اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

تعداد تیرها محدودیت نداره ؟

اگه محدودیت داشته باشه من سعی می کردم جای 100% باشم و چون 75% و50% به احتمال زیاد من هدف قرار می دن یه جای خوب پنهان می شدم ومی ذاشتم که اول اونا شلیک کنن تا تیر هاشون تموم شه وبعد با خیال راحت می رفتم سراغشون ..... :mrgreen:
    آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام

تعداد تیر ها محدودیت داره

پیام دریافت شد :mrgreen:

اینم جواب قسمت اول:

شانش زنده موندن 50 درصده.

چون A حتماً B رو می کشه و C با 50 درصد شانس میتونه A رو بکشه مگرنه صصدد می میره
      گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
      نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
        سلام
        شانش زنده موندن 50 درصده.
        چون A حتماً B رو می کشه و C با 50 درصد شانس میتونه A رو بکشه مگرنه صصدد می میره
        نوشته اصلی توسط حامد جعفری
        اگه 100 درصدیه رو A و 75درصدیه رو B صدا بزنیم من این طوری برنامه ریزی میکنم:
        A اول میزنه ( مسلما B رو مورد هدف قرار میده و اونو میکشه ) و بعد من 50 درصد احتمال داره که زنده بمونم.
        خب این دو تا چه فرقی با هم داشت؟ منم که همینو گفتم.

برای قسمت بعدی سوال نیازی به دریافت پیام هست؟:mrgreen:

دیدگاه

به نظر من لامپ های بیل گیتس از همه ساده تر بودن. ما کمتر از پنج دقیقه فکر کردم.

اول به اتاق کلیدها میریم و یکی از لامپ ها رو روشن می کنیم و دوتای دیگه رو خاموش می کنیم.

بعد از ده دقیقه یکی دیگه رو روشن می کنیم و به اتاق لامپ ها می ریم.

حالا اون که خاموشه که معلومه و اون که داغتره اونی که اول روشن کردیم و اون که یکم داغه اونه که آخر روشن کردیم.
          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

یک ربات در زمینی مستطیلی به ابعاد W و H قرار دارد. چهار سنسور در وسط چهار ضلع زمین قرار دارند که ربات یا یک وسیله خاص می تواند زاویه بین این سنسورها را از دیدگاه خود شناسایی کند( مطابق شکل).
            با چه معادله ای می شود موقعیت ربات را در زمین با استفاده از این چهار زاویه محاسبه کرد؟

ضمنا من تمام مسائل غیر تکراری این تاپیک رو توی یک فایل قرار دادم. تازه واردها می تونن دانلود کنن تا مثل من 2:30 توی این تاپیک نچرخن.

http://rapidshare.com/files/115586008/think.zip.html

بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

مصطفی جان ممنون بابت جمع کردن معما ها . ولی من نتونستم باز کنمش.
              در مورد سوال هم فکر می کنم باید از رابطه موقعیت نقطه در صفحه استفاده کرد. یه چیزایی از رابطه های Sin و Cos بود. پیدا کردم میگم ببین درسته یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk

ضمنا من تمام مسائل غیر تکراری این تاپیک رو توی یک فایل قرار دادم. تازه واردها می تونن دانلود کنن تا مثل من 2:30 توی این تاپیک نچرخن.

http://rapidshare.com/files/115586008/think.zip.html

دستت درد نکنه.
                ای کاش جواباشم میذاشتی که خودمونو با جوابای اشتباه گول نزنیم.
                www.icesi.ir

دیدگاه

خب این نه معماست نه تست هوش. فقط وجه تمایزش با این تاپیک تست بودنشه.
                  تست تمرکز:
                  http://shahirblog.com/game-escape.htm

دیدگاه

خب این نه معماست نه تست هوش. فقط وجه تمایزش با این تاپیک تست بودنشه.
                    تست تمرکز:
                    http://shahirblog.com/game-escape.htm
                    حالا این واقعیت داره؟ من 72 ثانیه نگه داشتم! به نظرتون می تونم برم نیرو هوایی آمریکا استخدام بشم؟ :icon_razz:

دیدگاه

اگه اینجوریه من رو می کنن مربیه نیروی هوایی ارتش آمریکا ! :smile:

دیدگاه

خب منم ماوسم رو عوض کردم خیلی نتیجه تغییر کرد. پس اونقدرها هم کارکنان نیرو هوایی امریکا حرفه ای نیستند.

دیدگاه

من موس رو عوض نکردم . الان دارم تمرین می کنم سر مربی بشم . :smile:

دیدگاه

فک کنم الان دیگه سرمربی نیروی هوایی ارتش آمریکا بشم :smile:

دیدگاه

آقا قبول نیست! موس من scroll بود! :mrgreen:
                              نتیجه فنی: نیروی هوایی آمریکا باید منحل بشه! :icon_razz:

دیدگاه

به خدا ماوس منم scroll هست . !

3 نفر می رن از یه فروشنده یه تلویزیون می خرن به قیمت 30000 تومن و می رن (یعنی نفری 10000 تومن می ذارن ) . فروشنده که خیلی کار درست بوده یادش میفته که قیمت اون تلویزیون 25000 تومن بوده . 5000 تومن می ده به شاگردش ومیگه برو این مبلغ رو بده به اون سه نفر . شاگرده توی راه 2000 تومن می ذاره تو جیبش و 3000 تومن باقی مونده رو بین اون 3 نفر تقسیم می کنه . حالا اون 3 نفر هر کدوم نفری 1000 تومن گرفتن و بنابراین نفری 9000 تومن خرج کردن . خب 3 تا 9000 تومن میشه 27000 تومن و با احتساب اون 2000 تومنی که شاگرده کرده تو جیبش میشه 29000 تومن . در حالی که کل پول 30000 تومن بوده . حالا سوال اینه که اون 1000 تومنه چی شده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X