اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
    حس میکنم وقتی اسمس اول رو میخونه..دیگه باقی اسمس هارو اصلا پاک نمیکنه..
    در صورتی که باید پاک کنه

دیدگاه

سلام
      ی سوال؟
      ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن
      من میخوام با سیم900 ی فرستنده و ی گیرنده متن درست کنم (ینی یطرف ی فرستنده ک سیم 900 روشه و طرف دیگه هم ی گیرنده ک ی سیم900 دیگه روشه)
      بلدم با اس ام اس ارسالو دریافت کنم
      ولی حالا میخوام از طریق اینترنت این کار رو انجام بدم

ب نظرتون میشه این کارو انجام داد؟
      میشه لطفا توضیح بدین
      ممنون

دیدگاه

دوستان کسی یک برنامه آماده به زبان C برای ارتباط برد SIM900 با AVR نداره؟ این همه سایت هست ولی همه طرز کارشو توضیح دادن یا از همیگه کپی کردن . لطفا اگه کسی پروژه آماده داره یا برنامشو با C نوشته ممنون میشم اگه لینکشو بذاره .

دیدگاه

این یک برنامه اماده و خیلی مفهومی و راحت به زبان بسکام
          و هنوز هیجای نت پخش نشده و بعضی سایتهاا ساده تر از اینو میفروشن که ما گزاشتیم اینجااا دوستان لذتشو ببرن جاییش هم سوال داشتین همونجا بپرسین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96029.0
          مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

منظور از ctrl+z در برنامه های sim900 چی هست؟ منظور اینه که باید کلید های ctrl و + و z نوشته بشه یا اینکه منظور ctrl به علاوه z نوشته بشه؟

دیدگاه

سلام اگه بتونی با ترمینال با سیم900 ارتباط برقرار کنی قشنگ میفهمی باید چیجوری دستورات رو ارسال کنی.

کد:
              #define ctrl_z 0x1a
              #define enter 0x0d
              مثلا میخوای اس ام اس ارسال کنی وقتی نوعش رو تکست انتخاب میکنی اینو مینویسی:
              کد:
              printf("AT+CMGF=1");
              و بعدش برای ارسال این دستور enter رو میفرستی :
              کد:
              putchar(enter);
              همینجور دستورات رو میفرستی این enter هم میفرستی تا اینکه مثلا میخوای "متن اس ام اس" ارسال کنی.

میزنی:

کد:
              printf ("hi amir");
              putchar(ctrl_z);
              (اینجا اگه اینتر بزنی دوباره متن ازت میگیره ولی ctrl_z برای ارسال تمام متن هایی ک فرستادی استفاده میشه!)

* توی ترمینال فک کنم اول ctrl میگیری بعدشم z میزنی.

دیدگاه

ضمن تبریک بخاطر راه افتادن دوباره سایت به همه دوستان

یک مشکل دارم که اگر دوستانی که تجربشو دارن کمک کنن ممنون میشم .
                برد sim900 فروشگاهو دارم که از طریق pc تونستم راه اندازیش کنم اما با میکرو انواع و اقسام مشکلاتو تا الان داشتم . آخرین مشکلی که دارم اینه که بعد از پروگرام کردن میکرو و ارتباطش با ماژول و کار نکردن اون (طبق معمول) خواستم دوباره میکرو رو با همون فرکانس قبل از پروگرم که کریستال داخلی 8 مگاهرتز بودو پروگرم کنم که prog isp ارور معروف " chip enable program error " میده .ظاهرا میکرو دیگه شناسایی نمیشه . این سومین مگا32 ای هست که اینطوری شده . میخواستم بدونم امکان داره مثلا" جریان کشیدن ماژول باعث همچین چیزی بشه؟ من از منبع تغذیه کامپیوتر برای تغذیه استفاده میکنم

دیدگاه

سوال:
                  با ارسال دستور AT+CMGR=1 مگه نباید جدید ترین SMS رسیده رو نشون بده؟ برد SIM900 من با ارسال این دستور آخرین پیام (قدیمی ترین )رو نشون میده . دستوری میشناسید که این روال برعکس بشه ؟

دیدگاه

چطوری میتونیم بین دو تا سیم 900 از طریق جی پی آر اس ارتباط برقرار کنیم.
                    من هر دو تا سیم 900 به اینترنت وصل می کنم آی پی هم میگیرم با دستور AT+CIPSTART="TCP","10.*.*.*",& quot;8080 هم با موفقیت به سیم 900 دیگه وصل میشم ولی با دستور AT+CIPSEND هر چیزی که میفرستم در سیم 900 بعدی هیچی دریافت نمیشه
                    در صورتی که اگه بتنهایی سیم 900 به برنامه SERVER وصل کنم و تنظیمات مودم ADSL انجام بدم ارتباط بین سرور و سیم 900 بدرستی برقرار میشه جالب اینجاست که آی پی دریافتی من با دستور AT+CIFSR با آی پی دریافتی برنامه سرور زمین تا آسمان فرق می کند :cry2:
                    تا حالا دوستان همچین کاری کردن ؟ارتباط مستقیم دو ماژول با اینترنت
                    r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                      ضمن تبریک بخاطر راه افتادن دوباره سایت به همه دوستان

