط میدان چی میشه ؟؟! اگه خطوط میدان نباشن جذب و دفعی هم نخواهد بود .. :nerd:
      به نظر من توی حدس وگمان بمونی خیلی بهتره تا اینکه بخوای این آهنربا رو از نزدیک ببینی
      ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
        آهنربایی که استفاده میشه بدلیل این که زیاده و روی صفحه بسته شده قطرش هم نسبت به دینام بیشتره مثل یه گیربکس عمل میکنه و بیشتر از مصرف موتور برق تولید میکنه
        منطق بسیار ساده و جالبیه ..
        به امید اینکه روزی فیزیک همینقدر که شما میفرمایید ساده باشه .. :agree:

نوشته اصلی توسط saman 59
        من فیزیک خوندم در مورد مغناطیس هم چیز زیادی نمی دونم
        نمیدونم چرا کسانی که این ایده ها رو میدن اصلا هیچ دستگاهی نمی سازن انگار خودشون هم باور دارن این کار شدنی نیست. اگه بد میگم بوگو بد گفتی
        به هر حال همونطور که جناب سعدی فرمودن و بنده هم چند صد بار عرض کردم .. دو صد گفته چون نیم کردار نیست ...
        یه پیرهن آستین کوتاه بپوشید و شروع کنید .. اگه این دستگاهتون کار کرد که زهی سعادت .. ما هم بهتون افتخار میکنیم .. چه بسا مشتری بشیم و دستگاهتون رو بخریم :nice: .. ولی اگه کار نکرد قول بدید ، حتما حتما، اخبار علمی فرهنگی هنری رو گوش کنید چون به نظر میاد از فیزیکی که به شما تو دانشگاه یاد دادند بیشتر به دردتون بخوره

نوشته اصلی توسط saman 59
        امتحانش نکردم ولی نمونشو دیدم که کار میکنه.
        فرموده بودید به همه ی شوالات جواب میدید .. نگفتید اینو کجا دیدید ..
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دوستمون 1 ماه وقت داده بسازم
          شما هم که میگی بسازم باشه میسازم الان هم اگه میبینی نمیسازم درگریر ساخت یه دسگاه دیگه بودم ولی چشم چون اسرار میکنید اول اینو میسازم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
            دوستمون 1 ماه وقت داده بسازم
            شما هم که میگی بسازم باشه میسازم الان هم اگه میبینی نمیسازم درگریر ساخت یه دسگاه دیگه بودم ولی چشم چون اسرار میکنید اول اینو میسازم :rolleyes:
            انشآ الله بعد گذشت این یک ماه دیگه بهانه ای برای دوستان باقی نمونه :redface:مثلآ فلان قطعه گیر نیومد و ایران تحریمه یا اینکه زمین کجه :mrgreen:
            و اما دوست عزیز میتونی با حرکت دادن یک میخ آهنی تو قسمت داخلی همون آهنربا که نشون دادی تعداد قطبها n ,s رو حس کنی بد نیست کمی براده آهن روش
            بپاشی شاید چیزای جالبی دستگیرت بشه.با این حال برای ماهی که در پیش داری برات آرزوی موفقیت میکنم.
            این مدعیان در طلبش بی خبرانند
            آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

من عکس ها و patent ها و فیلم های زیادی دیدم در مورد موتور مگنتی . اما اونها از این روش دوستمون استفاده نکردن . معروفترین آنها موتور بسیار ساده ای هست با نام Perendev که من حتی ژنراتورهای تولید برق از هیچ رو که با همین موتور ساخته شده دیدم که میفروشن . من خودم میخواستم یه دونه بسازم اما مواد عایق مغناطیسی رو گیر نیاوردم .
              [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
                من عکس ها و patent ها و فیلم های زیادی دیدم در مورد موتور مگنتی . اما اونها از این روش دوستمون استفاده نکردن . معروفترین آنها موتور بسیار ساده ای هست با نام Perendev که من حتی ژنراتورهای تولید برق از هیچ رو که با همین موتور ساخته شده دیدم که میفروشن . من خودم میخواستم یه دونه بسازم اما مواد عایق مغناطیسی رو گیر نیاوردم .
                مواد عایق مغناطیسی .....oh my God ..... :eek:
                این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

بیخیال بابا!
                  باز یک اومده داره ملتو سر کار میزاره!
                  اهنربای تک قطبی .....
                  ماشین دائم کار .....
                  پیشنهاد میکنم تو گوگل در مورد قانون پایستگی انرژی یکم جستجو کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                    مواد عایق مغناطیسی .....oh my God ..... :eek:
                    بله موادی هستند که امواج مغناطیسی از توی اونا رد نمی شوند . اگه یه طرف اون آهنربا بزارین ، اونطرفش آهن نزدیک کنین عین خیالش نیست .

دیدگاه

موتوری که در فیلم زیر نشون داده میشه یک موتور کاملا مغناطیسی هست ( همون موتور Perendev ) .

perendev motor princip.flv (6.120 MB)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
                        این روش کم هزینه ترین اوناست البته ولتاژ زیادی تولید نمیکنه
                        طرز کارش هم اینطوری که وقتی موتور می چرخه مقداری الکتریسته تولید میکنه
                        میده به آهنربای الکتریکی که باعث چرخه این تولید میشه برای افزایش راندمان هم می تونید
                        از چند تا آهنربای الکتریکی بهره ببرید که کارتون یه مقدار مشکل میشه..

دیدگاه

یه جوری حرف میزنید انگار 40 ساله تو این کارید .. حالا یکی بسازید اگه کار کرد در خدمتتون هستیم ..
                          زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                            عزیزم گیربکس انرژی تولید نمیکنه!
                            فقط نسبت بین نیرو و سرعت اثر نیرو رو تغییر میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              عزیزم گیربکس انرژی تولید نمیکنه!
                              فقط نسبت بین نیرو و سرعت اثر نیرو رو تغییر میده
                              یه جمله ی زیبا از .......................................

دیدگاه

قابل توجه همه اونایی که می گفتن نداریم نمیشه کار نمی کنه
                                می تونن اون لینکی که دوستمون ایمان 88 توی تاپیک زدن بگیرن نگاه کنن من اون طرح رو 2 سال پیش ساختم ولی چون
                                تراشکار هایی که واسم کار انجام دادن خیلی حرفه ای بودن دستگاه کار نکرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X