اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

ممنون جناب polestar
    حالا ما اگه یدونه صنعتی بخوایم باید چیکار کنیم؟چه تغییراتی باید بدیم؟امادش که حساس به نویز نباشه ازکجا گیر بیاریم؟قیمتش با دو خروجی چقدر در میاد؟

دیدگاه

:wow:
      سلام دوستان
      بالاخره موفق شدم
      ایراداتی که برنامه ام داشت تا در مگا 16 کار بکنه
      1-در محل فایل پروژه ، فایل exe ایی بود و در هر بار کامپایل اون فایل رو بجای فایلexe جدید در میکرو دانلود میکرذم،غافل از اینکه فایل EXE.در پوشه Exe. ایجاد شده توسط کامپایلر ذخیره می شود.
      2- این تغییرات نیز بایستی در fuseها انجام شود. بیتهای cksel1,cksel2,cksel3 را بایستی یک کرد و ckopt صفر شود.

دیدگاه

آقا من یک چیزی رو متوجه نشدم ساخت گیرنده مگه چقدر ارزونتر از مدل کارخانه ای در میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
          آقا من یک چیزی رو متوجه نشدم ساخت گیرنده مگه چقدر ارزونتر از مدل کارخانه ای در میاد؟
          مدلهای کارخانه ای فقط به اینجا خطم نمیشن و بر حسب کاربرد هاشون فرق میکنن مثل دزد گیر ماشین و اماکن و دربهای پارکینگ و غیره...البته همون طور که جناب اسدی گفتن این تاپیک فقط جنبه آموزشی داره.حالا چقدرشو هم تو پستهای قبل جناب اسدی یه سری قیمت داده بودن که بتونی مقایسه کنی :agree:

دیدگاه

سلام
            یه سوال داشتم خدمت دوستان.

میشه همزمان دوتا ماژول ask روو به یک ای سی 2262 و 2272 وصل کرد و که بشه دیتا رو تویه دوتا فرکانس ارسال کرد؟؟ مشکلی بوجود نمیاد؟
            من میخوام دیتام هم تویه 433 بره و هم تویه 315ارسال شه. تویه جفت این فرکانس هام میخوام دیتاهام همزمان ارسال شن جفت دیتا هام یکی باشن.
            مشکلی هم نیس میتونیم مدارات مربوط به ماژول 433 و 315 رو جدا ببندم اما میخوام بدونم اگه همزمان باهم و یک دیتا یکسان تویه هوا بفرسم مشکلی پیش میاد؟؟ امکان داره در گیرنده مثلا اگه بارم led اون دیر روشن یا شه یا دیر خاموش شه!!؟

ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
              سلام
              یه سوال داشتم خدمت دوستان.

میشه همزمان دوتا ماژول ask روو به یک ای سی 2262 و 2272 وصل کرد و که بشه دیتا رو تویه دوتا فرکانس ارسال کرد؟؟ مشکلی بوجود نمیاد؟
              من میخوام دیتام هم تویه 433 بره و هم تویه 315ارسال شه. تویه جفت این فرکانس هام میخوام دیتاهام همزمان ارسال شن جفت دیتا هام یکی باشن.
              مشکلی هم نیس میتونیم مدارات مربوط به ماژول 433 و 315 رو جدا ببندم اما میخوام بدونم اگه همزمان باهم و یک دیتا یکسان تویه هوا بفرسم مشکلی پیش میاد؟؟ امکان داره در گیرنده مثلا اگه بارم led اون دیر روشن یا شه یا دیر خاموش شه!!؟
              ممنون.
              در فرکانس های متفاوت که معلومه مشکلی پیش نمیاد شما حتی میتونی در یک باند فرکانسی از کانال های مختلفی هم زمان دیتا بفرستی.