یک مشکل دارم که اگر دوستانی که تجربشو دارن کمک کنن ممنون میشم .
                      برد sim900 فروشگاهو دارم که از طریق pc تونستم راه اندازیش کنم اما با میکرو انواع و اقسام مشکلاتو تا الان داشتم . آخرین مشکلی که دارم اینه که بعد از پروگرام کردن میکرو و ارتباطش با ماژول و کار نکردن اون (طبق معمول) خواستم دوباره میکرو رو با همون فرکانس قبل از پروگرم که کریستال داخلی 8 مگاهرتز بودو پروگرم کنم که prog isp ارور معروف " chip enable program error " میده .ظاهرا میکرو دیگه شناسایی نمیشه . این سومین مگا32 ای هست که اینطوری شده . میخواستم بدونم امکان داره مثلا" جریان کشیدن ماژول باعث همچین چیزی بشه؟ من از منبع تغذیه کامپیوتر برای تغذیه استفاده میکنم
                      سلام دوست عزیز بنده اونقدر تجربه ندارم و تقریبا میشه گفت تازه کارم
                      اما در جوابتون اول سوال دومتون رو جواب بدم که بله اگه میکرو بیش از حد جریان بکشه میسوزه و مسلماً پروگرامر تشخیصش نمیده اما معمولا مشکل همون فیوز بیت کلاکه! دفعه قبلی که میکرو رو پروگرام کردین فیوز بیت کلاکش رو چه مقداری تعیین کردین؟ اگه برای کریستال خارجی یا هرچیز دیگر جز اسیلاتور داخلی (همون کریستال داخلی) انتخاب کردین (مثلا 1111 واسه کریستال خارجیه) بهترین کار اینه که میکرو رو با همون کلاک ریست کنید، برای مثال اگه کریستال خارجی تعیین کردین روی برد بورد میکرو رو قرار بدین بهش تغذیه vcc و gnd رو بدین، اتصالات مورد نیاز پروگرمر (gnd reset sck miso mosi) هم بهش وصل کنید کریستالی هم که براش فیوز بیت تعیین کردین رو سرجاش بذارید بعد میتونید erase کنید و دوباره فیوز بیت تعیین کنید این تجربه شخصیه خودمه معمولا هم جواب داده چون موارد زیادی به این شکل اشتباه کردم و دوباره بازیابی کردم امیدوارم واسه شما هم کارآمد باشه

دیدگاه

سلام دوستان
                        یک سری مودم usb جدید اومده که ارزونتر هم هست و اینترنت 3g هم داره مثل huwawi e303
                        کسی میدونه چجوری در برنامه کامپیوتر یا حتی میکرو میشه از اینه استفاده کرد؟؟

دیدگاه

سلام

کسی میدونه
                          به جز GET HEAD POST FTP راه دیگه ای هم برای ارتباط با شبکه هست؟

دیدگاه

بافر در SIM900

سلام
                            دلیل استفاده از بافر 256 یا 128 که در پروژه های SIM900 استفاده شده چی هست ؟ میدونیم که بافر محلی موقتی برای نگهداری داده های CHAR در AVR هست اما مقدار این بافر چرا این اعداد انتخاب میشن؟ آیا به طول پیامی که میرسه بسنگی داره ؟ یا دلیل دیگه ای داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pour!a
                              سلام
                              برد راه انداز رو از سایت خریدم ، تغذیه رو هم با lm2576 بستم ، که روی 3.95 ولت ثابت شده ، تغذیه هم یک آداپتور سوییچینگ 12 ولت 3 امپر
                              2 3 تا از پروژه های آماده رو اجرا کردم جواب نداد ، این شد که رفتم سراغ ترمینال و max232
                              با نرم افزار های مربوط به gsm modem به خوبی کار میکنه ، هم اس ام اس دریافت میکنه هم ارسال
                              ولی با ترمینال و at command نتونستم باهاش sms بفرستم و ارور میده ، وقتی هم که بهش اس ام اس میفرستم با گوشی این رو برمیگردونه +CMTI: "SM",4

و متن پیام و شماره فرستنده رو نمیتونم ببینم ، چاره این دو مشکل چیه؟

سلام. داداش شما putty رو چجوری راه انداختی؟ میشه کامل توضیح بدی؟
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

سلام

من هر دستوری به sim 900 میفرستم ، جواب نمی ده . فقط وقتی AT رو میفرستم خود AT رو برمی گردونه .
                                البته کاملا هر اتفاقی می افته ماژول می فرسته ها . مثلا زنگ می خوره RING رو میفرسته .یا وقتی خاموشش می کنم normalpowerdown رو میده .

فکر نمی کنم مشکل از گیرنده سریال sim900 باشه . چون اگه مشکل داشت چرا وقتی AT رو میفرستم ، اونو برمی گردونه .

کد:
                                printf("AT+IPR=9600\r");
                                delay_ms(3000);

printf("AT+CSCS=\"GSM\"");
                                putchar(13);
                                delay_ms(5000);

printf("AT\r");
                                delay_ms(1000);
                                scanf("%s",matn);
                                chap(matn);

delay_ms(3000);

printf("ATI\r");