دوست عزیز میشه کد IMEI ماژولت را بفرستی؟ شاید بتونم کمکت کنم.
ضمنا لطف کن این دستور را به ماژول بفرست و جوابی را که میده همینجا کامل بیار . شاید بتونم کمکت کنم.
AT+GSV
ATI
من در این مرحله فلش خود ماژول را پاک کردم و frimware را پدیت کردم و مشکلم در مواردی حل شد . اما هنوز در شبکه رجیستر نشده و دارم یک سری کار دیگه انجام میدم که اگر به نتیجه رسید در جریان میگذارم شما را. بنابراین لطف کن جوابی که ماژول به این دستورات میده را اینجا بنویس و کد IMEI را هم اینجا بیار.
سلام من sim 300 وصل کردم به com
مدام این رو برای من ارسل می کنه کسی می دونه ین برای چیه و چطور متوقفش کنم
این بهم اجازه نمیده sms بدم یا مشکل چیز دیگه ای هست؟
من پایه pwkey رو به چه به زمین و چه رو هوا ولش میکنم به همون دستور های بلا ادامه می ده؟
من هیچکدوم از یود ها ومقاومتهایی که میگفتین رو نذاشتم tx و rx مودم مستقیم به ماله میکرو وصل هست
وقتی به ماژول زنگ یزنم میه خاموشه
ممنون
سلام من sim 300 وصل کردم به com
مدام این رو برای من ارسل می کنه کسی می دونه ین برای چیه و چطور متوقفش کنم
این بهم اجازه نمیده sms بدم یا مشکل چیز دیگه ای هست؟
من پایه pwkey رو به چه به زمین و چه رو هوا ولش میکنم به همون دستور های بلا ادامه می ده؟
من هیچکدوم از یود ها ومقاومتهایی که میگفتین رو نذاشتم tx و rx مودم مستقیم به ماله میکرو وصل هست
وقتی به ماژول زنگ یزنم میه خاموشه
ممنون
احتمالا بخاطر اینه که جریان مورد نیاز برای راهآاندازی ماژول در اختیارش قرار نمیآگیره.
برای رجیستر شدن در شبکه یا کارهای مخابراتی دیگر ، حدودا ۲ آمپر جریان لازم هست.
سلام ممنون که جواب دادین یعنی میگید که ماژول داره تند تند ریست میشه
چی کار میتونم بکنم من یه 7805 معمولی برای مدار گزاشتم
منم یکبار 7805 گزاشتم همین مشکلو داشتم.
یه آداپتور سوئیچینگ ۵ ولت ۲ آمپر بگیر ، با یک دیود سری کن و بده به ماژول.
نزدیک تغذیهٔ ماژول هم یه خازن 1000uF موازی کن.
بهتره یه دیود زنر نزدیک ۵ ولت هم برای ماژولت قرار بدی.
اقای حبیبی در این بحث
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16431.30
به نقل ازایشون:
"""ن با 7805 معمولی راش انداختم
و باطری هم نزاشتم با یه دیود از 7805 به جا باطری وصل کردم
در ضمن این ماژول چیز خاصی نداره که بخوان کمکتون کنن هر چی نکته هم بوده گفته شده
یه ارتباط بسیار ساد هسریال هستش
من pcb رو گم کردم و گرنه میزاشتم هر چند بسیار سادس و 1 ساعت هم کار نداره"""
به هر منطقی به نظر میاد که ماژول هی ریست میشه مگرنه چه دیلی داره هی پشت سر هم call ready بفرسته؟
شاید نباید داگه الان این پست رو بزنم اما به دلیل زیادی پست ها و صفحات و نا مرتب بودن مطالب مجبور شدم این پست رو بزنم.
لطفا گوشی موبایلی معرفی کنید که ارزان باشد, از AT Commands پشتیبانی کند و از فرمت Text هم پشتیبانی کند.
خواهش میکنم جواب بدید چون جوابش فقط چند کلمه بیشتر نمیشه.
ممنون و عیدتون مبارک :applause:.
Nokia 3220
نوشته اصلی توسط حمید رستمی
اتصال گوشی به کامپیوتر خیلی راحته.
فقط کافیه یه دونه کابل DKU5 (از نوع سریال ) رو بخرین و بعد یه طرف اونرو به پورت سریال کامپیوتر و طرف دیگه رو به کانکتور زیر گوشی متصل کنین .
