اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و جناب آقای اسدی
    اقای اسدی می خواستم اگر مقدور باشه لطف کنید توضیح مختصری برای هر کدام از متغییر های استفاده شده در برنامه بدید (جهت تحلیل بهتر برنامه).
    با تشکر oo:

دیدگاه

به دلیل بزرگ بودن برنامه فهمش خیلی سخته.
      پیشنهاد میکنم خودتون سعی کنین برنامه رو بنویسین، در حین نوشتن برنامه از روی الگوریتم داده شده توسط جناب اسدی، برنامه آقای اسدی رو تحلیل کنین.
      در غیر اینصورت
      بپرسین کدوم متغیر براتون توضیح میدم.
      http://imenbazar.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری
        به دلیل بزرگ بودن برنامه فهمش خیلی سخته.
        پیشنهاد میکنم خودتون سعی کنین برنامه رو بنویسین، در حین نوشتن برنامه از روی الگوریتم داده شده توسط جناب اسدی، برنامه آقای اسدی رو تحلیل کنین.
        در غیر اینصورت
        بپرسین کدوم متغیر براتون توضیح میدم.
        ممنون از جوابتون
        اگه میشه بی زحمت یک توضیح مختصر برای همشون.
        مخصوصا d_crc,crc,remut,...

دیدگاه

با سلام
          متغیر remut نشان دهنده این است که کدام دکمه ریموت فشار داده شده است.
          متغیر crc برای چک کردن دیتای دریافتی از ریموت است به این صورت که اولین دیتای دریافتی از ریموت در متغیر ذکر شده ذخیره میشود و با دیتای دریافتی بعدی مقایسه میشود در صورت برابری، فشردن دکمه تایید میشود.
          کلیه متغیرهایی که با d_ شروع میشود به طور کلی شمارنده هایی هستند که در طول برنامه در اثر eventهای مختلف به صورت افزاینده یا کاهنده تغییر میکنند.
          امیدوارم مفید بوده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری
            با سلام
            متغیر remut نشان دهنده این است که کدام دکمه ریموت فشار داده شده است.
            متغیر crc برای چک کردن دیتای دریافتی از ریموت است به این صورت که اولین دیتای دریافتی از ریموت در متغیر ذکر شده ذخیره میشود و با دیتای دریافتی بعدی مقایسه میشود در صورت برابری، فشردن دکمه تایید میشود.
            کلیه متغیرهایی که با d_ شروع میشود به طور کلی شمارنده هایی هستند که در طول برنامه در اثر eventهای مختلف به صورت افزاینده یا کاهنده تغییر میکنند.
            امیدوارم مفید بوده باشه
            با سلام

اقای افشار نوری واقعا جای تقدیر و تشکر داره که اینگونه خوب کامل به برنامه تسلط پیدا کردید و پاسخهای کامل و کوتاه و مفید اراعه میکنید

به همین سادگی :nice:
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
              با سلام

اقای افشار نوری واقعا جای تقدیر و تشکر داره که اینگونه خوب کامل به برنامه تسلط پیدا کردید و پاسخهای کامل و کوتاه و مفید اراعه میکنید

ممنونم شما لطف دارین،
              به نظر من پروژه های تکمیل شده باید منبعی برای آموزش ما باشه نه اینکه باعث تنبلی بشه، به دوستان دیگر هم توصیه میکنم اگر میخوان برنامه رو متوجه بشن سعی کنن خودشون این برنامه رو بنویسن

دیدگاه

ممنون از دوستان و بخصوص از sinayashar مدار من کار کرد و تونستم ریموت رو لرن کنم :wow:
                [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

دوستان ماژول گیرنده رو میشه خودمون طراحی کنیم
                  [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                  3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

sinayashar ممنون یه سوال ، ماژول گیرنده رو میشه خودمون طراحی کنیم ؟
                    و من هر کاری کردم نتونستم برنامه رو برای attiny13 تغییر بدم، حجم برنامه زیاد بود ،اگه روشی برای کاهش حجم کد ها دارید لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemihossein33
                      sinayashar ممنون یه سوال ، ماژول گیرنده رو میشه خودمون طراحی کنیم ؟
                      و من هر کاری کردم نتونستم برنامه رو برای attiny13 تغییر بدم، حجم برنامه زیاد بود ،اگه روشی برای کاهش حجم کد ها دارید لطفا راهنماییم کنید
                      برادر لطفا قبل از مطرح کردن سوالاتون حتما پست های قبل رو مطالعه بفرمایید
                      این سوال "ماژول گیرنده رو میشه خودمون طراحی کنیم ؟"
                      قبلا توسط خود بنده مفصلا پاسخ داده شده

