اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام چندروزه یک مغازه ازم تقاضا کرد که بعلت زیاد امدن قبض برق سیستم برقش چک بشه گفتن تازه جابجا شدن و تمام وسایل برقی مغازه قبلی همه رو اوردن انجا اما قبلا خد اکثر 250 میومده اما الان یک میلیون به بالا میاد اداره برق هم کنتورو چک کرد گفتن مشکلی نداره من تفاوتها با مغازه قبلیرو چک کردم تفاوتش در برق سه فاز بود که مغازه جدید نوسازه و روی برق سه فاز کار شده هرچی هم که مصرف رو حساب میکنم حد اکثر 400 بیشتر ناید میشد اما حدود 700 اضافه دارد کسی با این مشکل برخورد نکرده راهنمایی کنه؟

امروز
    سلام ممنون از توجهتون
    امروز مجدد برقکشی و برق دزدیرو چک کردم مشکلی نبود اما یه مورد توجهمو جلب کرد روی یکیی از فازها 35 امپر رو امپر سنج تابلو نشان میداد من مصرف کننده های این فازو چک کردم همه مربوط به ده عدد اداپتور سوییچینگ 12 ولت 30 امپر بود که تغذیه 120 متر ال ای دی شاخه ای پشت فلزی ترکیبی رو تا مین میکرد اما وقتی محاسبه کردم متوجه شدم اگر کل این اداپتورا 300 امپر توان اسمیشون باشه و از حد اکثر توانشون هم استفاده کنند نباید 35 امپر روی 220 مصرف بشه مگر اینکه خود اداپتورها اندازه کل ال ای دی ها مصرف کنند یعنی راندمانشون 50 درصد باشه ایا این امکانپذیره ؟
    دوم اینکه ایا این محاسبه درسته کل مدار 220 ac با 35 امپر پس 35ضرب در 220 میشه 7700 وات یا 7.7 کیلووات در ساعت که در 13 ساعتی که در شبانه روز روشنه ضرب بشه میشه 100 کیلو وات در روز و در یک دوره برق 50 روز کاری میشه 5000کیلو وات که در متوسط قیمت برقشون که 250 تومنه ضرب بشه میشه 1250000 در حالیکه کل قبضشون اینقدر نیست در حالیکه من هم امپرو با امپر سنج تابلو هم با چنگکی اندازه زدم هردو مثل هم هستند اما محاسبه ها اصلا جور در نمیاد ؟

دیدگاه

احتمالا تصاعدی دارند براتون حساب می کنند
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام حتما لازم نیست زنجیر باشه من خودم بارها لوسترهای سنگین تا صد کیلو رو با رول بولت اویزون کردم حتی تاب برای بازی بچه ها هم میشه با رول بولت نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
        سلام حتما لازم نیست زنجیر باشه من خودم بارها لوسترهای سنگین تا صد کیلو رو با رول بولت اویزون کردم حتی تاب برای بازی بچه ها هم میشه با رول بولت نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

سلام ممکنه فن نویز بندازه روی لامپ دوتا کار میشه کرد اگر زیاد روشن نیست به لامپ رشته ای معمولی بزن تا نویز مغناطیس فن روش اثر نذاره یا یک فریت سر راه لامپ بذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123 نمایش پست ها
            سلام
            و اما شبکه تلفن و فن کویل
            مقداره لوله گذاری و داکت کشیه شبکه باید جدا از لوله گذاری برق محاسبه بشه(اگه قراره از تجهیزات بیسیم استفاده بشه کمتر اگه با سیم بیشتر و نوع کابل هم cat5 یا cat6 و تلفیق بیسیم و باسیم بهتره)
            برای تلفن و ایفون هم مقدار کابل جدا محاسبه میشه.تعداد زوج های کابل ایفون هم به تعداد واحدها و نوع ایفون بستگی داره.مثلا سیم کشی داخل واحد برای تلفن تو واحد 70 متری شما بین 10 تا 15 متر میشه.البته این مقدار با توجه به تعداد و مسیر پریزها امکان داره کم و زیاد بشه.10 تا 15 متر برای یه واحد 70 متری به سه پریز تلفن(پذیرایی و دو تا خواب)و مسیریکه پیچ و خم زیاد نداره.مقدار کابل ورودی هم بستگی به تعداد طبقات و جعبه تقسیمی که تو راه پله میزارید داره.
            برای فن کویل بهتره از سیم 4 استفاده کنید و مقدار سیمی هم که استفاده میشه از جعبه فیوز داخل واحد تا محل نصبش حساب کنید و این مقدار و به تمام واحدها تعمیم بدید.
            فعلا چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه اگه اومد خدمتتون میگم.
            نوشته اصلی توسط mdf123 نمایش پست ها
            سلام
            برای محاسبات تقریبی و احتمالی این فرمول رو در نظر بگیرید:به ازاء متراژ هر واحد 2 برابر لوله و سیم و نصف متراژ کلید پریز و زانویی به اندازه متراژ
            سوال اخرو متوجه نشدم.
            سلام این فرمول برای ساختمان های تجاری و اداری و بیمارستان وو مدرسه و دانشگاه ههم صدق می*کند

دیدگاه

ببخشید این بخش(فرمولی که برای محاسبه سیم های 1.5 و 2.5 داده بودید) شامل تلفن و سیستم اطفاء حریق هم میشه یا فقط مال کلید و پریزه و روشناییه؟
              جدیدترین ویرایش توسط Faroo; ۱۰:۲۰ ۱۳۹۸/۰۸/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faroo نمایش پست ها
                ببخشید این بخش(فرمولی که برای محاسبه سیم های 1.5 و 2.5 داده بودید) شامل تلفن و سیستم اطفاء حریق هم میشه یا فقط مال کلید و پریزه و روشناییه؟
                سلام،
                به صورت کلی سیم های دیتا مثل خط تلفن به ضخامت چندانی نیاز ندارن و معمولا یک استانداردضخامت ثابت داردن.
                اما سیم های برق که از اون ها جریان های متفاوتی با توجه به مصرف کننده کشیده میشه، دارای ضخامت های متفاوت می شوند.
                هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

سلام دوست عزیز. من در اصفهان هستم و نقشه های برق را در اتوکد میکشم و با دیالوکس نورپردازیش را انجام میدم.اگر بعد از چندین سال هنوزم کاری داشتید، من درخدمتتونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا نمایش پست ها
                    ممنون
                    راستش پدرم داره یه جایی یه ساختمان چهار طبقه میسازه . که الان سفت کاریش تمام شده . و به من گیر داده که برق ساختمانش را راه اندازی کنم . ولی برای این که از زیر کار در رم و بده به یه نفر دیگه بهش گفتم که نمیشه . چون ساختمان های بالاتر از سه طبقه را باید مهندس ناظر تایید کنه . ولی میگه نه نیازی به مهندس ناظر و کسی که تایید کنه نیست انجام بده بره . جالبیش اینجاست که حتی اسانسور هم داره
                    حالا ایا حرفم درسته یا نه ؟؟ :nerd: :nerd:
                    موقعیت خوبیست برای شما برای یادگیری البته اصولی انجام بده از کتاب های سیم کشی و استاندارد (خارجی بهتره) استفاده کن مشکلی داشتی خودت پیدا کن حل کن.......... در انتها اینجا بپرس
                    برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X