این کابل داخل خودش مداری داره که دیگه شما رو از بستن مدارهای جانبی راحت میکنه (مدارش خیلی کوچولویه و توی کانکتور DB9 جاش دادن )
توی لینک زیر مدار داخلی و گوشیهایی که میشه واسشون از این کابل استفاده کرد رو لیست کرده. متاسفانه من گوشی Nokia 2600 رو ندیدم !! همونطور که گفتم من این کابل رو با گوشی Nokia 3220 استفاده کردم
اینم یه نگاه کن :
http://electromundo.com/VE/Auctions2006/images/DKU5_Compatible.gif
اگه لینک باز نشد این لیست گوشیهای سازگار با کابل DKU-5
Nokia 2112, 2115, 2270, 2272, 2280, 2285, 3100, 3105, 3108, 3120, 3125, 3200, 3205, 3220, 3585, 3586, 3587, 3588, 3589i, 5100, 5140, 6011i, 6012, 6015, 6015i, 6016i, 6019i, 6020, 7210 pop-port LIKE-DKU-5 or CA-42 cable schematic pinout
بعد تهیه کابل و گوشی میتونی مثلا با هاپرترمینال و با باود 115200 و XON/XOFF با گوشی ارتباط برقرار کنی و فرامین AT رو بهش بفرستی .
منتها من نتونستم این کابل رو به میکرو وصل کنم. احتمالا باید یه ولتاژی به پایه های RTS و DTR اون داد. نمیدونم. اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه .
من اول اون کاری رو که توی لینک http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html انجام شده رو کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم و خودمو راحت کردم و رفت سراغ این کابل.
سلام اقای رستمی,
ممنون از جوابتون. خواستم بپرسم این گوشی USB هست و من برای استفاده ازش با میکرو باید از FT232 استفاده کنم؟
و قیمتش چنده؟
و اگر میشه چند مدل دیگه هم که از AT command و فرمت Text پشتیبانی میکنند نام ببرید.
با سپاس.
سلام اقای رستمی,
ممنون از جوابتون. خواستم بپرسم این گوشی USB هست و من برای استفاده ازش با میکرو باید از FT232 استفاده کنم؟
و قیمتش چنده؟
و اگر میشه چند مدل دیگه هم که از AT command و فرمت Text پشتیبانی میکنند نام ببرید.
با سپاس.
DKU-5 کابل سریال هست. پس در اتصال اون به میکروکنترلر مشکلی نیست.
در پست قبلی هم کلی گوشی که میشه بهشون DKU-5 وصل کرد ذکر شده.
سلام,
ممنون از جواب ولی من میخواهم کوشی که از AT Commands و فرمت Text پشتیبانی میکنم مستقیم به میکرو وصل کنم. (بدون DKU5). همین.... پس بگید گوشی که معرفی کردید نیاز به FT232 برای ارتباط با میکرو دارد یا مستقیم هم میتوان به میکرو وصل کرد؟
و قیمت گوشی؟؟؟؟
سلام,
ممنون از جواب ولی من میخواهم کوشی که از AT Commands و فرمت Text پشتیبانی میکنم مستقیم به میکرو وصل کنم. (بدون DKU5). همین.... پس بگید گوشی که معرفی کردید نیاز به FT232 برای ارتباط با میکرو دارد یا مستقیم هم میتوان به میکرو وصل کرد؟
و قیمت گوشی؟؟؟؟
خیر ، به FT232 نیاز ندارد.
قیمتش هم دقیق نمیآدونم ، حدود ۳۰-۴۰ تومان
من با این کابل DKU-5 راحت میتونم با گوشی از طریق PC ارتباط برقرار کنم
ولی با میکرو نمیشه یعنی tx به rx و rx رو به tx گوشی وصل کردم و زمین گوشی رو به زمین میکرو ...
ارتباط بین این گوشی که من دارم 6610i با میکرو برقرار نمیشه تا وقتی که کانکتور dku-5 رو بزنم به گوشی اونوقت میکرو گوشی رو میشناسه.
نمیدونم چه کاره خاصی این کانکتون انجام میده چون وقتی که وصلش میکنم به گوشی روی صفه گوشی مینویسه تجهیزات جانبی متصل شد
ولی وقتی میکرو رو وصل میکنم به گوشی هیچ اتفاقی نمیوفته ... و اگه در حالی که میکرو به گوشی وصله کانکتور رو هم وصل کنم میتونم از طریق میکرو at common بفرستم
حالا اگه به نتیجه ای نرسم مجبورم کانتکتور رو هم به گوشی وصل کنم :cry:
حمید جان شما یه همچین مشکلی تو اتصال میکرو موبایل نداشتین؟
دیدگاه