اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : SIM300

نوشته اصلی توسط esmaeil57
    سلام
    دوست عزیز اون که میدونم باید چه جوری تعریف کرد. منظورم ذخیره اطلاعات رسیده از مودم داخل همان متغیرهاست
    ممنونم اگه کسی میدونه خواهشا کمکم کنه

من منظورتونو نمی فهمم . خوب یه آرایه ی char تعریف کنین بریزین توش دیگه .
    تو هر بار وقفه ی پورت سریال اطلاعاتو تو این آرایه بریزین
    دقیقا مشکل شما چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
      دوستان کارکتر " رو تو سی کدویژن چطور متمایز کنم از
      scanf("sdfvv"654654165"zsc)
      اگه یه آرایه ی char تعریف کنین ، میتونین string هم توش بریزین . بعد هر عضو اون آرایه رو خواستین ، بردارین :
      char A[] =' string'
      B=char[1]

دیدگاه

دوستان کارکتر " رو تو سی کدویژن چطور متمایز کنم از
        scanf("sdfvv"654654165"zsc)
        scanf("sdfvv\"654654165\"zsc"
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

حالا اینو فهمیدم
          چطور شماره یک اس ام اس و متن رو بکشم بیرون
          کسی اینو نوشته
          با gets یا scanf
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            حالا اینو فهمیدم
            چطور شماره یک اس ام اس و متن رو بکشم بیرون
            کسی اینو نوشته
            با gets یا scanf
            باید ابتدا یه آرایه ی کاراکتری درست کنین که استرینگ زیر رو داشته باشه :
            "AT + CMGR= adress2 "
            حالا اگه شما به جای adress 2 شماره ی او پیام کوتاه موجود در مموری رو تو آرایه قرار بدین و بعد این آرایه رو به پورت سریال بفرستین ، ماژول برمیگرده و اون پیام کوتاه رو به میکرو میفرسته . gets راحتترته . کافیه باهاش پیام کوتاهو بگیرین .
            حالا اون شماره ی ذخیره شده در مموری رو چه طوری پیدا کنین . اونم همینطور . باید یه شرط بذارین که وقتی مثلا کاراکتر های اولی ودومی و سومی و چهارمی برابر CMTI شدند ، که این حاکی از رسیدن یه پیام تازه است ، کاراکترهای ششمی و هفتمی و هشتمی که آدرس پیام توش هستو ورداره و تو اون آرایه ای که بالا adress2 نوشته قرار بده .

پیشنهاد میکنم حتما از هایپرترمینال برای لمس بیشتر استفاده کنین . که به احتمال زیاد استفاده می کنین . یه پیشنهاد دیگه هم دارم که اگه امکانش براتون هست با VB کار کنین . یعنی ماژولو به کامپیوتر وصل کنین .خیلی راحتتر از میکرو خواهد بود . مخصوصا دیباگ کردنش .

دیدگاه

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام
              اقا من به یه نتایجی رسیدم درباره همین پاسخ عدم ارسال sms ...
              حمید جان نظر شما چیه درباره این مطلب اینجور که من متوجه شدم مربوط به مشکل عدم ارسال sms

منبع: http://www.developershome.com/sms/re...anings|outline

بعضی مواقع این error رو میده +CMS ERROR: 301 یعنی اینجوری در اخر بجای OK اینو میده من فکر کنم تو nokia اینجوریه؟

AT+CMGF=1
              OK
              AT+CMGR=0
              +CMS ERROR: 321
              AT+CMGS=09138659604
              ERROR
              AT+CMGS="0938........."
              > SALAM

+CMS ERROR: 301
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام دوستان
                برخی دوستان که مشکل رجیستر نشدن سیم کارت رو دارن احتمالاً از سیم کارت های جدید استفاده میکنن که مدار این سیم کارت ها باید مدار سیم کارت 6 پین باشه. یعنی حتماً حتماً حتماً پین 33 (کنار پین clk) رو زمین کنن.
                در غیر این صورت ماژول شبکه رو پیدا نمیکنه!!!!
                تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام من یه موبایل Sony قدیمی مدل J70 دارم ارتباط این موبایل سریاله چند سوال داشتم
                  1- با توجه به اینکه باتری موبایل 3.9 ولت است منطق سریال موبایل چگونه است؟
                  2- در هنگام وارد کردن دستورات آیا از هایپر ترمینال کامپیوتر استفاده میکنید؟
                  3- آیا استفاده از Hand Shaking موبایل الزامی است؟
                  4- دستورات را با + وارد میکنید یا بدون آن
                  5- اگر از سخت افزار جانبی برای اتصال موبایل به کامپیوتر استفاده میکنید(به غیر از MAX232)درباره آن توضیح دهید
                  با تشکر

