اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
    اگر بخوام این dtc رو پیاده کنم باید از پردازش سیگنال استفاده کنم یا با همین میکرو ها هم
    میشه این کارو کرد
    با توجه به پیچیدگی و حجم محاسبات در این روش معمولا از پردازنده های DSP به همراه FPGA برای پیاده سازی استفاده می شود:

waset.org/publications/7313/design-and-implementation-of-tms320c31-dsp-and-fpga-for-conventional-direct-torque-control-dtc-of-induction-machines

این هم یک پایان نامه کامل با نقشه و توضیحات برای پیاده سازی یک اینورتر سه سطحی به روش DTC با DSP و FPGA است:

ir.canterbury.ac.nz/bitstream/10092/2278/1/Thesis_fulltext.pdf

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام جناب مهندس کی نژاد خسته نباشید.با درایور 1200ولتی ir2233با ولتاژ بیست ولت تست کردم جواب داد ولی با 310 ولت فالت میده به نظر شما از چی میتونه باشه؟اگه پایه i trip درایور وصل نباشه و مقاومت شنت رو اتصال کوتاه و دوتا مقاومت دیگه و خازن مربوطه رو نذارم چه مشکلی پیش میاد؟ممنون

دیدگاه

با توضیحات کلی و از راه دور نمی توان مشکل را تشخیص داد. اما اگر Fault ناشی از اضافه جریان واقعی (و نه سایر اشکالات) باشد، در صورت حذف مدارات آن باعث آسیب جدی در بخش قدرت خواهد شد.
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
          با توضیحات کلی و از راه دور نمی توان مشکل را تشخیص داد. اما اگر Fault ناشی از اضافه جریان واقعی (و نه سایر اشکالات) باشد، در صورت حذف مدارات آن باعث آسیب جدی در بخش قدرت خواهد شد.
          سلام جناب مهندس خیلی ممنون.با لامپ 100 وات تست میکنم فالت میده ولی با ولتاژ پایین فالت نمیده.الان با درایور ir2233مدار رو مونتاژ کردم نیازی به تغییر مقاومت ها ودیگر قطعات نداره؟فقط به جای دیودهای byt43j دیودsf4007گذاشتم و ولتاژ ایجیبیتی هارو 1200 ولتی گذاشتم.قطعات مربوط i trip رو حذف کردم فقط موقع اضافه جریان فالت میده یا اگه نباشه فالت میده؟یا حتما باید یه ولتاژ کمتر از نیم ولت به پایه i trip درایور وصل باشه؟
          ممنون

دیدگاه

شرایط Fault در دو حالت اتفاق می افتد. وضعیت اول اعمال ولتاژی حدود 0.5v به ورودی Itrip است و وضعیت دوم کاهش تغذیه تا مرزی است که در Datasheet قابل دسترس است (حدود 8.2 ولت برای IR2233). برای افزایش ولتاژ تغذیه از یک به سه فاز در پست های قبلی توضیح داده شده است.

دیدگاه

با سلام ببخشید میپرم وسط بحثتون میخواستم بدونم ساخت یه اینورتر 2.2 کیلو وات چقدر هزینه داره ؟ و از چه میکروئی استفاده بشه نویزش کمتر و قابل اطمینان تر است ؟ بازم شرمنده ممنون میشم جواب بدین
              gabriel

دیدگاه

سلام جناب مهندس کی نژاد خسته نباشید.شرمنده یه سوال دیگه دارم/وقتی به موتور وصل میکنم جریان زیادی میکشه حتی تو دور پایین وقتی دورشو زیاد میکردم جریان زیادی میکشید و فالت میداد الکترو موتور هم سالم است ولی با بار اهمی (لامپ) مشکلی نداره علت چی میتونه باشه؟چه چیزایی رو بررسی کنم؟
                ممنون

