اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط POLESTAR
    نه برادر برای بالا بردن بورد باید بتونید نویزهارو حذف کنید و دیتای اصلی رو با نویز تشخیص بدید

که این امر موجب تغییرات اساسی در الگوریتم تشخیص دیتا خواهد شد بنده این الگریتم رو اگر اشتباه نکنم حدود 16 بار تغییرات اساسی دادم

در ضمن علاوه بر برنامه و الگوریتمش عوامل بسیاری موجب افزایش بورد خواهد بود از جمله تغذیه و نوع طراحی PCB و .....

به همین سادگی :nice:
    ایول. حرف منم همین بودش دیگه. اونجاهایی که یه کم نویز قطع و وصل میشر میشه ترمیمش کرد با برنامه نویسی درسته؟ یه راهشم همون کاری هست که بالا
    گفتم .فقط شک داشتم روی کارم یه کم .پس یه کم باید بیشتر تلاش کنم. با تشکر
    طب اسلامی

دیدگاه

بازم سلام. آقا هادی من یه سوال دیگه داشتم. قول میدم آخریش باشه. شما توی نمیونه صنعتیتون از برای اینکه نویز کمتر بشه 2 بار کد رو دریافت میکنید یا از روشایی که مربوط به گرفتن کد پریمبل استفاده میشه استفاده کردید؟؟؟؟؟؟ اگر بخایم برد گیرندر به صورت نرم افزاری زیاد کنیم یه زره زمان میبره و اگر بخایم 2 بار کدرو دریافت کنیم دیگه زمان خیلی زیاد میشه. و همچنین اگر بخایم 2 بار دریافت کنیم و بعد شروع به کار کنیم برد گیرندمون دوباره کاهش پیدا میکنه چند متر. من میترسم 2 بار دریافت نکنم و یکی از این نویزایی که میاد برابر بشه با کد گیرنده و خود به خود کار کنه هر چند وقت یه بار. با تشکر از کمکاتون
      طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR

اما در مورد تاینی 13 باید بگم با اسمبلی میشه ولی با سی خیلی سخته یعنی جا کم میاری
        خود بنده باهاش یه کارایی کردم ولی خیلی از کارها و امکانات رو حذف کردم

ولی باهاش خیلی راحت میشه ریموت رو درست کرد
        بنده به جای ایسی eV1527 از این ایسی استفاده کردم و پروتوکل کد هاپینگ رو با 64 بیت پیاده کردم
        و توی ماشینم ازش استفاده کردم

سلام مهندس اسدی واقعا تشکر از این مطلب مفیدتون.
        یک سوال دارم، در مورد طراحی این ریموت های هاپینگ.

در صورتیکه ما یک ریموت کنترل هاپینگ داشته باشیم آیا حدس من درست است که برای فرستنده باید از لرنینگ کد استفاده کنیم؟
        و اگر بله به چه صورت می توانیم کدهاپینگ را کدگشایی کنیم در گیرنده؟
        و اگر نه به چه صورت باید به گیرنده ریموت های متفاوت را شناساند؟