دیدگاه

درود بر شما
                    من این ترم پروژه ای انتخاب کردم با عنوان (کنترل به وسیله ی sms ) که علاقمندم با استفاده از یک گوشی موبایل قدیمی این کار را انجام بدهم.
                    به همین دلیل زمان زیادی را صرف جستجو در نت و ... کردم، با افراد مختلفی هم آشنا شدم که بعضی ها بسیار کمکم کردند و بعضی ها هدفشان از صحبت کردن فروش محصولاتشون بود، نه کمک کردن برای انجام پروژه!

با جستجو در سایت های داخلی و خارجی به نتایج زیر رسیدم:
                    دو نوع دستورات برای ارتباط با گوشی های مختلف وجود دارد ، بعضی از آنها at command را پشتیبانی میکنند و برخی هم از پروتکل fbus استفاده میکنند.
                    پروتکل fbus پیچیده تر و مشکلتر است و خودش 3 ورژن دارد:
                    گوشی هایی مانند نوکیا 3310 از ورژن 1 و گوشی هایی مانند نوکیا 1100 از ورژن 2 و گوشی هایی مانند 1200 هم از ورژن 3 پروتکل fbus استفاده میکنند.

at command به دو صورت است:
                    بعضی از گوشی ها از نوع text پشتیبانی میکنند
                    و بعضی از گوشی ها هم از pdu
                    بعضی از گوشی ها هم از هردو نوع پشتیبانی میکنند
                    text mode از pdu mode ساده تر است.

بهترین حالت برای این پروژه انتخاب گوشی است که از دستورات at command استفاده کنند و بتواند ارتباط سریال با میکروکنترولر برقرار کند، متاسفانه گوشی هایی مانند k750سونی اریکسون و ... که به خوبی فرمان های at را اجرا میکنند از پورت usb کامپیوتر استفاده میکنند و نمیتوانند با avr ارتباط برقرار کنند مگر اینکه ما یک usb host بسازیم و گوشی را به آن متصل کنیم، که این کار هم پیچیدگی های خاص خود را دارد.

گوشی هایی که در چنین پروژه ای با موفقیت آزموده شده اند عبارتند از:
                    3310 نوکیا
                    t10 اریکسون
                    3220 نوکیا
                    (اگر دوستان در مورد گوشی های دیگر که با موفقیت آزموده شدند اطلاعاتی دارند لطفا در اختیار ما قرار بدهند)

من تا الان با 5 گوشی کار کردم، به شرح زیر:
                    1و2- z530 و k800 سونی اریکسون ، به خوبی از فرمان های at استفاده میکنند ولی بدلیل اینکه به پورت usb متصل می شود، برای این پروژه غیر قابل استفاده است.
                    3-m55 زیمنس، بدلیل خرابی خود گوشی نتوانستم آزمایش کنم.
                    4-1200نوکیا، دستورات at را ساپورت نمیکند و از ورژن 3 fbus استفاده میکند که کمی ناشناخته است.
                    5-6020نوکیا که احتمالا at command را ساپورت میکند ولی هنوز آزمایشاتم روی آن به پایان نرسیده.

احتمالا نوکیا 6020 مانند 3220 است و با کابل dku_5 به کامپیوتر متصل میشود، من چنین کابلی را پیدا نکردم، امروزه اغلب کابل ها به usb متصل میشوند و یافتن کابل سریال سخت است، پس با استفاده از شماتیک dku_5 که از سایت http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/nokia_dku-5_cable_pinout.shtml گرفتم، آن را به کامپیوتر متصل کردم ولی پس از ارسال فرمان های at با استفاده از نرم افزار هایپرترمینال جوابی نگرفتم.
                    (گوشی 6020 کاملا سالم است و درست کار میکند)
                    سوال من این است:
                    1-کسی از دوستان کابلdku-5 را خودش ساخته که درست کار کند؟
                    2-به نظر دوستانی که با 3220 جواب گرفتند، مشکل از کجا میتواند باشد؟

متشکرم

دیدگاه

سلام
                      من یک ماژول sim508 دارم.که خروجی سریال آن 5 ولته در نتیجه نیاز به max ندارد . در ارتباط با avr از ماژول جواب می گیرم ولی اطلاعات درستی نمیگیرم .با باود ریت 4800 کار می کنه و من از کریستال خارجی 11M که در این باود ریت خطاش صفره استفاده می کنم .کسی می تونه به من کمک کنه؟ :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

درود بر دوستان عزیز
                        کسی جواب ما رو نداد!!!!!

