اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

سلام
    نه من با این حرفا ناراحت نمیشم
    ولی ناراحتم که وقتت رو الکی داری صرف چیزی میکنی که نتیجه ای نداره
    همون گرامافونی که مثال زدی ایا قانونی رو نقض کرد؟
    در مورد ثبت اختراع و گوگل گفتید
    از ابکی بودن ثبت اختراع که همه خبر دارند ... اون فیلم و عکس هایی هم که تو گوگل میبینید همه یه ریگی به کفششون هست
    با سپاس

دیدگاه

خیلی خب. داداشم پس وقت خودتون رو تو این تاپیک هدر ندید چون با این وضع به هیچ جا نمیرسیم :bye

همان طور که گفتم اگر تونستم آهنربا رو جور کنم خیلی سریع شروع به ساخت میکنم و اگر کار کرد تو همین تاپیک اطلاع میدم :agree:

بازم همان طور که گفتم این ایده اینقدر بزرگ هست که ارزش صد بار شکست هم داره

فقط یه پیشنهاد برادرانه. انقدر به آدم های دور بر خودتون بدبین و شکاک نباشید راستگو هم هست.

اگر کسی تو این تاپیک مشتاق این طرح شد بگه تا اگر عمری بود لینک های جالب در این باره براتون بزارم :read:
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

دوستان
        برای ساخت چنین موتوری یا باید:

1. پلاریته رو عوض کنیم
        یا
        2. اثر یه قطب رو کم کنیم
        یا
        3. شیب مغناطیسی به وجود بیاریم

یه نگاهی به این ویدئو بیندازید http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video/17/a7daf4aadedc09d48eb9902ad787c90f49680.flv
        the life is a game
        if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
          دوستان
          برای ساخت چنین موتوری یا باید:

1. پلاریته رو عوض کنیم
          یا
          2. اثر یه قطب رو کم کنیم
          یا
          3. شیب مغناطیسی به وجود بیاریم

یه نگاهی به این ویدئو بیندازید http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video/17/a7daf4aadedc09d48eb9902ad787c90f49680.flv
          یعنی شما یک موتور ساختید که بدون نیاز به انرِژی دایم کار میکنه یا دارید روی تئوری کار می کنید؟

دیدگاه

من این فیلمه اخری رو دیدم....اگه مشکل شما واقعا در پیدا کردن آهنربا هست من نوعی اسباب بازی سراغ دارم که آهنربای اون بسیار شبیه به این نمونه تو فیلم هست....نمونه ی ساخت ایران هم داره (ماله کانون پرورش فکری هست اگه اشتباه نکنم)...شما یدونه از اینا تهیه کن و موتورو بساز ببینیم چه میکنی
            نام اصلی این اسباب بازی PLAY MAGNET هستش اینم عکسش :

دیدگاه

نه داداش محمد. همان طور که گفتم آهنربایی که مد نظرم هست رو گیر بیارم شروع به ساخت میکنم

و داداش بهنام ممنون بخاطر راهنماییت ولی قدرت این آهنربا ها خیلی کم هست چون این ها اسباب بازی هستن و میدان مغناطیسی قوی هم به بچه ها آسیب میرسونه

ولی خب بازم ممنون

درمورد آهنربا هم تهران- خ امام خمینی- میدان موزه- نبش 30تیر- مجتمع تجاری خیبر- شماره 10 - فروشگاه پارس مگنت . میگن آهنربا میفروشه

متاسفانه خرید اینترنتی نداره که سفارش بدم بیارن

ولی بازم ممنون

این سایت رو یه نگاه بندازین http://pesn.com/2006/02/10/9600233_Calloway_Magnet_Motor_Open_Source/

امیدوارم مفید باشه
              the life is a game
              if you want to win

دیدگاه

نه داداش محمد. همان طور که گفتم آهنربایی که مد نظرم هست رو گیر بیارم شروع به ساخت میکنم

و داداش بهنام ممنون بخاطر راهنماییت ولی قدرت این آهنربا ها خیلی کم هست چون این ها اسباب بازی هستن و میدان مغناطیسی قوی هم به بچه ها آسیب میرسونه

