اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

سلام
    شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ. این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
    چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.
    [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
    -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای خوووب
      سلام
      شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ. این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
      چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.
      آب معدنی رو میریزیم داخل لوله تا توپ بالا بیاد. اگه آب در اید اندازه باشه مد نظرتون.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

[s]قطر توپ پینگ پونگ 4 سانتی متر هست ارتفاع استوانه هم 30 سانتی متر
        توی بهترین حالت اگه قطر استوانه رو حداقل 4 سانتیمتر در نظر بگیریم (کمترین اندازه ممکن) داریم
        4*4*3.14*30 = 1508 سی سی یا 1.5 لیتر
        پس بطری ما باید حداقل یک و نیم لیتری باشه و لب به لب هم پر باشه !!! راه دیگه ای به نظرتون نمیاد ؟!>؟![/s]

یه سوتی گنده تو حساب کتاب بالا بود قطر رو به جای شعاع گرفتم!!
        پس داریم
        2*2*3.14*30 = 377 سی سی پس اگه بطری کوچیک هم داشته باشیم و یه قلپ آب هم بخوریم باز میشه درآوردش !! برید با خیال راحت بندازید تو سوراخ
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Milad Rasuli
          سلام
          آب معدنی رو توی سوراخ خالی میکنیم توی بطری آب معدنی چی میمونه؟ هوا
          حالا دهنه بطری آب معدنی فشار میدیم و مچاله میکنیم که هواش خالی بشه بعد رو ورودی سوراخ فیکسش میکنیم با اون بند کفشم آب بندی میکنیم حالا با باز کردن بطری مچاله شده حالت مکش پیش میاد آب و توپ روی بطری قرار مگیره .
          البته شاید زیاد توهمی بود ولی یه راه حله دیگه :biggrin:
          اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
          مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
          مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
          اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
          هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
            آب معدنی رو توی سوراخ خالی میکنیم توی بطری آب معدنی چی میمونه؟ هوا
            حالا دهنه بطری آب معدنی فشار میدیم و مچاله میکنیم که هواش خالی بشه بعد رو ورودی سوراخ فیکسش میکنیم با اون بند کفشم آب بندی میکنیم حالا با باز کردن بطری مچاله شده حالت مکش پیش میاد آب و توپ روی بطری قرار مگیره .
            البته شاید زیاد توهمی بود ولی یه راه حله دیگه :biggrin:
            راه حل جالبیه ولی ممکنه مثلا توپ وسط لوله بمونه بعد ریختن آب و مکش بطری به حدی نشه که بازم برسه بالا

اگه به من باشه که با چاقو بطری اب معدنی رو مثل کندن پوست سیب نوار مارپیچ میکنم بعد میفرستمش توی لوله و میپیچونمش توپ میره توی بطری حالا اگه بند کفش رو بسته باشم به ته بطری با کشیدنش میتونم توپ رو نگه دارم و بیارم بالا(بدون بند هم میشه با سعی و خطا اینکارو کرد!!)
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

اول ابو میخوریم
              بعد میریم و راکتمونو میفروشیم
              بعد باهاش چنتا ادامس و یه میله فلزی میخریم
              ادامس رو میجوییم و لذت میبریم :smile:
              بعد سر دوستمون داد میزنیم که این لوله چیه وسط خونتون دراومده؟؟
              بعد با استفاده از اون میله که خریدیم ،بطری خالی اب و بند کفشامون دوستمون رو مجبور به دادن پول توپ میکنیم (از هر راهی که دوست دارید(وارد جزئیات نمیشم))
              بعد دوستمون رو میندازیم اونور و ادامسو به سر میله میزنیم و باهاش توپو در میاریم
              پول رو هم به عنوان جریمه تو جیبمون میچپونیم :wow:
              [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
              منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
              خیلی حال داد
              ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

وقتی که آب رو بریزیم تویلوله قطعا توپ میاد بالا.
                حالا اگه حجم آب به اندازه ای باشه که بتونه داخل لوله رو پر کنه قطعا توپ روی آب میمونه و میشه گرفتش.اما بنده چه نقشی داره معلوم نیست
                ولی مساله گنگه اینطوری نمیشه نظر داد که
                اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط 11101010000
                  اول ابو میخوریم
                  بعد میریم و راکتمونو میفروشیم
                  بعد باهاش چنتا ادامس و یه میله فلزی میخریم
                  ادامس رو میجوییم و لذت میبریم :smile:
                  بعد سر دوستمون داد میزنیم که این لوله چیه وسط خونتون دراومده؟؟
                  بعد با استفاده از اون میله که خریدیم ،بطری خالی اب و بند کفشامون دوستمون رو مجبور به دادن پول توپ میکنیم (از هر راهی که دوست دارید(وارد جزئیات نمیشم))
                  بعد دوستمون رو میندازیم اونور و ادامسو به سر میله میزنیم و باهاش توپو در میاریم
                  پول رو هم به عنوان جریمه تو جیبمون میچپونیم :wow:
                  جواب من بهتر بود
                  از هه چی هم استفاده شده
                  اخرش هزار تومن تو جیبت میمون :biggrin:
                  [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                  خیلی حال داد

دیدگاه

مسئله 1 - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟

مسئله 2 - پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟

مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

مسئله 4 - شیب یک طرفِ پشت بام شیروانی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه. اردکی روی این پشت بام تخم گذاشته که تخمش در کمتر از 2 ثانیه به زمین می رسد. تخم مرغ از کدام سمت پرت شده است؟

مسئله 5 - هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟

مسئله 6 - من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟
                    [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                    -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Milad Rasuli

مسئله 1 - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟

مسئله 2 - پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟

مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

مسئله 4 - شیب یک طرفِ پشت بام شیروانی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه. اردکی روی این پشت بام تخم گذاشته که تخمش در کمتر از 2 ثانیه به زمین می رسد. تخم مرغ از کدام سمت پرت شده است؟

مسئله 5 - هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟

مسئله 6 - من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟
                      1-سن خودم
                      2- 5تا
                      3-دوتا
                      4-اردک تخم مرغ نمیزاره
                      5-بازمانده را دفع نمیکنن
                      6- زیرا دیگری 25 تومانی است!!
                      خیلی حال داد

دیدگاه

1-سن خودم
                        2- 5تا
                        3-دوتا
                        4-اردک تخم مرغ نمیزاره
                        5-بازمانده را دفع نمیکنن
                        باحال بود
                        من 6 رو نتونستم جواب بدم
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

1-سن خودم جواب درست
                          2- 5تا جواب درست
                          3-دوتا جواب غلط از هر حیوان یک جفت به کشتی نوح رفت نه موسی
                          4-اردک تخم مرغ نمیزاره جواب غلط اردک بچه زا که نیست تخم میزاره دیگه
                          5-بازمانده را دفع نمیکنن جواب درست اونهایی هم که مردن رو تو کشور خودشون دفن میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                            یعنی شما معتقدین اردک تخم مرغ میذاره؟
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                              یعنی شما معتقدین اردک تخم مرغ میذاره؟
                              دموکراسی برای همین روزاست آقا چرا میزنی ؟؟ بیا با صحبت حلش میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                                دموکراسی برای همین روزاست آقا چرا میزنی ؟؟ بیا با صحبت حلش میکنیم

بریم ژنو یا وین؟ =))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X