من کابل سریال dku-5 رو خودم ساختم و بین گوشی و کامپیوتر قرار دادم و با گوشی ارتباط برقرار کردم، ولی با استفاده از نرم افزار mobimb،توانستم این کار را بکنم.
                        ارتباط به درستی برقرار شد و توانستم عکس های داخل گوشی رو دانلود کنم......
                        ولی هرچقدر سعی کردم که از طریق هایپرترمینال فرمان at بفرستم نتوانستم و گوشی جوابی به من نمیداد!
                        این کابل فقط سه سیم rx , tx, gnd دارد و بسیار ساده است.
                        به نظر شما نرم افزار mobimb با چه پروتکلی با گوشی نوکیا 6020 ارتباط برقرار میکند که من نمیدانم؟
                        به نظر شما چرا گوشی برای فرمان at پاسخی نمیدهد؟
                        پ.ن
                        اتصالات آزمایش شده و درست است.
                        این گوشی هم مشابه 3220 است و باید از دستورات at استفاده کند!

از راهنمایی شما متشکرم!

دیدگاه

من یک ماژول sim508 دارم.که خروجی سریال آن 5 ولته در نتیجه نیاز به max ندارد . در ارتباط با avr از ماژول جواب می گیرم ولی اطلاعات درستی نمیگیرم .با باود ریت 4800 کار می کنه و من از کریستال خارجی 11M که در این باود ریت خطاش صفره استفاده می کنم .کسی می تونه به من کمک کنه؟
                          سلام
                          شما با ارسال کامند AT باید پاسخ OK رو از ماژول دریافت کنید.
                          اگر شکل OK درست بود که هیچ. در غیر این صورت تنظیماتون ایراد داره.

سعی کنید با باندریت 9600 کار کنید. البته باندریت ماژول رو هم باید 9600 کنید. توی sim300cz که کامند at+ipr=9600 بود.
                          سوالی بود در خدمتم
                          تشکر لازم نیست!

دیدگاه

با عرض سلام و در خواست کمک
                            می خواستم بدونم کسی تونسته k750 رو به پورت سریال وصل کنه یا نه :angry: اگه کابل مخصوصی داره اسمش چیه ؟
                            سامسونگ n620 رو چطور؟ :angry:
                            بد فرم گیرم :angry: پروژم باید با موبایل باشه از ماژول نباید استفاده کنم :nerd:
                            یه کابل برا n620 گرفتم با اسم PCB037LDBE ولی متوجه شدم این کابل فقط زمانی که گوشی خاموش باشه کار میکنه و فقط برا ریختن آهنگ رو گوشیه و کابل مودم یه کابل دیگه به اسم PCB037LBE هست و فکر کنم اصلا نسلش منقرض شده.
                            تو کابل اولی که گفتم فقط یه IC با شماره 74LS14 هست که از 6 تا اشمیت تریگر که خروجیشون نات شده تشکیل شده که tx گوشی به ورودی یه اشمیت تریگر وصل شده و خروجیش به rx پورت سریال و tx پورت سریال هم همینطور و از هیچ کدوم از RTS و CTS و DTR و DSR استفاده نشده ، کار این اشمیت تریگر ها چیه؟
                            چجوری اون یکی کابل رو بسازم؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

راستی وقتی تو N620 کد #0001#* رو میزنم این اطلاعات رو میده:

Speed: 115200bps
                              Fifo: 14
                              Mobile only

این یعنی چه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atanew
                                سلام
                                دوستان نمیدونم تاپیک درستی رو انتخاب کردم یا نه؟ ولی به هر حال سوالمو می پرسم !
                                میشه کسی منو تو رد و بدل کردن Data با gsm modem راهنمایی کنه ؟ (منظورم فرستادن Data و گرفتن اونه) بهتر بگم دستورای AT Command رو می خوام که بشه تو Hyperterminal این کارو باهاش کرد !
                                اینو هم بگم که من Data ی خط موبایلمو باز کردم.
                                منظورم از Data یه متنه ، حالا اگه در مورد فرستادن و گرفتن fax هم راهنماییم کردین ممنون می شم(یعنی چطور با Hyperterminal میشه یه fax فرستاد و گرفت!)
                                دستور های AT Command رو می تونی از لینک زیر دانلود کنی
                                http://www.owen.ru/uploads/re_pm01_list_command.pdf
                                برای کار با Hyper Terminal هم بعد از تنظیم baud rate با کمک همین Command ها می تونی اطلاعاتتو بفرستی
                                اگه بازم مشکلی بود در خدمتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X