اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

دوستان من چند تا سوال دارم
    یعنی کلا هنگ کردم سر این پروژه!
    اولا این که من خروجی ماژول ASK رو دادم به INT0 و INT1 تا بتونم تایمر رو strat/stop بکنم
    خوب!
    تایمر باید زمانی استارت بخوره که من یه دکمه رو فشار بدم و یه دیتایی از سمت ریموت ارسال بشه! :NO:
    در حالی که اصلا این طور نیست
    و از بیرون هی دیتا میاد و تایمر برای خودش کار میکنه؟!
    چه میتونم دیتای واقعی رو از بین دیتای نویز تشخیص بدم!!!
    اصلا راهی نمیاد تو ذهنم :angry:
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsancompany
      دوستان من چند تا سوال دارم
      یعنی کلا هنگ کردم سر این پروژه!
      اولا این که من خروجی ماژول ASK رو دادم به INT0 و INT1 تا بتونم تایمر رو strat/stop بکنم
      خوب!
      تایمر باید زمانی استارت بخوره که من یه دکمه رو فشار بدم و یه دیتایی از سمت ریموت ارسال بشه! :NO:
      در حالی که اصلا این طور نیست
      و از بیرون هی دیتا میاد و تایمر برای خودش کار میکنه؟!
      چه میتونم دیتای واقعی رو از بین دیتای نویز تشخیص بدم!!!
      اصلا راهی نمیاد تو ذهنم :angry:
      ممنون
      شما اگر باید هر کدی که میاد بگیری و دوباره بری از اول اون کد بگیری و با کد قبلی مقایسه کنی . اگر مثل هم بودن میفهمی که نویز نیست و یه کلیدی فشرده شده
      طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
        آقا من دقیقا همین الگوریتم پیاده کردم و خیلی قشنگ کار میکنه ولی بردش با ریموتای سوزوکی نصف ریموتای بتا هستش در صورتی که گیرنده بتا با ریموتای سوزوکی همون بردی داره که با ریموتای بتا داره. واقعا عجیبه!!!!!
        جالبه بدونید آی سی توی ریموت ev1527 نیستشو روش نوشته pts2262 . واسم واقعا عجیبه چرا با اینا کار میکنه و حالا که داره کار میکنه چرا با مال من بردش کم هستش ولی با ریسیورای بتا بردش شاید 3 متر از ریموتای بتا کمتره!! هیچ دیتاشیتیم واسش پیدا نمیشه توی نت. واقعا عجیبه
        طب اسلامی

دیدگاه

جالبه بدونید آی سی توی ریموت ev1527 نیستشو روش نوشته pts2262 . واسم واقعا عجیبه چرا با اینا کار میکنه و حالا که داره کار میکنه چرا با مال من بردش کم هستش ولی با ریسیورای بتا بردش شاید 3 متر از ریموتای بتا کمتره!! هیچ دیتاشیتیم واسش پیدا نمیشه توی نت. واقعا عجیبه
          با سلام

عمل کرد هر دو ایسی با هم یکی هستن و فرق چندانی با هم ندارن
          اگر اشتباه نکرده باشم مشکل بایذ از اسیلاتور ایسی باشه همون مقاومت پایه یک و .....

به همین سادگی :nice:
          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
            با سلام

عمل کرد هر دو ایسی با هم یکی هستن و فرق چندانی با هم ندارن
            اگر اشتباه نکرده باشم مشکل بایذ از اسیلاتور ایسی باشه همون مقاومت پایه یک و .....

نه عزیز مشکل از اونم نیستش. واقعا موندم چیکار کنم!! محدوده پریمبل زیاد کردم یه کم بهتر شد ولی بازم قابل قبول نیست. محدودر جای 5 برابر کردم 31 برابر
            طب اسلامی

دیدگاه

پس در این صورت محدوده تشخیص صفر و یک رو هم تغییر بده
              اگر در دسترست اسکپ داری خروجی ماژولها رو با هم مقایسه کن و اگر تونستی یه عکس بده تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                پس در این صورت محدوده تشخیص صفر و یک رو هم تغییر بده
                اگر در دسترست اسکپ داری خروجی ماژولها رو با هم مقایسه کن و اگر تونستی یه عکس بده تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم

متاسفانه اوسکپ ندارم. صفر و یک هام محدوده ندارن که. طبق الگوریتم شما محدوده خاصی نداره صفر و یک بودن دیگه. اگر صفر بود یه متغییر اضافه میکنیم تا یک بشه و اگر یک بود یه متغییر دیگر اضافه میکنیم تا صفر بشه. اگر متغییر دوم بزرگتر از متغییر اول بود بیت 1 هست و ...... بازه خاصی نداره که!!!
                طب اسلامی