دیدگاه

خوب استادم گف مثل تلویزون میمونه اگه شما همزمان به تلویزون دو انتن وصل کنید امکان داره اطلاعات همزمان همزمان دیتا هایه گیرنده تلویزون نرسه و یه چیزی شبیه سایه تویه تلویزون ببینم. ( البه من اینو از حرفاش متوجه شدم)
                با توجه به اینکه تویه مسابقات روباتیک نویز خیلی زیاده بنده میخوام توسط چندین ماژول در فرکانس های متفاوت دیتا رو بفرستم اما شک دارم که همه دیتا که یکی ان همزمان به گیزنده ها برسن و مشکل ایجاد کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                  خوب استادم گف مثل تلویزون میمونه اگه شما همزمان به تلویزون دو انتن وصل کنید امکان داره اطلاعات همزمان همزمان دیتا هایه گیرنده تلویزون نرسه و یه چیزی شبیه سایه تویه تلویزون ببینم. ( البه من اینو از حرفاش متوجه شدم)
                  با توجه به اینکه تویه مسابقات روباتیک نویز خیلی زیاده بنده میخوام توسط چندین ماژول در فرکانس های متفاوت دیتا رو بفرستم اما شک دارم که همه دیتا که یکی ان همزمان به گیزنده ها برسن و مشکل ایجاد کنه.
                  اصلا چیزی که شما میخوای امکانش وجود نداره.هیچ وقت امواج دقیقا با هم به یه نقطه نمیرسند.بحث مخابراتیه که اصلا ربطی به این تاپیک نداره.اولا میتونی با ماژول rfm12bp کار کنی و کانالش رو عوض کنی چون معمولا با کانال اولش ملت کار میکنن.دوما کار کردن با 2 تا آنتن و فرکانس دلایلش اینی که شما فکر میکنی نیست.باید یه پروتکل واسه خودت بنویسی و پکت ها رو شماره بندی کنی تا پکت تکراری نگیری تو مخابرات بهش میگن diversity.خودتو اذیت نکن همونی که گفتم کارتو را میندازه .

دیدگاه

دوستان ممنون من نزدیک به 8 ساعت مداوم نشستم و همه مطالب تاپیک رو خوندم خیلی عالی بود.فقط چند جا به مشکل خوردم!
                    1- تو برنامه ورژن شماره یک درست جواب نمیگیرم. وقتی سوئیچ رو میزنم چراغ ال ای دی از خودش عکس العملی نشون نمیده و با همون حالتی که هر 3 ثانیه چشمک زن بود می مونه! من این کار رو تو پروتوئس هم شبیه سازی کزدم که کاملا با مشاهدات تجربیم یه نتیجه رو داد! سورس کد رو هم بررسی کردم به نظرم مشکل از سورس باید باشه .اما بعضی ها اعلام کردن که با همین برنامه ورژن 1 جواب گرفتن. درسته؟

2-متاسفانه تو صفحات قبل دوستانی سوال پرسیده بودند که زمان یک کلاک چقدره؟ چون مطالبی که بیان میکردن با مشاهداتی که از روی اسکوپ دیده میشد مطابقت نداشت.که البته سوال به جایی بود ولی هیچ کسی جواب به این سوالات ندادند و فقط گفته شد زمان کلاک اهمیتی نداره! لطفا بگید زمان یک کلاک چقدره؟
                    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_Sir
                      دوستان ممنون من نزدیک به 8 ساعت مداوم نشستم و همه مطالب تاپیک رو خوندم خیلی عالی بود.فقط چند جا به مشکل خوردم!
                      1- تو برنامه ورژن شماره یک درست جواب نمیگیرم. وقتی سوئیچ رو میزنم چراغ ال ای دی از خودش عکس العملی نشون نمیده و با همون حالتی که هر 3 ثانیه چشمک زن بود می مونه! من این کار رو تو پروتوئس هم شبیه سازی کزدم که کاملا با مشاهدات تجربیم یه نتیجه رو داد! سورس کد رو هم بررسی کردم به نظرم مشکل از سورس باید باشه .اما بعضی ها اعلام کردن که با همین برنامه ورژن 1 جواب گرفتن. درسته؟

2-متاسفانه تو صفحات قبل دوستانی سوال پرسیده بودند که زمان یک کلاک چقدره؟ چون مطالبی که بیان میکردن با مشاهداتی که از روی اسکوپ دیده میشد مطابقت نداشت.که البته سوال به جایی بود ولی هیچ کسی جواب به این سوالات ندادند و فقط گفته شد زمان کلاک اهمیتی نداره! لطفا بگید زمان یک کلاک چقدره؟
                      البته جسارت نباشه دارم درس پس میدم... :redface:

