سوال دوم در مورد تغذیه درایور هستش ما به پایه 2 ولتاژ مثبت رو میدیم وباید به پایه 3 ولتاژ منفی بدیم !خوب ولی مگه پالس ما مثبت نیست؟ وسوال سوم در مورد قسمت خروجی داریور هستش ما به پایه 8(vcc ) ولتاژ مثبت رو میدیم وباید به پایه 5 ولتاژ منفی(vee) ایا تو عکس که باخط قرمز وصل کردم باید باشه. و چون خود پایه vee به بخش ولتاژ بالا ماسفت یا ای جی بی تی وصل میشه ایا تحمل داره ایا مشکل ایجاد نمی کنه؟.
یعنی ما فقط تو قسمت خروجی درایور به ولتاژ مثبت (15)نیاز دازیم به -15 نیازی نیست نباید به جایی وصل بشه؟
دو تا مدار بکش و ارسال کن
مدار یک- یک ترانس تغذبه دو سر خروجی؛ یک بریج و یک خارن همراه با رگولاتور7812 .در واقع یک مدار تغذیه رگوله شده
مدار2- یک تغذیه دوبل از یک ترانس سه سر خروجی که ولتاژ مثبت ان با 7815 و ولتاژ منفی ان با 7905 روگوله شده باشه
یا اگر همه موضوع الان برات معلوم شده میتونی تمام این مدار را نکشی و به صورت بلوک نشان دهی
منم همونایی را که فرستادی ادیت و اپلود میکنم
روی مدار ارسالی خودتان ادیت کردم برای درایو موسفت ترانس12 ولت 100 میلی امپر برای هر پاور کفایت میکند
مرصی عالیه تشکر از شما.
بازم سوال؟ ببخشید هااااااااااااااااابهترین ولتاژ vcc برای TL494 چند بدین خوبه؟ vcc 1 hcpl3120 چند باشه خوبه؟ در مورد نات از ورودیpwm hcpl 3120 چیه؟باید باشه یا ........؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
یک .....هدیه........ من واسه کسایی که می خوان یه کوره zvs خوب و کم خرج بسازن.
بازم تشکر.یه اطلاعاتی هم درمورد فریت با مسقیم به ما بدید ما منظورم (من و شما و بیننده هااااا).القا توسط فریت 4*1 اینچی 4 تا یا اتصال مستقیم فواید و مضرات(البته اتصال مستقیم خیلییییییییییییییی راحته).
سوالهای قبلیت رو تونستم حدس بزنم چی میخوای بپرسی . ولی فریت مستقیم یا غیر مستقیم رو فکر نکنم بتونم .
ولی اینجوری که داری پیش میری باید یکی از حساب بانکی هاتو اختصاص بدی به این پروژه . اصلا فکر کن گذاشتی تو بانک اقتصاد نوین و سوخته حسابش کن
کسی می دونه با بالا رفتن ولتاژ در کوره چه اتفاقی میفته؟
در وسط کویل چطور؟
ایا ولتاژ پایین باشه و ما فلز ضخیم تری وارد کویل امپر خواهد کشید خوب در ولتاژ بالا چه اتفاق می افته؟
ماشالله به این همه اشتیاق و شور و شوق !
فعلا یه تفعلی بزنیم به فال ترمودینامیک ...سوال چی بود ؟ فکر کنم! میخواستیم ببینیم برای ذوب مثلا 10 کیلو مس قرار بود قدرت کوره مون چقدر باشه ؟ توی ترمودینامیک هر ماده ای یه مشخصه ای داره به اسم melting point که بیانگر دماییه که مولکولهاش در این دما به قدری نوسان پیدا میکنه تا دیگه پیوندهای کریستالی شون از همدیگه می پاشه و دیگه اون ماده حالت ساکن و جامد نداره و شکل مایع به خودش میگیره. یه مشخصه دیگه ای هم داریم به نامSpecific heat capacity که به اختصار با اندیسC نمایش داده میشه و نشون میده که یک گرم از یک ماده چند ژول انرژی نیاز داره تا 1 درجه سانتیگراد افزایش دما پیدا کنه. حالا اگه قرار باشه 1 کیلو مس به دمای 1100 درجه سانتیگراد برسه تا از حالت جامد به حالت مایع تبدیل بشه باید محاسبهکنیم ببینیم چند ژول انرژی گرمایی خالص نیازه
خوب تا اینجای کار به 4.2 مگا ژول انرژی خالص گرمایی نیاز داریم که بطور کامل به فلز مس منتقل بشه. ولی همه میدونن که یه همچین چیزی امکان نداره و کلی هدر رفت انرژی داریم. حالا این تلفات گرمایی کجاها اتقاق میفته ؟
اولین جایی که تلفات داریم بوته گرافیتیه که بناست فلزمون توی اون گداخته بشه . تلفاتشم به همون صورت بالا محاسبه میشه. بعدش تلفات انعکاسیه که بصورت تابشی هدر میره .بعد از اون نوبت تلفات تماسی کوره با هواست . بعد از اینا نوبت خنک کاریه سیم پیچه تانکه تا خودش توی این حرارت ذوب نشه . اینا رو فعلا داشته باشید تا برسیم به تلفات حرارتی IGBT ها و سایر هدر رفت انرژی .
دیدگاه