اما در مورد تاینی 13 باید بگم با اسمبلی میشه ولی با سی خیلی سخته یعنی جا کم میاری
                      خود بنده باهاش یه کارایی کردم ولی خیلی از کارها و امکانات رو حذف کردم

ولی باهاش خیلی راحت میشه ریموت رو درست کرد
                      بنده به جای ایسی eV1527 از این ایسی استفاده کردم و پروتوکل کد هاپینگ رو با 64 بیت پیاده کردم
                      و توی ماشینم ازش استفاده کردم

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط POLESTAR

ولی باهاش خیلی راحت میشه ریموت رو درست کرد
                        بنده به جای ایسی eV1527 از این ایسی استفاده کردم و پروتوکل کد هاپینگ رو با 64 بیت پیاده کردم
                        و توی ماشینم ازش استفاده کردم

و منم چند بار ازتون در خواست کردم اگه ممکنه یه نمونه سورسشو بذارید که محل نذاشتید. :sad:
                        سلام هادی جون!!! خوبی؟؟؟ :mrgreen: :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                          و منم چند بار ازتون در خواست کردم اگه ممکنه یه نمونه سورسشو بذارید که محل نذاشتید. :sad:
                          سلام هادی جون!!! خوبی؟؟؟ :mrgreen: :icon_razz:
                          میگم مهندس نظرت چیه یه لیست از همه پروژه هایی که انجام دادم رو توی پست بعدی بزارم تا اگر از چیزی خوشت اومد در اختیار شما و دیگر دوستان قرار بدم

یا نه بیا یه کار دیگه بکنیم بنده یه هار یک ترابایتی دارم که همه مستندات و پروژه ها و ارشیو دیتا شیتام و ...... توشه اونو برات بفرستم یه کپی ازش برداری؟؟؟ oo:

سلام خوبی ؟؟؟؟ :icon_razz: خوب برادر حتما مقدور نیست که جواب ندادم بازم شرمنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                            میگم مهندس نظرت چیه یه لیست از همه پروژه هایی که انجام دادم رو توی پست بعدی بزارم تا اگر از چیزی خوشت اومد در اختیار شما و دیگر دوستان قرار بدم

یا نه بیا یه کار دیگه بکنیم بنده یه هار یک ترابایتی دارم که همه مستندات و پروژه ها و ارشیو دیتا شیتام و ...... توشه اونو برات بفرستم یه کپی ازش برداری؟؟؟ oo:

سلام خوبی ؟؟؟؟ :icon_razz: خوب برادر حتما مقدور نیست که جواب ندادم بازم شرمنده

دشمنت شرمنده...مرسی ما هم خوبیم.

دیدگاه

مهندس اسدی با تشکر از اینکه نتیجه زحماتتون رو در اختیار بچه های انجمن قرار دادید.
                              در صورت امکان در مورد الگوریتم هاپینگ کد و نحوه پیاده سازی اون کمی بیشتر برامون توضیح بدید.

دیدگاه

با سلام،

اگر به Code Hopping علاقمند هستید، فایل زیر که از شرکت MicroChip هستش رو دانلود و نصب کنید :

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2616& param=en532672&dwn=en532669

پس از نصب، یک فایل اجرایی که تولید کننده کلید هست دارید و تعدادی PDF با برنامه سورس اسمبلی و C که در خصوص انکد و دیکد کد هاپینگ با میکروهای PIC آموزش داده.
                                میکروهای استفاده شده از خانواده PIC هستند ولی اگر علاقمند باشید، با توضیحات کاملی که داده شده میتونید به AVR پورتشون کنید.

اطلاعات تکمیلی هم در اینجا وجود داره :

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2075& param=en505853&Pagetitle=Application%20Notes
                                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X