بازهم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
          بازم سلام. آقا هادی من یه سوال دیگه داشتم. قول میدم آخریش باشه. شما توی نمیونه صنعتیتون از برای اینکه نویز کمتر بشه 2 بار کد رو دریافت میکنید یا از روشایی که مربوط به گرفتن کد پریمبل استفاده میشه استفاده کردید؟؟؟؟؟؟ اگر بخایم برد گیرندر به صورت نرم افزاری زیاد کنیم یه زره زمان میبره و اگر بخایم 2 بار کدرو دریافت کنیم دیگه زمان خیلی زیاد میشه. و همچنین اگر بخایم 2 بار دریافت کنیم و بعد شروع به کار کنیم برد گیرندمون دوباره کاهش پیدا میکنه چند متر. من میترسم 2 بار دریافت نکنم و یکی از این نویزایی که میاد برابر بشه با کد گیرنده و خود به خود کار کنه هر چند وقت یه بار. با تشکر از کمکاتون
          با سلام
          شرمنده نمیتونم بیشتر توضیح بدم چون واقعا جنبه اقتصادی بالایی داره
          اما موردی که باید عرض کنم اینه که در ورژنهای اولیه این پروژه که خیلی شبیه این ورژن بود حتی با سه بار خوندن کن هم باز مشکلاتی به وجود میومد
          که باعث شد بنده حدود 1500 تا بوردهای فروش رفته رو دوباره از بازار جمع کردم حتی در مواردی که نتونستم باهاشون تماس بگیریم کار به جاهای باریک کشید و موجب شکایت طرف از بنده شد و مشکل این بود که درب خودبه خود باز یا بسته میشد درسته که خیلی به ندرت این اتفاق افتاد ولی افتاد ....
          نکته اصلی این کار دتکت درست دیتاست حتی در شرایط نویزی بالا
          همونطور که میدونید خروجی ماژول درصورتی که کلید های ریموت رو فشار ندید همیشه نویز داره ولی در صورت فشار کاید های ریموت در فاصله های دور هم مقداری نویز با دیتا مخلوط هست برای افزایش بورد باید بتونید نویز رو از دیتا تشخیص بدید و برای افزایش زمان هم باید با اولید دریافت دیتا واکنش نشون بدید

بازم شرمنده

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Baghmirani
            سلام مهندس اسدی واقعا تشکر از این مطلب مفیدتون.
            یک سوال دارم، در مورد طراحی این ریموت های هاپینگ.

در صورتیکه ما یک ریموت کنترل هاپینگ داشته باشیم آیا حدس من درست است که برای فرستنده باید از لرنینگ کد استفاده کنیم؟
            و اگر بله به چه صورت می توانیم کدهاپینگ را کدگشایی کنیم در گیرنده؟
            و اگر نه به چه صورت باید به گیرنده ریموت های متفاوت را شناساند؟

بازهم تشکر
            منظور شما رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید !!!

کلا دیتای تولید شده ریموتهای کد هاپینگ با لرنینگ فرق داره
            قبلا در موردشون صحبت شده
            برای دیکد دیتای هاپینگ الگوریتم خاصی وجود دارد و فقط دریافت و دتکت دیتا کافی نیست

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
              منظور شما رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید !!!

کلا دیتای تولید شده ریموتهای کد هاپینگ با لرنینگ فرق داره
              قبلا در موردشون صحبت شده
              برای دیکد دیتای هاپینگ الگوریتم خاصی وجود دارد و فقط دریافت و دتکت دیتا کافی نیست

بله متوجه هستم دیتای تولیدی ریموتهای کد هاپینگ با لرنینگ متفاوت هستش.
              سوال من دقیقا این هستش :
              1. الگورتیم دیکد دیتای هاپینگ رو چطوری پیدا کنم؟ (اون متن های انگلیسی که دوستان معرفی کرده بودن واسه این کار کفایت میکنه؟)
              2. گیرنده بعد از ساخته شدن چطوری میتونه ریموت های مختلف هاپینگ رو بشناسه و ذخیره کنه چون باید یک کلید کد داشته باشه که بتونه انواع کدهای هاپینگ رو شناسایی کنه.
              امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

بازهم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                با سلام
                شرمنده نمیتونم بیشتر توضیح بدم چون واقعا جنبه اقتصادی بالایی داره
                اما موردی که باید عرض کنم اینه که در ورژنهای اولیه این پروژه که خیلی شبیه این ورژن بود حتی با سه بار خوندن کن هم باز مشکلاتی به وجود میومد
                که باعث شد بنده حدود 1500 تا بوردهای فروش رفته رو دوباره از بازار جمع کردم حتی در مواردی که نتونستم باهاشون تماس بگیریم کار به جاهای باریک کشید و موجب شکایت طرف از بنده شد و مشکل این بود که درب خودبه خود باز یا بسته میشد درسته که خیلی به ندرت این اتفاق افتاد ولی افتاد ....
                نکته اصلی این کار دتکت درست دیتاست حتی در شرایط نویزی بالا
                همونطور که میدونید خروجی ماژول درصورتی که کلید های ریموت رو فشار ندید همیشه نویز داره ولی در صورت فشار کاید های ریموت در فاصله های دور هم مقداری نویز با دیتا مخلوط هست برای افزایش بورد باید بتونید نویز رو از دیتا تشخیص بدید و برای افزایش زمان هم باید با اولید دریافت دیتا واکنش نشون بدید