1.واسه ورژن 1 مطمئن شو مقاومت اسیلاتور یعنی همونی که به پایه شماره یک oc1527 متصل هست روش نوشته باشه 334
                      2.عزیزم...پسر خوب...وقتی میگن مهم نیس چون مهم نیس! دلالیل آقای اسدی من خنگ و قانع کرد تو دیگه چرا؟
                      یادمه یه نفر دیگه هم رفته بود تو پروتیوس دنبال زمان یک کلاک میگشت برو بخونش متوجه میشی چون اونجا مهندس اسدی خیلی خوب توضیح دادن.سوال بعدیت رو با استناد به اون صحبت ها بپرس تا جوابهای خوب بگیری.
                      موفق باشی :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                        البته جسارت نباشه دارم درس پس میدم... :redface:

1.واسه ورژن 1 مطمئن شو مقاومت اسیلاتور یعنی همونی که به پایه شماره یک oc1527 متصل هست روش نوشته باشه 334
                        2.عزیزم...پسر خوب...وقتی میگن مهم نیس چون مهم نیس! دلالیل آقای اسدی من خنگ و قانع کرد تو دیگه چرا؟
                        یادمه یه نفر دیگه هم رفته بود تو پروتیوس دنبال زمان یک کلاک میگشت برو بخونش متوجه میشی چون اونجا مهندس اسدی خیلی خوب توضیح دادن.سوال بعدیت رو با استناد به اون صحبت ها بپرس تا جوابهای خوب بگیری.
                        موفق باشی :nice:
                        جناب darkness بحث ٰ/بحث اهمیت توی این پروژه نیست. هر انچه که هست این برنامه جواب داده و دوستانی جواب گرفتن.موضوع اینه که این اختلاف از کجا نشات گرفته تا تجربه ای بشه برای عموم بچها. ضمنا من همچنان مصمم که ورژن شماره یک مشکل فنی داره.تا اونجایی هم که بررسی کردم چند نفر از دوستان مثل من به مشکل خوردن و جواب نگرفتن.کسی هست که با ورژن شماره یک جواب گرفته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_Sir
                          جناب darkness بحث ٰ/بحث اهمیت توی این پروژه نیست. هر انچه که هست این برنامه جواب داده و دوستانی جواب گرفتن.موضوع اینه که این اختلاف از کجا نشات گرفته تا تجربه ای بشه برای عموم بچها. ضمنا من همچنان مصمم که ورژن شماره یک مشکل فنی داره.تا اونجایی هم که بررسی کردم چند نفر از دوستان مثل من به مشکل خوردن و جواب نگرفتن.کسی هست که با ورژن شماره یک جواب گرفته باشه؟
                          با سلام

شما فکر میکنید بنده بیکار بودم که ورژن یک رو نوشتم ؟؟؟
                          یا نه این ورژن کلا سرکاری بوده ؟؟؟

به همین سادگی :nice:
                          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

شماها چرا اینقدر ادبیات تندی دارید.
                            نمیدونم بیکار بودید یا نه ولی ورژن شماره 1 نه تو محیط های شبیه سازی و نه توی مدار عملی جواب نمیده. همه اتصالات و قطعات تست شدن و یحتمل مشکل از این قسمت ها نیست.حالا اگه شما لطف کنید همین مدار رو تو محیط پروتئوس تست بگیرید و فایل رو پلود کنید ممنون میشم.
                            :applause:به همین سادگی :applause:
                            ضمناً چقدر خوبه که شما اینقد قدر وقتتون رو میدونید. واقعاً جای تقدیر داره

دیدگاه

با سلام جناب اسدی
                              یه سوال:
                              شما فرمودین که با یک تایمر با فرکانس 100کیلو هرتز پایه ورودی رو چک کنیم ولی تو برنامه ی خودتون یه تایمر 10کیلو هرتز جایگزین شده.
                              میشه لطفا توضیح بدین.
                              http://imenbazar.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری
                                با سلام جناب اسدی
                                یه سوال:
                                شما فرمودین که با یک تایمر با فرکانس 100کیلو هرتز پایه ورودی رو چک کنیم ولی تو برنامه ی خودتون یه تایمر 10کیلو هرتز جایگزین شده.
                                میشه لطفا توضیح بدین.
                                اینو نمیدونم کجا دیدی...ولی داستان اینه:
                                هر 100 میکرو ثانیه ورودی چک میشه.فرکانس 10کیلو هرتز یعنی هر 0.0001 ثانیه و این عدد ضرب در 1000000 میشه همون 100میکرو ثانیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X