دیدگاه

متاسفانه اوسکپ ندارم. صفر و یک هام محدوده ندارن که. طبق الگوریتم شما محدوده خاصی نداره صفر و یک بودن دیگه. اگر صفر بود یه متغییر اضافه میکنیم تا یک بشه و اگر یک بود یه متغییر دیگر اضافه میکنیم تا صفر بشه. اگر متغییر دوم بزرگتر از متغییر اول بود بیت 1 هست و ...... بازه خاصی نداره که!!!
                  خوب منظور من هم همین "اگر متغییر دوم بزرگتر از متغییر اول بود" هست که به جای بزرگتر محددترش کنی

به همین سادگ;:!)Anice:

دیدگاه

از بچه ها کسی اوسکپ با ریموت سوزوکی نداره , یه زحمتی بکشه و شکل موجه ریموتش بزاره اینجا؟؟
                    طب اسلامی

دیدگاه

عزیز من شکل موجش گرفتم. ولی دقیق نیستن. مثلا شکل زیر برای زمانی هست که ریموت نزدیک گیرندس

وقتی خیلی دور میره ریموت میشه شکل زیر که کلا به هم میریزه

زمانیکه یه کم دور میشه و بعضی وقتا میگیره گیرنده و بعضی وقتا نمیگیره به شکل زیر میشه

که جای علامت گذاشته شده توی شکل زیر زووم شده

من حتی برنامه نوشتم که اگر وسط موج اینجوری یه نویزی اومد نگیردش ولی فایده ای نداشتش نمیدونم چرا!! به نظرتون چیکار کنم؟؟ البته مقدار دقیق اون نویزار نداشتم که بتونم یه مقدار دقییق واس نویز گیرش بزارم
                      طب اسلامی

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

عزیز من شکل موجش گرفتم. ولی دقیق نیستن. مثلا شکل زیر برای زمانی هست که ریموت نزدیک گیرندس

وقتی خیلی دور میره ریموت میشه شکل زیر که کلا به هم میریزه

زمانیکه یه کم دور میشه و بعضی وقتا میگیره گیرنده و بعضی وقتا نمیگیره به شکل زیر میشه

که جای علامت گذاشته شده توی شکل زیر زووم شده

من حتی برنامه نوشتم که اگر وسط موج اینجوری یه نویزی اومد نگیردش ولی فایده ای نداشتش نمیدونم چرا!! به نظرتون چیکار کنم؟؟ البته مقدار دقیق اون نویزار نداشتم که بتونم یه مقدار دقییق واس نویز گیرش بزارم
                        خوب دوست من این یعنی گیرنده و فرستنده باهم مچ نیستن
                        یا گیرنده شما درست تنظیم نیست یا فرکانسش با فرستنده یکی نیست

برای تنظیمش نیاز به اسپکتروم انالایزر دارید یا باید گیرنده دیگه ای استفاده کنید

در صورت تنظیم درست باید تا 50-60 متر هیچ تغییری در دیتا به وجود نیاد

دیدگاه

آخه من همین گیرندر انداختم روی ریسیور بتا و قشنگ با اون کار کردش. پس چطوری با اون کار کرده اگر مچ نبوده باهاش؟؟ فرکانس جفتشون 433 مگا هست دیگه
                          طب اسلامی

دیدگاه

آخه من همین گیرندر انداختم روی ریسیور بتا و قشنگ با اون کار کردش. پس چطوری با اون کار کرده اگر مچ نبوده باهاش؟؟ فرکانس جفتشون 433 مگا هست دیگه
                            میشه بفرمایید این رسیور بتا از کجاش این دیتای از بین رفته و مخشوش رو درست میکنه یا شاید این اقای بتا پیشگویی هست برای خودش ؟؟؟؟

منظورم این عکس "وقتی خیلی دور میره ریموت میشه شکل زیر که کلا به هم میریزه"

در ضمن این کار یه پروژه اموزشی هست نه یه کار تجاری :nice:

نکه شما فکر میکنید این همون سورسی هست که بنده تی برورد هام هر ماه 3000 تا ازش تولید میکنم ؟!!!!؟!!

دیدگاه

من تمیگم شما از همین سورس استفاده میکنید. ولی حتما بخشی که میگیره کد رو الگوریتمش همین هست دیگه. خارج از اینه؟؟
                              طب اسلامی

دیدگاه

من تمیگم شما از همین سورس استفاده میکنید. ولی حتما بخشی که میگیره کد رو الگوریتمش همین هست دیگه. خارج از اینه؟؟
                                نه برادر برای بالا بردن بورد باید بتونید نویزهارو حذف کنید و دیتای اصلی رو با نویز تشخیص بدید

که این امر موجب تغییرات اساسی در الگوریتم تشخیص دیتا خواهد شد بنده این الگریتم رو اگر اشتباه نکنم حدود 16 بار تغییرات اساسی دادم

در ضمن علاوه بر برنامه و الگوریتمش عوامل بسیاری موجب افزایش بورد خواهد بود از جمله تغذیه و نوع طراحی PCB و .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X