ولی خب بازم ممنون

درمورد آهنربا هم تهران- خ امام خمینی- میدان موزه- نبش 30تیر- مجتمع تجاری خیبر- شماره 10 - فروشگاه پارس مگنت . میگن آهنربا میفروشه

متاسفانه خرید اینترنتی نداره که سفارش بدم بیارن

ولی بازم ممنون

این سایت رو یه نگاه بندازین http://pesn.com/2006/02/10/9600233_Calloway_Magnet_Motor_Open_Source/

امیدوارم مفید باشه
                لطفا به زبان ساده توضیح بدین چطوری میشه با این آهنرباها انرژی تولید کرد؟ منظور مسیر تبدی انرژی و تئوری مورد نظر برای تبدیل انرژی هست.

دیدگاه

در اون فیلمی که بالا گذاشتین انرژی چرخش دستگاه از دست طرف تامین میشه .... اگه دقت کنید میبینید که بعد از یک دور دستگاه به تعادل میرسه و نیازه طرف دوباره بهش انرژی بده (با چرخوندن اهنربای کناری )
                  با سپاس

دیدگاه

ولی تو فیلم به نظر نمیاد اهن ربا خیلی قوی باشه...
                    چون تو دیقه 1:45 وقتی دو آهن ربا به هم میچسبن طرف خیلی راحت جداشون میکنه...
                    من با این اسباب بازی قبلا کار کردم , اهن ربا هاش نسبتا قوی هستن...
                    حالا شما با همینا یدونه با مقیاس کوچیکتر بساز....
                    .به نظر میاد داری بهونه میاری.... :NO:

دیدگاه

این ویدئو فقط یک مثال بود برای اینکه . میشه . اگه به اون انیمیشن دقت کرده باشی همه چی واضحه

ولی باز هم با حرف کار به هیچ جایی نمبرسه هر وقت ساختم امیدوارم دیگه بهانه ای برای کار کردن یا نکردن نباشه

تا بعد...
                      the life is a game
                      if you want to win

دیدگاه

این ویدئو فقط یک مثال بود برای اینکه . میشه . اگه به اون انیمیشن دقت کرده باشی همه چی واضحه

ولی باز هم با حرف کار به هیچ جایی نمبرسه هر وقت ساختم امیدوارم دیگه بهانه ای برای کار کردن یا نکردن نباشه

تا بعد...
                        سلام
                        بله در انیمشن همه چی ممکنه
                        این سیستم ها در حالت ایده ال فقط میتونن به چرخششون تا ابد ادامه بدن که البته حالت ایده ال (که فقط در سطح اتمی وجود داره ...) و هیچ انرژی نمیتونن تولید کنند ...
                        با سپاس

دیدگاه

بله شما درست میگی

ولی من یکی کوتاه نمیام :evil: سعی میکنم که هرچه سریع تر بسازمش

فعلا... :bye
                          the life is a game
                          if you want to win

دیدگاه

ببینید قبلآ هم عرض کردم هیچ اشکالی نداره روی این موضوع بحث و تبادل نظر بشه وقت گذاشتن روی یک مورد علمی حداقل تاوان یک دانشمند هست که باید بده
                            اما یک نکته ظریف وجود داره و اون این هست چه کسی این کار رو میکنه و چه سابقه ای داره آیا با پست و خون خودش مغناطیس رو درک کرده و از قوانین فیزیک
                            که تا الان بنا نهاده شده گاهی کامل داره شما نمی تونید یک نظریه رو رد کنید قبل از اینکه او نظریه رو درک کرده باشید.
                            شخص با چند نوع موتور کار کرده و ساختار شون رو میشناسه .
                            آیا تا به حال سیم پیچی انواع ترانس و موتور انجام داده تا الان پوست سرانگشتانش از گوشت جدا شده چقدر در این امور بی خوابی کشیده سطح علمی و عملی چقدره
                            سابقه حظور مفید در سایتی گروهی محفلی انجمنی علمی و فنی داشته آیا مقاله ای کتابی نظریه ای داشته آیا تا به حال یک نظریه فیزیک رو به چالش کشیده
                            ببینید نمیشه یک شبه با دیدن یک کلیب یا انیمیشن یا خوندن یک ادعا دنبال ساخت چیزی رفت که در سطح علمی اون شخص نباشه ببینید هیچ اختراعی بدون پیش زمینه نبوده
                            مگه میشه ادیسون لامپ رو اختراع کرده باشه و تحقیقات عمیق در مورد برق و خواص جریان الکتریکی نکرده باشه .
                            پس من از دوستانی که این موارد رو دوست دارن بسازن خواهش میکنم با دلایل علمی ونمونه کار تشریف بیارن به اندازه کافی کلیپ وجود داره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون از توضیحات شما