دیدگاه

با سلام
                  من خواستم این پرویه رو تغییر بدم برای تولیدموج تکفاز برا همین از دوخروجی میکرو وهمچنین دو کانال آیسی 2130و74240 استفاده کردم وچهارتا آیجیبیتی گذاشتم ولی نمیدونم چرا همه چیز خوبه ولی وقتی بار میذارم روش {حتی بار100واتی} ال ای دی فالتش روشن میشه و مدار تریپ میکنه.راستی مقاومت 0.1 اهمی روهم اتصال کوتاه دادم دیودهای زنر18 ولتی روهم در آوردم ولی مشکل حل نشده.لطفا کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4716
                    با سلام
                    من خواستم این پرویه رو تغییر بدم برای تولیدموج تکفاز برا همین از دوخروجی میکرو وهمچنین دو کانال آیسی 2130و74240 استفاده کردم وچهارتا آیجیبیتی گذاشتم ولی نمیدونم چرا همه چیز خوبه ولی وقتی بار میذارم روش {حتی بار100واتی} ال ای دی فالتش روشن میشه و مدار تریپ میکنه.راستی مقاومت 0.1 اهمی روهم اتصال کوتاه دادم دیودهای زنر18 ولتی روهم در آوردم ولی مشکل حل نشده.لطفا کمکم کنید
                    سلام
                    در برنامه ی میکرو ، اختلاف فاز بین دو بازوی Igbt رو 180 درجه قرار بدین . البته اگه این کارو نکردین.
                    بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

برنامه هم درسته حتی توی پروتئوس قشنگ اختلاف فازهای180مشخصه.ولی بازهم ال ای دی فالتش روشن میشه .تازه ولتاژخروجی آیسی 2130 حدوده 6 درصورتی که تو دیتاشیتش گفته حدود vccباید باشه.
                      من چون دوتا موج با اختلاف فاز 180 تولید کردم از دولاین 2130 استفاده کردم ولاین سوم رو آزاد گذاشتم .آیا امکانش هست که این مشکل بدلیل استفاده نکردن از لاین سوم آیسی2130 باشه؟

راستی برای تبدیل شکل موج نهایی(220 ولت) به سینوسی چیکار باید بکنم. توی شماتیک از هیچ فیلتری استفاده نشده؟
                      دوستان لطفا جواب بدین این پروژه رو باید تحویل بدم .کلافه شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4716
                        برنامه هم درسته حتی توی پروتئوس قشنگ اختلاف فازهای180مشخصه.ولی بازهم ال ای دی فالتش روشن میشه .تازه ولتاژخروجی آیسی 2130 حدوده 6 درصورتی که تو دیتاشیتش گفته حدود vccباید باشه.
                        من چون دوتا موج با اختلاف فاز 180 تولید کردم از دولاین 2130 استفاده کردم ولاین سوم رو آزاد گذاشتم .آیا امکانش هست که این مشکل بدلیل استفاده نکردن از لاین سوم آیسی2130 باشه؟

راستی برای تبدیل شکل موج نهایی(220 ولت) به سینوسی چیکار باید بکنم. توی شماتیک از هیچ فیلتری استفاده نشده؟
                        دوستان لطفا جواب بدین این پروژه رو باید تحویل بدم .کلافه شدم
                        با سلام تغذیه ir2130 را بگیرید احتمالا کمه ،تغذیه باید حدود 14-15 ولت باشه

دیدگاه

نه مهندس طبق نقشه تغذیه 2130 از یه رگلاتور 15 ولتی تامین میشه و اندازه گرفتم درسه همون 15 ولته .ترانسش هم 20 ولت 3 آمپره
                          به نظر شما آزاد گذاشتن یک لاین 2130 دلیل مشکل من نیست؟

دیدگاه

ولتاژ پایه های خروجی 74240 یا همون ورودی به 2130 چندولت باید باشه؟ من گرفتم 2.5 ولته.
                            درسته؟

دیدگاه

روشن شدن led فالت دو دلیل داره یا مقدار تغیه کمه یا ولتاژ پایه الت از نیم ولت بیشتر شده،مدار را چک کنید شاید یه جا ایرادی وجود داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4716
                                نه مهندس طبق نقشه تغذیه 2130 از یه رگلاتور 15 ولتی تامین میشه و اندازه گرفتم درسه همون 15 ولته .ترانسش هم 20 ولت 3 آمپره
                                به نظر شما آزاد گذاشتن یک لاین 2130 دلیل مشکل من نیست؟
                                با سلام
                                دوست عزیز، اگه ورودی های لاین سوم 2130 اپنه ، یکیو پول پ و دیگری رو پول داون کنین. طوری که نات هم دیگه باشن.
                                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X