بازم شرمنده

دشمنت شرمنده. دمت گرم در همین حد هم توضیح دادید. مرسی
                طب اسلامی

دیدگاه

عزیز یه سوال دیگه. من کاری کردم که توی هر 2 دقیقه و سی ثانیه یا 3 دقیقه میانگین 1 نویز وارد مدار میشه. به نظرتون در این حد قابل قبول هستش مدار یا باز امکان داره یکی از این نویزا با کدی که داخل رم هست برابر بشه و خود به خود کار کنه مدار؟؟؟؟
                  طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                    عزیز یه سوال دیگه. من کاری کردم که توی هر 2 دقیقه و سی ثانیه یا 3 دقیقه میانگین 1 نویز وارد مدار میشه. به نظرتون در این حد قابل قبول هستش مدار یا باز امکان داره یکی از این نویزا با کدی که داخل رم هست برابر بشه و خود به خود کار کنه مدار؟؟؟؟
                    میشه مدار فیلترینگتون رو بذارید ما هم استفاده کنیم؟
                    خروجی اسکوپتون رو هم بذارید ه دیگه عالی میشه.
                    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

کافیه زمانیکه یک میشه سیگنال اگر بیشتر از 300 میکروثانیه بودش به عنوان یک بپذیریدش. اینجوری خیلی از نویزا خییییلی کم میشن
                      طب اسلامی

دیدگاه

من یه ایده دیگه دارم که دارم روش کار میکنم حالا شما هم نظرتون رو بگید
                        من از یه مدار مشتق گیر دارم استفاده می کنم که با تریگر هر پالس یه پالس ضربه بهمون میده با اندازه گیری زمان هر کدوم از این ضربه ها فکنم راحت تر بشه پالس رو سینس کرد.فکنم نویزم کمتر اثر گذار خواهد بود.اما مشکلاتشم کم نیست.

دیدگاه

دیدگاه

والا من رشتم الکترونیک نیستش و زیاد از این مشتق گیرا سر در نمیارم. ولی به این نتیجه رسیدم که این الگوریتم به درد کارای آموزشی میخوره فقط. خودمم توی فکر همچین الگوریتم هایی هستم. مشکلاتش چی میتونه باشه؟؟ کاش شکل موج کامل ضربش میزاشنید
                            طب اسلامی

دیدگاه

کدوم الگوریتم جنبه کار آموزشی داره ؟الگوریتم جناب پلی استر که می فرمایند محصول صنعتی شده و داره براشون کار می کنه منم که هنوز دارم روش کار می کنم متوجه نمیشم کدوم الگوریتم رو می فرمایید.
                              اما شکل موج ضربه که خوب این عکس ضربه هاست فکنم منظورتون شکل موج پالس بود که تو چند صفحه قبل جناب پلی استر زحمتش رو کشیده بودند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_Sir
                                کدوم الگوریتم جنبه کار آموزشی داره ؟الگوریتم جناب پلی استر که می فرمایند محصول صنعتی شده و داره براشون کار می کنه منم که هنوز دارم روش کار می کنم متوجه نمیشم کدوم الگوریتم رو می فرمایید.
                                اما شکل موج ضربه که خوب این عکس ضربه هاست فکنم منظورتون شکل موج پالس بود که تو چند صفحه قبل جناب پلی استر زحمتش رو کشیده بودند.
                                همین الگوریتم آقای پلستار. خودشونم گفتن که از این الگوریتم توی کارای صنعنیشون استفاده نمیکنن
                                طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X