قبلا هم گفتم من حدود 10 سالم بود و یه جرقه ای تو ذهنم زد که موتوری بسازم که بدون سوخت کار کنه اون موقع اصلا به فکر راندمان و قانون پاستگی انرژی و خطوط شار یا فلو نبودم
                              فقط میخواستم بسازمش ببینم کار میکنه یا نه ولی تو اولین آزمایشم شکست خوردم التبه بخاطر سن کمم ناامید شدم. و یه مدتی آزمایش رو بیخیال شدم
                              و دوباره به وجد اومدم که دوباره بسازمش ولی این هم مثل قبلی تو یه دور چرخش نیاز 4 بار استارت داشت تو این مدت بیخیال این طرح نشدم از معلم ها ومنابع های مختلف اطلاعات جمع کردم و سطح علمی خودم رو بالا بردم و چون میخواستم بفهمم اطلاعاتم صحیح است یا نه از معلم ها سوال میکردم که یا میگفتند خودت برو تحقیق کن یا جواب نمیدادند به هر حال...
                              حدود چهار سال پیش مدرسه یه دیدار چند ساعته با آقای خلیلی مولف کتاب فیزیک تدارک دید. درباره ی این طرح و طرح های دیگه با ایشون مشورت کردم و درباره ی این موتور این رو گفتند که امکان داره ولی باید آزمایش بشه در مورد قانون پایستگی هم دقیقا اینطور گفتند "قانون های فیزیک یه خورده مستهلک شدن اگه این قانون به دست یه ایرانی تغییر کنه باعث افتخارمه"
                              با این جمله ایشون یه خورده امیدوار شدم و شروع به طراحی انواع مختلف این نوع موتور بدون سوخت کردم . از اون جرقه اولیه تو ذهنم 10 سال میگذره و الان 8 نوع مختلف این نوع موتور را طراحی کردم و الان هم در حال ساخت یکی از طرحام هستم که به کمک نبروی جاذبه زمین و نیروی مغناطیسی تولید گشتار میکنه
                              به امید خدا اگر کار کرد یا نکرد به همه ی دوستان اطلاع میدم
                              همه ی برادرای خودم رو درک میکنم هضم این موضوع یه خورده دشواره ولی سعی میکنم که تا چند وقت دیگه ابهام ها رو برطرف کنم

با تشکر از همه ی شما
                              the life is a game
                              if you want to win

دیدگاه

به امید خدا اگر کار کرد یا نکرد به همه ی دوستان اطلاع میدم
                                این دید شما به مسئله قابل تمجیده که بدون تعصب فعالیت میکنید اگر دوستان دیگه هم همینطور بودن و مرحله به مرحله از فعالیت خودشون
                                دیگران رو گاه میکردن شاید این همه بدبینی وجود نداشت متاسفانه کسانی که ادعای کار روی این موتور رو کردن دیگه ازشون خبری نیست شاید
                                اگر زحماتی رو که متحمل شدن و تجربیاتی رو که بدست اوردن با دیگران به اشتراک میزاشتن راهای تکراری طی نمی شد و بقیه دوستان هم با طرح نظرات
                                و دیدگاهشون به پیدا شدن راه کارهای جدید کمک میکردن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X